Jump to content

Кени Омега най-великата година в историята на професионалната борба???

njpw_puroresu

Recommended Posts

njpw_puroresu

Дори най-големите ВВЕ фенчета, а в тоя форум са много повярвайте ми :happy:, не мога да отрекат превъзходството на японското пурорезо и в часност великия гейджин Кени Омега.

Звездите на Мелцер ясно ми го говорят

Доминион 6.11 - Кени Омега срещу Казучика Окада ****** и 1/4
Ресал Кингдам 11 - Кени Омега срещу Казучика Окада ******
Г1 Климакс - Кени Омега срещу Казучика Окада ******
Г1 Климакс - Кени Омега срещу Тетсуя Найто  *****  и 3/4
Г1 Климакс - Кени Омега срещу Томохиро Ишии **** и 3/4
Г1 Климакс - Кени Омега срещу Майкел Елгин **** и 3/4
Г1 Климакс - Кени Омега срещу Минору Сузуки **** и 3/4
Реслинг Донтаку - Кени Омега срещу Томохиро Ишии *** и 3/4

И т.н.

Какво излиза от цялата работа? Кени Омега прави средно петзвезден мач като излезе на тепиха. Това е нечувано за мен и вероятно никога няма да се повтори. Той сам има повече *****+ мачове от колкото ВВЕ имат за последният четвърт век. Да така си е. Толкова ги чатка нещата. Горд съм че съм съвременик на този велик кечист и ще разказвам на бъдещите поколения как съм гледал великите му битка с Казучика Окада. Вие какво ще разказвате? Как ДжейАр целува дебелия мазен гъз на Винс МакМеян? :rofl:

2017 е велика година, но съм притеснен за 2018. Това да имаш веднъж на пет хиляди години талант и да го пуснеш срещу мазния, провален, софстил спортс ентертайнмент, *** Крис Джерико е абсолтно малоумие присъщо на провалени промоутери като Винс, а не на кеч гениите от БушидоРоад. Понеже Крис Джерико не е добър в кеча е решил да вкарва някакви спортс ентертайнмент елементи, но никой адевкатен фен не му пука за тях. Аз ако съм на мястото на Кени Омега ще откажа да се бия с този видимо некадърен кечист, който не може да направи над **** дори срещу хора като ЕйДжей Стайлс. Особено билда е мега смешен. Алфа срещу Омега... Кени Омега е алфа, бета, гама, делта, тита, пита и всичко в едно. Джерико не е на това ниво.

ПС: Очаквам само сериозно мнения от сериозени естети на тема професионална борба. Моля ВВЕ фенчетата да не ми спамят темите повече.

8 minutes ago, njpw_puroresu said:

Кени Омега е алфа, бета, гама, делта, тита, пита и всичко в едно. Джерико не е на това ниво.

Значи търпим ти простотиите, постовете ти някой път забавляват, но ако още един път споменеш напразно името на Богинята, ще кажеш "Чао на форума", Гламчо. Тита е само една и не е космясала отрепка гайджин с немита коса, която гледа като изоран суяк, а е Христина Миленова Христова и е ебати яката пичка, която прави хитове с безсмислени текстове и е най-споменавания човек дори в КЕЧ форум. Не мога да повярвам, че името й беше споменато в една тема, в едно изречение с тоя педераст-рунтавелник.

njpw_puroresu

Абе човек. От къде падаш? Тита е осмата буква от гръцката азбука. Профанска работа. Чалгата не я слушам. Придържайте се към темата!!!

54 minutes ago, MainEventer said:

Значи търпим ти простотиите, постовете ти някой път забавляват, но ако още един път споменеш напразно името на Богинята, ще кажеш "Чао на форума", Гламчо. Тита е само една и не е космясала отрепка гайджин с немита коса, която гледа като изоран суяк, а е Христина Миленова Христова и е ебати яката пичка, която прави хитове с безсмислени текстове и е най-споменавания човек дори в КЕЧ форум. Не мога да повярвам, че името й беше споменато в една тема, в едно изречение с тоя педераст-рунтавелник.

latest?cb=20131022222629

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Най-великата година в историята на професионалната борба, и още как!

005_back_05212017kk_4957-b4e1af214b04720

Марк на годината (2017); (2018).

АХАХАХАХАХАХАХ АБЕ АЗ СИ МИСЛИХ, ЧЕ КЕНИ ОМЕГА Е НЯКЪВ ЖЪЛТУР, А ТОЙ СЕ ОКАЗА БЯЛ. :rofl:

Metzgermeister
20 hours ago, retwerts said:

Чувал съм, че Кени Омега е гей

На мен пък ми се струва, че и Накамура е с лява резба. Да вземат да си спретнат една вражда, при която победителят ще бъде активният, а загубилият - пасивният. #livesexcelebration И ако наближат времевия лимит на мача, нека в долния ляв ъгъл се появи онази снимка на Накамура, дето устата му е като цип и да се чуе: "Няма време!"

6 hours ago, Lemmon-714 said:

С колко звезди е оценен този мач?

BMPf5KgCEAAsF0O.jpg

Погледа на съдията обяснява достатъчно. :D

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...