Jump to content

ВВЕ ХашДе - плагиатската тема


neshev

Recommended Posts

Понеже някакви анални недоносчета ми се жалват на ЛС, че им "крада" темите, тук ще им копирам всичките малоумщини. 

Специално за господин "Никога не съм имал гадже" и "Не съм пил бира от няколко години" calnex a.k.a. @Fernando. 

 

Quote

Реших да оставя Dave Meltzer за по-следващите постове, но явно тук дойде моментът да говоря за него. Първо, не мога да се съглася, че WWE остава на заден план при оценяването му. Имам определено впечатление, че един мач изкарва по-лесно висока оценка при Meltzer днес отколкото преди десет години (просто наблюдение), но просто в WWE качеството на един мач не е най-важното нещо и поради това е съвсем нормално мачовете във федерацията да не получават чак толкова редовно пет звезди. Но примерно погледни един петзвезден от Япония, забрави, че е оттам, и го сравни с петзвезден от WWE и помисли дали мачът от Япония е по-слаб. Няма да коментирам повече тази тема, защото макар и свързана, тя не е в основата на днешния дебат.
Dave Meltzer всъщност е един човек, който отлично разбира от работата си, разполага с голяма информация относно кеча, запознат е перфектно с историята на този бизнес и винаги когато го слушам, забелязвам, че той се опитва да изтъкне доброто в продукта, вместо да плюе безразборно. Не трябва да се гледат единствено оценките му и по това да се съди за самия Meltzer, а по-скоро е достатъчно да изслушате един подкаст. Има голяма разлика между това мнението му да бъде значимо и това феновете да се отнасят с култ към него, което вече е прекалено. На практика той не налага своето мнение на никого, нито пък кара някого да бъде съгласен с него.
А защо IWC-то прави мнението му значимо ли? Кечът има нужда от критици най-просто казано. Ако мнението на критиците не се зачита, то няма да има напредък в продукта. Ще ви дам примери и извън кеча. Тук ще разгледам критиката като посочване на недостатъци. Един художник, когато нарисува картина, която не е толкова добра, е съвсем нормално да получи критика от специалистите в тази област. Творецът не трябва да се обижда от нея, а да види кое не е било добро в тази картина и да направи следващата си по-добра. Така е и с кеча. И тук не става дума само за Meltzer. Когато една компания представи сравнително лош продукт един месец, то е съвсем нормално критиците да се намесят. Тогава тази компания трябва да ги чуе, ако разбира се, критиката им е основателна, и да поправи грешките си. Така стоят нещата в този свят. Именно поради това мнението на критиците трябва да бъде значимо, защото критиците, особено тези, които са специалисти, а не вчерашни фенчета, знаят кое е добре и кое не е за продукта на една компания.
Да се върна на разсъжденията си върху Dave Meltzer. И да кажа точната причина защо баш неговото мнение трябва да бъде значимо. Този човек не коментира кеч от вчера, а следи продукта от над 40 години. Самият Wrestling Observer Newstletter за справка е създаден през 1980. Този човек е гледал, предполагам, повече кеч от почти всеки друг на планетата и знае перфектно всяка тънкост на кеча. Следи изключително голям набор от компании, макар и да дава оценките си само върху няколко. Изкарва си хляба чрез анализиране на кеч. Разполага с голям брой архиви. Системата за оценки, която служи за чудесен ориентир в света на кеча, е въведена от него и съм сигурен, че самият той е имал много голямо влияние върху всичко. Кечът има нужда от един такъв специалист, който да коментира редовно, и чието мнение същевременно да поражда редица дебати и материали за разсъждение. Ако неговото мнение не беше значимо, може би и нагласите на IWC-то щяха да бъдат съвсем различни. Именно тук правя и връзката.
Абсолютно никъде не съм казал, че мнението на феновете трябва да бъде приемано като закон. Напротив, просто посочих, че благодарение на феновете WWE могат успешно да създават нови звезди. WWE трябва да слушат феновете си и тяхното мнение да значи нещо за тях, защото ако тези условия не са изпълнени, издигането на хора като Roman Reigns, които са напълно неодобрени от по-голямата част от публиката, ще продължава и продължава. Тук не говорим само за кеч качества - ако един човек получава добри реакции от публиката съответно образа си и носи приходи, то няма причина да не бъде push-ван.

