Jump to content

Най-популярните клипове в YouTube каналите на различните кеч федерации


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Напоследък често се говори за алтернативните начини за гледане на кеч (вместо на живо по телевизията) и как/дали това се отразявало на рейтингите. От тези алтернативни начини за гледане естествено гледането на отделни клипове в YouTube/Facebook/Twitter/Instagram е най-основния начин, по който доста фенове гледат кеч в наши дни.

 

Рейтингите винаги се коментират и винаги човек може да проследи най-гледаните неща спрямо рейтингите, но какво всъщност се гледа най-много в YouTube например? Казвам YouTube, защото YouTube статистиките са най-лесни за следене. Да хвърлим един обобщителен поглед към официалните YouTube канали на кеч федерациите с най-голямо интернет присъствие. Разбира се, този подход не включва клипове, качени от обикновени потребители, но ако трябва да се включват и те става прекалено много занимавка. И, разбира се, има някакво значение и преди колко време е бил качен клипа.

 

WWE

oNIvvQh.jpg

Топ 20 тук се доминира от Големите имена и някои големи моменти. Имена като Cena, Undertaker, Lesnar, Khali, Orton & Triple H резонно изпъкват като най-големите YouTube draw-ове.

 

TNA

F7V1FRc.jpg

Тук ситуацията е доста различна. Не големите имена доминират челната 20-ца, а жените. Тук се забелязва и intergender тенденцията, която става по-силно изразена по-надолу при други федерации.

 

ROH

mjRauUt.jpg

Доминация на жените и интерес към стари мачове.

 

Lucha Underground

4xi6oxq.jpg

Включвам ги колкото да ги има. По принцип те си нямат отделен канал - всичко се качва в канала на El Rey - и качванията намаляха като цяло.

 

NJPW

T0qzzBB.jpg

Отново, включвам колкото да има. Имат канал, но вече не му отделят кой знае колко голямо внимание и това си личи като се види, че старите клипове са топ клиповете.

 

AAA

CQOzGR6.jpg

Поради факта, че AAA качват цели тв епизоди в YouTube топ 10 се доминира от епизодите.

 

CMLL

SdkXqZI.jpg

Друга федерация, която не залага много на YouTube и това си личи при един преглед на челната десятка.

 

WCPW

UnlPPoL.jpg

Великобританска федерация, при която YouTube каналът й доскоро беше главния й приоритет. Големите имена и жените доминират.

 

Beyond Wrestling

hqLFNO6.jpg

Intergender кечът между мъже и жени привлича най-голямата гледаемост тук.

 

AIW

nWGFfB7.jpg

Жените и intergender клиповете доминират.

 

CZW

yNwvyAu.jpg

Intergender мачове и ultraviolent бруталии.

 

ICW

6s05GPm.jpg

Забавните изпълнения на Grado & Joe Hendry са нещата, които са най-гледани тук.

 

PROGRESS Wrestling

EKRJlqd.jpg

Prince Devitt и донякъде Jimmy Havoc.

 

CWE

VMnOwAy.jpg

Индия е един от най-коментираните нови пазари за кеча напоследък. Федерацията на Khali е главната федерация там и новият й индийски гигант Shanky Singh доминира челната десятка.

 

Нямам намерение да навлизам в дълбоки размишления и анализи. Просто пускам в сферата на любопитното. Някои неща са очаквани, а други изненадващи. На базата на някои клипове могат да се извлекат определени изводи, а гледаемостта на други клипове изглежда напълно случайна. И все пак, любопитно да се тегли една черта и да се види как стои гледаемостта в YouTube каналите на различните кеч федерации.

 

Link to comment

Мисля, че темата ясно говори за бъдещето на кеча. Именно - шимейл дивизия в WWE! 

Link to comment

Тия класации показват, че колкото и да са зле, Impact Wrestling са на светлинни години пред другите федерации с изключение на WWE. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...