Jump to content

Любимо българско издание свързано с кеч ?

nWoHulkster

Любимо българско кеч издание ?  

26 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Shawn_Michaels

100% Хит беше най-добро с много пълна информация и вярна,бе много добро списание беше,след него нареждам Хай Клуб,Кечмания,Кечзона.Това бяха най-добрите като цяло в другите разгъваха много локуми без да казват нещо съществено,но като цяло имам почти всички издания за кеч излизали в България :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Да, "100% Хит" наистина беше най-доброто. Единственото, в което отделяха по цял брой на един кечист и в него имаше най-малко лъжлива информация за разлика от "вестника с най-добрите плакати" :) Имаше и други сравнително добри издания, но там никога не са давали подробна информация с изключение на няколко пъти в "Хай Клуб".

Posted Image

Кеч зона не беше зле, защото там всеки брой беше посветен на отделен кечист и там пишеше ИСТИНАТА а не простотии от рода на "Гробаря бил травестит" и т.н.

Аз обаче гласувах за Кеч-Гладиатори, защото то беше единственото кеч-списание, което излизаше чак до началото на 2003-та...

35izpu1.jpg

Твърдо гласувам за 100% Хит..това списание беше невероятно..с много информация

Който има изданието за The Undertaker & Kane знае какво имам предвит..

Кеч Мания

По времето когато излизаше това списание нямах нет и от там разбирах какво ставаше в реално време в кеча.Жалко че го спряха :(

Подписът е намален поради нарушаване на правилата за размер.
[img]http://img73.imageshack.us/img73/8366/lost19pa0wm.png[/img]

Знаем, знаем :)

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

За съжаление го нямам, но един приятел го има и съм го разглеждал. Наистина е много добро. Аз имам за Трите Хикса, за Кърт и за Скалата в Мумията се завръща. И това за Трите Хикса е на много високо ниво. Просто си рулираше списанието :)

P.S.: Сега забелязах нещо. Фил, не мислиш ли, че ще е добре малко да редактираш заглавието на темата, че сега се получава лека безсмислица - кеч издание свързано с кеч ;)

Posted Image

The_Undertaker

мМи кеч Зона и на хай клуб някой издания са добри

И Кеч-мания или нещо такова имаше доста информация

Изобщо май всички

Watch WWE on GTV

Rey Mysterio

Абе аз по принцип си копувах сякви само да са свързани с кеч и написаното да е истина :) .Иначе гласувах за 100% Хит.

Какви грешки ли ? Хммм - ами как ви звучи "Мач за интерконтиненталната КУПА ?"

Или пък, че Краш Холи има 17 титли в "Леката тежка категория" (а не в свободния стил) :)

35izpu1.jpg

ми дави кажа аз гласувах за кеч зона защото се пишеше доста интересни неща е имаше и някои глупости и други видове само едно нещо там написано не можах да зарбера (Гробаря бил истински майстор на голфа) тва спорд вас верно ли е или не щот си нямам никаква напредстава ?

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

The Olimpic Hero

Тъй като имам абсолютно всички списания и вестници,излезли в България на тема кеч,мога да взема отношение по темата.

100 % твърдо беше най-доброто списание.То беше пълно с огромна информация,при това вярна,беше на луксозна хартия за разлика от Кеч Зона например.А пък и все пак една от звездите в 100 % беше Кърт Енгъл.Да и броят за Гробаря беше разбиващ.Сано отворете на трета страница и вижте биографията на Гробаря,както и фона,на която е написана.

Другото добро списанние беше Кея Гладиатори.Там имаше обобщаващи статии за кеча като цяло и анализи-нещо което не можеше да се срещне другаде.Лошото в списанието беше твърде изостаналата информация.

Хай Клуб беше също добро и то не само заради разбиващите плакати.Но как ме подразниха когато спряха кеча в списанието след като го спряха и по телевизията,а само до преди 2 месеца достигнаха 70 000 тираж само заради кеча и пишеха как обичали да гледат кеч,как се оприличавали с някои от звездите в кеча и т.н.След като кечът беше спрян те даже не обясниха защо спират да пишат за кеч.Абсолютна наглост при положение,че кечът ги храни цели 2 години.

Вестник Кеч(издание на Жълт Шок) беше най-лъжливото нещо,което е излизало на българския пазар за кеч.Та там написаха,че Рикиши е болен от спин.Какви жалки лъжци.

Кеч Мания-едното и другото бяха списания на едно средно ниво.

Статиите в 7 дни спорт и 24 часа бяха сравнително добри.

Като цяло нивото на списанията и вестниците в България не беше зле.

Най-дразнещото в цялта ситуация се получи от спирането на всички издания заедно със спирането на кеча.Какво им пречеше да продължат да пишат за кеч.

Може би ако бяха продължили сега щеше да има доста повече останали фенове.

Brock_Lesnar

Всичките съм ги чел,но кеч-зона най-много ми харесваше.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020