neshev Posted July 28, 2017 Author Share Posted July 28, 2017 По думите на Jones: 105 кг. в началото на лагера, 100 кг в седмицата на битката. Ако ще има HW битка, няма да качва допълнителни килограми. Самият Brock е около 130 в състезателен режим. Link to comment
yaripim Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Колкото и да е пъргав Джон и гъвкав,ако Леснар си опази шкембето от шутове си държа на моето,че ще го размята с една ръка. Може да няма суплекс сити,но ще го гняви грозно.20-25-30 кила са си чудовищна разлика. Да, бой кантар няма,ама все едно Аполо Крюс да скочи на Строуман Link to comment
natopor4en Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Тоя Jones като е гола глава и без брада е съвсем друго човек. Ако не бяха казали, че е той, нямаше да го разпозная. Link to comment
retwerts Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Между другото това не го споменах, но целия кард на мен лично много ми се нрави. Удли срещу Мая е много интересен мач. По принцип на теория изглежда, че това е най-неприятния matchup за Мая, тъй като Удли реално има шанс да спре повалянията от страна на Мая заради добрите си wrestling умения. А останат ли в стойка, Мая е загубен, ще бъде нокаутиран на 100%. Ще е интересно дали само с едно джиу-джицу може да се стане шампион през 2017 г. Link to comment
dbrm Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Е тва би трябвало да е мача на вечерта, че и на годината, мончета. Тези 2мата, особено Роби са такива катили, че ще си хвърлят мивките един на друг. И все пак си мисля, че Lawler би трябвало да излезе победител в мача, за мен той е един от топ 3 в УФЦ. Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
Sashundera Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 DC Ритай тоз мангал ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
xelzing Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 С такива leg kick-ове DC доникъде няма да стигне [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
neshev Posted July 30, 2017 Author Share Posted July 30, 2017 "If you win both fights, I guess there isn't a rivalry." Link to comment
retwerts Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Много добро ППВ! Е, изключвам мача на Мая срещу Уддли. Jimi Manuwa vs. Volkan Oezdemir - тук бях за Manuwa, но си признавам, че не бях гледал много съперника му. За пореден път обаче Manuwa се проваля срещу малко по-елитен боец, в общи линии е от този тип, който мачка посредствените бойци, но го поема здраво от малко по-добрите. Ще наблядавам с интерес развитието на Volkan. Robbie Lawler vs. Donald Cerrone - очаквано двамата направих много добър мач. Супер бурно начало за Lawler. Справедливо решение, първият рунд го взе Lawler, най-вече заради началните си атаки и пораженията, които нанесе. Вторият рунд беше за каубоя, просто Lawler доста забави оборотите и беше много по-пасивен. Трети рудн беше много равностоен, но малко по-чисти удари и по-голяма агресия от страна на Lawler, който сякаш беше и малко по-добре подготвен физически. Cris Cyborg vs Tonya Evinger - Cyborg е животно. Това не беше мач, а брутална наказателна акция. Съперничката и беше много корава и понесе доста чисти и силни удари в главата, но накрая нямаше как вече да продължи. Не знам кой изобщо ще има шанс срещъ бразилката, тая е просто брутална. Tyron Woodley (c) vs. Demian Maia - пореден прекалено тактически и предпазлив мач на Уудли. Доста скучно си беше. Постоянно опити за поваляне от страна на Мая, много малко отправени удари от страна на Уудли, чиято цел беше единствено да се издигне в картата на съдиите, което и стана. Разбирам колко е ценна тази титла, но това е втора поредна много безлична защита на черния. Daniel Cormier (c) vs. Jon Jones - този мач беше брутален просто. За мен един от най-добрите мачове, като вземем предвид всичко - атмосфера, съперничество и вече самия мач. До онзи kick на Jones честно не знаех въобще кой доминираше и кой взимаше рундовете. Мачът беше изключително равностоен и двамата вкархваха много добри удари. Все пак може би DC беше една идея по-напред. Като цяло се би много спокойно и правилно, този път планът му беше по-различен, не се опитваше да бори Jones, а го атакуваше с единствените си успешни атаки от първия мач - а именно яко dirty boxing от клинч, в който вкарваше брутални uppercut-и. Тоя ритник обаче в третия рунд промени нещата. Поздравления за треньорския щаб на Jones, които много добре са видяли, че DC имаше подобни проблеми и срещу Anthony Johnson, когато пласира един много добър high kick, точно при подобно навеждане със свален гард от страна на DC. Тук пак допусна тази неточност и Jones не прости. Тук няма оправдание вече - DC беше супер спокоен, имаше перфектен gameplan, мачът му вървеше добре, но просто Jones е по-добър и при първия удобен момент реши мача. Link to comment
neshev Posted July 30, 2017 Author Share Posted July 30, 2017 Време е да спрат да интервюират нокаутирани бойци. Cormier заслужава повече. Link to comment
