Jump to content

Тренировки по кеч в България?


ventzi

Recommended Posts

Здравейте. Искам да знам дали в България има някакво място където мога да тренирам кеч или поне да науча основните неща. От много време искам да се занимавам обаче не знам къде и дали изобщо има такова място в България. Гледам клипове в youtube обаче колкото и да гледаш не е същото. Знам, че преди време имаше някакви момчета които правеха нещо такова обаче мисля, че вече не се занимават или поне аз не знам. Благодаря за отговорите предварително.

Link to comment
Lemmon-714

По принцип това е най-известната и най-реномираната школа в България, даже главния треньор има регистрация тук, но за съжаление спря да влиза във форума:

 

gorano-galaxy-club.jpg

Link to comment

Венци брат, нямаш си и на идея къде се набута с тая тема. Почва за кеч има на два континента и Европа не е един от тях. Най-добре се насочи към някое бойно изкуство, има добри школи в България.

Link to comment

За България не знам, в Белгия има едно място където самия аз щях да ходя преди няколко години но липсата на хъс ме отказа няколко дни след като пуснах темата тук. Иначе помня бяха давали по новините за някаква такава школа в София, дори имаше и клип в YT но нещо не го откривам. Явно е затворила моментално след отварянето. 

7778426V.png

 

Link to comment

Предполагам за тези пичове става въпрос?

 

Ако още се занимават, те са единственият ти вариант. Това е човекът който ги организираше. Пиши му, само той може да ти даде повече информация.

Link to comment
ShiningWizard

Нямаха ли северните съседи федерации? Помня,че един румънски приятел ми беше пратил мач в Румъния,където Джо Хендри участваше.В България кечът е вече неизвестен.Имах някакви идеи в бъдеще да направя кеч събитие (подобно на това в Румъния,където наеха хора като Prince Ameen и сие)  ама няма пара. Феновете на кеча в България се броят на пръсти,едва ли ще има голям интерес за кеч шоу в България или кеч тренировки.

 

Иначе ако имаш толкова намерения да станеш кечист,емигрирай.И на мен ми е мечта да пробия като Русев ама шансът да пробиеш е един на милион.

Link to comment

Ако искаш ела в Перник, аз ще те разметам колко искаш, и то без пари. Тъкмо ще се научиш как да sell-ваш падания на врат като brother-in-law.

 

 

Link to comment

Какви тренировки по кеч в България бе, батко? Какво ми се правиш на интересен, смешник. Ако толкова искаш ела да те размятам насам-натам и ще се кротнеш. Лайнар. #DealWithIt #PipeBomb :cool:

Link to comment
ShaolinMonk

Кеч в България НЯМА. По никакъв начин. Единствените мохикани сме се събрали тук + някакви опити на Нова, ама ............................... meh. Това което може да те доближи максимално до кеча е борбата. Или би трябвало имайки предвид, че едното се е пръкнало от другото. Ако си доста млад и след време искаш същото - бегай у щатите :). Миро не му знам ТОЧНИЯ път, но е изключение от правилото по-скоро. Но ти пък напук на всичко, не се отказвай (в границите на разумното). И докато си тук в България, спри да мечтаеш за кеч...................... да не страдаш. Ако обичаш бойните спортове - школи много.

5079877.jpg

Link to comment
  • 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...