 

Link to comment
1 hour ago, neshev said:

Специално за господин "Никога не съм имал гадже" и "Не съм пил бира от няколко години" calnex a.k.a. @Fernando.

Хубаво е човек само да прочете само това изречение, за да разбере, че Нешев си чете чата на съседният сайт. :D:D:D И все пак за гаджето... аз с calnex си общувам от няколко месеца по няколко форума... никога не е казвал, че няма гадже... Просто се излагаш с тази тема. А, и темата, която си копирал е направена да бъде виждана само от регистрирани... Нешев, изтрий темата, моля те, дори лимона и японскУтУ няма да влезнат във филма като тебе. Не, че ми пука кой от кой краде, ама ... просто изглежда страшно глупаво, като трябва да се има предвид, че те не правят теми в сайта си за БеВеЦе...

Link to comment

Идеята е, че трудно може да ми давате наклон на хуя какво да правя.


Btw, в ХашДе има тема, подобна на тази, която намирам за крайно забавна.

Продължаваме с експертния анализ на JULIAN за КУРШУМНИЯ КЛУБ:

 

Quote

Рулират ли Bullet Club света на кеча? Избрах си доста сложна тема, но това няма да ми попречи. Според мен отговорът е ДА! Защо ли? В началото стейбълът не е бил нещо сериозно. Били са нещо като японският Shield. С времето обаче станали доста популярни. Станали един от най-големите фактори в кеч бизнеса. Та, като за начало мисля да отбележа техните успехи, няма как без тях: Кечистите от стейбълът, и бивши и настоящи, са взели следните титли: IWGP Junior Heavyweight ; Heavyweight Tag Team Championships ; IWGP Intercontinental ; NEVER Openweight Championships ; NEVER Openweight 6-Man Tag Team Championship ; IWGP United States Heavyweight Championship ; също така са държали и следните титли в ROH - World, TV, World Tag Team и Six-Man. Заради тези си успехи няма как да не узнаете за тях, но още по-впечатляващото е, че не са участвали в 1-2 промоции, което означава, че са били много могъщи, а където стъпят - спирка нямат: 2CW, Chikara, CMLL,  FWE, GFW, MCW, NJPW, PWS, ROH, RPW, WC, WCPW, WM, wXw, WXW. (Общ брой - 15 различни федерации). За да можеш да бъдеш over навсякъде, където отидеш значи, че си бъдещето в този бизнес. Стейбълът успява да привлече все повече и повече хора към себе си, започват да имат все повече фенове. Фактът, че 153 хиляди абоната в YouTube, както и още много последователи в останалите социални мрежи, също говори много. Успяват и да променят много мнения на много зрители, с всеки ден все повече са споменавани навсякъде, правят класики, които в WWE няма да видим... а, като се заговорих за WWE, точно около мястото, където се провежда поредният епизод на RAW, Bullet Club успешно правят "инвазия", че и дори много хора смятат, че всеки в WWE е под тяхното ниво. Пак казвам - те се намират около мястото, където се провежда RAW... Странно е да има толкова много хора, които смятат Club-а за нещо толкова специално. Другото важно нещо е, че имат най-продаваният merchandise в инди сцената (не мога да нарека NJPW и ROH точно инди). Общо взето: Bullet Club в днешно време е нещо, на което се обръща доста внимание и могат да кажат каквото си искат и почти всеки би се съгласил с тях. Това вече не-веднъж сме го виждали. И WWE не могат да направят нищо по въпроса, като си личи, че Bullet Club стават нещо огромно и в скоро време ще бъдат принудени да свикнат с тях. Само един стейбъл е покорил 15 различни федерации. Единствено им остава WWE, но почти всеки от тях казва, че не си заслужава да се махнат от NJPW, за да станат за посмешище в WWE. Само трябва да изгледате едно NJPW шоу/събитие, за да разберете, че те са прави... а разберете ли го ще има да се замислите доста върху моето мнение.

