Himler Posted March 24 Share Posted March 24 Мене на Ел Прат ми удрят 10 тояги на голо всеки път. Сериозно, тоя има нужда от помощ. THE GRIM REAPER, natopor4en, MJ23 and 1 other 1 1 1 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted March 24 Share Posted March 24 2 hours ago, THE GRIM REAPER said: Торбичките със соево мляко са ги раздали из София и сега почнали да раздават такива със салами и лютеница по селата, белким изгладнял Ганьо да си продаде гласът . Това са едни продажници. Quote Link to comment
raquishi Posted March 25 Share Posted March 25 Гледам, че никой не е подхванал нещо за днешния дебат по БТВ, реших да съживя темата, или да се заяда както бивам обвиняван напоследък. Днес си пролича симбиозата между гошо шопара и цончо момата(РАЗБИРАЙ - Възраждане и БСП). Двамата си подхвърляха като топло говно злокобната простотия че в Закона за военна и военно-техническа помощ за Украйна имало точка, с която да изпратим български войници на бойното поле. Както и Цънцърова на няколко пъти се опита да им каже, няма нищо такова написано в точката. Дори се наложи шопара да цвири "ЕЙ СЕГА Г-Н ГАНЕВ ЩЕ ВИ ГО ИЗВАДИ(закона)", и цончо момата да вика "ЕЙ СЯ ВИ ГО ИЗВАЖДАМ!(закона)". С цялата си наглост прочете всичко освен най-важното. А сега аз ще цитирам цялата точка: "Разрешава участие на военнослужещи от въоръжените сили на Република България в Мисията на Европейския съюз за подпомагане на Украйна (European Union Military Assistance Mission in Ukraine – EUMAM UA) с оръжие и техника за срока на мисията, както следва: а) един щабен офицер за усилване на Звеното за планиране и провеждане на военни мисии и операции на Европейския съюз в Кралство Белгия; б) до 5 военнослужещи (офицери/сержанти) в Многонационалното командване на Европейския съюз за общовойсково обучение в Полша и/или в Многонационалното командване за специализирана подготовка във Федерална република Германия; в) до 50 военнослужещи за обучение за използването на предоставено в рамките на Мисията на Европейския съюз за подпомагане на Украйна (European Union Military Assistance Mission in Ukraine – EUMAM UA) въоръжение и техника, на територията на държави – членки на Европейския съюз, и/или в Република България." - https://www.parliament.bg/bg/desision/ID/164522 Според този любопитен тандем, законът позволява изпращането на до 50 български военнослужещи на територията на Украйна. Освен ако Украйна е приета в ЕС това е невъзможно, или пък сега сме владение и на Зеленски Не вярвам дори грим рипер да се хване на тая откровена лъжа, стига да умее да чете. Върха на кафевия сладолед обаче беше когато в студиото показаха фейсбук пост на служебния военен министър, в което той в прав текст заявява че България няма да изпраща нито един войник на фронта. При този факт жоро момата и цончо свинята(опа, опетлах ги) ТОТАЛНО зачервиха и тръгнаха да обясняват как това не било почтено. Когато пък дадоха възможност гостите да си задават един на друг въпроси, цончо момата тръгна да пита Лорер как се чувствал, че пп оставили страната в безизходица и БЕЗ ЕВРОФОНДОВЕ??? ДА, прочетохте правилно. Гаджето на лидера на анти-ЕС и анти-НАТО партията току що пита Лорер дали му е ЯКО, че са ни спрели ЕВРОФОНДОВЕТЕ?? Дали е наясно че ако излезем от ЕС няма да има еврофондове като цяло? Тогава скапания му въпрос отива подяволите. Десито пък пита цончо за депозитите му в Евро, при които той я контрира, че било разплащателна сметка, не депозит.