Jump to content

Откачените истории на The Kliq


THE ENEMY

Recommended Posts

image22-750x340-1440815539.jpg

Преводът е от thesportster.com. Статията е интересна с това, че самите истории за The Kliq са култови. Даже нямам против някой ако иска и ако се сеща за още истории свързани с кликата, да ги добавя като мнения. Иначе преводът е доста свободен, направо едно към гьотере, поради което най-долу съм дал линк и към оригинала.

Quote

 

Откачените истории на The Kliq

Triple H: Шофьорът

d4560309e776f41a9948cfdef2fa6b05.jpg

Историята е потвърдена от Waltman и Nash. Когато Hunter дебютира в WWE, The Kliq веднага искат да го приемат, като са го били набелязали още от Terra Ryzing образът му в WCW. Nash твърди, че  The Kliq са били впечатлени от straight edge философията на Hunter, почти колкото от неговата популярност. Но най-вече групировката се е нуждаела от трезвеник за шофьор. Hall дори е следял Triple H в опит да го убеди да стане член на кликата, за да има кой да вози пияниците.

X-Pac влиза правейки номер

1-2-3-Kid-tumblr.jpg

Причината Triple H да се окаже в бандата може да изглежда сравнително скучна, но не същото може да се каже за Waltman. След пиянска вечер Billy Gunn и Bart Gunn (The Smoking Gunns) обръсват веждите на X-Pac, и това се случва на рожденният му ден. По-късно той отмъщава, като слага лепило в каубойските шапки на отборът. Гаврата с каубоите се разчува бързо. След тази случка The Kliq канят Waltman да се присъедини, а останалото както знаем е история.

Погребване - 1

jean-pierre-lafitte.jpg

Историята с погребването на Jean-Pierre LaFitte всъщност е една от най-безобидните в резюмето на групата. Jean-Pierre отказва да загуби от тогавашният шампион на WWE в лицето на Diesel, точно в родният си град Монтреал. Оригиналните планове на компанията също са били да няма clean finish в мача. В крайна сметка отказът на LaFitte да загуби довежда до double-countout като изход от мача, но също така се оказва причината той да бъде изгонен от WWE, след което кариерата му продължава в WCW, но никога не постига своят потенциал.

Pat Patterson, Vince McMahon и... Shawn

Adam_Bomb_bio.png

Bryan Clark (Adam Bomb) е едно от момчетата които са сравнително редовна жертва на The Kliq. Например 1-2-3 Kid заключва багажът на Adam Bomb когато компанията трябва да изнесе шоу в Ню Йорк. По това време се носят множество слухове как Pat Patterson упражнява сексуален тормоз върху младите таланти, както и за сексуалната ориентация на Vince McMahon. В свое интервю Clark потвърждава всичко това, твърдейки че Patterson и McMahon са имали сексуални взаимотношения с HBK. Разбира се, потвърждение на историята няма, но самите твърдения са достатъчно скандални.

Погребване - 2

men-on-a-mission-27951853-620x400.jpg

Mabel (познат и като Viscera) и Sir Mo, или Men on a Mission са един от успешните отбори в WWE в онзи период. Mo разказва за история в която е бил нападнат от Shawn Michaels. Мо твърди, че е заплашил HBK, че ако случката се повтори ще го пребие зверски. Последствията са, че Мо е отстранен от TV записи за период от 9 месеца. Всичко това води до появата на депресия, от която Randy Savage и Davey Boy Smith успяват да спасят, макар и трудно Sir Mo.

Неуспешното погребване на Скалата

rock-vs-triple-h1.jpg

История която не е толкова известна, защото към момента The Rock и Michaels са в приятелски отношения и всичко между тях е забравено. Но да, замалко тя да доведе до това Скалата да не е това, което е той днес за кеча. Michaels настоява Скалата да загуби Интерконтиненталната си титла от Bret Hart, но самият Hart отказва, смятайки че намеренията на Shawn не са чисти. Самата причина за настроенията на The Kliq срещу Скалата се корени в това, че групата се опитва да наложи Triple H вместо The Rock и смятат, че точно той трябва да получи този пуш. Този път обаче McMahon не се вслушва в групировката, което е причината сега Скалата да е познат като най-наелектризиращата звезда на кеча.

