Jump to content

Любими кеч титли


ShiningWizard

Recommended Posts

ShiningWizard

Направих темата,защото ми е интересно дали имате любими кеч титли.За мен са ето тези 4 титли.

IMG_1739.JPG

IMG_1741.PNG

IMG_1742.PNG

IMG_1740.JPG

Link to comment

WWE World Heavyweight титлата, която всъщност е оригиналната на WCW ми е любимата. Иначе другите, които харесвам са на Stone Cold Smoking Skull и Brahma Bull титлата на The Rock.

Link to comment

winged eagle

WWF_Winged_Eagle_Championship.png

big eagle

WWF%20Attitude%20Era.jpg

intercontinental heavyweight

996fefa5e7d6b45ea078094f66d8bb90.jpg

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Link to comment

WCW титлата, The Big Gold Belt ми е любима. Малко по-едра и плоска  е от тази, която WWE ползваха за световна титла, и нямаше лого. Просто пише "World Heavyweight Wrestling Champion". Един вид, титлата е над компанията и шампионът не е шампион само на компанията, а наистина е световен шампион.

 

Spoiler

W09833.jpg

 

И двата дизайна на Интерконтиненталната титла ми харесват. Овалният от Attitude Era-та ми харесва от сантиментална гледна точка, защото го свързвам с най-маркския момент от детството си - когато Kane стана IC шампион през 2001 година. Даже имам вкъщи реплика на този колан, която си купих, когато имах възможност да отида в Америка.

А пък класическият вариант на IC титлата наистина изглежда много класен, особено в белия вариант.

 

 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
15 hours ago, neshev said:

Internet_Champ_001.jpg


2017 е и все още няма такава титла (с друг дизайн, разбира се). За мен това е абсурдно.

Link to comment

WCW титлата, която изглежда все едно наистина си шампион на света и тази на ROH. Някак си те са най-яките. WWE титлата в момента въпреки красотата й ... осраха я с Махал и не ми се иска да я поглеждам, защото се сещам за шампиона.

Link to comment
Metzgermeister

Аз пък имам някакъв фетиш към титли с хиксове по тях :D За мен изобщо тази титла на "NXT" долу е най-лицеприятният пояс - няма никакви кой знае какви лиготии по него, затова пък като го гледаш можеш да разбереш защо го наричат "злато", защото е златист. Едновремешната титла на Х дивизията в TNA също много радваше, както и изобщо старото лого на TNA с преплетения "Х" в него.

 

maxresdefault160.jpg

TNA_X_Division_Championship_2007.jpg

 

 

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Любимата ми титлата сигурно е big gold belt, който винаги е изглеждал някак си специален. Има малки разлики между оригиналния колан и този, който WWE ползваха като World Heavyweight Championship. Оригиналната титла пак има вградени камъни но не са толкова явни и по-скоро се сливат с цялостния цвят, докато при WWE варианта изпъкват на преден план. Също така самата титла е окривена отгоре по някаква причина и това се вижда явно през годините, до Bash at the Beach 2000. Тогава Hogan "тушира" Jarrett и напуска с оригиналния колан, след което Russo дебютира нова световна титла и "нов" колан, който всъщност е някаква доста евтина реплика и разликите са очевидни. Титлата е сребриста в сравнение със старата и естествено не е огъната. Имаше някакви спекулации, че това е коланът, който ползват за реквизит в Ready to Rumble и съм склонен да се съглася, защото е напълно в стил WCW 2000. Оригиналният колан, както и Hogan, не се появяват повече след BATB.

 

От доста време ме мъчат два въпроса, свързани с тази титла:

 

1. Къде се намира в момента? До колкото знам, нещото е наистина скъпо и добре направено и вероятно не са използвали реплики за телевизията както правят сега и да вадят оригиналния колан само за специални случаи. Целият проблем когато Flair напуска през 91-ва е, че не е върнал титлата, защото WCW не са му върнали депозита от $25 000 (което е към $46 000 в днешни пари) и това само потвърждава разсъжденията ми. Интересно ми е дали Hogan го е каширал и така и не го е върнал, или в момента стои някъде в офиса в Stamford.

 

2. Защо и как се е огънал върхът на титлата? Има ли някакъв точен момент, или просто коланът се е скапал през годините? Тук не мога да спекулирам особено, но винаги съм се чудил.

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...