 

Благодаря за четенето. Малко съм притеснен как се е получило, тъй като темата не е лесна за доказване, няма значение какво мнение имаш. Надявам се да съм се справил добре със задачата. 

 

 

Link to comment

Тая тема ако я беше направил някой друг, вероятно щеше да изяде дългосрочен бан. Никой не го ебе за спора ти с някакви 15-16 годишни деца, не си гали егото с малоумни теми като тази, защото лично на мен ми пречат. Благодаря! :)

Link to comment
10 minutes ago, neshev said:

Продължаваме с експертния анализ на JULIAN за КУРШУМНИЯ КЛУБ:

Това доказва колко си смешен... Сигурно всяка тема от ХД-то ще излезе наяве, а ти ще бъдеш все по-подиграван... и ще си смешника на форума for a reason.

Link to comment

Радвам се, че Нешев най-накрая е намерил нещо, което да изпълва със смисъл живота му: пространни анализи на кеч постове, писани от малолетни в никому неизвестен форум.

Link to comment

Определено съм баннат. Продължаваме с анализите как да популяризираме кеча в kleta majka balgarja:
 

 
Quote

 

По какъв начин към кеча може да бъде привлечена нова българска аудитория, въпреки че в България кечът бива смятан за пародия и фарс?
 
 
I.Кеча В България:
 
 
Кеча в България е един от най-непопулярните спортове, с който всъщност трябва да сме запознати, поради простата причина, че има Българско участие.Но уви реалността изобщо не е такава.Кеча се смята за цирк, защото всичко било нагласено, и видиш ли фалшиво.И това идва от устата на хора, който не са отделили време да седнат и да изгледат някой класен мач, а просто се водят от всеобщото мнение на народа.Ако сега излезете на улицата и попитате хората дали знаят кой е Русев, повечето ще отговорят не, това самият той го казва в интервю за Нова.Естествено, че след това интервю хората, който ще се интересуват ще са повече, но това ще бъде само за кратко, колкото да видят какво прави Русев.
 
1.But its fake!
 
„Абе кво да го гледам, като знам че е нагласено и е фалшиво ?!” – Това са думите на повечето хора, когато става въпрос за кеч.Но Игра на Тронове е фантастика и също е фалшиво, Властелинът на Пръстените, Мисията невъзможна, и всички фантастични филми също са фалшиви, но се гледат.Няма да насилвам никой да гледа кеч, но логиката на тези хора е брутална.
 
II.Пътят към славата:
 
Ето че пристъпваме в главната част на темата, а именно „ как може да се привлече нова аудитория към кеча.Тук има доста какво да се направи, но просто на никой не му се занимава.
 
1.Кеч Сайтовете
 
Каквото и да си говорим, кеч сайтовете в България са два – БВЦ и WWEHD.Трябва да започне да се прави реклама на тези сайтове, дали чрез панелите, на който никой не обръща внимание в ютуб, или чрез реклама от някой по-голям източник на информация.Вариантите за реклама са много, но в крайна сметка всичко опира до пари.Другият вариант, който е много малко вероятен, но ще помогне доста е да се изгради здрава връзка с БВЦ, защото колкото и странно да звучи, ние сме двата най-големи сайта за кеч в България и трябва да има поне някаква позитивна връзка между нас и тях.Не филми,и караници.Трябва да си помагаме.В нашият сайт може да се рекламира техният сайт, а в техният нашия.Така като някой нов потребител се регистрира в който и да е сайт, ще може да погледне и другият.Това е + и за двата сайта.Другото нещо, което може да помогне да се увеличи броя на регистрирани потребители в сайта е намаляването на правата на гостите.Какво ще рече това се питате ? Ами много хора, включително и аз в началото влизах в сайта да чета новини без регистрация.Ако това нещо се ограничи, тоест да можеш да четеш новини, и чата само при регистрация в сайта, по често ще се радваме на нови потребители.Трябва да се направи една тема, която да е винаги на показ за новият потребител, който иска да се запознае с правилата, цветовете в сайта, как се получават и всичкият този Jazz.Но това няма как да стане без съдействието на админите, който са неактиви в сайта, и влизат само за малко.
 