Погребване - 3

maxresdefault.jpg

След изключително успешните си пероди в NJPW и WCW, Vader трябваше да завладее и WWE. Понеже Vader е по-stiff кечист, обаче това така и не се случва. По време на мач срещу Michaels, той скубе косата му твърде силно, което довежда до заплахи срещу Vader и неговата кариера. В последствие, HBK печели враждата на SummerSlam, след което кариерата на Vader тръгва надолу.

Съсипването на кралската корона

jerry-lawler-f1.jpg

История от началото на 90-те. След като Jerry Lawler решава да премине от USWA в WWE, неговото поведение дразни голяма част от момчетата. Curt Hennig, Nash и Michaels решават да дадат урок на Lawler, като според легендата намазват цялата корона на The King с човешки екстременти.

Неразказаната страна от Curtain Call

nintchdbpict000327700705.jpg?strip=all&w

Случилото се в MSG безспорно шокира целият свят, но това което е по-малко известно от този инцидент е, че Nash и Hall са били напушени същата вечер. Nash разкрива случката пред Steve Austin в интервю през 2013-та. За двамата това е прощално шоу с WWE преди да преминат в WCW, като това е причината да не се тревожат особено, че употребата на подобни вещества е забранена в компанията.

Sunny

vol11_FI-619x350.jpg

Chris Candido и Sunny са едни от големите жертви на The Kliq. Повечето фенове са запознати само с историите около Candido, но всъщност Sunny също е потърпевша от „шегите” на групата. Например, историята за това как Waltman (според други слухове Hall) се е изакал в китайската храна на Sunny. Когато Candido иска обяснение за случката от Michaels, той от своя страна го заплашва, че ще прецака кариерата му в WWE, което се и случва. Candido също изпада в депресия в последствие от взаимотношенията си с The Kliq.

Съпротивата на Тhe Harris Brothers

xron-don-harris-750x421.jpg.pagespeed.ic

The Kliq са били мразени от доста хора в съблекалнята. Знаем за това как кечисти като Bam Bam Bigelow, Bret Hart и Chris Jericho са надигали глас срещу тях, но единствено Harris Brothers, които са бивши военни пехотинци, са успели да си го изкарат и физически на лидерът на групировката в лицето на HBK. Докато Ron е пазел вратата, Don започва да души Michaels, докато накрая не го оставя разплакан на пода. Вероятно точно тази история The Kliq биха искали да бъде забравена от всички.

Погребване - 4

PpW3E05A-600x400.jpg

Shane Douglas е поредният многообещаващ кечист погребан от кликата. Като една от най-големите звезди на ECW, Douglas е бил набелязан лично от Vince McMahon като следващият голям проект на WWE. Преди инцидентът с братята Harris, Michaels е трябвало да загуби Интерконтиненталната титла точно от Shane Douglas. Shawn се оплаква, че е получил сътресение по време на инцидента, поради което титлата е овакантена и се връчва на Douglas. Този рейн обаче продължава... 20 минути, преди Shane да загуби титлата от Razor Ramon същата вечер. В крайна сметка пушът на Douglas е прекратен и той скоро се завръща в ECW. Самият Douglas обвинява Michaels, че си е измислил травмата, както и че той е бил съгласен да оваканти титлата, само ако след това друг член на The Kliq я спечели.

Причината Candido да се побърка

hbk-sunny.jpg

Chris Candido също се присъединява към WWE от ECW, като бързо си печели репутацията на уважаван и почитан от останалите кечисти backstage. The Kliq не харесват това и решават да насочат вниманието си към Candido и неговата приятелка Sunny. Michaels не само спи с приятелката на Candido, но това се случва в период в който се твърди, че Chris е прекалено влюбен в Sunny. А останалите членове на групата дебнели пред вратите на съблекалнята за Candido, докато приятелката му изневерява с HBK вътре.

