Jump to content

UFC: Jon Jones отново спипан с допинг


neshev

Recommended Posts

Quote

Според TMZ, Jon Jones е дал позитивен тест за веществото "turinabol", анаболен стероид. Проваленият тест е бил администриран в деня на битката.

UFC са му отнели титлата и са я върнали на Daniel Cormier.

Това е втори провален тест, след като Jones изгърмя през 2016 за вещество, което Jones обяви, че е приемал с хапчета за подобрява на сексуалната активност. Втори провален тест може да му донесе наказание от четири години.

EDIT: UFC официално потвърдиха положителния тест. Според Dana White, Jones все още не е отстранен като шампион, защото има протокол. 

 

Link to comment

Лек update:
 

Quote

 Според Dana White, Jones все още не е отстранен като шампион, защото има протокол. Проваленият тест е бил администриран в деня на битката.

 

Link to comment

Уникален..... :D

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Много е прост честно . Защо the fuck пукаш нещо , което е изключително лесно за откриване от USADA ... Така или иначе на всички ни е ясно , че 90% от ростера са поне на забранение субстанции и една не малка част най-вероятно на незаконни , шампион си , ами извади парата да заиграе и пукай нещо , което не е флагнато бе майка ти проста пропаднала .

Link to comment

Ебаси, дебалта свиня сега ще се помисли за много велик, а всъщност без стероиди пак щеше да яде хурката.

Link to comment
The Olimpic Hero

Jon Jones никога не може да бие DC без допинг. Сега ако не изхвърлят назобената маймуна завинаги от спорта, просто ще са смешни.

               

Link to comment

През нощта в 04:30 ме събуди един приятел да ми го каже..
Това не е сериозно. Jones със сигурност е най-тъпия боец в UFC.

 

 

Link to comment
45 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Jon Jones никога не може да бие DC без допинг. Сега ако не изхвърлят назобената маймуна завинаги от спорта, просто ще са смешни.

Защо не ги писа тия неща след мача, приятелче? Защо си мълча като путка? 

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Jon Jones е едновременно най-добрия и най-тъпия ММА боец, който съм виждал.

Link to comment

С ММА кариерата му е свършено. Говори се, че ако се потвърди го чакат 4 години наказание. Верно може да се пробва в кеча, там поне никой няма да му прави проблем, че зоби.

Link to comment

Официалното заявление от щаба на Jones:
 

Quote

We are all at a complete loss for words right now. Jon, his trainers, his nutritionists and his entire camp have worked tirelessly and meticulously the past 12 months to avoid this exact situation. We are having the samples tested again to determine the validity or source of contamination. Jon is crushed by this news and we are doing whatever we can as a team, to support him.


Frank Leser, един от striking треньорите на Jackson-Wilkenjohn, директно заяви, че е натопен:

DH4Qa9MXYAkEl0V.jpg

 

:lol:
 

 

Реакциите на Dana White и Jeff Novitzky:
 

 

 

Link to comment
3 hours ago, The Olimpic Hero said:

Jon Jones никога не може да бие DC без допинг. Сега ако не изхвърлят назобената маймуна завинаги от спорта, просто ще са смешни.

Maняк нищо лично , ама маркщината е нормална за кеча , не за ММА-я . Не знам сега тролваш ли или наистина го казваш това сериозно ...

 

Тоя туринабол се използва за изсушаване на мускулни влакна , сиреч не ти се задържа голямо количество вода в мускулите . Нали се сещаш , че е по-трудно да кът-ваш докъто си на туринабол , отколкото да кътваш  с дехидратации и за два дена преди кантара да върнеш с 4-5 паунда надоло . Единственото нещо , за което му е помогнал туринабола е за сила с една минимална идея повече и то говорим за изключително минимална сила , и това е ако приемем , че въобще е възможно подобен стероид да ти помогне въобще в ММА мач . Затова казах горе , че е тъп на боргия , защото е спорно колко точно може да бъде в помощ туринабол-а  , а се хваща изключително лесно от USADA , защото не е някаква новост в оралните стероиди , а напротив .

 

Абсолютно нищо от това , което се случи в мача , не е в следствие точно на този медикамент . Ама НИЩО и мога да си сложа двата крака под колата като залог ...

 

Jon Jones безапелационно би в първият мач , чист , като момина сълза , което тотално оспорва това , което си написал . А специално във вторият мач победата на Jones е толкова безапелационна , че незнам въобще , защо се коментира подобен медикамент . 

Още повече , че в листата със забранени ( изключвам незаконни , защото това е цял друг списък с медикаменти ) присъстват толкова абсурдни неща , които по никакъв начин не могат да ти помогнат било то в камп , на кантар или в файтнайт-а , че няма накъде .