2.Телевизията
 
Телевизията е най-добрият разпространител на информация за повечето хора, който нямат достъп до компютър.също така рекламите по телевизията са по забележими, но за жалост струват много пари.Ако в спортната рубрика на някоя телевизия се отдели 1 минута за обзор на WWE днес, или ако е станал някой title change да се съобщи, това ще помогне доста, особено ако накрая shoutout-нат някой от кеч сайтовете за хората който се интересуват повече. Най – малкото нещо което могат да направят от новините е да кажат , ако Русев е спечелил някой голям мач, и е претендент за титла, или спечели титла. Същото нещо могат да направят и коментаторите на Диема Спорт, който дублират кеч предаванията, няма да им навреди, само ще помогне на хората, който не знаят за съществуването на нашия сайт.Другият голям фактор, който пречи на хората да разберат за кеча като цяло е липса на Кеч федерация в България.Не е нужно да е бляскава или нещо подобно.Аз си го представям така: Хора с различни професии, започват да се учат и започват да правят мачове, в някой голям град като София, и след като видят че има интерес се започва обикаляне на държавата.Но всичко това е един голям риск, и никой не иска да го предприеме, защото може да се загубят много пари от това.
 
3.Интернет
 
Ако някой се заеме с работата, на нещо като пиар за сайта, това също ще помогне много.Някой, който да има контрол над Ютуб канала на сайта, и да се постват кратки клипове с новини, така има по-голям шанс повече хора да видят.Също така в канала на сайта може да се правят анонси за PPV-тата и къде да се гледат live, но за да гледат лайв да трябва да си направят регистрация.
 
III.Заключение:
 
Повечето потребители, ще си направят регистрация, но няма да я ползват за да разговарят с другите в чата, защото ги е страх, срам и не искат да изглеждат смешно, ако сгрешат нещо, защото в сайта има хора с доста особен хумор, включително аз.Те се приемат за новото дете в училище, и не се мешат в работата на никой, за това ние – старите потребители, трябва да сме по-гостоприемни, и да ги поканим да се представят.Това може да стане, като модераторите или админите изпратят лично съобщение на всеки нов потребител във вид брошура, с най-полезната информация , която може да му трябва.
 

IMO: Кеча в България е в много лошо състояние в момента.Главната причина е, че хората го мислят за нещо, което децата гледат, и ги е срам да признаят на своите приятели за тяхното хоби, току –виж някой може да се запали.Но главната причина за лошото състояние на нашето community е липсата на реклама, защото хората не знаят че такова нещо съществува.

 

 

Link to comment

А'е, плужек, БеВеЦе заради твоят спам ще стане форумът с най-много написани коментари в една тема някога........

 

 

П.С. ТЕМАТА Е ОТКРИТА... Тоест, всеки може да я види.

Link to comment

Извинявай, ето ти нещо скрито:
 

Quote

Отговорът чисто и просто е елементарен на пръв поглед! Това е Слави Трифонов, този човек е отдал много време от живота си, за да бъде пред екрана и да е водещ на едно от най-известните БГ шоута през последните 10-тина години.Доста хора го познават и е адски известен с шоуто си, а относно дали все още е забавен, това е субективен въпрос който подлежи на доста отворени отговори.Зависи човек какво разбира под думата „ забава „ Забава, може да се тълкува и като вид простотия и цинизми в дадено шоу, това при Слави не е толкова много.Напротив лично аз които шоута съм гледал на Слави съм се смял на глас понякога, този човек просто му се отдава да бъде шоумен и да кара хората да го гледат.Може би през последните години с многото тема за политика и вече мнозинството не го смятат за забавен, но аз не съм от тези.Преди години гледах БТВ само заради две неща – Комиците и Шоуто на Слави Трифонов.Наистина е имало моменти в които само заради тези работи пусках БТВ-то.В момента я няма тази тръпка, признавам го, но Слави се е доказал през годините, че е сполучлив шоумен който си разбира от работата и знае как да забавлява хората, а гостите които канеше в шоуто си бяха просто незаменими – Виктор Калев, Мариан Бачев и естествено Красимир Радков, това са хора които тотално пасват на думата „ забавление „ съчетани с водещ като Слави Трифонов нещата се получават и става едно приятно за гледане шоу.Колкото до Иво Сиромахов, той може и да иска да бъде като Слави, но никога няма да е.Слави е един, харизмата му е на доста по-голямо ниво отколкото на Сиромахов.Гледал съм шоута и на Иво и на Слави и мога да кажа, че разликата е огромна.Трифонов се е доказал през годините, докато Иво е от скоро в тази индустрия, ако може така да се каже и има още „ хляб „ да яде докато стигне Славито.Трифонов е имал множествено скечове, особено с Годжи.Двамата винаги когато си пускат лафчета ме разсмиват на глас.