MSG Curtain Call

msg-curtain-call.jpg

Всички сме чували за въпросният инцидент, но все пак. Шоу, което е последно за Nash и Hall в WWE, преди да се озоват в конкуренцията - WCW. По това време Levesque и Nash са heel-ове, а Michaels и Hall babyface-ове. В краят на въпросният event в Madison Square Garden, четиримата излизат на ринга и се прегръщат, след което позират заедно с вдигнати ръце пред цялата публика. Всичко това се случва извън сценарият, никое от официалните лица на компанията не е информирано за него и общо взето с тази си проява те скандализират целият кеч бизнес по това време. За първи път се случва кечисти да излизат извън образ пред публиката (breaking the kayfabe), като фейсове и хийлове (освен това имащи вражди един срещу друг) да празнуват заедно пред публиката.

Nash се разминава с арест

maxresdefault.jpg

Както изглежда, историите на The Kliq комбинирани биха направили по-добър филм от The Hangover. Тази е една от най-бруталните. Michaels, Waltman и Hall са страшно надрусани и пияни, Nash въпреки че също вземал с тях, все още се държи. Triple H, за който вече стана ясно, че е трезвеника в групата и техен шофьор, подкарва цялата дрогирана сбирщина с наетият от петимата миниван към любимият им ресторант. Големият шок идва, когато The Kliq пристигат пред заведението, но се оказва, че то е бъчкано с полицаи. Все пак те се решават да влязат, като идеята е, че ще се държат нормално и никой няма да забележи в какво състояние са. Това, разбира се, не се случва. :DHall и Waltman първо се скарват с полицаите, а по-късно започват да черпят с бира хора в заведението без причина, което събира вниманието към тях. След като момчетата приключват с вечерята си, те се опитват да си тръгнат, но Hall се препъва в една саксия и пада, което прелива чашата и полицаите закопчават цялата компания. В този момент, под влиянието на наркотиците, Michaels започва да получава някакви тикове, подобни на гърчове. Kevin Nash веднага вижда възможност и убеждава полицаите, че Shawn е епилептик и в момента получава пристъп. Униформените не само викат линейка за HBK, а и допускат Nash като негов придружител да замине с него. След това двамата заедно се присмиват на докторите, докато те се опитват да разберат какво става. А Nash и Michaels сами не вярват колко лесно са се отървали.

Оригиналът на статията.

Edited by THE ENEMY
Link to comment
6 minutes ago, THE ENEMY said:

Chris Candido също се присъединява към WWE от ECW, като бързо си печели репутацията на уважаван и почитан от останалите кечисти backstage. The Kliq не харесват това и решават да насочат вниманието си към Candido и неговата приятелка Sunny. Michaels не само спи с приятелката на Candido, но това се случва в период в който се твърди, че Chris е прекалено влюбен в Sunny. А останалите членове на групата дебнели пред вратите на съблекалнята за Candido, докато приятелката му изневерява с HBK вътре.

 

 

И аз за тва се побърках... :D

В период в който бях прекалено влюбен в DeepFreeze, разбрах, че се е ебала (е добре де излизала :D )  с много хора от форума.

А това, което ме довърши е gang bang-a с Боговете на Кеча...

Е... към днешна дата установих, че не си е заслужавало, but the damage is done.

Ето какво нещо е живота - кеч със сценаристи дето не те понасят.

 

 

 

Link to comment
Lubo Dimitrov

Къде са хората от форума, които твърдят, че приятелските отношения в днешно време backstage са причината на ниското ниво на кеча и е по-добре да се върнем към онези времена? 

 

Иначе за The Cliq е ясно, че са били големи боклуци. И до ден днешен не разбирам как можеш да се кефиш на някого, който унижава друго човешко същество без то да му е дало причина.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Заради тия хора Кечът е бил страхотен и забавен, щото не са оставяли джобъри като японския алотис, Дилинджър и тн... да се подвизават във важни мачове, а са ги унижавали и превръщали в джобъри. Правили са и грешки разбира се, както е случаят със Скалата, но през повечето време са спасявали федерацията от ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!! #SaveusHall #SaveusNash 

  • Upvote 3

 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

 

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Link to comment
Lubo Dimitrov
1 hour ago, BrockLesnar said:

Заради тия хора Кечът е бил страхотен и забавен, щото не са оставяли джобъри като японския алотис, Дилинджър и тн... да се подвизават във важни мачове, а са ги унижавали и превръщали в джобъри. Правили са и грешки разбира се, както е случаят със Скалата, но през повечето време са спасявали федерацията от ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!! #SaveusHall #SaveusNash 

??? Пожелавам ти на следващата ти работа е такива "спасители" да те спасяват и тебе. 

