neshev Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Периодично, някой spot, или редица от spot-ове, водят до безкрайни тиради в Twitter. Трудно е да се ориентира човек, този път кой иницира поредния дебат, но изглежда този път тръгна от MMA бойците. Ябълката на раздора: UFC боецът, Chase Sherman с Петър Бакърджиев-стил коментар: ... Отговор от замесените: Няма как и бастионът на old school wrestling-а, Jim Cornette да не даде мнение: Друг MMA боец, който е и кеч фен, Daniel Cormier също даде мнение по въпроса: Личното ми мнение е, че spot-ът е абсолютно малоумен и The Young Bucks не стават за зелев чеп. Link to comment
koleda321 Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Излагацията е на Cody Rhodes, защото като потомствен кечист би трябвало да е над тия простотии, които съсипват наследствения бизнес. Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
dadoktor Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Никой не гледа кеч, защото иска да види реален бой. Тая индустрия се гради върху преекспониране на реалността от както свят светува - пример за това от близкото минало е да кажем - ХБК и неговото селване. Хайде някой да каже, че от ХБК чеп за зеле не става. Преекспонирането като цяло се явява проблем само на разни катили къде кеч са гледали 2 пъти през живота си. Същинските проблеми с индустрията са много по различни от преекспонирането на някакви движения. Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Аз пък друго не мога да разбера: на едните им се плаща да се бият, на другите- да не го правят. Това, че някво джаброни от първите е зачервил, че вторите изкарват повече от него си е изцяло негов проблем. Все едно аз да започна една тирада за несправедливостта в живота разни аутисти-програмисти печелят двойно и тройно на строителните инженери като за второто се иска в пъти по-голямо усилие, за да се подготвиш. Животът е несправедлив, смъртта вечна и този джобър вместо да пише малоумщини в туитър ала "интилигентин" коментиращ в сайта на Дневник, да вземе да се научи как се изнасят промота. Може някой да се излъже да си купи PPV, където тоя лее кат кръв, кат зъби. Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
ShiningWizard Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Прекалиха тоя път с противните спотове.Young Bucks със сигурност са най-надценените кечисти в историята.Да не говорим,че маса от феновете купуват техни тениски с размер 5XL и тяхното тегло е почти колкото бинго залата.Имаше един фен на Young Bucks,който е буквално техният "Стан" (като песента на Еминем) и в Туйтър ги обвинява затова,че не му отговарят и си е загубил семейството заради тях. Link to comment
Farest Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Абсолютно циркаджийска работа. От километри си личи тея кви джобъри са! И сега като го видях това тотално се отказвам да гледам друг кеч освен този на WWE! Link to comment
Laoch Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Добре, защо изобщо хората вземат Младите бакшиши насериозно? Не забелязвате ли, че това са едни отчаяни момчета, които се опитват да правят пари на гърба на Дейв Мелцър? Сигурен съм, че дори и във форума има доста по-корави мъже от тях, които могат да ги скрият в малкия си джоб. Марк на годината (2017); (2018). Link to comment
tker 17-0 Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Естествено, че съм против такива изпълнения. Аз харесвам психологията в мачовете, а спотове като този с нищо не допринасят. Дори да не се селват някакви движения, това пак трябва да има цел. Като пример за последното веднага давам мачовете между Тейлър Бейт и Пийт Дън. Освен, че нямат смисъл. такива спотове вредят не репутацията на инди кечистите и вкарват негативната стигма за тях, че умеят само да наблъскват движения без смисъл и не могат да изградят нормален мач. Това е вярно за доста от тях, но дори и тези, които не попадат в тази група, трябва да се борят с клишетата. Link to comment
Metzgermeister Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Принципно нямам нищо против някой друг спот, за да се вдигнат оборотите, ама това тук наистина е нелепо и ме разсмя - изглежда като някакви диви мустанги, които не знаят какво се случва и се опитват да наритат невидим враг, докато агонизират, след като индианец в стелт режим ги е застрелял от някой храст с отровни стрелички А тея Young Bucks още в TNA преди няколко години ми се струваха доста безлични и даже женствени. Ако не бяха спотовете, никой с нищо нямаше да успее да ги запомни сигурно, а конкретно този изглежда тъпо, защото опонентът им по никакъв начин не бива засегнат от него. Link to comment
itzo1994 Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Кур за всички в тоя твитер разговор. Link to comment
Loop Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Потресен съм от видяното във видеото. Жалко, че е ROH. Едно време ги уважавах. Сега им желая бърз фалит, за да не излагат индустрията с подобни жалки изпълнения. Link to comment
prenti Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Ужасия. Това никой нормален човек не би го гледал. Link to comment
El luchador Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Цялото това нещо е мъчително за гледане. Няма лошо да има тук-таме някой спот, в WWE също се наблюдава, но това тук си е неподправена и напълно ненужна глупост. Link to comment
UNDERTAKER* Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Ако кечът представляваше това, нямаше да има подобни коментари. Уви... Link to comment
RcadestickR Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Meh... От една страна е срамота, че ROH се занимават с хипофизни джуджета от тоя род. От друга, не мога да загубя уважение към тях, след като от няколко години дават солидна платформа за изява на този човек: Съвсем по темата: И не толкова, но все пак могъщество: Link to comment
ЧОТУДЕ Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Заради подобни паляци публиките вече реагират на движения като Shooting Star Press сякаш виждат head lock... Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.