Jump to content

Политика - мега тема

YoTheReal

ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСНИК  

112 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

THE GRIM REAPER
11 hours ago, Sashundera said:

https://youtu.be/-HWVtecN1vc

Само на мен ли ми направи впечатление как Кирката има много общо с Roman Reigns? И двамата с пуш до небето от началото, забити на върха с множество талант у тех, но резко отхвърлени от СУВЕРЕНА и рязко пратени от върха в doghouse-а? И как двамата след бързото падане от центъра на вниманието резко се стегат и вече ги нема баналните промота, заучените фрази и грешки в говорене и заекване като путка? Как изведнъж човек кат преживее провал и се ядоса и почва да бълва култ след култ? Древната Римска империя всички я мразехме, аз най-вече, а днеска кво? Най - великия образ в кеча, най-интересния персонаж, най - добре изразения оратор на сцената и над 700 поредни дни във властта. Схващате ли накъде бия? (риторичен въпрос за всички 4ма фенове на имаШЕ такъв народ) Разбирате ли сега що не се бъзикам кат ви кажа че КИРСКАТА ИМПЕРИЯ до 2 3 години ще управлява Българската империя със супер мнонзиство и всички тия дет се смеят/фейспалмват тоя коментар ще искат да му НАЛАПАТ ЧЕПА по-силно и от начина по който севда курвата го лапа на Боко! Един що годе читав човек първо трябва да се изложи стабилно един път, да се опари яко за да му държи пара на гъза и да го ядоса, а като се ядоса с гнева идва мотивация, а мотивацията и хъса за отмъщение носи златната ера и трансфериране на що годе читав човек в МЕГА БОГ.

Днеска за пръв път видях Кирил Петков гневен с яко пасивна агресия.

Миналата година първи ви казах че Кирил Петков е следващия министър председател на Република България. Всички ми са изсмяхте.

Ще се смеете ли са, кат чуете пак първи, че Цар Кирил Петков е следващия следващия ЦАР на 4тото Българско Царство?

Ти не се ли беше отрекъл от Литмуса по време на войната? 😂

Какво ти върна доверието към него и пасмината от умнопроставитета? 

Да не би проваленият майдан от 16 юни да те е просветлил?

• Upvote 2
  • Wank 1

Откак щипна лена за дупето ми се вдигна в очите, напомня ми за това което правех на майка ти. 😂

lkwXJe5.jpg.5a06844b755178ef83ae0880f640b225.jpg

On 8/7/2022 at 6:44 PM, Himler said:

Нещо спря да се говори чак толкова много по телевизията за войната. Дали защото укритата само джобят и тъпака Зеленски ги закопава все- повече?

Не хими, просто са заети да ти насаждат, че няма да има ГЪЗ за зимата и ще стоиш на студено без православния братски ГЪЗ.
Ако следеше нещата и мозъка ти не беше ПРОМИТ, щеше да знаеш че едва преди няколко дни беше ударена руска авиобаза в Крим, където закончиха 10+ расийски самальота, иначе постоянно гръмват и складове тук-там.
Проруските телеграм канали мълчат като путита тия дни. 

Иначе дойдох в тази тема за да ви чуя мнението по това че във София се откри статуя на Удроу Уилсън. Който знае българската история, знае защо е тази статуя, а останалите ще кажат че пак се загробваме пред СРАЩ! Въпреки че това е един от най-мразените президенти на Щатите, включително ненавиждан и от мен, тъй като е краен пацифист.
347FD0F0-673B-41E2-BBCD-5C601F82DE3C.thumb.jpeg.bc71d8f936bc1a68ef849e6dc06ff147.jpeg

Не химка, нищо подобно😂 Те ватниците щяха да маршируват на Майдана в Киев на 9 май ама, иди нахуй😂

50 minutes ago, raquishi said:

Не химка, нищо подобно😂 Те ватниците щяха да маршируват на Майдана в Киев на 9 май ама, иди нахуй😂

Но проблема е, че и краварите, чиито хуй си олапал, щяха да маршируват в Ханой на нова година през 1956-та, ама 1975-та с насрания гъз подвиха опашки и се ометоха 😂

Да не забравяме, и че щяха да СПАСЯВАТ БРАТСКИЯ АФГАНСКИ НАРОД от талибаните през 2001-ва, но като си тръгнаха 20 години по-късно, отново се върна абсолютно същото положение като 2001.