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Винаги са ми били крайно забавни историите за The Kliq. Не разбирам колко слабохарактерен трябва да си, че да изпаднеш в депресия, защото някой се държи зле с теб :D Да, боклуци пълни са, но забавни боклуци :D

Link to comment
1 hour ago, BrockLesnar said:

Заради тия хора Кечът е бил страхотен и забавен, щото не са оставяли джобъри като японския алотис, Дилинджър и тн... да се подвизават във важни мачове, а са ги унижавали и превръщали в джобъри. Правили са и грешки разбира се, както е случаят със Скалата, но през повечето време са спасявали федерацията от ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!! #SaveusHall #SaveusNash 

 

Баш в тема за

Spoiler

eks pak

да го твърдиш това. :D 

Link to comment

Специално Кевин Неш според мен е доста под средното ниво дори. Човекът е доста стабилно дърво и не го казвам в смисъл на кеч умения, а на цялостно ниво и особено говоренето му.

Иначе Хънтър се дорежда до Хитлер и Тръмп като доказателство, че в крайна сметка трезвениците стават най-успешни!

Link to comment
19 hours ago, Lubo Dimitrov said:

Къде са хората от форума, които твърдят, че приятелските отношения в днешно време backstage са причината на ниското ниво на кеча и е по-добре да се върнем към онези времена? 

 

Иначе за The Cliq е ясно, че са били големи боклуци. И до ден днешен не разбирам как можеш да се кефиш на някого, който унижава друго човешко същество без то да му е дало причина.

 

Аз съм един от тия, дето се оплакват, че всички са си аверчета днес. :D И моята логика е, че има разлика между това всички да са си приятелчета и това да има няколко клики, които да се конкурират помежду си. В конкуренцията е истината.

Иначе като цяло са боклуци, но можем само да се учим от тях, защото в живота така се успява, колкото и да не ни се иска. Животът е 50 % меритокрация, 50 % процента дупекрация, няма как иначе.

 

@YoTheReal - и ти като Мелцър не можеш да осъзнаеш геният на Kevin Nash. :D Действително това е най-умният човек в историята на кеча, след като с толкова малко като дарби, постига толкова много. Ей това е икономическа ефективност. Точно ти от форума очаквам да признаеш икономическата ефективност! :D

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
3 minutes ago, koleda321 said:

 

@YoTheReal - и ти като Мелцър не можеш да осъзнаеш геният на Kevin Nash. :D Действително това е най-умният човек в историята на кеча, след като с толкова малко като дарби, постига толкова много. Ей това е икономическа ефективност. Точно ти от форума очаквам да признаеш икономическата ефективност! :D

Затова съм съгласен, наистина, освен че е 2 и кусур метра и изглежда като тираджия, не знам какво друго има. Но си е изиграл перфектно картите, значи най-малкото е интелигентен.

Link to comment

koleda321, по твоята логика Кунева и Лукарски също са ебати титаните. :D В смисъл, това да се възхищаваш на някой, само защото е на върха, без значение какво прави от него, си е чиста проба простотия. Ясно е, че с наивност и добродушност няма как да стигнеш велики постижения, но другата крайност пък е точно да си пълен задник и абсолютен опортюнист, готов да продаде и майка си. Лично за мен златната среда е ruthless манталитет, съчетаващ агресивност, наглост и амбиция, но без това да означава да унижаваш абсолютно всеки който ти се изпречи на пътя, или да си готов (примерно) дори и на убийство за да си пръв.

Link to comment

Не казах, че се възхищавам, а че има какво да се научи от тях. Сам казваш, че част от тактиките имат универсално приложение. :D 

  • Upvote 2

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Toва със сър  Мо мисля че не е вярно. Доколкото си спомням, Оуен Харт му счупи крака по време на мач, даже мисля че гледах мача и затова го свалиха от ефир. Не мисля че беше angle , негрото беше посинял и ревеше от болка. 