(Не били компютри, а компоти) И я контрира с велик въпрос - "ЕМ ВИЙ ЗАЩО ВЗИМАТИ ЗЪПЛАТЪ В ЛЕА??" По-рано през деня в Офанзива един "икономист" от ВъзражданИ тръгна да обяснява как сме имали ПЪЛНА фискална свобода в момента, щото БЕНЕБЕТО определяло лихви и управлявало фискалната политика на Българията, ти да видиш! Иначе било хубаво че не можем да принтираме кинти на свобода заради борда, е тъпако, нали имаме право да махнем борда, това го даваш ти и като цяло партията ти като плюс на сегашното ни положение, значи искаш да кажеш че ще е добре в един момент да излезем от тоя борд, следователно тогава ще можем да принтираме пари, което пък е лошо и е хубаво че сме в борд??? Тия не знаят кви ги приказват. Най-лошото е че никой не санкционира невярни изказвания, а много често и самите "интервюиращи" не задълбават, щото "няма време, продължаваме със следващия въпрос". kabakov, MJ23, Prince10 and 5 others 3 1 4 Quote Link to comment
The Invisible Posted March 26 Share Posted March 26 8 hours ago, raquishi said: Най-лошото е че никой не санкционира невярни изказвания Това би довело до потенциално сериозни проблеми, така че ако се замислиш е по-добре, че не се прави. Позволявам си да пиша за да дам линк към решението. Нещо твоят линк не се отваря, поне при мен. https://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=181560 Наистина прекалиха и беше глупаво изопачаването на написаното вътре. raquishi and prenti 2 Quote Link to comment
Prince10 Posted March 26 Share Posted March 26 8 hours ago, raquishi said: Гледам, че никой не е подхванал нещо за днешния дебат по БТВ, реших да съживя темата, или да се заяда както бивам обвиняван напоследък. Днес си пролича симбиозата между гошо шопара и цончо момата(РАЗБИРАЙ - Възраждане и БСП). Двамата си подхвърляха като топло говно злокобната простотия че в Закона за военна и военно-техническа помощ за Украйна имало точка, с която да изпратим български войници на бойното поле. Както и Цънцърова на няколко пъти се опита да им каже, няма нищо такова написано в точката. Дори се наложи шопара да цвири "ЕЙ СЕГА Г-Н ГАНЕВ ЩЕ ВИ ГО ИЗВАДИ(закона)", и цончо момата да вика "ЕЙ СЯ ВИ ГО ИЗВАЖДАМ!(закона)". С цялата си наглост прочете всичко освен най-важното. А сега аз ще цитирам цялата точка: "Разрешава участие на военнослужещи от въоръжените сили на Република България в Мисията на Европейския съюз за подпомагане на Украйна (European Union Military Assistance Mission in Ukraine – EUMAM UA) с оръжие и техника за срока на мисията, както следва: а) един щабен офицер за усилване на Звеното за планиране и провеждане на военни мисии и операции на Европейския съюз в Кралство Белгия; б) до 5 военнослужещи (офицери/сержанти) в Многонационалното командване на Европейския съюз за общовойсково обучение в Полша и/или в Многонационалното командване за специализирана подготовка във Федерална република Германия; в) до 50 военнослужещи за обучение за използването на предоставено в рамките на Мисията на Европейския съюз за подпомагане на Украйна (European Union Military Assistance Mission in Ukraine – EUMAM UA) въоръжение и техника, на територията на държави – членки на Европейския съюз, и/или в Република България." - https://www.parliament.bg/bg/desision/ID/164522 Според този любопитен тандем, законът позволява изпращането на до 50 български военнослужещи на територията на Украйна. Освен ако Украйна е приета в ЕС това е невъзможно, или пък сега сме владение и на Зеленски Не вярвам дори грим рипер да се хване на тая откровена лъжа, стига да умее да чете. Върха на кафевия сладолед обаче беше когато в