 

Факта , че това е медикамент , които се открива в малък интервал след ползване и факта , че точно заради това е бил и съм почти обеден , че все още е използван от огромен процент от професионалните спортистти , като най-често е използвам от олимпийски състезатели това трябва да ти говори достатъчно . Сам си направи изводите дали твоя Гуру в ММА-я ( не Конър , другия ) не е изключително добре информиран за тези медикаменти и за приема им като бивш олимпиец .  Едит 2 : Забравих да отбележа факта , че според това кога е флагнат , предвид оставащите метаболиди в организма , Джоунс трябва да го е взел между кантара и файт-найта , което само по себе си е или абсурдно или проява отново на грандиозна глупост , защото ако го е взел тогава , това чудо даже няма да се усвой от организма , да не говорим въобще за действие , още повече от цикъл с една доза , т'ва е пълен , ама пълен абсурд .

Ако реално си мислиш , че Кормиер точно е от хората , които не са барали нещо от забранения и незаконният списък на USADA , вече незнам какво да ти кажа . Това , ако го вярваш няма смисъл да дискутираме нищо друго ...

 

Едит : Сега обаче удобно сипваш на Jones , ама при фиаското с кърпата на Кормиер не беше така . Нали знаеш , че тогава малоумните представители на ММА комитета съвсем умишлено си затвориха очите , а реално за подобна тъпотия на Кормиер беше редно минимум да му отменят мача . Относително е колко по-прост е Джоунс , защото неговото не се размина , а Кормиер пред комитета и пред Дейна направи еквивалентна по големина тъпотия с кърпата , изненадващо дропна 3 или 4 паунда в диапазона от 20 секунди и му се размина ... 

Даже съм склонен да вярвам , че нещо мирише с тоя флаг . Няма логика да си чист цял камп и да бухаш точно преди файтнайта , след като знаеш , че след мача така или иначе те тестват . Още повече пък да бухаш нещо , което няма как да ти помогне . 

Това е все едно аз преди работа да знам , че ще ме пробват с дрегер , ама да изпия 2 бири ей така безпричинно .

Link to comment
Just now, neshev said:

 

Ясно е , защо му е бил нисък тестостерона преди кантара , въпроса е по време на кампа тия , които трябва да го тестват , къде са спали . В крайна сметка би DC и не беше флагнат .

Горе коментирах конкретно сегашният случей с турибанола , който на мене ми звучи меко казано смешен предвид медикамента и времето му на действие и приема му .

Link to comment

Поне да си беше направил труда да прочетеш статията:
 

Quote

“If they see a deviation in the T/E ratio of greater than 30 percent, there is something up. That’s a red flag,” Conte explained. “If you look at Daniel [Cormier’s] two ratios, they were .42 and .47; that’s about an eight percent deviation. If you look at the numbers for Jon Jones, his was basically an 80 percent deviation. His is suspicious and Daniel Cormier’s is not. It’s not just that he’s got very low [testosterone] levels, much lower than Daniel. Daniel’s are normal, his are extremely low.”

 

И това, че е тествал в деня на битката, не значи непременно, че е приел веществото в деня на битката. 

Link to comment

Сега да видя още ли ще има балъци, които ще освиркват DC,понеже казваше истината.

Link to comment

За да съм по-ясен ясен, не всяка проба е тествана за всяко вещество. Има хиляди забранени вещества и не е финансово рентабилно да тестват за всичко. За това всяка проба е тествана с различни методики, които начертават пълната картина. Абсолютно възможно е пробата, в деня на битката, да е тествана с новия turinabol тест, който може да установи метаболити, месеци след употребата му. Същият тест хвана над 100 положителни проби от предишните Олимпийски игри (2008 и 2012). Много е вероятно Jones и екипа му да не са знаели за него. По всяка вероятност ще му тестват и другите проби и там ще покажат същото, както стана с Mir. Още по темата:

https://lightatheendofthetunnelisdim.wordpress.com/2016/12/17/turinabol-trace-metabolites-and-the-frank-mir-case/

Link to comment

Независимо от всичко и от всички, Jon "Bones" Jones остава в историята на бойните спортове като най - великия ММА боец раждан някога.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Какви наказания (потенциално) чакат Jones:

 

Quote

 

So, in short, Jones can be looking at:

 

1. Having his victory against Cormier overturned

2. Forfeiture of his purse

3. Forfeiture of his title

4. 4 years of ineligibility imposed by USADA

5. a $500,000 UFC fine

6. A CSAC imposed suspension

7. A fine of up to 40% of his purse imposed by the CSAC

8. A potential civil lawsuit by Cormier alleging battery

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...