neshev Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Quote Той е Константин Семерджиев или по-познат – като Коко Тайсъна. Определян е като най-скандалния ни боксьор. В над 20-годишната си кариера до момента е записал над 70 мача. Наричан е още и „Танкът от Банишора“. Има повече от интересна съдба. През 90-те години работи за Васил Илиев. Казва, че помни всичко от тези години. С днешна дата обаче не са му останали приятели от тогава. Има период в живота си, когато заминава за Америка, където се сблъсква с властите и е задържан за близо 7 месеца. Именно докато е в САЩ той губи и баща си. Когато се връща в България среща жената на живота си – Светла. Двамата имат две дъщери. Голямата мечта на Коко обаче е да има и един син. Смята да го нарече – Леонид. Споделя, че е „дъновист“. Смята, че има Висша сила и тази вяра го е спасила от няколко инцидента. Единият от тях е – падане от скали. Пред камерата на Би Ай Ти Коко Тайсъна прави най-искрената си изповед, като показва едно непознато досега на публиката лице – такъв, какъвто е извън ринга. Maradona 1 Quote Link to comment
Lag4 Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Не съм гледал мачове на този човек. Палячо ли е или наистина е бил добър на младини? Quote Link to comment
neshev Posted September 11, 2017 Author Share Posted September 11, 2017 (edited) Не е като да е бил пълен некадърник, но си личи, че не е наред с главата. Специално враждата му със Сашо Пацов е една от най-големите нечовещини, които съм гледал, въобще:https://www.blitz.bg/sport/intervyu/sasho-patsov-pred-quotshouquot-v-zatvora-pazekh-bashchata-na-koko-taysna-da-ne-go-eat-tsiganite_269296.html Quote - Защо не е идвал? - Той да го каже. Ей, Коко, казвам ти - баща ти е изчадие! Трябва да си ми благодарен, че го пазих от циганите да не го е*ат! - Какво би станало, ако сега се срещнете? - Каня го този лайньо, където поиска, там да се срещнем. Каня го в клетка, ММА-бой да направим, каня го на улицата, а най-добре ще е да се разберем двамата с него и да отидем на Витоша. Там да го пребия. Иска ми се с голи ръце да се бием, да му счупя муцуната. Даже ей сега мога да стана и го счупвам с една ръка. Но той няма да посмее да се изправи срещу мен. Вижте, че след загубата се скри като мишок! Крайно време е да спре да ме плюе. Много ме обиди това... изчадие съм бил. Само го чакам този лайнар, тази мишка! Само ако чуя още една думичка от него!... Edited September 11, 2017 by neshev Lag4, The Olimpic Hero and itzo1994 3 Quote Link to comment
dadoktor Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Тая вражда с Пацов е пълен дроп и мачовете им са пълен дроп. Кардиото им е скандално. Като цяло преди 10тина години може би, Тайсъна беше доста доминантен , но това впечатление идваше главно от многото бой с джобери. На местно ниво винаги е бил един от най-силните, но вече срещу по-корави европейски боксьори не вървяха добре нещата. Друг момент е и че никога не е получавал промоутърски гръб, който да го бута, но то тогава мисля, че и нямаше такива шоута каквито има сега примерно. Не го знам сега с какъв ентранс е, но едно време беше пълен култаж с Тайсън Кючек/Химна BrockLesnar, Kalata and Lag4 3 Quote Link to comment
neshev Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 Продължението: Maradona 1 Quote Link to comment
Recommended Posts