Jump to content

UFC: Brock Lesnar - Jon Jones

Monteso

Recommended Posts

Току що в официалната фейсбук страница на Jones беше публикуван този постер. Не знам дали е официално, но според вас ще го бъде ли тоя мач, и как би завършил, ако се реализира ?

-

След Конър-Мейуедър мисля, че всичко е възможно. Определено доста интересен мач. Как би се развил? Нямам идея. Джоунс срещу Кормие горе-долу знаех какво да очаквам, но тук нямам представа. Джоунс никога не е срещал подобен опонент, който физически го превъзхожда значително. Според мен срещу Леснар тактиката ще бъде подобна на тази с Кормие - ще гледа да държи дистанция и да избягва клинчове и борба. Леснар - за него нещата са ясни, по-малко време в стойка, бързо скъсявае на дистанция и търсене на бързо поваляне и доминирае на земята. Според мен на Джоунс би му било много трудно да удържи атаките на Леснар и ако не го нокаутира бързо, вероятността да се озове по гръб на земята е много голяма. Там вече разликата в килограмите ще си каже думата и според мен ще е много трудно за Джоунс да се изправи, като цяло малцина са успявали - всъщност единственият, който се е изправял след поваляне на Леснар е Веласкез.

Победа в 1 рунд за Леснар. Каквито и да са килограмите.Джон ми допада като боец, не ми е любим,бях за него с/у Кормие,но Брок е голяма хапка за черната уста. Един път да го добара в лапите си и мача свършва.

3kuoda.gif

Леснар има минимален шанс за победа, още повече ако излезе неназобен. Това Брок да би Джоунс в първи рунд може да се случи само в WWE, никъде другаде.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Ако Джоунс избегне от устрема му и остане на крака, за Леснър ще стане трудно. Иначе ................ предвдиждам победа за Брок.

5079877.jpg

Първо Brock доказа, че може да понася удари и то срещу heavyweight нокаутьори като Shane Carwin, който превъзхожда значително Jones по мощ и  второ, ако Brock, при опита си за тейкдаун, влезе в краката на Jones, нищо чудно да счупи тези дълги кокили. Неще подобно се случи в двубоя между Bobby Lashley и James Thompson.

Кви прогнози кви 5 лева - единия е най-слабия HW шампион за всички времена, а другия е непобеден дегенерат с реален капацитет да убие някого в октагона и извън него при поставен известен грамаж кокаин като залог. 

22 hours ago, dadoktor said:

Кви прогнози кви 5 лева - единия е най-слабия HW шампион за всички времена, а другия е непобеден дегенерат с реален капацитет да убие някого в октагона и извън него при поставен известен грамаж кокаин като залог. 

Теб кой ти каза, че е най-слабия HW шампион за всички времена? Първо самото определение е пълен абсурд - за да си шампион на дадена дивизия значи си бил шампиона и си се доказал като най-добрия. Записа и победа над чудовище като Shane Carwin, който газеше в дивизията. Със стероиди или без се върна след 5 годишно отсъствие и победи с лекота опитен топ 10 ветеран като Mark Hunt, със сигурност и към момента е топ 5 на HW дивизията заедно с Велазкез, Миочич и може би Овърийм. Отделно имаш и доста съмнителни шампионни в дивизията в ранните години, за да го наричаш най-слабия. Например, обичам Бас Рутен, но човекът дори не е истински HW и вероятно Lesnar би го победил с лекота, предвид, че Рутен така и не се научи на качествен takedown defense. Kevin Randleman също е бих го нарекъл особено качествен шампион и т.н.

1 hour ago, retwerts said:

Теб кой ти каза, че е най-слабия HW шампион за всички времена? Първо самото определение е пълен абсурд - за да си шампион на дадена дивизия значи си бил шампиона и си се доказал като най-добрия. Записа и победа над чудовище като Shane Carwin, който газеше в дивизията. Със стероиди или без се върна след 5 годишно отсъствие и победи с лекота опитен топ 10 ветеран като Mark Hunt, със сигурност и към момента е топ 5 на HW дивизията заедно с Велазкез, Миочич и може би Овърийм. Отделно имаш и доста съмнителни шампионни в дивизията в ранните години, за да го наричаш най-слабия. Например, обичам Бас Рутен, но човекът дори не е истински HW и вероятно Lesnar би го победил с лекота, предвид, че Рутен така и не се научи на качествен takedown defense. Kevin Randleman също е бих го нарекъл особено качествен шампион и т.н.

Първо на първо да е ясно. Тази и леката дивизия са най-малко конкурентни като цяло в спорта. Второ Марк Хънт е в най-добрия случай гейт-кийпър с много тежка ръка и нищо повече от това. Тромав е и това го прави много удобен мач за Леснар. Трето титлата я взема хващайки залязващия Ранди Котур. Да напомням ли как правеше кълбета назад срещу Алистар. Няма как обективно да ти докажа, че е най-слабия шампион както ти не може да ме убедиш в противното, но да се твърди че има нещо повече от минимален шанс срещу Джон Джоунс е абсурдно. 

Няколко седмици преди да излезе срещу Алистър, претърпя тежка операция от дивертикулит, не случайно при един от киковете беше нацелен в болното място. Ако се срещнат в момента с Алистър е свършено. Както беше казал Пол Хеймън в интервю наскоро- Брок не постигна пълния си потенциал в UFC заради тежкото заболяване. Реално погледнато, след защитата от Каруин трябваше да дропне титлата и да се лекува. И Франк Мир ли е бил залязващ, когато Брок измете октагона с него?

Някой от WWE феновете може ли да обясни как по дяволите смята, че Леснар може да бие Джоунс, че чак и в първия рунд?

[b]Thank you EDGE! [/b]

Да допълня към горния пост нещо, което не се отбелязва въобще. Не говорим тук има ли шанс Леснар да победи някой уфц състезател - било то Алистар, който няма нищо общо с назобаната си версия или някое друго подобие на боец. Говорим да победи шибания Джон Джоунс p4p най-доминантния състезател към момента в пика на кариерата му.

Ще викам за Jonny ''BONES'' Jones! Голям е, показва респект към опонентите си, което все пак е най-важното в спорта. Леснър не... Джон се доказа и мисля, че ще мине през него като парен валяк! 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...