 

Link to comment
12 minutes ago, HEIDENREICH said:

Toва със сър  Мо мисля че не е вярно. Доколкото си спомням, Оуен Харт му счупи крака по време на мач, даже мисля че гледах мача и затова го свалиха от ефир. Не мисля че беше angle , негрото беше посинял и ревеше от болка. 

Quote
"We were overseas in Israel, it was during Passover and one night we were at an event and Nelson fainted in the hallway. So since we were overseas they wouldn€™t take him to a hospital so they just took Nelson back to the hotel and we were working a program at the time against The Headshrinkers. "The agent comes to me and the agent said 'Mo you are going to work a singles match against Samu from the Headshrinkers and Fatu (Rikishi) is not going to work at all'. Fatu didn€™t like that idea, he was pissed off, he was ranting and raving about it and I€™m standing there going over the match with Samu. Shawn Michaels comes out of the shower and he hit me in the back harder then I€™ve ever been hit on the football field, he just knocked the hell out of me."
"The operative word from me was excuse-me and his response was 'f*ck excuse me, you guys have no work ethic.' He said 'you young guys come up here with no f*cking work ethic and your f*cking partner fell down in the hall way, all he had to do was get his fat ass up and walk to the ring and you do all the work and there would be a tag match tonight instead of the bullsh*t singles match.' "He thought Nelson should have sucked it up, went to the ring and stood on the side and work because the kind of tag match we worked, I take the heat anyway. So that€™s what he was pissed off about and he took it out on me. My response was being the man that I am is if you put your hands on me again, I€™m gonna beat your f*cking-ass. "Did I pay for it? Yeah, dearly. What did it get me? It got me pulled off TV for nine months and I had to travel on the road for nine months and not work. In that nine months I got highly depressed and I attempted suicide."

 

  • Upvote 3
Link to comment

Безспорна група боклуци ...

Неш е чудото на кеча . Само той може да бъде топ звезда години наред въпреки фактите , колко умопомрачително зле е в повечето аспекти от кеча + прилича на тираджия .

Екс пак е там буквално за украса и реално кеч кариерата му е флоп в сравнение с тази на останалите .

Хал пък е точно обратното на Неш ... единствената им прилика е , че са класни измекяри , но е в пъти по-кадърен във всеки един аспект на кеча от талпата и въпреки това е приеман с една идея по-назад от оня галош .

Майкълс на всички е ясно колко точно голямо лайно е .

А хиксовете , ако не му е брака със Стефка в момента щеше да си доизживява DX персоната в индитата и щеше да бъде бит ежеседмично от хора като Брискотата и сие ...

 

За капак имаме безбройните им простотии свързани с наркотици , пиене и гаврене ... 

Edited by gardax
  • Upvote 2
Link to comment
1 hour ago, gardax said:

Безспорна група боклуци ...

Неш е чудото на кеча . Само той може да бъде топ звезда години наред въпреки фактите , колко умопомрачително зле е в повечето аспекти от кеча + прилича на тираджия .

Екс пак е там буквално за украса и реално кеч кариерата му е флоп в сравнение с тази на останалите .

Хал пък е точно обратното на Неш ... единствената им прилика е , че са класни измекяри , но е в пъти по-кадърен във всеки един аспект на кеча от талпата и въпреки това е приеман с една идея по-назад от оня галош .

Майкълс на всички е ясно колко точно голямо лайно е .

А хиксовете , ако не му е брака със Стефка в момента щеше да си доизживява DX персоната в индитата и щеше да бъде бит ежеседмично от хора като Брискотата и сие ...

 

За капак имаме безбройните им простотии свързани с наркотици , пиене и гаврене ... 


Да бе, Triple H се е издигнал щото ебе Стефка, я се кротни малко :D Тоя човек има повече харизма и цялостни умения в левия си ташак, отколкото 90% от кечистите, стъпвали на ринг... някога... където и да е.

Link to comment

^ Абслолютно! Като цяло не съм съгласен с нищо от това което Gardax каза, но думите за за играта  са най-абсурдни. Трябва да си изключително заслепен хейтър, за да твърдиш подобни небивалици. Трипси има, физика, промо скилс, харизма и може би най-важното ВОЛЯ. Воля да не пие, да не друса, да не яде джънк фууд, неща които както виждаме са го вкарали в The Kliq. Същите тези неща са и в основата на невероятната му кариера, а не бракът му със Стефка. 

