Jump to content

UFC: CM Punk се подготвя за втората си MMA битка?


hacky

Recommended Posts

hacky
Quote

 

Когато CM Punk беше доминират в своя UFC дебют, очакванията на повечето хора бяха, че това ще е краят на неговата MMA кариера, оказва се обаче, че "надеждите" за неговата втора битка в октагона все още не са мъртви. Duke Roufus, който е треньор на Пънк, пусна снимка в инстаграм, която загатва за неговата втора MMA битка, която може да се случи по-късно тази година. Снимката е списък с всички бойци, който тренират в MMA академията и постиженията за 2017 година. Интересното е, че в снимката се загатвка, че CM Punk ще има битка по-късно тази година.

 

 

Въпреки, че Dana White каза, че може би Пънк не трябва да има втора битка в UFC, бившият WWE шампион беше казал в интервю по-рано тази година, че е отдаден на тренировките и  ако не в UFC, ще се бие някъде другаде.

 

 

Link to post
MainEventer

Този път, за да има шанс да вкара удар, ще е добре да му направят intergender catchweight мач срещу еднокрака, макс 45-килограмова прегърбена аутистка от Сомалия, хранила се за последно през пролетта на 2014-та.

Link to post
RcadestickR

Интересно ми е дали втората му MMA битка ще се състои пред блока, или зад блока? :(

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to post
Loop

Бахти нахалника противен. Колко народ се готви с години и тренира, а тоя аматьор по default му се осигурява място в големи компании, че и по медиите. Дано му набият канчето пак и отново да стане за смях дори пред лаици като мен в ММА.

Link to post

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...