Jump to content

iMPACT CHAMPIONSHIP WRESTLING - ICW


Yulian

Recommended Posts

Spoiler

Като цяло би трябвало това да бъде един вид една моя федерация с реални кечисти. Аз пиша сценарии и т.н., вие коментирате (ако имате желание). Не очаквайте кой знае какво, тепърва ще развивам това. Ако няма интерес или.. ям много HATE ще спра да го развивам. Надявам се да ви изкефи.

 

 

638-397-diema-ekstra.jpg

 

Quote

Според последните новини: Nova Broadcasting Group е мястото, където ще предават ICW. От NBG са успели да купят правата на федерацията и така изглежда все по-възможно да гледаме кеч с български коментатори. Най-големите имена в индустрията ще можем да ги гледаме, като качеството ще бъде HD и то с български превод. Последно гледахме кеч по RING, когато правата бяха на друга конкурентна телевизия (bTV). 

 

 

img_1485351130.jpg

 

Quote

Рекламите веднага започнаха. Единственото нещо, което знаем е, че епизодите ще бъдат излъчвани по Diema Sport и на следващият ден по Diema Sport 2. Дните - неясни.

 

Roster:

AJ Styles

Bobby Roode

Bobby Fish

Shinsuke Nakamura

Roman Reigns

Dean Ambrose

Seth Rollins

Gallows & Anderson (в таг дивизията)

Hardy Boyz (в таг дивизията)

Randy Orton

Alexander Rusev

Cedric Alexander 

Neville 

Cody Rhodes

Finn Balor

Sheamus

Baron Corbin

Will Ospreay

Alberto El Patron

Kyle O'Reilly 

Aleister Black

American Alpha (в таг дивизията)

The Miz

Ricoshet

Kenny Omega

Alexa Bliss

Rosemary

Sienna

Bayley

Sasha Banks

Bella Twins

Nia Jax 

Naomi

Becky Lynch

 

Шоу: Adrenaline Live

 

Титли:

ICW Championship

Tag-Team championships

Harcore Championship

Grand championship

Intercontinental Championship

 

Скоро би трябвало да излезе първи епизод. :D 

 

Link to comment

WELCOME TO ADRENALINE LIVEEE!

 

9.gif

 

Петър: Здравейте уважаеми зрители. Сега, точно в този момент ние ще можем да наблюдаваме едно уникално шоу - Адреналин. Адреналин е шоуто,  а ICW е федерацията. Това е моментът, в който ICW дебютира на българска земя или по-точно при каналине на Nova Broadcasting Group. Ако пропуснете този епизод вие имате възможност да го гледате утре по Диема Спорт 2 или по Нова Плей, където всичко се случва съвсем безплатно без да заплащате някакви специални спортни пакети, какъвто е Diema Extra. Закупете "Diema Extra" още сега и вие ще може да гледате много спортни събития с HD качество и гладко вървене. 

Андрей: Всички ние се надяваме на една чудесна нощ. Много добро кеч качество желаем и да се надяваме, че ще го получим. Време е и за първият мач.

 

Следващият мач ще се води до туш. 

Победителят от него ще отиде на турнира "No Regrets" и ще се бие за Intercontinental титлата.

 

 

 

Jclgs2bRP9wzr7qEYPjope6jnJwvPrVPKm5ZSiFH

 

И първият участник..

"Американският кошмар" - Коуди Роудс

 

Петър: Хе-хе.. Това е Коуди. Неочаквано беше. Той не бе обявен като част от Roster-а на ICW, но излиза, че ще го видим в мач. Да се надяваме, че ще бъде яко мачле, а не някой провал. Не ми се вярва да е провал. Cody е един от най-добрите indy кечисти за последната година. Спечели доста титли, като една от най-престижните, която е държал е ROH World Championship-а. Всъщност световната титла на ROH все още е у него, просто не я носи. Не се знае дали и двете федерации са се разбрали той да може да я носи и тук, и там. Не е нужно да я носи в ICW, двете компании не си партнират за сега.

Андрей: Очакванията ми за този голям сблъсък са големи. Не знам кой ще е съперникът на Коуди, но със сигурност поне едно нещо ми е ясно и то е - който и да е ще бъде един от най-добрите. Не вярвам да пуснат един от най-подценяваните кечисти още сега. А и титлата би трябвало да бъде една много престижна след време. Знаем как в WWE това е един голям легендарен пояс и винаги е бил важен за целият Roster. Да, това е ICW и няма нищо общо с WWE. Все пак просто отбелязваме неща, които не е лошо да се кажат.

