Jump to content

Най-скъпите кечисти на indy сцената

neshev

Recommended Posts

Въргаля се от няколко седмици този списък, който разгласява "тарифите" на участие за indy кечисти. Очаквано, ex-WWE кечистите изискват най-тлъсто заплащане:

DM_s89mWkAAEH1G.jpg:large

500 долара??? Много тънко бе? Че той @MJ23 с два печеливши залога може да си направи цял турнир с тия последните.

Masada , Cage , Elgin и Cabana ми се виждат чак прекалено евтини . Специално Masada , който го водят deathmach god едва ли не . Добре поне Ricochet не е с тарифа на евтина курва ...

4 hours ago, gardax said:

Добре поне Ricochet не е с тарифа на евтина курва ...

А би следвало да е. Странно наистина.

Colt Cabana не се ли репчеше на WWE заедно с другаря си Пънк или бъркам? Халал да му е.

Бърз поглед и веднага нещо ми се набива на очи. Тезата , че Fantasma прави повече кинти на участие от Pentagon & Fenix е мега съмнителна. И оттам-нататък целият списък става мега съмнителен.

Списъкът е с тарифи, които самите кечисти изискват, та е напълно възможно просто да си е надценил тарифата. Като гледам, извън iMPACT, които имат взаимоотношения с AAA, други компании рядко го използват. 

23 hours ago, Loop said:

А би следвало да е. Странно наистина.

Ricochet , Mundo и Pentagon имат резон да искат повече пари ... Най-малкото Lucha Underground като продукт е изключително качествено , като за това качество тримата имат може би най-голям принос . Аз даже не съм сигурен , че тримата имат нужда от инди участия , при условие , че имат взаимоотношения кой с CMLL , кой с ААА ,

кой с TNA , кой с NJPW , кой с LU ....

On 10/27/2017 at 12:10 PM, gardax said:

Ricochet , Mundo и Pentagon имат резон да искат повече пари ... Най-малкото Lucha Underground като продукт е изключително качествено , като за това качество тримата имат може би най-голям принос . Аз даже не съм сигурен , че тримата имат нужда от инди участия , при условие , че имат взаимоотношения кой с CMLL , кой с ААА ,

кой с TNA , кой с NJPW , кой с LU ....

При AAA и LU парите идват от едно и също място, поне според мен и в случая на LU, едва ли са много. TNA орязаха кинтите жестоко в последната година. За CMLL не мога да говоря особено, но според мен се предполага за там, а и за NJPW се иска да се посветиш цялостно, ако ще правиш сериозни кинти. Все пак едва ли е толкова натоварено, в сравнение с WWE, за да не правиш по някое друго инди участие от време на време. Парите са си пари.

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Начи, ако бехме купили един биткойн навремето, сега можехме да си направим частно BWC шоу.

^ Aми ти работиш за олигарх, да те еба, и крадеш народни парици.

Иначе интересен лист. Ван Дам солидна цена си е сложил, подсигурил се е срещу  бъдещо поскъпване на тревичката.:D

Елгин и Кейдж скромни душици, ако това са им хонорарите, parcaleste може ги викне да се бият в хола му, еле как стана баровец напоследък. 

U_think_U_Know_Me
On 29.10.2017 г. at 9:42 PM, RcadestickR said:

При AAA и LU парите идват от едно и също място, поне според мен и в случая на LU, едва ли са много. TNA орязаха кинтите жестоко в последната година. За CMLL не мога да говоря особено, но според мен се предполага за там, а и за NJPW се иска да се посветиш цялостно, ако ще правиш сериозни кинти. Все пак едва ли е толкова натоварено, в сравнение с WWE, за да не правиш по някое друго инди участие от време на време. Парите са си пари.

Е LU подписаха с Недфликс. Само това трябва да им е вдигнало бюджета главоломно.

П.С: КУР за биткоина!

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...