студиото показаха фейсбук пост на служебния военен министър, в което той в прав текст заявява че България няма да изпраща нито един войник на фронта. При този факт жоро момата и цончо свинята(опа, опетлах ги) ТОТАЛНО зачервиха и тръгнаха да обясняват как това не било почтено. Когато пък дадоха възможност гостите да си задават един на друг въпроси, цончо момата тръгна да пита Лорер как се чувствал, че пп оставили страната в безизходица и БЕЗ ЕВРОФОНДОВЕ??? ДА, прочетохте правилно. Гаджето на лидера на анти-ЕС и анти-НАТО партията току що пита Лорер дали му е ЯКО, че са ни спрели ЕВРОФОНДОВЕТЕ?? Дали е наясно че ако излезем от ЕС няма да има еврофондове като цяло? Тогава скапания му въпрос отива подяволите. Десито пък пита цончо за депозитите му в Евро, при които той я контрира, че било разплащателна сметка, не депозит.(Не били компютри, а компоти) И я контрира с велик въпрос - "ЕМ ВИЙ ЗАЩО ВЗИМАТИ ЗЪПЛАТЪ В ЛЕА??" По-рано през деня в Офанзива един "икономист" от ВъзражданИ тръгна да обяснява как сме имали ПЪЛНА фискална свобода в момента, щото БЕНЕБЕТО определяло лихви и управлявало фискалната политика на Българията, ти да видиш! Иначе било хубаво че не можем да принтираме кинти на свобода заради борда, е тъпако, нали имаме право да махнем борда, това го даваш ти и като цяло партията ти като плюс на сегашното ни положение, значи искаш да кажеш че ще е добре в един момент да излезем от тоя борд, следователно тогава ще можем да принтираме пари, което пък е лошо и е хубаво че сме в борд??? Тия не знаят кви ги приказват. Най-лошото е че никой не санкционира невярни изказвания, а много често и самите "интервюиращи" не задълбават, щото "няма време, продължаваме със следващия въпрос". Тези двамата ,,икономисти" са ясни. Изпуснал си най-важното изказване на г-н Цончо, който обяви, че ЕЦБ е виновна за инфлацията, защото печатала много пари предходните години. Е, пропусна да обясни, че търсенето на пари в Европа беше на най-високите си нива преди войната, може би трябваше да погледне дефлатора на другите държави, участващи в борда преди 2022г. Тогава печатането на ЕЦБ нямаше да му изглежда чак толкова нелогично, но за купена от Свищов диплома толкова. На мен най-лошо впечатление ми направи Атанасова. Това, ако е магистър по икономика, аз съм космонавт. Повтарянето на думата ,,структурни фондове" не те прави знаеща. Ок, ясно, че ще държат до последно на теорията, че по времето на Гроп цените били ниски, ама видиш ли Промяната ги вдигнала. Обаче поне да беше казала и нещо друго, например, с Цончо Ганев заедно ли са си купили дипломите или по отделно. А това как Баце бил ДИВЕРСИФИЦИРАЛ България с БАЛКАНСКИ ПОТОК, защото сме взимали такси от него, беше най-малоумното изказване чувано някога на тема енергетика. Онзи от ДПС, дето уж е българин, ама реално Карадайъ говори по-добре от него български, беше тоталка. - Как ще подкрепите младите? - Като помогнем на производителите на кашкавал и мляко! Аз пък смятам да помогна на пенсионерите, като стимулирам износа на зърно. Нали, в един момент ще проработи, ама въпросът е какви пари ще влязат директно в тяхния джоб. Лорер се държа на ниво, но ПП залита по популизма твърде много. Пенсии, детски гранини...