Петър: Мисля че от WWE не му даваха достатъчно възможности. Можеше да бъде в Main Event мачовете по някое време, но вместо това се наложи да се бие по неизвестни федерации. Е, сега не са неизвестни, но бяха. 

 

3Gbsroqgi-i7BUDIOhvVo0vuAKAJYNAYHmddX4rj

 

Андрей: Коуди застава на ръба,  прескача въжетата и прави своите taunt-ове. Неговият nameplate се изписва. Готови сме за неговият съперник..

 

 

WhfzVqX.gif

 

И неговият опонент - ОСТИН ЕЙРИИИИС

 

Петър: ОЩЕ ЕДНА ИЗНЕНАДА! Остин е в ICW! Добра новина за всички фенове на смесените стилове, защото Остин е точно такъв кечист. Умее едно, умее друго. Техничен е и силен е.. това мога да кажа. Бих го хвалил още много време, но никой не би искал да слуша прекалено много неща. Това за мен поне е брилиантна възможност за изява. Възможност за огромно развитие. Наскоро той сам пожела да се раздели с WWE и това явно е първото място, което ще посети. Дано, дано.. ни покаже истинските си възможности. Дано разгърне потенциала си. Нека тази вечер ни демонстрира малка част от това, което може. Едва откриваме шоуто, а вече публиката изпада в екстаз.

Андрей: Е, как да не изпадне? Виждат звезди, които можеха да са нещо в WWE, но те не бяха получавали достатъчно възможности. Cruiserweight дивизията за Остин - ти се шегуваш! Просто Винс явно е изперкал. Нали... нищо против съседната кеч компания. В този бизнес можеш всичко да правиш, но в крайна сметка суперзвездите ти също имат право на мнение.

 

6U2naZw.gif

 

Петър: Обикаляйки край ринга Остин се наслаждава на достата приятна атмосфера. Посрещнат е от всички в публиката много добре и може да се почувства доста комфортно на ринга. Няма да му е лесно, но при победа той отива на така важният турнир, където може да стане първият Intercontinental Champion. А, разбира се, това ще означава, че ще напише история. Първият ИК шампион. Звучи супер, нали? Но реалността винаги е по-различна от представите ни. Почти винаги.. 

Андрей: Предстои ни да коментираме един от най-важните и обещаващи мачове. Може да попаднем на някоя класика. За шоу, което се води че е един час тези мачове са супер идея. По-добре е да е един час, отколкото три. Поне за мен е много натоварващо. И екипа на федерацията се натоварва, като трябва да работи много по-дълго, и кечистите чакат доста време, освен ако не са в началото, за появите си, и феновете прекалено много време гледат кеч. А ако сте в залата сте платили доста повече пари отколкото е един час. Не знам.. много неща наговорих, но единственото нещо, което е важно от всичките тези думи - 1 час за мен е най-добре.

Петър: Запалените фенове по кеча като мен харесват 2-3 часа кеч да зяпат, отколкото един.  Обаче... не ми е проблем да изгледам цял един час голямо качество кеч. По-добре е, отколкото да ми писне да гледам бавни мачове без много добри и интересни моменти/движения.

 

9RLquZj.gif

 

Андрей: Ето гооо! Остин се качва на ринга, застава на вторият обтегач и прави своят taunt с разперените ръце. Чакаме само гонгът да бъде бит.

 

RING THE BELL!

 

