Jump to content

UFC 217 "Bisping vs. St-Pierre" - 4 ноември 2017

neshev

Recommended Posts

TJ и на мен ми беше противен преди време, но изгледайте TUF сезона с него и Коуди и представата ви може да се промени малко.

Много се радвам за Thug Rose.Изглеждаше като обладана преди мача и свали на земята Йоана, която взе да става непоносима. Аман от такива кухи лейки като тая и Роузи.

GSP очаквано победи. Биспинг е кораво копеле,въпреки хилядите си недостатъци. Направи доста прилична кариера и спечели немалко пари.

Изпратено от моят HTC Desire 526G dual sim с помощта на Tapatalk

Страхотно Ппв като цяло!

Мача на Биспинг и GSP беше горе долу добре. Като свърши първия рунд усетих, че някак си Биспинг вече насра. В началото на втория и до самия му край сякаш бе за Биспинг. Но идва и третия рунд в който GSP предава Биспинг. Наистина феноменално представяне от GSP. Евала, че след 4 години показа такава форма. 

В другия мач за bantamweight титлата очаквах победа за Коуди и мислех, че ще размаже русото момиченце, но уви падна.Все пак в първия рунд Коуди свали Tj, но рунда го спаси. Късмет си имаше TJ защото, ако не беше рунда щеше да падне. Исках още да гледам Коуди с титлата и най-много ме хвана яд за тоя мач, но и такива неща се случват. Голямо зрелище падна в тоя мач. Все пак мисля, че съдията малко избърза с решението да спре мача. 

В женския мач за титлата също очаквах Йоанна да запази с лекота, но когато летиш в облаците както тя изведнъш падаш. Namajunas се възползва от това и тотално уби Йоанна. Сега в тази девизия става доста по-интерестно.

Наистина страхотно ППВ. Давам оценка 7.5/10 

Йоана не е летяла в облаците , и ТКО-то не беше fluke и удара не беше некав luckyshot . Просто Йоана се отвори , плешивата го предвиди и я изтряска директно в зурлата ... чисто ТКО отвсякъде . Сега въпроса е , че според мен Гаделха може да премаже като валяк бисквита плешивката , а ако евентуално дадът на Йоана ремач според мен ще си вземе поука и ще вземе мача . 

Хендрикс е толкова за пенсия , че няма накъде ....

Биспинг ГСП направиха читав мач , очудващо за мен ГСП не е мръднал за тези години . 

TJ може да се каже , че го спаси краят на първият , но чисто и просто като при Йонана  Гарбранд се отвори и му отнесоха муцуната ... Тука по-скоро е отговорна адекватността на TJ отколкото пропуска на Гарбранд .

Майки Гал си приключи хайпа самичък по бая безхаберен начин . 

OSP влезе с такъв ритник , че ми припомни Мирко как ги трупясваше едно време .  По някаква абсурдна логика обаче , вместо КО of the night му дадоха Performance .... 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...