ShiningWizard Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Направих темата,защото ми е интересно дали имате любими кеч титли.За мен са ето тези 4 титли. Link to comment
damtiham Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 WWE World Heavyweight титлата, която всъщност е оригиналната на WCW ми е любимата. Иначе другите, които харесвам са на Stone Cold Smoking Skull и Brahma Bull титлата на The Rock. Link to comment
Loop Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Undisputed и световната от БТВ ерата също. Link to comment
Veetor Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 winged eagle big eagle intercontinental heavyweight Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
THE ENEMY Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Чисто като дизайн това са ми любимите. Spoiler Link to comment
koleda321 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 WCW титлата, The Big Gold Belt ми е любима. Малко по-едра и плоска е от тази, която WWE ползваха за световна титла, и нямаше лого. Просто пише "World Heavyweight Wrestling Champion". Един вид, титлата е над компанията и шампионът не е шампион само на компанията, а наистина е световен шампион. Spoiler И двата дизайна на Интерконтиненталната титла ми харесват. Овалният от Attitude Era-та ми харесва от сантиментална гледна точка, защото го свързвам с най-маркския момент от детството си - когато Kane стана IC шампион през 2001 година. Даже имам вкъщи реплика на този колан, която си купих, когато имах възможност да отида в Америка. А пък класическият вариант на IC титлата наистина изглежда много класен, особено в белия вариант. Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
Hachiko Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Tози дизайн трябваше да остане завинаги : Link to comment
dexim Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 15 hours ago, neshev said: 2017 е и все още няма такава титла (с друг дизайн, разбира се). За мен това е абсурдно. Link to comment
Yulian Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 WCW титлата, която изглежда все едно наистина си шампион на света и тази на ROH. Някак си те са най-яките. WWE титлата в момента въпреки красотата й ... осраха я с Махал и не ми се иска да я поглеждам, защото се сещам за шампиона. Link to comment
Laoch Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Марк на годината (2017); (2018). Link to comment
Metzgermeister Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Аз пък имам някакъв фетиш към титли с хиксове по тях За мен изобщо тази титла на "NXT" долу е най-лицеприятният пояс - няма никакви кой знае какви лиготии по него, затова пък като го гледаш можеш да разбереш защо го наричат "злато", защото е златист. Едновремешната титла на Х дивизията в TNA също много радваше, както и изобщо старото лого на TNA с преплетения "Х" в него. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 В момента тази: А тези съм ги държал в ръцете си (оригиналите): Link to comment
RcadestickR Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Любимата ми титлата сигурно е big gold belt, който винаги е изглеждал някак си специален. Има малки разлики между оригиналния колан и този, който WWE ползваха като World Heavyweight Championship. Оригиналната титла пак има вградени камъни но не са толкова явни и по-скоро се сливат с цялостния цвят, докато при WWE варианта изпъкват на преден план. Също така самата титла е окривена отгоре по някаква причина и това се вижда явно през годините, до Bash at the Beach 2000. Тогава Hogan "тушира" Jarrett и напуска с оригиналния колан, след което Russo дебютира нова световна титла и "нов" колан, който всъщност е някаква доста евтина реплика и разликите са очевидни. Титлата е сребриста в сравнение със старата и естествено не е огъната. Имаше някакви спекулации, че това е коланът, който ползват за реквизит в Ready to Rumble и съм склонен да се съглася, защото е напълно в стил WCW 2000. Оригиналният колан, както и Hogan, не се появяват повече след BATB. От доста време ме мъчат два въпроса, свързани с тази титла: 1. Къде се намира в момента? До колкото знам, нещото е наистина скъпо и добре направено и вероятно не са използвали реплики за телевизията както правят сега и да вадят оригиналния колан само за специални случаи. Целият проблем когато Flair напуска през 91-ва е, че не е върнал титлата, защото WCW не са му върнали депозита от $25 000 (което е към $46 000 в днешни пари) и това само потвърждава разсъжденията ми. Интересно ми е дали Hogan го е каширал и така и не го е върнал, или в момента стои някъде в офиса в Stamford. 2. Защо и как се е огънал върхът на титлата? Има ли някакъв точен момент, или просто коланът се е скапал през годините? Тук не мога да спекулирам особено, но винаги съм се чудил. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.