Jump to content

Boxing: IBF прави изключение за Joshua vs. Klitschko


neshev

Recommended Posts

Quote

IBF (International Boxing Federation) направи изключение за Joshua vs. Klitschko 2, но само, ако битката им се състои преди 2 декември. Казусът възникна, защото по правилата, Кубрат Пулев трябваше да се изправи срещу Joshua, като #1 претендент, а отказ на Joshua, рискуваше титлата му да бъде отнета. При сегашната ситуация, Joshua ще запази IBF титлата си. 

 

Link to comment

Повече от ясно е, че ги е страх от Кубрат и чрез всевъзможни прийоми се опитват да го спрат, но рано или късно титлата идва към България!

Link to comment

Чудесна новина, титлата няма да се налага да отива в някой незаслужаващ я.

Link to comment

В случая това няма да се приеме за нещо скандално, но ви питам, ако не Кубрат, а някой от Кличко и Джошуа беше на мястото на Кобрата, какви щяха да са последствията от това решение ?

 

 

Link to comment

 

 

Андреа да взима правата над тая песен и Кубрат да излиза под звуците и с ямурлука на следващия мач в Арена Армеец!!!

Link to comment
  • 1 month later...

По всяка вероятност, реваншът между Anthony Joshua и Wladimir Klitschko ще се проведе на 11 ноември в Las Vegas, което ще отложи евентуален двубой с Пулев за първата половина на 2018, най-рано. 

 

Link to comment

МА ФИ Я ! 

Ебавката на страна , но това е в реда на нещата .  Кличко им е шампион от 2006-та , а Фюри вече не е в играта . Нормално е да има реванш за Кличко след мач , който е свършил със съдииско решение . Единствената адекватна победа на Кубрат след мача с Кличко е с/у Чисора ... К'вито и правила да имат IBF е нереално да си стрипнат шампиона , защото иска реванш с Кличко , а не мач с нашият . Още повече , че напред в хоризонта има евентуален мач Лайлдър - Джошуа ... некак предпочитам да гледам това  пред мач с Кубрат .

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...