Jump to content

Анкета: Кои са любимите ви кечисти извън WWE?


nWoHulkster

Кои са любимите ви кечисти извън WWE?  

56 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

nWoHulkster

WWE редовно пращат различни анкети, за да проучат мнението на феновете им. Най-новата анкета, която са пратили до хората в mailing листа им, е горната любопитна анкета.

 

Да видим какви резултати ще даде проучването тук в BWC. Имената в анкетата са имената, които са включени в анкетата на WWE. Нарочно не добавям допълнителни имена, тъй като подборът на имената е интересен сам по себе си.

Link to comment
HEIDENREICH

От тези в анкетата гласувах за Lashley , Мil Muertes също ми хареса как седеше на трон като Shao Kahn в началото на сезон 2 на LU. И двамата обаче са далеч от 'любим' кечист , през годините съм имал не повече от 4-5 такива. Избрах Lashley главно защото искам да го видя срещу Lesnar и на кеч ринга и в ММА мач.

 

Извън анкетата харесвам Matanza Cueto .Наскоро ме впечатли и един голям, тлъст , учудващо подвижен негър , който се би именно с Matanza (без маска) в PWG, parcaleste много го хвали, но за съжаление забравих как се казва.

 

Elgin също ми харесва и му стискам палци да спечели турнира в Япония и да счупи каръка на гайджините .:) .

 

Zack Sabre Jr ме впечатли с техника и събмишън умения , но с тая рахитична физика няма да прокопса при дядо Винс.

 

Иначе през годините, хората които най-много съм харесвал извън WWF/WWE са Vader -93, Sting -97, Goldberg- 98, Samoa Joe -2005 Monty Brown и Аbyss.

 

п.с  Keith Lee се е казвал PWG негрото .

 

Link to comment

Angelina Love, Velvet Sky... и там все има някоя друга ставаща за плакнене на окото (не следя, за да кажа имена), че нивото на жените в WWE като външен вид падна драстично, а аз съм категорично против всякакви дива революции и про-eye candy. Мъже из индитата, в които да виждам голям mainstream потенциал не се сещам.

Link to comment

Разбира се, като олд-скул фен си харесвам класици като Jushin Thunder Liger и Tiger Mask от едно време, но в случая мисля, че анкетата има предвид от днешното поколение кои ни харесват.

Затова гласувах за Kazuchika Okada. Японците винаги са били невероятно кечисти, но винаги са били ощетени откъм харизма. Затова и от тях любимци през годините са ми били само маскирани кечисти като гореспоменатите JTL, Tiger Mask, а също и Ultimo Dragon. Но Okada определено е изключение. Човекът има гимик, има образ, има харизма, а е и кораво копеле на ринга. Определено напълно заслужено е толкова години шампион и number one guy в NJPW. Ако и реши да остане в Япония до края на кариерата си, ще е направо перфектен.

 

В анкетата не видях Matanza от Lucha Underground, което си е пропуск. Преди мислех, че Abyss ще е новият Kane, но Matanza всъщност много повече се доближава до него. Макар и нисък, пак изглежда като звяр и страшилище. Също така и на ринга е много добър, ама все пак човекът си има легитимния бекграунд.

 

Принципно не гледам много NJPW, нито пък LU, но в случая Okada и Matanza са ми грабнали вниманието и ги следя.

 

Иначе в минало време, макар Kane и Bret Hart да са ми двамата най-големи фаворити за всички времена, винаги съм се считал за WCW маркче, защото повечето от фаворитите ми са от WCW или ги свързвам с WCW повече, защото там съм ги гледал първо - Sting, Randy Savage, Kevin Nash, Goldberg, Ultimo Dragon, Vader и т.н. Пък и винаги съм харесвал презентацията на WCW повече.

 

 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
Metzgermeister

Аз съм доста надъхан от женската дивизия на GFW в момента - вместо да мъчат да ни бутат Ная Джакс, могат спокойно да вземат Сиена, която е харизматична, подвижна, може да говори и дори има някакъв чисто женски чар. За нея и гласувах, а също така ще се радвам и на Роузмери, която се справя феноменално в ролята си (а и си мисля, че няма да е зле и в WWE да имат някой женски демоничен образ. Представете си как Лекси бяга изплашена от нея и гледа безпомощно, това ще изтрепе рибата).

