Jump to content

NJPW стартират англоезичен YouTube канал


nWoHulkster

Recommended Posts

И следенето на историите и образите стана с една идея по-лесно. :beer: NJPW стартират англоезичен YouTube канал. Официалният старт е на 1-ви декември, но вече качиха клипове и по-точно post-match промота от World Tag League. На японските промота им слагат субтитри (цъкнете cc в YouTube, за да ги активирате)

 

Каналът: https://www.youtube.com/channel/UC1lgJkpCx_0SMzsvrTCdxPw/videos

 

 

 

 

 

 

И още...

Link to comment
  • 1 month later...

Това е наистина прекрасна новина, поне за мен. Преди 2-3 месеца нещо поизгубих интерес към кеча, може би поради комбинацията от свръх липса на време и, по мое мнение, доста слаби шоута и вражди, както и осезаем дефицит на star power в WWE. Някак си без Джон Сина не е същото, колкото и тъпо да звучи. Рейнс е тотално насран, поне в моите очи - колкото и да го тикат в очите на феновете, просто не се приема като нещо легитимно голямо, макар в момента да е на върха.

 

За сметка на това напоследък гледах 3-4 японски мача и, определено, интересът ми към пюро русуту се покачи неимоверно много. Минус е единствено, че не мога да им хвана историите, а не ми се занимава да търся преракзак на сторилайната, а и не съм запознат с това какво е качеството на продукта и дали си заслужава - единствено чета понякога, че гуруто на кеч журнализма Мелцер дава честичко 6 звездички, но това на мен нищо не ми говори, поне не вярвам сляпо на подобни оценки, макар че, очевидно, индикират високо равнище на кеч представянето.

 

Сега покрай завръщането на кеч богът Крис Джерико и класиката, която сътвориха с Кени Омега, мога да заявя открито, че започвам следене на тази японска федерация, а в Е-то ще гледам само Ръмбъла и нищо друго в следващите няколко седмици. Благодарение на този канал в тубата с английски субс ще е доста по-лесно за осмисляне на враждите. Чудесна маркетингова политика има тази федерация и дано експанзията й даде резултат и подтикне и дедо ви вини мак да си бръкне в гащите и извади заспалия си спаружен хуй.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...