Jump to content

Двама CMLL шампиони уволнени заради вандализъм


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Скандал в Мексико.

 

В края на миналия месец почина кеч легендата Brazo de Oro, който беше главата на профсъюза на кечистите от близо 20 години. Преди няколко дена имаше среща за определяне на новия лидер. На тази среща Ultimo Guerrero (една от топ звездите на CMLL и един от booker-ите на компанията) е изказал лошо мнение за Brazo и работата му през годините. Освен това, членовете на семейството на Brazo са очаквали, че някой от тях ще запълни свободната позиция, а сега изглежда, че тя ще отиде при Guerrero. Възможно е да е имало и някакъв друг проблем между тях и Guerrero, за който все още не е изтекла информация.

 

В резултат от всичко това в петък членове на семейството на Brazo потрошиха колата на Ultimo Guerrero. Кадри от инцидента се появиха онлайн. Сред вандалите: Maximo Sexy (настоящия CMLL Heavyweight шампион), La Mascara (настоящия CMLL Light Heavyweight шампион), Psycho Clown (главната AAA звезда), Robin (CMLL lowercarder) и други. На следващия ден се заговори, че CMLL са уволнили Maximo и La Mascara, а Guerrero обяви, че възнамерява да съди вандалите.

 

 

И така CMLL загубиха две от главните си звезди и сега предстои да видим какво следва. Главният storyline в AAA е, че всичките приятели на Psycho Clown го предадоха, така че нещата тук се нареждат перфектно за роднините му Maximo & La Mascara да дебютират в AAA. Обаче, инцидентът може да има и допълнителни ефекти, тъй като Maximo & Mascara имат силни връзки с няколко от главните CMLL звезди и ще бъде интересно да се види каква ще е реакцията на тези звезди. И като говорим за реакции, дали AAA ще накажат Главната си звезда по някакъв начин, че участва в подобно нещо?

 

EDIT - CMLL уволниха и Bobby Villa.

Link to comment
  • 2 weeks later...
nWoHulkster

Maximo и La Mascara invade-наха вчерашното шоу на The Crash и почнаха вражда с La Rebelion (Pentagon, Fenix и ко.).

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...