 

Други федерации не гледам, но мисля, че Moose има какво да даде от себе си в WWE, ако през 2020 г. реши да подпише. Drago (Чая) пък ще е добро попълнение към cruiserweight дивизията. Лейшли и ЕС3 не са ми баш сред любимците, но също не са за изпускане.

 

 

Link to comment
ShiningWizard

Възхищавам се на мексиканците и едни от най-любимите активни мексикански кечисти,които не са в анкетата са Dr Wagner Jr,Alberto El Patron,Blue Demon Jr,La Parka и Chavo Guerrero. Joey Ryan също ми е фаворит,който според мен е следващия Rick Rude. Други мои любими са Brian Cage,Jeff Cobb,Matt Riddle (който според мен трябва да е "The Guy" ако го вземат в WWE),Jay Lethal,Michael Elgin,Trent? и т.н.

Link to comment

Velvet Sky е абсолютна институция в женският кеч, освен че има ебати якият задник, но за съжаление разбрах, че е retired. Мил Муертес със Катрина бяха ебати епичните в LU и общо взето откакто ги понижиха спрях да ги гледам. Окада е адски харизматичен тип, винаги ме е радвал много и ми е любимият японец (колкото и малко подобен кеч да съм гледал). Ийтън Картър три също му се радвах стабилно във времето в което следях поне малко TNA. Мечта ми е да го видя като шампион на WWE, но тенденцията е, че трябва да мине 40-те преди да го вземат (както направиха с други кечисти от TNA). А за други - Принц Пума е лучадорът който може да стигне най-далеч от маскираните които съм гледал.

Link to comment
Metzgermeister

За малко щях да забравя Илай Дрейк - сигурно най-добрият talker извън WWE или поне сред най-добрите. Колко яко би било да има сегмент с Ледения или Скалата или пък когато почнат да му скандират "What?", той да отговаря с "Yeah!" и така все по-интензивно, докато публиката не насере и не откачи от освиркване :D

 

 

Link to comment

EC3 се вписва идеално към МЕ-търите на WWE, а и на всичко отгоре на микрофона е много голям. Има superstar look, който WWE толкова харесват, има харизма, има от всичко по много и съм сигурен, че рано или късно ще се върне в WWE. 

Link to comment

11-march-11-2017-2.jpg

 

Matt Riddle - Невероятен техничар, стила му на ринга е уникален. Жалко, че е тревоман и едва ли ще прокопса до WWE, където би паснал идеално.

                                                          0d3343779d9715882211fe3bb87e6c4d680c34b5

 

'The Villain' Marty Scurll - Иновативен, забавен и различен от останалите кечисти. Много приятен за гладене.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

WWE в момента взимат всичко накуп, но Matt Riddle и Keith Lee са големите липсващи, ако говорим за типаж, който традиционно се харесва.

Относно GFW, пропуск е Rosemary.
 

Link to comment
Kill_Steen_Kill

Бате, единственото нещо, което им липсва на WWE, е Pentagon Dark. Тоя е най-големият по индитата и е единственият не английско говорящ, който може да ти бъде МЕ във всяка една американска промоция. Просто да му дадат да си вика CERO MIEDO! и да се държи както по останалите компании и ще бъде ебахти изверга. Това е единственият кечист извън WWE, който има реален шанс да успее в компанията. 

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

Link to comment
ЧОТУДЕ

Impact - голям mark съм на Eli Drake. Един от малкото хора, на чиито ненужни загуби се дразня. Демек - пука ми за него. Надявам се на main event push скоро, за да не го изпуснат. EC3 е ясен. Rosemary и Sienna си заслужават споменаване и вие сте го направили. Гледам, че Bram е още част от roster-a. И той ме радваше преди време, но явно това, че е проблемен извън работа му пречи. Дано да му дадат още един шанс. Pope в момента е коментатор, но едно време като кечист страшно ме радваше и затова споменавам и него.