ок. Обаче аз разчитам на тези хора малко да вдигнат нивото на политическия разговор. Кампанията с торбичките е Бойко номер 2. Тотална простотия. Ето, Лорер е добър пример за това, че там има хора разбиращи от материята за която отговарят, но в по-голямата си част не ме удволетворяваха отговорите му, защото просто падна на нивото на Атанасова да обяснява какво били свършили. Е, за разлика от Гроп наистина го направиха, но все пак това са отминали работи. THE GRIM REAPER, kabakov, raquishi and 1 other 1 1 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted March 26 Share Posted March 26 Пропусна и визитата на Кирил Петков в... Буковлък. Тотално разочароват, но са най - малкото зло. Що се касае до Възраждане, затвърждават мнението ми, че само слабоумни хора вярват и биха гласували за тях. Атака освен по - качествен лидер имаха и по -добри депутати, които бяха горе долу ок с опорките - Шопов, Чернев и Чукалов (Бог да ги прости). За БСП няма какво да кажа, там дъното няма граници. Ако оставите Нинова да управлява една година и сме без валутен борд тази жена ще ни докара инфлация сходна с тази на Венецуела + напускане на Половината чужди инвеститори в страната ни. THE GRIM REAPER, HBK_forever and HEIDENREICH 1 1 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted March 26 Share Posted March 26 On 3/24/2023 at 5:17 PM, Ponetron said: А защо времевият период е от макс 12 месеца назад? То така ще излезе, че всичко върви надолу От популиски цели. Himler 1 Quote Link to comment
prenti Posted March 26 Share Posted March 26 Гледах дебата, но честно казано съжалих. Пълна загуба на време, миналогодишните дебати бяха доста по-добри. Да не говорим пък за тези в Панорама, БТВ и срещу тях да вървят няма как да стигнат Василев и БНТ, некадърна работа. Може би единственото хубаво беше тесният панталон на Цънцарова, която въпреки и да е дърта пачавра, все още става. ПП преди година се представяха много добре на този тип дебати, но последните няколко седмици се осират където и да отидат. За другите без коментар, особено за Цончо. HEIDENREICH and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
Dudley Posted March 26 Share Posted March 26 Тия дебати и простотии са пълна подигравка с народа. Едни и същи малоумници се надпреварват да кажат колкото се може повече лъжи, да обвинят някой друг, но не и себе си и не говорят абсолютно нищо за бъдещето. Няма ли начин европа да изпрати някви специалисти и да дойдат и да ни управляват? Честно , тотално ми е писнало от БГ политиката и ако можеше да ги изринат абсолютно всички до един (без изключение) ще е най доброто нещо за страната. THE GRIM REAPER, raquishi, HBK_forever and 4 others 3 3 1 Quote Link to comment
raquishi Posted March 26 Share Posted March 26 Благодаря на принс че добави адекватно, и на инвизибъл за линка, въпреки че при мен си работи моя линк. Ако не ви отваря просто потърсете в гугъл “парламент 164522”, първият линк трябва да е parliament.bg и ще ви отведе на правилното място. Съгласен съм че търсенето на отговорност би създало още по-голям проблем. Сещам се например когато прокуратурата започна да разследва учредяването на Възраждане, те веднага се показаха като жертва, “Ето, опитват се да ни затрият, защото ги е страх!” и тем подобни. Иначе копейката въобще не говори за съдебна реформа и за Гешев, само в онзи момент беше активен по тази тема. Препоръчвам да изгледате двете части на интервюто на Господарите с Иван Савов, бивш член на Възраждане и кандидат-кмет на Банкя, издигнат от партията. И да, и аз имам резерви спрямо Господарите след онзи инцидент, но започвам да си мисля да не би всичко това да беше изсценировка, с цел да опетнят разследващата им журналистика. Сега клиповете им имат по 20-30 хил. гледания, а имат попадения… Enough*, THE GRIM REAPER and natopor4en 3 Quote Link to comment