dbrm Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Изчака ми се чакането за тва уфц, но си струваше. Реално познах и 4те главни мача, прекалено предвидими ми идваха. Manuwa - Volkan -> Даже не разбрах какво се случи честно казано, но много яко ми стана, че свърши толкова бързо мача. Никакъв интерес нямах към него, тоя маняк Manuwa явно ще е вечен gatekeeper. Lawler - Cowboy -> Голям фен съм и на двамата, но тук победата си отиде логично за Lawler. Изправиха се два коренно различни типа бойци - единия зъл, с много сила, който се озлобява като го удряш и другия, супер техничен, с плавни комбинации от по 3-4 удара. На тренировки съм се бил и срещу двата типа бойци и от опит казвам, че е много по-неприятно да се биеш с боец като Lawler. Относно самия мач, каубоя отново започна бавно и си загуби първия рунд, втория по някаква причина Lawler го проспа и третия го взе, но с малко. Очаквах повече. Cyborg - Evinger -> тоя филм сме го гледали, Киборга просто взе поредната си жертва. Как си мечтая за един dream match с Йоана, но тва се съмнявам някога да се случи, полякинята ще изглежда като малолетна до Киборга. Woodley - Maia -> абе негъра е противняк като човек, но не може да му се отрече, че е един от най-добрите в момента. Изключително стабилен навсякъде, тотално обезличи Maia и въпреки че нямаше много удари пак успя да го обезобрази. Явно само с едно jiu jitsu, дори и на топ ниво няма как да вземеш титла през 2017, особено ако шампиона има солиден wrestling background. Ако мача с GSP се случи за мен фаворитът ще е Tyron Woodley. Jones - Cormier -> @The Olimpic Hero, кво стана, бе, капацитет? За пореден път си мега невеж на тема UFC, но то в тоя форон едва ли някой ти ги взима мненията в тоя раздел на сериозно. Шампиона се върна, тва е положението. Кормие имаше няколко добри момента в мача, но докато Джоунс си играеше играта Кормие изглеждаше безпомощен. Очаквах мача да се проточи 5 рунда, но Кокалите показа класа и брутален gnp, вижте само колко време му отне на Кормие да се изправи след това... Отдавам му огромен респект като боец, ако беше в друга ера най-вероятно щеше да е шампион с години, но сега ще остане запомнен като вечния втори. Дано наистина Джоунс да се е осъзнал и да виждаме повече от него в клетката, един мач с Леснар ще бъде зрелище! Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
gardax Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Нормално .... Манува истава гейткийпър завинаги , Тайрон е най-противният циганин и искрено се надявам да не се бие с ГСП , защото за 25 минути тия ще се одарят по 10 пъти максимум . Биспинг е изруд и избърса пода с тия двамата точно в едно изречение . Джонката си е старият Джоунс , евала. Link to comment
natopor4en Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Джонарката си взе очаквано мача. Изигра го изключително правилно. И от към техническа гледна точка, и от към кардио, въобще няма слабо място. Кормие бе доста разочарован, за първи път го виждам толкова сдухан. Ама какво да се прави, такъв е спорта. Една грешна стъпка, един грешен удар, една секунда невнимание и си аут. DC няма да ме изненада, ако реши да се пенсионира след тази загуба. Link to comment
Just a fan Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Джоунс е на друго ниво и го доказа за пореден път ! Наистина исках DC да победи, но просто Джон имаше отговор за всичко предложено от страна на Кормие и в крайна сметка изчака своя момент и си взе своето. Евентуален мач с Брок би бил доста интересен и би донесъл много добри пари за всички страни и ако се намери начин да навият Винс мисля, че ще се случи. Вече ако се случи не мисля, че ще бъде добра вечер за Брок, да винаги го има варианта Леснър да го свали на земята и при определено развитие да успее да го довърши, но чисто като умения разликата според мен е огромна и предвиждам победа за Джоунс. Link to comment
damtiham Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 4 minutes ago, natopor4en said: DC няма да ме изненада, ако реши да се пенсионира след тази загуба. Това би било ептем путкенска работа. Какво като е паднал два пъти от един от най-добрите в този спорт. Не е да кажеш,че е паднал от някакъв анонимник, а от Jon Jones. Така че да вдига горе главата и да продължава да се стреми към топа или ако не му изнася да се примирява с факта, че вечно ще живее в сянката на другите. Link to comment
natopor4en Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 4 minutes ago, damtiham said: Това би било ептем путкенска работа. Какво като е паднал два пъти от един от най-добрите в този спорт. Не е да кажеш,че е паднал от някакъв анонимник, а от Jon Jones. Така че да вдига горе главата и да продължава да се стреми към топа или ако не му изнася да се примирява с факта, че вечно ще живее в сянката на другите. Путкенска - непуткенска, годините си летят. Много е дал на спорта, но natopor4en би го посъветвал да се замисли. Все пак, както е казал народа "като остарее вълка, става за смях на агнетата". Който разбрал - разбрал. Link to comment
