Jump to content

AWR в София: къде са те сега?


nWoHulkster

Recommended Posts

BWg2RHV.jpg

 

Минаха почти 8 години от American Wrestling Rampage кеч шоуто в София. В сферата на любопитното, нека да направим един бърз обзор от типа "къде са те сега" относно пичовете и пичките от шоуто.

 

Dunkan Disorderly - Понякога се бие и извън Ирландия, но мачовете му са най-вече в нашумялата напоследък ирландска федерация OTT Wrestling (Over Тhe Top Wrestling), където е част от heel групата Kings of the North (заедно с Damien Corvin & Bonesaw).

 

jbvS7Gi.jpg

 

Shawn Maxer - През последните две години се бие най-вече в Япония (по-точно ZERO1 федерацията) и името му вече е Sean Guinness. Към днешна дата е FMW World Street Fight Six Man Tag Team шампион (заедно с легендарния Atsushi Onita и Hideki Hosaka), макар че не е много ясно дали титлата все още е активна, тъй като скоро не е била защитавана.

 

PsrACO3.jpg

 

Scotty 2 Hotty - Работи като треньор в WWE Performance центъра.

 

X-Pac - От време на време все още се бие на инди сцената, но главното му поприще в момента е като подкаст хост ("X-Pac 12360" e името на подкаста/видеокаста му).

 

 

Portia Perez - През 2015 се оттегли от ринга заради контузия на врата. След това единствените й кеч изяви са като коментаторка в шоутата на популярната женска федерация SHIMMER.

 

Justin Shape - Също се бие в гореспоменатата OTT Wrestling федерация, където е част от The Gymnasties групата (заедно с B. Cool & Sammy D.)

 

3nU8yiB.jpg

 

April Hunter - След мачът й в България направи още не повече от 20-30 мача и след това през 2014 г. се оттегли от ринга. Най-значимото нещо около нея що се отнася до кеч беше участието й като мениджър във Valkyrie heel групата в женската кеч федерация SHINE (заедно с имена като Sienna, Serena Deeb, Rain, Tessa Blanchard, Ivelisse Velez и др.).

 

Nos99oV.jpg

 

Paul Tracey - Бие се най-вече в Шотландия и Ирландия, но чат-пат и в други страни в Европа. Конкретно в Ирландия изявите му са в OTT Wrestling, където продължава да използва "The Lord of the Manor" образа си.

 

u3tN8lF.jpg

 

Joe E. Legend - Все още се бие и все още е търсено име в Европа (Германия, Франция, Испания, Англия, Шотландия, Холандия, Белгия, Италия и Гърция са някои от страните, в които имаше мачове през последните 2 години), но като че ли кеч графикът му вече е малко по-лек отколкото беше преди.

 

 

El Generico - Вече няколко години е в WWE под името Sami Zayn.

 

PAC - Вече няколко години е в WWE под името Adrian Neville.

 

Suicide Machine - И той се бие в OTT Wrestling, където е известен с името Paddy M и е част от отбора The Lads From The Flats (заедно с Workie).

 

9qr57sI.jpg

 

Rachel St. Claire - От няколко години насам не се занимава с кеч. Все още ходи с долуспоменатия Omen.

 

USjlIw7.jpg

 

Omen - Макар и от време на време пак да слага маската на Omen (например, по-рано тази година за няколко шоута в Пакистан), на ринга е известен най-вече като Luther Ward. Обаче, участията му на ринга са доста ограничени в наши дни и основното му занимание е да ръководи федерацията OTT Wrestling. Това е федерация, насочена към 18+ аудитория, и напоследък набра голяма инди популярност в Ирландия. OTT е една от най-горещите, така да се каже, федерации в Европа в момента.

 

 

Mascarita Sagrada - Все още се бие активно на мексиканската инди сцена. Да не се бърка с Mascarita Sagrada от Lucha Undeground/GFW - това е друг кечист.

 

Bracito de Plata - Редовно участва в мачове в Мексико.

 

Rene Dupree - Не се занимава с кеч активно, но прави спорадични мачове от време на време, най-вече в родната му Канада, където наскоро закратко беше шампион на една от по-популярните канадски инди федерации (Great North Wrestling). На теория се води и шеф на една от най-старите кеч федерации в света (Atlantic Gran Prix Wrestling, основана в началото на 60-те от бащата на Rene), но макар и на теория федерацията все още да се брои за жива не са правили шоута от 2 години насам.

 

4pc8ghd.jpg

 

Rob Van Dam - Не е пенсиониран от кеча, но прави само по няколко мача на година, където и когато му е кеф. Например, този месец беше в Австралия заедно с приятелката му Katie Forbes. В САЩ през последната година се биеше главно за Pacific Coast Wrestling федерацията, която набра популярност напоследък, и RVD дори беше нейн шампион. За PCW титлата той имаше мачове с имена като Pentagon Jr., Johnny Mundo, Willie Mack и MVP.

 

 

Link to comment
  • 2 years later...
nWoHulkster

Чудих се къде да го пусна това и айде ще го пусна тук.

 

Rene Dupree с най-големият си успех от бая време насам. Преди три дена Rene Dupree и El Hijo de Dr. Wagner Jr. спечелиха ежегодния отборен турнир на NOAH - Global Tag League. Те са първият неяпонски отбор, който го е печелил (турнирът се провежда от 2008). На следващия ден двамата спечелиха и GHC Tag Team титлите на NOAH.

4CqI9Nz.jpg

 

P.S. А иначе нещата написани в оригиналния пост горе-долу си важат все още с основната разлика, че PAC е в AEW, а RVD в IMPACT.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...