LU - на първо място Pentagon. Както съм казвал, може би единственият неговорещ английски език кечист, на който съм фен. Иначе Drago също ми харесва като образ. Другите, които ме радват са Cage (особено с новия gimmick и желязната ръкавица) и Mil Muertes.

ROH - Marty Scurll и още двама, които искам да спомена по-скоро в долната графа.

Странни симпатии - реших да ги отделя, защото това са кечисти със странни образи, които по незнайна дори за мен причина ми харесват и ме забавляват. Dalton Castle - gimmick, на който по принцип трудно бих станал фен, но човекът има някаква странна харизма, а освен това ми харесва и theme песента му. Спечелването на Six-Man Tag титлите с The Boys на Best in the world беше mark-out момент за мен. Silas Young - доста забавен на микрофона и нелош кечист, притежаващ също много добър theme song. Образът "the last real man" е култов, тушът му на Supercard of Honor с пурата - също. :D Marty Martinez - супер си играе психопатския образ, жалко че рядко побеждава. Доста по-интересен ми е от Bray Wyatt, който само повтаря едно и също, пък и дори вече да не го прави, аз отдавна съм спрял да го слушам. Всъщност би ми бил любопитен един отбор между двамата, но с правилен, изродски booking.

Свободни агенти - Austin Aries - радвам се, че вече не е част от WWE. Там не успя/не му бе позволено да покаже почти нищо от това, на което е способен. Дано се върне в Impact, където го направи.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
nWoHulkster

Я да взема да се изкажа и аз. За мен лично етикета "любим кечист" е доста подвижен, т.е. списъкът ми с любимци се променя постоянно според това кой какво прави напоследък. В този ред на мисли, любимите ми за гледане кечисти напоследък са:

 

Bobby Lashley - "No Fucks Given" Lashley изглежда като bad ass, държи се като bad ass, book-ван е като bad ass и е bad ass на ринга. Повече такива образи в кеча, плс! Един от най-легитимните образи в наши дни. Толкова съм свикнал с идеята, че той е Шампионът в TNA GFW, че сега ми е някак странно, че не е.

 

Brian Cage - Масивен бодибилдър тип, който всъщност е много добър на ринга. Не знам дали някога съм виждал подобна комбинация и това го прави доста интересен за гледане за мен. Пък и мадамата му е Melissa Santos - респект, за което!

 

Daisuke Sekimoto - Като цяло един от най-добрите японски кечисти, но има и по-добри от него. Обаче, като стил определено ми е сред любимците. Голям пердах пада в неговите мачове.

 

Eli Drake - Ииии-лай Дрейк~! Когато му се даде възможност да го прави (уви, не достатъчно често), Eli е един от най-забавните пичове на микрофона в наши дни. В сериозните промота също е сила. Промо стилът му е очевидно повлиян от The Rock, но е достътъчно различен от оригинала, а и почти никой друг в наши дни не ползва такъв стил, така че е огромна глътка свеж въздух на фона на останалите кечисти в наши дни. На ринга също го бива, но силата му е на микрофона. #Dummy #Yeah

 

Ethan Carter III - "The best guy here, the best guy there, the best guy anywhere", както би казал самият той. Образ, визия, размери, промота, работа на ринга и т.н. Винаги има място за подобрение, но като цяло един от топ кечистите в наши дни като "цял пакет".

 

Jeff Cobb - Нарочно не казвам Matanza - не ме кефи чак толкова много в тази роля. Много повече ме радва като Jeff Cobb, тъй като тогава вкарва повече wrestling и луди суплекси. Да гледам как Cobb разхвърля наляво-надясно разни пичове ми е едно от любимите in-ring неща за гледане.

 

Kazuchika Okada - Уменията му на ринга са ясни - един от най-добрите в света - обаче конкретно тази година е на друго ниво. Феноменална поредица от мачове с Omega, Ibushi, Suzuki и т.н. Почти никога не разочарова.