 

Link to comment

Абе некой дето не е баннат от ууетиребг, да влезе и да го напсува от мое име. Дееба противното ******.

 

 

Link to comment

Отностно горният опит за трол : Статиите на Хълкстера са интересни и това видно неуважение към нечии труд е възможно най-тъпата бългърска черта . Няма много смисъл в това да убивате мерака на автора , защото на някой си мач на Верея му е по-интересен ....

Link to comment

Не че нещо,но това може да увреди пихиката на 13-годишният Yulian. В екипът има над 35-годишни мъже и ако оставят тази тема да си върви, това  говори много зле за тях.

Link to comment
2 hours ago, gardax said:

Отностно горният опит за трол : Статиите на Хълкстера са интересни и това видно неуважение към нечии труд е възможно най-тъпата бългърска черта . Няма много смисъл в това да убивате мерака на автора , защото на някой си мач на Верея му е по-интересен ....

Да, това и мен много ме дразни. На практика тук няма никой, който дори да се доближава до знанията на Фил в сферата. Всичките тия подигравки тръгнаха, след като той реши да си прави нещата в отделен блог, а не във форума, за което има пълно право. То не е само българска черта, но наистина е голяма тъпотия.

Сериозно за темата, и Юлиян, и Нешев пишат нереални кретении и спорът е на ниво трети клас. Въпросът е, че едната страна е момче в прогимназията, а другата е завършила университет.

И друго - нищо не схващам от това каква е целта на темата. Нито един от постовете горе не съм ги виждал тук (и слава Богу), а темите за разговор в кеч обществата са общо взето едни и същи и тук, и в САЩ, така че какво? Също така онзи горе въобще не пише като njpw_puroresu, който е очевиден трол на някой от нашите, но явно да се сетиш и за това изисква акъл.

Link to comment

Не разбирам кво ви ебе и ви пречи, че имало коментари от друг форум, who the fuck cares? Кво ви пречат? Там нали също имат тема за коментари от нашия форум, нека да има фън. :)

Link to comment

За няколко неща ще помоля. Който не харесва или не разбира темата просто да не я чете. Също така ще помоля конфликтите между вас да не стават повод за постване - нито ми е интересно да чета кой бил готвач, нито кой бил третокласник. Да се обиждаме тука дърти хора и да трябва някой да прави забележки като даскалица е направо абсурдно.

 

И по-важното - другарите от въпросния сайт WWE HD нека да спрат да се изживяват, че биват цензурирани. Не го правим, защото това би било аналогично на това Google да забранят на служителите си да обсъждат Gepime или Кока кола съответно Дерби кола. Нелепо е, надявам се да става ясно какво имам предвид като скáла. BWC не е имал конкуренция в сферата, в която оперира, освен може би BWF за 2 седмици, но това беше по-скоро IRC филм на хора от управата тук. :) Добре дошли сте да си пишете и тук, и в Бг Мама, и където си щете, но моля без филми за "конкуренция". 

Link to comment

Искам да попитам нещо сериозно, въпреки, че е малко офтопик. Вчера пробвах да вляза във въпросния форум, да видя най-накрая за какво е целия този шум. Линкът обаче ме праща директно на гугъл. Къде е шибания проблем?:D

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...