Jump to content

SFC 6 Sofia "Warrior Honour" (MMA дебютът на Даниел Златков) - 13 януари 2018

Recommended Posts

@Flam3 :beer:

25542544_771329809723146_884528510699622

EMO_7603.jpg

Дата: 13 януари 2018
Място: "Арена Армеец", София, България

Най-зрелищното събитие в ММА средите у нас, за което се говори и в световен мащаб - Spartacus (SFC6), ще разтърси столичната зала "Арена Армеец" догодина. Престижният турнир се завръща ударно на 13 януари с шестото си издание, на което ще бъдат показани над 15 двубоя в стил ММА и К1.

Промоутърите от Combat Promotion вече пуснаха в продажба билетите за проявата, която традиционно е съпътствана и с уникална шоу програма. Цените на пропуските са от 45 лв., 30 лв. и 10 лв. и могат да бъдат намерени в мрежатаени на Eventim.

Ценителите на смесените бойни изкуства, ще имат възможността да станат свидетели, абсолютно на живо, на изключителни битки. Една от предпоставките за това са участниците от легендарната холандска школа Mike's Gym. Очакват се още състезатели от Холандия, Гърция, Германия, Чечня, Англия и Румъния. Сред българите, които ще премерят бойни техники на ринга са Даниел Илиев и Владимир Генов - добре познати имена в ММА средите у нас.

Специално за събитието се очакват рефери от Bellator и UFC. Водещите също са със световен статут - американецът Mike Markham и англичанинът Jason Barret. От българска страна това ще е Павел Владимиров.

Предишното издание на турнира - SFC 5: Unbeatable Spirit пожъна изключителен успех в началото на месец юни тази година. Събитието се проведе на столичния площад "Батенберг" и бе излъчено директно по световния канал MMA TV. В резултат на постигнатото, президентът на Combat Promotion Георги Анадолов взе решението следващото издание на Spartacus да бъде в най-голямата зала у нас - "Арена Армеец".

Муай тай, шампионски двубой
67 кг - TBA vs Антон Петров (България)

K-1, шампионски двубой
84 кг - Даниел Илиев (България) vs Mike Sprangh (Холандия)

K-1, шампионски двубой
75 кг - Сергей Александров (България) vs Chico Kwasi (Холандия)

Семи-про ММА, финал на клубния турнир
70 кг - Финалист 1 vs Финалист 2

ММА основна файт-карта
84 кг -  Атанас Михайлов (България) vs Даниел Златков (България)
52 кг - Cristina Stanciu (Румъния) vs Mellony Geugjes (Холандия)
77 кг - Falco "Telelo" Neto Lopes  (Португалия) vs Живко Стоименов (България)
56 кг - Nicole Stoll (Германия) vs Christina "Charis" Stelliou (Гърция)
70 кг - TBA vs Владислав Генов (България)
84 кг - Vojislav Janicijevic (Сърбия) vs Антонио Грозев (България)
70 кг - Enerildo Dhrugamenos (Албания) vs Нури Хабилов (България)
93 кг - Георги Георгиев (България) vs Калоян Колев (България)
90 кг - Борислав Трайков (Бългрия) vs Атанас Запрянов (България)
70 кг - Konstantinos Delis (Гърция) vs Симено Илиев (България)

Клубен турнир до 70 кг
полу-финалист II vs полу-финалист II
полу-финалист I vs полу-финалист I
семи-финалист IV vs семи-финалист IV
семи-финалист III vs семи-финалист III
семи-финалист II vs семи-финалист II
семи-финалист I vs семи-финалист I

Стискам палци на личния ми приятел Антон Петров да победи в неговата среща. Той е най-голямата звезда на това събитие!

За Златковия кво да кажа. Като го видях как се движи и кви удари има е трагичен, но за учудване мисля, че няма да е по трагичен от Пънк. Пънк няма равен :laugh:

ДАВАЙ БАТ НАСКО! Покажи силата на Пайнер и направи Роналдо минимум Рибери в лице :beer:

Spoiler

Големец е Наско. Чалгарче. Кор за Дани футболистчето.