 

Kenny Omega - И като си говорим за "цели пакети", още един пич, който си има всичко и който през последната година и половина е на друго ниво на ринга. Освен това има различен/интересен промо стил. Особено имаше едно 20-минутно интервю преди реванша с Okada, което ми е едно от любимите за годината.

 

Matt Riddle - Супер забавен за гледане на ринга. MMA стилът му е свеж и изпъква на фона на типичния indy кеч стил. Криминално е, че все още не е дошъл в New Japan. Чакаме!!!

 

Mil Muertes - El Mesias ми е любимец от вече над 12 години насам, но в един момент рано или късно всички любимци писват и се изтъркват, ако ги гледаш дълго време и не правят нищо ново. Образът Mil Muertes му даде нов живот. Благодарение на комбинацията с Cartina и уникалният LU production стил Muertes несъмнено ми е един от най-интересни образи за гледане в наши дни.

 

Pentagon Jr. - Въпреки опитите на LU да ми убият интереса към него с booking-a им, Pentagon си остава един от най-cool образите в наши дни. Много добър на ринга, много добър като образ, добър и на микрофона (ако шпрехаш испански). Cero Miedo!

 

Rosemary - Единствената жена, която си позволявам да включа тук. Всъщност, бих включил и Gail Kim, но нея я намаше напоследък и сега ще се пенсионира, така че ще я спомена само като honorable mention. Като цяло днешното поколение кечистки не ме впечатляват особено, главно защото повечето куцат здраво като образи или въобще нямат образи. Главната четворка в GFW (Rosemary, Allie, Sienna & LVN) изпъкват в това отношение и всичките са с добре изградени образи, но измежду тях Rosemary е с една глава отгоре. Завършен, различен и интересен образ, който винаги следя с любопитство.

 

Rush - На моменти го домързява, но когато е "on" надали има по-добър heel от него в наши дни. Heat машина. Супер харизма. Силен на микрофона (на испански). Примерно, в Япония или САЩ надали ще може да се изяви толкова добре, но е перфектен за по-свободната и интерактивна атмосфера в Мексико, където си е Дивия запад юг и anything goes. Силно навява спомени за El Hijo del Perro Aguayo и едно от най-големите ми кеч разочарования е, че двамата никога няма да стъпят на един ринг.

 

Tetsuya Naito - Success история. Пич, който се опитваха да push-ват, но той все още не беше набарал правилната формула и публиката го reject-на. После отиде в Мексико, взаимства Los Ingobernables gimmick-a от Rush & ко. и изведнъж се прероди и стана голяма звезда. Образът му на арогантно копеле радва доста и на ринга пичът прави много добри неща. И в този ред на мисли, Bullet Club да ме извиняват, ама Los Ingobernables de Japon са много по-свежи и по-cool от тях като група.

 

Volador Jr. - Просто пич, който винаги ми прави кеф да гледам на ринга. Особено когато се бие пред надъхана публика в Arena Mexico ми е един от най-големите любимци за гледане. Така де, всичко пред надъхана публика в Arena Mexico ми е любимо. Най-добрата кеч атмосфера в наши дни, поне за мен.

 

Харесвам и още доста кечисти (и кечистки), но тези изпъкват в съзнанието ми в момента като хората извън WWE, които аз лично гледам с най-голям интерес. Питайте ме пак след два-три месеца и списъкът може да изглежда различно.

Link to comment
MainEventer

85 процента от отговорите, включени в анкетата, не съм ги чувал и гледал и мисля този факт да се запази и занапред. Christopher Daniel i Frankie Kazarian заради добрите стари времена, но и тях не мога да ги нарека любимци. Austin Aries също е голям талант и ме радва, на практика не е вече при Винс. Иначе и да включим WWE имам един единствен любимец и това е Chris Jericho.

Link to comment
ShiningWizard

На 50 и кусур години направи невероятен мач.Очаквах да е бавен на ринга,но доста добре се получи на Ултима Луча.Адмирации за Вампиро.

vampiro.png

Link to comment
  • 1 month later...

И така, резултатите показват следното. Любимите non-WWE кечисти на BWC са:

 

1. EC3

2. Lashley

3. Kenny Omega

4. Kazuchika Okada

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...