 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

 

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Link to comment

Triple H щеше да е звезда и без брака си, но в никакъв случай нямаше да има тази кариера. Едно на ръка, че нямаше  да е на длъжност в компанията и да ръководи NXT, това е очевадно. Но и нямаше да е 13-кратен шампион, нямаше да скуошва толкова хора по пътя си в най-неподходящия момент за тях - RVD, Kane, Steiner, Booker T, Goldberg, Randy Orton, че даже имаше и една безумна победа над CM Punk баш в най-добрия му период. Без съмнение има много талант и умения във всички аспекти, но е абсурд да се говори, че бракът му няма нищо общо с успеха. 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Понеже, Кейн, РВД и Буукър Т, само той ги е скуошнал, а Стейнър и Голдбърг са ебахти талантите и 100% щяха да спечелят, ако не беше зет на шефа. Истината е, че никога няма да разберем, колко точно щеще да е велика кариерата му, но според това което е направил сам за себе си, можем да съдим, че щеше да е на подобно ниво. Може би дори по-високо, понеже хората нямаше постоянно да обвиняват сватбата за успехът му? Всеки трябва да осъзнае, че Винс нямаше да позволи на случаен човек да вземе Стефка, така че е видял в него една бъдеща легенда. 

 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

 

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Link to comment

Е, аз не казвам, че всеки може да се ожени за Стефка, Ellsworth примерно вероятно би бил френдзоннат. :D 

Но все пак не мисля, че може да се отрече, че това все пак е един чадър, който трудно би могъл да бъде преодолян, освен ако не си Austin, Rock или Cena. За друг не се сещам да е доминирал HHH някога. Даже и Brock Lesnar и Sting отнеса ненужни загуби в мачовете си срещу него.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

X-Pac е легенда в шегите. Преди Orton да сере в саковете на дивите, X-Pac е бил "царят на лайната":

Sable, по това време, е била крайно мразена backstage, защото Vince McMahon и Russo са я почитали, а самата е имала огромно его. След шоу в Wembley, X-Pac е сложил лайна в багажа и за подарък. Sable е открила екскрементите чак, когато се е прибрала в Америка, и се е заканила, че ще иска ДНК тест.

Друга подобна случка е "лайняният" сандвич на Mark Henry. Henry не е носил на шеги и се е дразнел, когато му крадат патериците. X-Pac е решил да му сложи храна в сандвича, като Henry дори е отхапал, преди да осъзнае какво е консумирал, но след малко е отишъл да повръща в тоалетната.

И случка, където X-Pac е потърпевшият. По време на 21 му рожден ден, Curt Henning и The Smoking Guns са го напили и са му избръснали веждите. На следващия ден е имал фотосесия, която води до тази култова снимка:

CMw9W_kWwAAVCiU.jpg

X-Pac е мислел, че виновниците са The Smoking Guns, за това им е сложил лепило в шапките. В същия ден, Kevin Nash го е взел под крилото си, защото го е харесал и е знаел, че ще му трябва протекция.

The Kliq са кротки агънца, в сравнение с Mr. Perfect и Owen Hart, щом се отнася до шеги и ебавки. Дори и като тормоз бледнеят пред кликата на Taker, която властваше над 10 години. 
 

Edited by neshev
Link to comment

Всъщност през годините Triple H беше обвиняван, че като шампион не draw-ва достатъчно и още от тогава са си критиките, че кариерата му се гради на Стефка. Поради което съм и съгласен с koleda32.

 

Първоначалният му пуш е напълно органичен, в периодът в който The Rock започва да се ориентира към киното, контузиите на Остин, напълно логично тогава едно от лицата към което поглеждат е именно Хънтър. След това отново щяха да имат нужда от него, до може би 2006-та, когато окончателно си изградиха шоутата около Batista, Cena, Mysterio, Edge и Orton. Лично мнение, но точно от тогава можем да считаме началото на периодът на златната лопата. И ако не беше женен за Стефка със сигурност нямаше да бъде с ЧАК толкова много на брой царувания.

 

И за да няма разминавания, фен съм на Triple H и го смятам за адски талантливо копеле.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...