Jump to content

KSW - обща тема


neshev

Recommended Posts

75201.jpg

 

Малко думи за KSW. KSW (Konfrontacja Sztuk Walki) е най-голямата MMA компания в Полша и една от най-големите компании в Европа. Основатели са Martin Lewandowsk и Maciej Kawulski, като досега са провели близо 40 събития, в рамките на 13+ години, предимно в Полша, но с планове за разрастване в други държави. Предимно се набляга на местни бойци и популярни личности, но през компанията са минали бойци като Palhares, Sokoudjou и James McSweeney. Според собствениците на KSW, компанията им е по-популярна в Полша, от колкото UFC са в Америка, и засега бият категорично UFC на местния пазар, като изтъкваната причина е презентацията им, която се доближава близо до тази на PRIDE:
 

 

 

 

KSW 39 ще е най-мащабното им шоу досега, като ще се проведе на националния стадион на Полша, PGE Narodowy, Варшава. Стадионът е с капацитет 60 хиляди, а досега са продадени 45 хиляди, което ще направи шоуто едно от най-посещаваните въобще.

В ME, най-добрият им боец, Mamed Khalidov (33-4-2) ще се изправи срещу Borys Mankowski (19-5-1), като двубоят ще бъде Champion vs. Champion в Catchweight от 181 паунда:
 


В Co-ME, най-титулуваният Strong Man, а по настоящем MMA боец, Mariuzs Pudzianowski (10-5-0) ще се изправи срещу сънародника си, както и бивш колега в Strong Man състезанията, Tyberiusz Kowalczyk (3-0-0):
 


В друг мач-атракция, полският рапър Pawel "Popek" Mikolajuw (2-2-0) ще се изправи срещу bodybuilder-а, Robert Burneika (2-0-0). Общо пет титли ще бъдат защитени на шоуто.

Link to comment
  • 4 weeks later...
antropophagus

Хахах, тоя рапър Попек е баси маниака, нещо като тамошния Stitches го раздава. :D Гледах като се би с Пудзановски и го пребиха както се очакваше. Сега явно са му сложили някакъв тип, дето е на неговото ниво. Всеки случай обаче не е CM Punk човекът, просто не е топ боец.

 

Spoiler

Popek

 

popek-monster_24339123.jpg

 

Stitches

 

Stitches-The-Game-Meek-Mill-827x620.jpg

 

Link to comment
  • 2 months later...

Следващото шоу на KSW ще бъде в Dublin, на 22 октомври. МЕ ще бъде реваншът между Norman Park (23-6) и Mateuzs Gamrot (13-0):
 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...