Jump to content

Anthony Joshua vs. Carlos Takam - 28 октомври 2017

Recommended Posts

Антъни Джошуа (Великобритания) срещу Карлос Такам (Камерун)

Joshua-vs-Takam-Poster_1280x614_october2

Дата: 28 октомври 2017

Място: Principality (Millenium) Stadium, Cardiff, Wales

На живо по: Sky Sports Box Office, някой от каналите на Нова броудкастинг груп

Main Event:

Anthony Joshua (19-0) vs. Carlos Takam (35-3-1)

for IBF World Heavyweight Title

IBO World Heavyweight Title

WBA Super Heavyweight Title

Undercard:

Katie Taylor (6-0) vs. Anahi Esther Sanchez (17-2)

for WBA World Female Lightweight Title

Khalid Yafai (19-0) vs. Sho Ishida (24-0)

for WBA Super Flyweight Title

Lenroy Thomas (21-4) vs. David Allen (12-3-1Draw)

for Commonwealth (British Empire) Heavyweight Title

Frank Guglioni (20-2-1Draw) vs. Callum Johnson (16-0)

for Commonwealth (British Empire) Light Heavyweight Title

BBBofC British Light Heavyweight Title

Joe Codina (4-0) vs. TBA

Цени на билетите:

£40, £60, £80, £100, £200, £300, £500 и £1 500 (VIP).

Moже да закупите билет от:

http://www.stubhub.co.uk/

Основни данни за двамата:

skysports-anthony-joshua-carlos-takam-ta

Първия пост ще се обновява с всякаква полезна информация за двубоя всеки път, когато такава излезе.

Ясно е, че ще се стиска палци за Кобрата, но колкото и да ми се ще, не виждам как изненадата би могла да се случи. За мое щастие нямам нищо против AJ да остане шампион, ако Кубрат не успее да го победи. Joshua е тотален изрод, а аз съм му фен!

Edited by Monteso

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Така и не се разбра какъв беше циркът със Sauerland. Естествено, не смениха датата и Joshua ще държи всички важни условия. Предполагам Кобрата от сега подготвя да ги разкара, ако загуби, и да се насочи към нов promoter. Дори и при нова загуба, ще може да направи още няколко мача в България или да го използват за издигането на следващия проект. След загубата с Klitschko се очакваше да направи същото, но тогава смени само треньора. Все пак Sauerland го докараха два големи мача, с най-лесния възможен график. Вече при нова загуба няма как да се размине само с нов треньор, ще се търси по-голяма причина и ще ги разкара. Къде ще отиде не ми е много ясно. Може би ще тръгне да се промотира сам. 

7 hours ago, Monteso said:

Ясно е, че ще се стиска палци за Кобрата, но колкото и да ми се ще, не виждам как изненадата би могла да се случи. За мое щастие нямам нищо против AJ да остане шампион, ако Кубрат не успее да го победи. Joshua е тотален изрод, а аз съм му фен!

Ти си най-лошия расист, който познавам!

14 hours ago, neshev said:

Така и не се разбра какъв беше циркът със Sauerland. Естествено, не смениха датата и Joshua ще държи всички важни условия. Предполагам Кобрата от сега подготвя да ги разкара, ако загуби, и да се насочи към нов promoter. Дори и при нова загуба, ще може да направи още няколко мача в България или да го използват за издигането на следващия проект. След загубата с Klitschko се очакваше да направи същото, но тогава смени само треньора. Все пак Sauerland го докараха два големи мача, с най-лесния възможен график. Вече при нова загуба няма как да се размине само с нов треньор, ще се търси по-голяма причина и ще ги разкара. Къде ще отиде не ми е много ясно. Може би ще тръгне да се промотира сам. 

Да и на мен ми  е интересно какъв е случая. Напрежение имаше още след боя с Кличко. Като цяло доста му подбираха противниците и той направи стрийк без да се е бил с елитни имена -само няколко gate keepers като Тони Томпсън. Чисора , Устинов.