В следващите минути ще можем да наблюдаваме нещо, което определя бъдещето на Интерконтиненталната титла. Остин Ейрис среща Коуди Роудс за пръв път. Също така в нашият ефир това е първият мач, който ще бъде излъчван. Не забравяйте да гледате епизодите на Adrenaline Live, ако ги пропуснете, по Diema Sport 2 HD и Nova Play. Началото е дадено. Гонгът е бит. Публиката смята това за нещо невероятно. Само като погледнат хората, които ще вземат участие очакват нещо огромно. Може и да се окаже нещо огромно. Остин подава ръката си в знак на уважение. Ооооо... много грубо. Коуди плю по ръката на Ейрис, а след това му заби шамар право в лявата буза. Момент, в който не бих искал да попадна. Ейрис е разгневен. Не е доволен от действията на опонента си. Нещо съвсем норамлно. Роудс направи грешка. Taunt-ваше за публиката. След като се обърна усети лакът в лицето. На едното коляно е. Звукът след удара бе доста силен. Това би се харесало на феновете, които обичат онези удари и след това звуковете, които следват. Остин се засилва с помощта на въжетата. Висока скорост е набрал. Явно е готов да направи нещо с Роудс, но в крайна сметка... JUMPING CLOTHESLINE OUTTA NOWHEREEE! Коуди изведнъж прекъсна действията на опонента си. Опитва туш. Ще успее ли? 1...2.. НЕЕЕЕ! ПОВДИГАНЕ! Битката между двамата продължава. Публиката се наслаждава на това, което се случи до момента. Не може да се отрече, че почти всеки гледащ мача е доволен. Коуди не е доволен, че не взе победата още сега, но при малко повече вложени усилия ще постигне така желаният резултат. Или поне ще се доближи до победата.. Остин започва да се изправя. Коуди вече е на крака. Остин почти е здраво стъпил на краката си. РОУДС СЕ ЗАСИЛВА, ОТСКАЧА ОТ ВТОРОТО ВЪЖЕЕЕЕ... ЗА МАЛКО БЕШЕ! ЗА МАЛКО ДА ВИДИМ BEAUTIFUL DISASTER, НО... НЕ СЕ ПОЛУЧИ! ЕЙРИС СЕ НАВЕДЕ, СЛЕД ТОВА СЕ ЗАСИЛИ С ПОМОЩТА НА ВЪЖЕТАТА... КОУДИ НЕ ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА! ОБРЪЩА СЕ... БААМ! SPINNING ELBOOW TO THE HEAD! СПИПА ГО! ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ПОБЕДАТА ЩЕ БЪДЕ ЗА ЕЙРИС! ТУШ: ЕДНОО... ДВЕЕЕ... НЕЕЕЕ! НЕ И НЕ! ИМАМЕ ПОВДИГАНЕ НА ДВЕ И ПОЛОВИНА! Съдията също показва и двата си пръста, след като вдига ръката си. Вижте изражението на Остин. Не може да повярва, че това се случва. Той и не иска да повярва, че имаме повдигане след удара. А и имаше силен отзвук.. ЕЙРИС ХВАЩА КРАКАТА НА КОУДИИИ... FIGURE FOUR LEGLOOOCK! ДАА! СЛУЧВА СЕ! ЗАХВАТЪТ, КОЙТО РОУДС ПРАВЕШЕ СЕГА Е НАПРАВЕН ОТ ДРУГ ЧОВЕК! ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ ЛИ? НЕ! ОБЪРНА ГО! Край, захватът приключи. Остин застава на ръба. Свестява се, изправя се и... ОТНОВО Е ПОСРЕЩНАТ НАЙ-ЛОШИЯТ ЗА НЕГО НАЧИН!

 

TRIANGLE BEAUTIFUL DISASTER 

EoXXhgyjB7d33y9IskTQ-VJ-g-c94a8DYIXANsow

 

ОСТИН Е ЗАПРАТЕН ИЗВЪН РИНГА! Ще трябва да се съвземе преди десетото отброяване на рефера, защото при десето отброяване официално Коуди отива на турнира и ще се срещне с някой друг. 5.. Това е числото, което последно бе изброено. Остин се качи на ринга, въпреки трудностите, които срещна малко по-рано. Ходът, който го премахна от ръба беше жесток. Кракът на Роудс се заби в слепоочието на противника. Беше трудно да се качи на ринга, но в крайна сметка сблъсъкът продължава. Феновете изглеждат доволни от видяното. Поради малкото му останали сили Остин лази по тепиха. Физическите му възможности за сега са прекалено малки, но при поемане на малко глътки въздух може и да осъзнае какво трябва да направи, за да постигне нужният comeback. РОУДС ГО ХВАЩА ЗА CROSSRHODEEEES И Е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО ДА ВИДИМ КРАЯТ НА ТОЗИ СБЛЪСЪК! ОСТИН ПРАВИ ОБРЪЩА СЪДБАТА СИ В НЕГОВА ПОЛЗА, КАТО СЕ ИЗМЪКВА И ЗАБИВА РИТНИК В КОРЕМА НА РОУДС, КОЙТО ПАДА НА ПОДА И СЕ ГЪРЧИ! ГЪРЧИ СЕ НА ТЕПИХА, А СЛЕД ТОВА... НЕЕЕЕ! НЕ Е ВЪЗМОЖНО! ОСТИН ЕЙРИС МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ЧРЕЗ SUBMISSION!

