Jump to content

Интервю с Коко Тайсъна

Recommended Posts

Той е Константин Семерджиев или по-познат – като Коко Тайсъна. Определян е като най-скандалния ни боксьор. В над 20-годишната си кариера до момента е записал над 70 мача. Наричан е още и „Танкът от Банишора“. Има повече от интересна съдба. През 90-те години работи за Васил Илиев. Казва, че помни всичко от тези години. С днешна дата обаче не са му останали приятели от тогава.

Има период в живота си, когато заминава за Америка, където се сблъсква с властите и е задържан за близо 7 месеца. Именно докато е в САЩ той губи и баща си. Когато се връща в България среща жената на живота си – Светла. Двамата имат две дъщери. Голямата мечта на Коко обаче е да има и един син. Смята да го нарече – Леонид. Споделя, че е „дъновист“.

Смята, че има Висша сила и тази вяра го е спасила от няколко инцидента. Единият от тях е – падане от скали. Пред камерата на Би Ай Ти  Коко Тайсъна прави най-искрената си изповед, като показва едно непознато досега на публиката лице – такъв, какъвто е извън ринга.

Не е като да е бил пълен некадърник, но си личи, че не е наред с главата. Специално враждата му със Сашо Пацов е една от най-големите нечовещини, които съм гледал, въобще:

https://www.blitz.bg/sport/intervyu/sasho-patsov-pred-quotshouquot-v-zatvora-pazekh-bashchata-na-koko-taysna-da-ne-go-eat-tsiganite_269296.html

- Защо не е идвал?
- Той да го каже. Ей, Коко, казвам ти - баща ти е изчадие! Трябва да си ми благодарен, че го пазих от циганите да не го е*ат! 

- Какво би станало, ако сега се срещнете?
- Каня го този лайньо, където поиска, там да се срещнем. Каня го в клетка, ММА-бой да направим, каня го на улицата, а най-добре ще е да се разберем двамата с него и да отидем на Витоша. Там да го пребия. Иска ми се с голи ръце да се бием, да му счупя муцуната. Даже ей сега мога да стана и го счупвам с една ръка. Но той няма да посмее да се изправи срещу мен. Вижте, че след загубата се скри като мишок! Крайно време е да спре да ме плюе. Много ме обиди това... изчадие съм бил.

Само го чакам този лайнар, тази мишка!

Само ако чуя още една думичка от него!...

:rofl:

Edited by neshev
  • Upvote 3

Тая вражда с Пацов е пълен дроп и мачовете им са пълен дроп. Кардиото им е скандално. Като цяло преди 10тина години може би, Тайсъна беше доста доминантен , но това впечатление идваше главно от многото бой с джобери. На местно ниво винаги е бил един от най-силните, но вече срещу по-корави европейски боксьори не вървяха добре нещата. Друг момент е и че никога не е получавал промоутърски гръб, който да го бута, но то тогава мисля, че и нямаше такива шоута каквито има сега примерно. Не го знам сега с какъв ентранс е, но едно време беше пълен култаж с Тайсън Кючек/Химна :D 

• Upvote 3
  • 1 month later...