Ули Вегнер се силеше че за разлика от Ото Рамин драстично ще промени стила на нашия , ще го научи да се бие по-прибран . Засега ефект не виждам.Вярно че в София се би с абсолютни тюфлеци , но пак си стои с разтворени ръце тип Sagat от Street Fighter. 

Иначе доста народ напуснаха Зауерланд през годините , но те в Германия нямат особена конкуренция след фалита на Универсум.

Не знам какви политики и най-вече залози ще се развихрят в края на октомври, но реално погледнато този мач не може да продължи повече от 2 рунда. 

• Upvote 2

Мача може и да се получи. Едни 5-6 рунда здрав бой няма да са зле, но ако погледнем реално - Джошуа е по-подвижен и Кубрат ако не го държи далеч.... ха-ха.. :( лека му нощ.

Цени на билетите: £40, £60, £80, £100, £200, £300, £500 и £1 500 (VIP).

Билетите се пускат в продажба на 12 септември (за масовата публика), чрез www.StubHub.co.uk.

Edited by neshev
  • Upvote 2

Започват да пълнят undercard-a:

Frank Buglioni (20-2, 20 KOs) vs. Callum Jones (16-0, 16 KOs) 
Lenroy Thomas (21-4-, 10 KOs) vs. David Allen (12-3, 9 KOs)

• Upvote 2

Khalid Yafai срещу Sho Ishida (и двамата непобедени) за WBA Super Flyweight Title e обявен в ъндъркарда. Първия пост е обновен.

Edited by MainEventer

^ И Katie Taylor ще се бие срещу Anahi Sanchez за женската lightweight титла на WBA, обявено на пресконференцията преди малко:

Really, Kubrat?

If there’s one word its best not to use when describing your opponent, Pulev has just used it.

Asked for a prediction, he said: “I feel great. I know the match will be terrifying but I feel energised and ready.”

:rofl:

• Upvote 3

Гледам клипчета от пресконференцията(която беше обичайно скучна) и чета коментарите на разни рандъм хора, доста смятам, че хората подценяват Пулев и щяло да има здрава битка, даже не ми изглеждат българи, което е странно. :D

Билетите вече са разпродадени и ще има публика от над 70 000, като това е най-бързият sellout в историята на стадиона. :beer:

• Upvote 2

То това може да е най-бързата среща в историята на бокса. Щото ако Антъни го свали още в първия рунд както направи Кличко , тоя път няма да успее да стане. 

• Upvote 1
  • Haha 2
  • 1 month later...

„Шансовете на Кубрат са огромни. Трябва да гледаме фактите преди мача. Не приказките на телевизиите, промоутърите и т.н., а фактите. Имаме страхотен млад шампион, чиито силни страни са ясни. Той е невероятно силен, невероятно бърз, невероятно атлетичен. Но има и слаби страни. Колко рунда е направил? Със сигурност не са много. Това говори и за силните му страни, но е и негова слабост. Той е неопитен като професионалист. Като аматьор има около 40 мача. Антъни сам казва, че още се учи. Иска ми се Кубрат да се беше бил с Джошуа, преди Антъни да срещне Кличко. Защото Джошуа няма да се умори така отново, както го направи срещу Владимир. Дали има проблем с издръжливостта? Ако го погледна, бих казал: „Вероятно.“ Защото силните страни са и слабости. Той е огромен като Титаник. Е, не точно като Титаник, защото той потъна. Но Джошуа е като гръцки бог, като Херкулес. В същото време дали Херкулес ще изкара 36 минути? Това е доста време, за да носиш всички тези мускули, когато те тестват. Големият проблем е, че повечето хора не могат да изкарат 36 минути с Антъни. Кубрат може“, каза Зауерланд пред iFL TV.

Edited by neshev

Интересен мач беше добавен към събитието - Дилиън Уайт (21-1), чиято единствена загуба е от Джошуа, ще се бие срещу шведа с финландски паспорт Роберт Хелениус (25-1).

• Upvote 3