 

LAST CHANCERY

lo86FVm.gif 

 

ДААА! LAST CHANCERY Е ПРИЛОЖЕНАТА ХВАТКА В ТОЗИ МОМЕНТ! ВИЖТЕ САМО БОЛКАТА ИЗПИСАНА ПО ЛИЦЕТО НА ЖЕРТВАТА! ШАНСЪТ ЗА ИЗМЪКВАНЕ Е БЛИЗЪК ДО НУЛАТА! РОУДС ОПИТВА ДА СЕ ДОВЛАЧИ ДО НАЙ-БЛИЗКИТЕ ВЪЖЕТА, НО СИЛИТЕ МУ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ЛЕСНО! *TAP!* ПУБЛИКАТА ИСКА КРАЯТ ДА БЪДЕ СЛОЖЕН ТОЧНО СЕГА, НО... РОУДС СТИГНА ВЪЖЕТАТА! Остин прекратява захвата. И двамата са на крака. Коуди си почива до въжетата, като е с гръб към Остин. Остин се доближава, но отнася силен лакът, с който леко пада назад и... РЕФЕРА ГО ОТНАСЯ! Рефера отива до въжетата и леко е замаян. За това кратко време Коуди се възползва по възможно най-хитрият начин. РИТНИК В ТОПКИТЕ! LOW BLOOOW! СЛЕД КАТО ОСТИН Е ЛЕСНО УЯЗВИМ ДОСТА НЕЩА СА ВЪЗМОЖНИ! CROSSRHOOODEEEEEEEEES! КРАЙ! СЪДИЯТА ВЕЧЕ Е В ДОСТА ПО-ДОБРО СЪСТОЯНИЕ! РАМЕНЕТЕ СА ПРИКОВАНИ: ЕДНООО... ДВЕЕЕЕЕЕЕ.... ТРИИИ! КОУДИ ОТИВА НА ТУРНИРА И ЩЕ СЕ БИЕ ЗА ИНТЕРКОНТИНЕНТАЛНАТА ТИТЛА! КАКЪВ МАЧ! И двамата вложиха доста усилия. Спечелиха уважението на всички от публиката в залата и пред телевизионните канали. След малко се завръщаме с още доза кеч. Това бе малка демонстрация на всичко, което може да се случи в Адреналин. Останете с нас и не сменяйте канала, защото може да пропуснете много.

 

РЕКЛАМИ

 

GdGiaLq.gif 

 

Върнахме се след рекламите. Току-що имахте възможност да видите суплекс в ъгъла от Стайлс за Седрик Александър. Мачът има доста голяма динамика, но истината е че Стайлс доминира. Просто повечето опити на Седрик за обрат бяха провал, а това не е добре, защото евентуална загуба ще означава, че няма да се бие на турнира. Точно така, това е другият мач, който определя бъдещето на ИК титлата. Ако Стайлс бие ще срещне Коуди Роудс и победителят ще бъде първият интерконтинентален шампион. След видяното с Ейрис, то Коуди е гледан в добра светлина от феновете. Предстои ни да разберем дали Стайлс ще постигне исканото. Всички в залата подкрепят Стайлс. По-голямото име е, не би трябвало да има учудени. Като говорим за силата на Стайлс, той хваща Седрик и.. НЕЕ! МНОГО ЖЕСТОКО!

 

BRAINBUSTEEEEEEEEER

lCpzkLs.gif

 

ОХ, БОЖЕЕЕЕЕ... ГЛАВАТА НА  СЕДРИК КАТО ЧЕ ЛИ ЩЕ БЪДЕ РАЗМЪТЕНА, АКО МОГА ТАКА ДА СЕ ИЗРАЗЯ... ЕДНОО... ДВЕЕЕ... СТАЙЛС ОТИВА НА ТУРНИРА И ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С КОУДИ РОУДС ЗА ИНТЕРКОНТИНЕНТАЛНАТА ТИТЛА! НАПРАВИ ГО! БРАВО! ТОВА Е! ФЕНОВЕТЕ ГО ИСКАХА - ПОЛУЧАВАТ ГО! Ще се върнем след минутка...