Enough* Posted March 26 Share Posted March 26 По-късно са го променили са Кафе с Лена и Миро. Едва ли има по-жалък човек в България от Мирослав Иванов. https://www.facebook.com/events/540351044796862 HBK_forever, Berbatov, THE GRIM REAPER and 2 others 2 2 1 Quote Link to comment
kabakov Posted March 26 Share Posted March 26 Ма пък е ухилен човека. Ленка явно се раздава и раздава, и раздава.... HBK_forever and Berbatov 1 1 Quote Link to comment
Prince10 Posted March 26 Share Posted March 26 1 hour ago, Enough* said: По-късно са го променили са Кафе с Лена и Миро. Едва ли има по-жалък човек в България от Мирослав Иванов. https://www.facebook.com/events/540351044796862 Има един, латентен гей-русофил, който държи парите си в евро. Ако не можете да се сетите за кой представител на Възраждане говоря, изберете си между Костя и Цончо. raquishi, HBK_forever, THE GRIM REAPER and 3 others 1 1 1 3 Quote Link to comment
natopor4en Posted March 26 Share Posted March 26 Нещо не можем да ти схванем какъв е гимика тук. Държал си парите в евро. ок. И ??? pukkod, raquishi, Himler and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
prenti Posted March 26 Share Posted March 26 https://trud.bg/рс-македония-ще-дари-12-хеликоптера-на-украйна-купува-осем-нови/ Даже боклуците от Македония успяха да направят някаква сделка за замяна на техника, но ние отново доказахме, че за нищо не ставаме. raquishi and Himler 1 1 Quote Link to comment
raquishi Posted March 26 Share Posted March 26 КОЙ ни брои за живи? Нали трябва да не влизаме във войната?! natopor4en 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) https://www.facebook.com/MGERBBG/posts/pfbid0SSYzZHZiH4UXfcR1mMKDF9DyugKhuPsag5f8oyJCX9s4WN82BAihcdMMWXf4axJXl?__cft__[0]=AZVdUFDGJvW6usk-tAAnFlCz3oKBBRStG7Ga5iofQ5O0HZBXjdjYNHB3fvb7ZhrYBaDJb0ZgI5cC02-ZMXuOZrX1-Rp_3WrPFqc4uxZbeVIxKg1ONbbaGC6UGYZtK2Ucqwg&__tn__=%2CO%2CP-R Приятели, кой ви е любимеца от ГЕРБ младежи? За кой бихте дали своя преференциален глас? Аз съм много раздвоен между: - Любимеца на кв. Младост - 21 годишния бъдещ студент! - 22 годишния току що завършил Предприемачество в мега престижния НБУ и вече работещ като ИТ предприемач!! - Момичето, което е със снимка на селфи от колата си Наистина не мога да разбера между толкова млади и кадърни кадри на ГЕРБ. Леко прави впечатление, че половината са 40+ годишни май, ама нищо, младежи са, те като футболните ни таланти. Е и това, че за които няма какво да напишат са написали, че участват в благотворителни инициативи, ама подробности. С такива млади кадри бъдещето пред страната ни е розово! пп - Блокирам им и на тия страницата след на Да, България, твърде много помийно ми дойде. Edited March 27 by MJ23 HEIDENREICH, prenti and yaripim 2 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted March 27 Share Posted March 27 10 hours ago, prenti said: https://trud.bg/рс-македония-ще-дари-12-хеликоптера-на-украйна-купува-осем-нови/ Даже боклуците от Македония успяха да направят някаква сделка за замяна на техника, но ние отново доказахме, че за нищо не ставаме. Нормално. Ние сме за спазване на мира. Поне така трябва да бъде. HEIDENREICH, raquishi, THE GRIM REAPER and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted March 27 Share Posted March 27 Коцето сутринта се караше на някакъв жмульо по Нова тв. Съгласявам се мнението че е нехаризматичен джобър. Ако беше Волен щеше да се напука на бело и да пребие водещият с уин чун. Ponetron, Chicky Ricky, HBK_forever and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 27 Share Posted March 27 И на мен ми е адски противен тоя Виктор Николаев. Ако ще и Боби Михайлов да седне срещу него ще се надявам да го разгроми и псува. HEIDENREICH and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted March 27 Share Posted March 27 1 hour ago, MJ23 said: https://www.facebook.com/MGERBBG/posts/pfbid0SSYzZHZiH4UXfcR1mMKDF9DyugKhuPsag5f8oyJCX9s4WN82BAihcdMMWXf4axJXl?