retwerts Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 35 minutes ago, damtiham said: Това би било ептем путкенска работа. Какво като е паднал два пъти от един от най-добрите в този спорт. Не е да кажеш,че е паднал от някакъв анонимник, а от Jon Jones. Така че да вдига горе главата и да продължава да се стреми към топа или ако не му изнася да се примирява с факта, че вечно ще живее в сянката на другите. Не мисля, че е путкенска работа. Честно казано дори и да беше бил, пак си мисля, че пенсиониране би било правилно решение (разбира се в този случай след още един вече финален мач с Джоунс). Сега на 38 какъв е смисъла да продължава да понася такива тежки удари. Няма да стане шампион, това е ясно. На тези години, няма вече вариант да става по-добър, дори напротив, оттука насетне би трябвало само надолу да върви откъм умения и това е напълно нормално. Натрупа си пари, спечели титлата, победи няколко наистина класни противници и загуби единствено от може би най-верликия в тази категория за всички времена. Може да си докарва добри доходи като треньор, анализатор, коментатор. Достатъчно мозък и връзки има, за да си осигури нормално развитие за напред. Честно казано според ще е грешка, ако не се пенсионира. Няма какво повече да доказва. Link to comment
Monteso Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 @The Olimpic Hero, искам да прочета как ще се обясняваш КАТО ПУТКА за загубата на твоя ПОЛУПЛЕШИВ И МНОГО ДЕБЕЛ герой? Пусна ли една сълза заедно с него ?? Перфектно PPV. Имах криза на вярата към UFC след поредицата от провалени срещи, хванати с допинг бойци и две дузини временни титли през последните 2 години. Тоя card, обаче беше повече от страхотен. Имахме три мача, които можеха да бъдат main event на всяко следващо PPV, но те бяха събрани заедно в едно. С изключение на Woodley и Maia всички срещи бяха атрактивни и интересни, но дори и този мач предложи нещо добро. Невероятна защита от Tyron, и две точни попадения, които затвориха очите(буквално) на бразилеца! Интересно ми е да видя снимка на втория, предполагам, че няма да може да си отвори очите с дни! А за финал получихме и това! КРАСОТА!!!!! - Link to comment
koleda321 Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Минавам само да вметна, че Jon Bon Jovi vs Brock Lesnar ще е наистина голям мач. А наш Brock МОЖЕ и да победи! Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
hacky Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Радвам се, че Jones победи дебелака DC, бях за него, не ме интересува отрепка ли е или не, тоя дебелак ме дразни яко. Дано Jones се срещне с Lesnar наистина. Link to comment
yaripim Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 Сайборга е машина. Хич не ми изглежда факабъл,дори и с чувал на главата, но си е мощен дзвер.Скоро няма да я бутнат. Печката Удли защити колана,но ще бара меча занапред, Дейна си го каза на конференцията след мача,подобрили са антирекорд,официално.Стана ми по едно време жал за Майа,ама явно само с мятане и фъргане не става,поне не е достатъчно за колана. Винаги когато прокажен,надменен англичанин губи на каквото и да е е празник за мен.Но Вулканчо си го смля за раз бройки.Искам да го гледам в мач за пояса,докато е пресен още.Едва ли следващият ще е такъв,но ако го вземе и него-трябва. Видя се,че Кормие дава и сърце и душа,но явно не стига.Джон просто си е майстор.По традиция се опазих от спойлери и само гледах времето на плеъра колко време остава до края и си викам-всеки момент нещо ще става!Повече от заслужена победа за Кокала. Но си вкарва голям автогол с БААРОООООООК ЛЕСНААААА.Държа си на мнението,че Леснър ще омете ринга с него и после ще попива кръвта по зурлата си с тлъстите чекове,на каквито и килограми да се срещнат. Извън ППВ-то Биспинг е помияр.Джорд Сейнт Пиер ще го победи без проблем,даже залагам на събмитване. Link to comment
neshev Posted July 31, 2017 Author Share Posted July 31, 2017 DC с официално съобщение, след загубата: Link to comment
ShaolinMonk Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Какъв е точно договора на Леснър с Е-то? Не помня около историята с Хънт как го организираха. Интересно ми е просто, каквито и свободи да са дадени на Брок, за тлъстите чекове, все пак им трябва ЗДРАВ! А от ММА мач може човек да го посмелят. Ок, не от Джон може би, но ако продължи и в бъдеще да прави по 1 мач на година ........... да внимава къде да спре. Брок е супер леджит където и да се появи. Ама да не става грозно накрая като не може. Или да взима измъчени победи. Ама в момента няма подобно притеснение - животно си е . Суплекс Сити ми писна малко вече, ама какво да се прави? Link to comment
neshev Posted August 1, 2017 Author Share Posted August 1, 2017 Сегашният договор даде възможност за една MMA битка, която Lesnar изпълни миналия юли. Извън нея е въпрос на взаимоотношенията между WWE и UFC, които може да се каже, че са колегиални и добри, защото Ronda имаше, а се очаква да има нови, участия в WWE, а в момента Becky Lynch и Cyborg подготвят някаква вражда, която се спекулира, че ще кулминира на SummerSlam. Link to comment
OyeaH Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Доста време мина от мача, но все пак дойдох да отбележа как Кокалът размаза дебелата буца и Кормие се разрева като плъх. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.