Я кажете, специалистите, които следите ММА, заслужава ли си да се ходи да се гледа това шоу?

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Българския ММА е рядка форма цирк и лично мен ме забавлява. Мачовете наподобяват много повече махленски бой отколкото спортно състезание. Гледайки картата липсват основните фигури Демел и Ескиев, но и без тях шоуто очаквам да стане забавно шоу. Лично на мен тези евенти са ми много по интересни от разни ufc анонимци къде се гушкат 15минути.  

16 minutes ago, HBK_forever said:

Я кажете, специалистите, които следите ММА, заслужава ли си да се ходи да се гледа това шоу?

Попринцип да, но не и ако мязаш на Хари Потър. Не ги допускат такива.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Роналдото 100% ще е по-добър в ММА-я, дори от легенди като СМ Пънк! Все пак БГ футболът е далеч по-добра подготовка от кеча за реалните бойни спортове!

Тоя ще го играе абсолютен джобър! АБСОЛЮТЕН!!! А за коментарите по-горе, че Златков не бил Пънк -  аз дори допускам, че тоя ще е по-зле от Пънк, 'щото ако Пънк го набиха за 2:14, на тоя ще му направят главата поликлиника за 20 секунди, най много 1/2 минута. :D:rofl: (1/2 минута - 30 секунди ... разяснение за тъпунгерите)

10 hours ago, StoneColdFaN said:

Тоя ще го играе абсолютен джобър! АБСОЛЮТЕН!!! А за коментарите по-горе, че Златков не бил Пънк -  аз дори допускам, че тоя ще е по-зле от Пънк, 'щото ако Пънк го набиха за 2:14, на тоя ще му направят главата поликлиника за 20 секунди, най много 1/2 минута. :D:rofl: (1/2 минута - 30 секунди ... разяснение за тъпунгерите)

Не, няма, защото до колкото разбирам от медиите съперникът му Атанас Михайлов очевидно е някакъв тв водещ, а не боец. В общи линии циркът е пълен...

On 30.12.2017 г. at 6:34 PM, baikiro said:

Попринцип да, но не и ако мязаш на Хари Потър. Не ги допускат такива.

Ти от личен опит ли знаеш?

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

26063352_813991722121534_858681555374649

“Не знам защо г-н Златков иска да се занимава с толкова елитен спорт, в който са намесени толкова много спортове, наистина страхотни мъже го играят. Очевидно той иска да е част от тях, но за да бъде част от тях аз да бъда ваш претендент. Аз съм човек на спортовете - обожавам баскетбола, но тази път ще се изправим в битка. Надявам се да си готов! Държа да отбележа, че на 12 януари имам рожден ден, така че една победа ще бъде страхотен подарък за мен!”, заяви бившият вокалист на “Ъп Даун” и водещ в ТВ Планета Наско Михайлов в официално видео обръщение.

MarianNikoloff

SFC трябва да е благодарна на г-н Златков, че вдига рейтингите им! Завиждам на тези, които ще гледат на 13-ти януари как той ги мачка! Насраното журналистче няма шанс.

Оф, ама аз чак сега видях, че ще се бие с Наско, който беше водещ в Сити ТВ или The Voice. Направо няма смисъл да пиша повече......................... Поне да беше се бил с Бакърджиев!

От Мтел решиха , че съм удачния човек , на който да подарят двоен билет и въпреки , че е безплатно пак не съм сигурен , че ще ида . Единствения плюс е , че мога да видя пребиването на футболист или чалга водещ .

Ама вярно ние всичко може да направим да изглежда като мега гавра. Кой ще вземе ММА-я като сериозен спорт, ако не гледа редовно и види това. Майтапът настрана, това е мега тъпотията и резилът.

След потърсващ ход като този и драфт от такава големина няма как да изпусна евента . Дървото ще здъвче нежното джаброни Роналдита .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...