__cft__[0]=AZVdUFDGJvW6usk-tAAnFlCz3oKBBRStG7Ga5iofQ5O0HZBXjdjYNHB3fvb7ZhrYBaDJb0ZgI5cC02-ZMXuOZrX1-Rp_3WrPFqc4uxZbeVIxKg1ONbbaGC6UGYZtK2Ucqwg&__tn__=%2CO%2CP-R Приятели, кой ви е любимеца от ГЕРБ младежи? За кой бихте дали своя преференциален глас? Аз съм много раздвоен между: - Любимеца на кв. Младост - 21 годишния бъдещ студент! - 22 годишния току що завършил Предприемачество в мега престижния НБУ и вече работещ като ИТ предприемач!! - Момичето, което е със снимка на селфи от колата си Наистина не мога да разбера между толкова млади и кадърни кадри на ГЕРБ. Леко прави впечатление, че половината са 40+ годишни май, ама нищо, младежи са, те като футболните ни таланти. Е и това, че за които няма какво да напишат са написали, че участват в благотворителни инициативи, ама подробности. С такива млади кадри бъдещето пред страната ни е розово! пп - Блокирам им и на тия страницата след на Да, България, твърде много помийно ми дойде. Аз на това леко повърнах. Посветил си победата на вожда Тиквун HEIDENREICH, MJ23 and batistaheel 3 Quote Link to comment
MJ23 Posted March 27 Share Posted March 27 Факт е, че Световния спортен елит се гордее с постиженията му. Лео Меси каза, че е вдъхновен от него и за това Аржентина стана Световен шампион. Наскоро и Леброн Джеймс го спомена в речта си, след като подобри рекорда за най - много точки в НБА. Истинско вдъхновение е! HEIDENREICH, THE GRIM REAPER, HBK_forever and 1 other 4 Quote Link to comment
natopor4en Posted March 27 Share Posted March 27 10 hours ago, prenti said: https://trud.bg/рс-македония-ще-дари-12-хеликоптера-на-украйна-купува-осем-нови/ Даже боклуците от Македония успяха да направят някаква сделка за замяна на техника, но ние отново доказахме, че за нищо не ставаме. В продължение на питането ти. Ето още инфо. https://www.dnes.bg/politika/2023/03/27/bojilov-veche-e-iasno-che-bylgarski-boepripasi-shte-stignat-do-ukraina.564288 Quote Link to comment
prenti Posted March 27 Share Posted March 27 9 hours ago, MJ23 said: https://www.facebook.com/MGERBBG/posts/pfbid0SSYzZHZiH4UXfcR1mMKDF9DyugKhuPsag5f8oyJCX9s4WN82BAihcdMMWXf4axJXl?__cft__[0]=AZVdUFDGJvW6usk-tAAnFlCz3oKBBRStG7Ga5iofQ5O0HZBXjdjYNHB3fvb7ZhrYBaDJb0ZgI5cC02-ZMXuOZrX1-Rp_3WrPFqc4uxZbeVIxKg1ONbbaGC6UGYZtK2Ucqwg&__tn__=%2CO%2CP-R Приятели, кой ви е любимеца от ГЕРБ младежи? За кой бихте дали своя преференциален глас? Аз съм много раздвоен между: - Любимеца на кв. Младост - 21 годишния бъдещ студент! - 22 годишния току що завършил Предприемачество в мега престижния НБУ и вече работещ като ИТ предприемач!! - Момичето, което е със снимка на селфи от колата си Наистина не мога да разбера между толкова млади и кадърни кадри на ГЕРБ. Леко прави впечатление, че половината са 40+ годишни май, ама нищо, младежи са, те като футболните ни таланти. Е и това, че за които няма какво да напишат са написали, че участват в благотворителни инициативи, ама подробности. С такива млади кадри бъдещето пред страната ни е розово! пп - Блокирам им и на тия страницата след на Да, България, твърде много помийно ми дойде. Е тоя ТЮФЛЕК Spoiler MJ23 1 Quote Link to comment
Recommended Posts