Така че, ватниците имат още 18-19 години в Украйна, докато достигнат посиранията на краварите, споко 😂

Edited by Radox

35izpu1.jpg

Ради, не забравяй че първи в Афганистан влязоха СЕСЕСЕРЕ, тъй че не е особено уместно да ги споменаваш. Като цяло сащ и ссср/русия имат що-годе еднакви показатели по простотия откъм навлизане в чужди държави, просто американските са по-скорощни и се помнят повече. Няма смисъл да губим време кой къде влязал и как се усрал. Примерите са много и от двете страни. А сегашното посиране на просията ще е величав момент в новата ни история. Някой ден децата ни ще го учат в учебниците. Тогава хими ще обяснява на неговите как СРАЩ и НАТО са преебали цялата работа, иначе не трябвало да съществува УСРАЙНА!

Прилагам и снимка на сегашния министър на отбраната на РАСИЯ монголина серГЕЙ шойГУ със братския талибански народ. 

image.png.5862c822c8b845aa9504d8fc1f2b566c.png

Да бе, от сега съм подготвил вазелина гледайки славните победи на укритата и  как руснаците не си продават газта  на азиатските страни.

Кишка, щом лапаш хуя на човек като Зеленски смятай за какво говорим.

Edited by Himler

Голям фетиш към лапане на хуйове, пичове, просто си признайте :) 

Да ве брат ми, затова горят газ като луди 🤣 https://www.anews.com.tr/economy/2022/08/05/russia-burning-gas-into-air-on-finland-border-yle

Изкарай малкото пишле на капутин от гъза си, моля те. 

4 minutes ago, raquishi said:

Изкарай малкото пишле на капутин от гъза си, моля те. 

Кой е тоя? Да не би да имаш предвид Володимир Путкин?

35izpu1.jpg

Колеги, да не забравяме също така, че Зеленски щеше да си върне Крим до лятото. Пък то.... :( Крим иди нахуй 😂

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Крим ке биде украински, помнете ми думите ;) Дали с договор или по военен път, но ке биде. 

В тая тема стана доста забавно! Ракуишката, който е олапал чепа на краварите до космите зад ташаците, се нарежда с Химката, който пък е заслепен от Путкиновата сперма, която се стича по брадата му. Запасил съм се с пуканки и кола за довечера 😇

35izpu1.jpg

А, няма да се занимавам да отварям очите на някакво лапе. Пък който му се лапа кур, да лапа :) 

9 minutes ago, raquishi said:

А, няма да се занимавам да отварям очите на някакво лапе. Пък който му се лапа кур, да лапа :) 

Недей си губи времето с мен, а организирай тържествата по случай завладяването на Русия от славната армия на Зеленски.

Vasko_London

Ако имате капчица останъл ум, гласувайте за ИТН. Държавата ни загива иначе. Ще я оставите на Бойко Мутрата, на Кирчо и Кокорчо и останалата пасмина от родоотстъпници. Слави е единственият човек, който искрено иска да помогне на българите, разберете го.

1 minute ago, Vasko_London said:

Ако имате капчица останъл ум, гласувайте за ИТН. Държавата ни загива иначе. Ще я оставите на Бойко Мутрата, на Кирчо и Кокорчо и останалата пасмина от родоотстъпници. Слави е единственият човек, който искрено иска да помогне на българите, разберете го.

А ИТН когато беше първа политическа сила какво направи? Как може лидера ти да не се яви нито веднъж в Народното събрание, а да пуска някакви криптирани неща във Фейсбук, това е несериозно. Слави се осра и то жестоко, даде голяма заявка, че ще промени нещата в държавата, а направи едно голямо нищо. Да не говоря и за изключително курвенския номер, който спогоди за да се разпадне това правителство.

Поздрав от бай ти Слави за бай ти Слави.

А Байдън от власт няма да го свалят, ще си изкара края на мандата ама според мен ще го разубедят да се пуска за втори, както вече заяви че ще направи. Жалко за лудия Джо, годините наистина вече го застигат, иначе е много лудо копеле. За съжаление е президент в трудни времена и всичката помия се излиза върху него, май най-славния момент ще се окаже когато спечели изборите. Умрех от кеф тогава, НИКОГА повече шоумен у която и да е държава не трЕбва да се доближава до управлението на една страна.

lkwXJe5.jpg.5a06844b755178ef83ae0880f640b225.jpg