 

IT'S MAIN EVENT TIME!

SHINSUKE NAKAMURA VS. BARON CORBIN

 

Шинске Накамура среща Барън Корбин в главният мач на Адреналин. Какъв дебют за шоуто по българската телевизия. Предполага се, че високите рейтинги ще са налице. Дано е така, дано.. Корбин и Накамура обикалят ринга в кръв, докато най-накрая се вкопчват в раменете. Корбин с ринтик в стомаха, а след това и суплекс. Опит за туш: бързо повдигане. Накамура тръгва да се изправя на краката си и попада в Headlock-а на Барън. Бързо се изправя и се измъква. Корбин е изблъскан, а след това и повален чрез лакътя на японеца. Отново опит за туш, този път от страна на Шинске Накамура: НЕЕ! Отново нещата не се получиха. Накамура се готви за Kinshasa в ъгъла. Много е рано. Едва ли Корбин ще позволи да загуби мача толкова рано. Корбин се намира в седнала поза, което означава, че трябва да се пази. ЛЯГА! ЛЯГА НА ТЕПИХА ТОЧНО ДА ПОЛУЧИ КОЛЯНО В КЛАВАТА! ШИСНКЕ КАКТО СИ СЕДИ СЛЕД ПРОПУСКА Е ХВАНАТ ЗА ROLL-UP: 1...2.. KICK OUT! Накамура се обляга на обтегачите в ъгъла. Корбин застава на краката си и набира висока скорост. БААМ! LOW DROPKICK IN THE CORNEEER! Накамура се намира в опасни води. Нещата не са приятни за него и няма как да бъдат, след като бе "изяден" от Барона. Накамура се плъзга под въжетата и си взема глътка въздух извън ринга. Вече може би е в по-голяма безопасно... не! Корбин веднага го последва. СУПЛЕКС ИЗВЪН РИНГА! СЛЕД ТОВА НАКАМУРА УСЕТИ ОГРОМНА БОЛКА, СЛЕД КАТО ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН СУПЛЕКС ИЗВЪН РИНГА! Нещо изглежда, че Корбин е превъртял. Той взима стол и.. ООО НЕЕЕЕ! НЕЕЕЕЕЕ! БУУМ.. В ГРЪБНАКА НА ЯПОНЕЦА! КОСТИ СЕ "ТРОШАТ"! КОРБИН ИЗВЕДНЪЖ СПИРА И КАЧВА ШИНСКЕ НА РИНГА... СЛАГА СТОЛА НА ТЕПИХА И ПРАВИ СУПЛЕКС ВЪРХУ НЕГО! СЛЕД ТОВА ОТНОВО НАКАМУРА Е ВДИГНАТ И... ЗА МАЛКО END OF DAYS... ШИНСКЕ СЕ ОСВОБОДИ! УСПЯ ДА НАПРАВИ ТОВА, КОЕТО ТРЯБВАШЕ!

 

KINSHASAAAAAAAAAAA

NOExvGJ.gif

 

Какъв край на шоуто! Много добър епизод. Да се надяваме, че и другите епизоди ще са толкова добри. 

 

ICW "Adrenaline Live" Presents.......

 

Spoiler

Дано наистина епизода ви е харесал. Може и да не е кой знае какво, но все пак се надявам, че не е много тъп, даже мисля че е стабилен. Направих го за FUN, не го приемайте като най-сериозното нещо в BWC. :):D 

 

Link to comment
ShaolinMonk

Идеята не е лоша и макар и маааалко под предпочитанията ми вярвам, че може да излезе нещо хубаво. Само не го зарязвай. Това са главните проблеми на е-федовете. 

5079877.jpg

Link to comment
Lubo Dimitrov

Ужасно е, но всеки в началото е зле в писането на дневници. Честно казано ще ти трябват поне 10-15 подобни епизода, за да почнеш да се подобряваш, така че ако те кефи да пишеш - давай, не се влияй от критиката. Аплодирам това, че се опитваш да пишеш, щото преди време Be The Booker беше любимия ми раздел, където и аз съм писал ужасни неща, но пък искрено се забавлявах, докато го правех. Успех.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...