Jump to content

Оцени кечиста: The Undertaker


Himler

Recommended Posts

Идеята е взета от чужд форум и при малко по-голям интерес си мисля, че може да стане интересна рублика.Целта е да датете оценка от 1 до 10 на посоченият кечист в категориите Look/Presence,Charisma,In-Ring Abbility,Mic Skiills и след изтичане на срока правя сбор от оценките,които сте дали в тези категории и чрез тях ще изчисля общата оценка . Ако не съм го написал ясно, по-долу ще покажа как бих искал точно да гласувате.Тъй като целта ми е чрез оценките,които евентулно ще се дадат да направя класация на 50-те най добри в историята. Очаквайте имена като Piper, Flair и Eddie Guerrero, а не Jason Jordan или Jinder Mahal.

 

Срокът за гласуване е 5 дни, а ако се съберат 20 човека,гласуването сврършва по-рано.

Първият човек,който искам да оцените е един от нaй-попуярните кечисти The Undertaker.

SD_05202008cm_0728_crop_north.jpg

Ето и моите оценки:

Look/Presence: 8

Charisma: 7

In-Ring Abbility: 6

Mic Skills: 6

Link to comment

Не знам дали да дам оценка точно за него, тъй като оценката ми вероятно ще е завишена от пристрастия и няма да е съвсем обективна, но ..... .

 

Look/Presence: 10

Charisma:9

In-Ring Abbility:9

Mic Skills: 6

 

The "MotherFuckin'" Undertaker е кечистът който най-много съжалявам, че не можах да видя поне веднъж да излиза наживо, пък макар и не на КМ ;).

5079877.jpg

Link to comment

Отличен вид, ок на ринга и средна работа с микрофона, даже може би клонящо към слабо. Но пък образът му и не изисква кой знае какво в този аспект.

 

Look/Presence: 9

Charisma: 8

In-Ring Abbility: 7

Mic Skills: 5.5

Link to comment

Може да се изваждат всякакви аргументи, но някои от най-добрите мачове, сегменти и промота които сме гледали на WWE ринг, преди Taker да се влоши драстично в здравословен план (в мачът срещу Леснър на WM), бяха точно с негово участие. Така че, това са моите оценки, макар да смятам оценяване по подобен метод за изключително трудно:

 

Look/Presence: 9

Charisma: 8

In-Ring Abbility: 9

Mic Skills: 8

Link to comment
10 minutes ago, damtiham said:

Look/Presence: 10

Charisma: 10

In-Ring Ability: 6

Mic Skills: 7

Тейкър е по-умел на микрофона отколкото на ринга?

5079877.jpg

Link to comment
Just now, ShaolinMonk said:

Тейкър е по-умел на микрофона отколкото на ринга?

 

Тези оценки, които съм дал са за последните 4-5 години, в които се е бил.

Link to comment
27 minutes ago, damtiham said:

 

Тези оценки, които съм дал са за последните 4-5 години, в които се е бил.

Само тях ли оценяме?

5079877.jpg

Link to comment
2 minutes ago, ShaolinMonk said:

Само тях ли оценяме?

 

Не, обаче лично на мен така ми е по-лесно, тъй като не съм бил свидетел на цялата му кариера, а никъде не е написано, че трябва да правим оценка на кечиста за всички времена.

Link to comment

Всеки си глсува както реши.Целта е да се види какво е мнението на потребителите на форума,а не да се прави поредната класация,която се прави на база титли и популярност.

Link to comment
ShiningWizard
The Undertaker според мен е един от малкото образи,които ще са завинаги over с феновете. Той е един от най-уважаваните хора в бизнеса и всички кечисти говорят,че е добър човек.Този рейтинг,който давам на The Undertaker е общ. 
 

Look/Presence: 10 

Charisma: 10

In-Ring Ability: 10

Mic Skills: 9

 
Link to comment

Оценките са ми на база цялостно представяне през последните близо 20 години. Това, че през последните 3-4 не изглеждаше толкова впечатляващ на ринга, е съвсем нормално на тия години и след толкова контузии.

Ако бях на мястото на Винс, щях да го пенсионирам още след загубата от Леснар. Или в краен случай след победата над Шейн. 

 

Look/Presence: 10

Charisma: 9.5

In-Ring Abbility: 9

Mic Skills: 7.5

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Look/Presence: 10 

Charisma: 10

In-Ring Abbility: 7.5

Mic Skills: 10

 

Всичко това не е преценка за последните 3-4 години. Това, което съм изгледал е и моето мнение по-нагоре. Гледал съм доста архиви (тоест.. клипчета от преди мноого години) и до WM33 на микрофона къртеше, винаги когато го погледнеш се hype-ваш, а на ринга не беше вече кой знае какво.. поне за последните години. Може и леко да съм преувеличил с оценката си, но... мисля че го заслужава.

Link to comment

Look/Presence: 10

Charisma:10

In-Ring Abbility:7

Mic Skills: 8

 

Който твърди, че уменията на Гробаря с микрофона са посредствени, определено смятам, че греши, но всеки има право да изрази мнението си. Винаги съм уважавал този кечист, а враждите и мачовете с негово участие са ми били сред най-интригуващите. Той е от хората, гледайки които съм израснал като малко кеч пале, още когато зяпахме по бтв и слушахме тъпизмите на Робин Фъкин Кафалиев :D Никога не съм бил фен на Гробаря, както примерно на Сина като малък (още помня като дебютирах в този форум и точно бе станал енгъла с Нексус, а аз бях зачервил бузки и всички ме насраха - точно тогава бе горещият анти - Сина период, а аз бях поредното жалко маркче, което идея си няма от кеч :laugh: )., поради което оценките ми считам, че са обективни до известна степен. Иначе определено човекът притежава огромна харизма и, заедно с Остин, Скалата и Джерико - най-добрия образ в кеча. Не мога да преценя кой от тях да поставя на първо място, но Тейкър го знае всеки, дори хора, които не са гледали кеч през живота си.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

Look/Presence: 9

Charisma: 8

In-Ring Abbility: 9

Mic Skills: 5

Истината е, че не се сещам за нито едно промо на Undertaker, което да харесвам или да ми се е забило в главата. Като цяло самият му образ му поставя граници на това какво може да говори и как да го говори. Сигурно в BikerTaker/Big Evil дните си е имал силни промота, но пак не се сещам нищо.

Иначе присъствието му е от най-силните, дори да не съм му фен. На ринга за габаритите си е просто феноменален. Лошото е, че срещу хора с неговия размер и стил беше доста зле, но когато имаше мач с когото трябва - Edge, Punk, Angle, Michaels, че дори и Batista, винаги доставяше с големия тир.

Link to comment

Look/Presence: 10 - Няма и как да е иначе. Присъствието му на ринга винаги се усеща и винаги е значимо, а визията му е единствена по рода си.

Charisma: 10 - Във всеки мач на Тейкър като фейс, публиката е твърдо зад него и скандира името му.

In-Ring Abbility: 8 - Върши си движенията добре, рядко бочва. Има куп незабравими мачове.

Mic Skills: 7 - Както е казано и по-горе, за неговия гимик не трябват кой знае какви умения. Важното е, че той успяваше да докара образа си и чрез слово.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Извинявам се за забавянето,но в момента имам лични проблеми, но утре или вдругиден ще изчисля резултатите.

Link to comment

Ето и резултатите:

Look/Presence:9,4

Charisma:8,9

In-Ring Abbility: 8,0

Mic Skills: 7,2

Тоtal:8,4

Благодаря на всички, които гласуваха!

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...