Jump to content

Manny Pacquiao и Conor McGregor водят преговори за боксов мач през април


Recommended Posts

Според самия Pacquiao...

Говори се, че McGregor трябваше да се бе на новогодишното шоу, което в момента е оглавено от Holm и Cyborg, с Co-Main Barboza срещу Nurmagomedov. Оригинално, McGregor е трябвало да се изправи срещу Tony Ferguson, но преговорите са пропаднали, защото McGregor е настоявал за безумни неща и постоянно е вкарвал нови искания. 

Едно от исканията му се говори, че е партньорски дял, в шоутата, където се бие, с което да получава дял от приходите на UFC. Естествено, това няма как да стане, от страна на UFC, и досега му замазваха учите с повече пари. Битката с Mayweather промени нещата, защото там МcGregor имаше подобен дял и изкара към 100 милиона долара. Пари достатъчни комфортно да се пенсионира или поне да не се бие в близките няколко години.

Тези преговори надали са сериозни и по-скоро McGregor ги използва за да изнуди UFC да му дадат това, което иска. Самите UFC все още го държат LW шампион, вероятно защото в "шампионските" договори имат клаузи, които ги облагодетелстват.  За това ще е интересно как ще се развият нещата и дали ще видим Conor McGregor отново в UFC. 

Link to comment

Интересно, защото аз четох някъде новина, че Макрегър и Тони е едва ли не уговорен вече за месец март. Ти лично виждал ли си нещо такова или съм се заблудил поради някаква причина?

Link to comment

Tony Ferguson написа в социалните мрежи, че чака McGregor през април, но също така добави #defendorvacate, което ме навява на мисълта, че няма нищо уговорено. 

Ако McGregor наистина не защити титлата си до средата на следващата година е редно тя да му бъде отнета. 

Link to comment

Иронията е, че UFC създаде едва ли не "чудовище" в лицето на Конър. Може да прозвучи странно, но в момента той е по-голям от спорта. И тези циркове и разигравания дето ги прави, ги прави..... ами просто, защото може да си го позволи. Ако беше някоя по-неизвестна, по-некомерсиална "звезда" дали щеше да си позволява това? Кажат ли му  - защитааваш титлата - ще я защитва, къде ще ходи. А ситуацията с Конър всеки вижда каква е. Не си защити титлата, снеха му я. Не си защитава и другата титла. Ще се бие с Диаз. Ще се бие с Хабиб. Ще се бие с Тони. Ще, ще, ще............ Само слушаме това ще ще ще. А в крайна сметка - нищо. Нищо не се случва, нищо не се и знае. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Конър много отдавна е стиснал яко UFC за топките и си прави каквото поиска, това е ясно. Но ако погледнем какви продажби правят мачовете с негово участие - двойно и тройно спрямо средните за компанията, не е чуно това. Естествено, че ако беше друг щеше отдавна да му отнемат титлата. Оная Джармейн, не мога да и напиша фамилията, отказа да защитава срещу жената-мъж Cyborg и веднага и отнеха титлата. Въпросът обаче е Конър все пак да прояви малко мъжество и да каже какво иска. Ако няма да защитава е редно да пусне титлата, както направи GSP. Просто е смешно шампион да стои шампион и вече над 1 година да не защитава титлата си.

Link to comment

Мнението на Dana:
 


Очаквана реакция, която не значи много. Той и за Mayweather vs. McGregor се дърпаше, но накрая обърна палачинката. Вероятно е закана, че и той иска част от пая. 

Link to comment

Conor засега парира спекулациите, че следващия му двубой ще е боксов:
 

Quote

“A think a true fight is what I want to do next,” McGregor said. … “A real fight. What’s a real fight?”

When pressed about what a “real fight” meant, McGregor was clear: “MMA next.”


И естествено не пропусна да нахрани WWE:
 

Quote

The cameraman followed up with a question about whether McGregor would dabble in pro wrestling with WWE. “The Notorious” responded: “F*ck WWE.”

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...