Jump to content

Bellator MMA: Компанията обявява Heavyweight Grand Prix, с участието на Fedor, Rampage, Sonnen, King Mo, Frank Mir и други


neshev

Recommended Posts

Quote

Новият heavyweght ще бъде коронясан чрез HW турнир, който ще се проведе през 2018, като компанията планират по една турнирна битка на шоу, като финалът ще се проведе през декември.

Участие ще вземат четири HW бойци: Fedor Emelinaneko, Matt Mitrione, Frank Mir и Roy Nelson, както и четири LHW-а, които ще качат към горната категория, в лицето на Rampage Jackson, King Mo, Chael Sonnen и Ryan Bader. 

 

Link to comment

Ryan Bader би трябвало да спечели турнира, ако участниците в него се запазят тези, които са обявени към момента. Всички останали са преминали пика в кариерата си. Е, загубата от Тито Ортиз няма как да я забравим, но въпреки това Ryan ми се вижда ранен фаворит.

Link to comment

Това ще е интересно. Но наистина това са големи имена, които като цяло обаче вече са далеч от добрите си години. Не че тежката дивизия на UFC e във възход тези дни, но никое от тези имена в Bellator не би имало кой знае какъв шанс срещу топ 5 там в момента. Аз лично пък бих заложил на Мат Матрион. Бейдър има повече умения като цяло, но все пак не се е бил в тежка дивизия, а разликата в размерите си е фактор. Chael Sonnen предполагам пак ще трябва да минава на тежки субстанции, че да го докара до heavyweight.

Link to comment

Frank Mir заяви, че по всяка вероятност ще се бие срещу Fedor Emelianenko в първия кръг.

Доста интересно как ще наредят bracket-а. Предишният StrikeForce HW турнир бяха наредили jobber-ите в едната половина, а фаворитите в другата. Ако трябва да дам някакъв seeding, би изглеждал нещо подобно.

1. Matt Mitrione 
2. Ryan Bader
3. Roy Nelson
4. King Mo
5. Frank Mir
6. Fedor Emelianenko
7. Rampage Jackson
8. Chael Sonnen

Link to comment

Доста забавно се очертава. Можеше и Боби Лейшли да добавят с още някого.. Конго например или Рори Мак. :D

Изпратено от моят HTC Desire 526G dual sim с помощта на Tapatalk

Link to comment

Откриващият кръг:

1249tqld29zz.jpg

Горе-долу очаквано. HW-ите и LHW-ите се бият едни срещу други. Rampage надали ще е доволен, че му пускат борец. Fedor vs. Mir беше задължителен. 

Link to comment

Тегав кард ... 

Мо и Федята са единствените non-UFC бойци . Мо и Сонен изобщо не ги виждам как ще се справят с разликата в килограмите . 

За мене фаворите е  Шкембо Нелсън . Митрионе на земята не може да направи чеп срещу Нелсън , а в стойка има голяма вероятност да легне безжизнено и да гледа тавана . Федор и Мир са прекалено паст-прайм и единствената причина да са в този турнир е да ги сбият двамата . Бейдър има някакъв шанс , но пак си предпочитам Шкембо .

Link to comment

Откриващата битка ще е на 20 януари в The Forum, Inglewood, California, където ще се изправят един срещу друг Chael Sonnen и Rampage Jackson. На същото шоу ще се бият Douglas Lima и Rory McDonald за WW титлата.

На 16 февруари ще са Mitrione и Roy Nelson, през април Emilianenko vs. Mir и Bader vs. Lawal през май. 

Link to comment
  • 5 months later...

В доста вълнуващ и кратък мач Федята победи Франк Мир още в първия рунд с нокаут. Видео от мача:

 

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...