Jump to content

KSW - обща тема


Recommended Posts

75201.jpg

 

Малко думи за KSW. KSW (Konfrontacja Sztuk Walki) е най-голямата MMA компания в Полша и една от най-големите компании в Европа. Основатели са Martin Lewandowsk и Maciej Kawulski, като досега са провели близо 40 събития, в рамките на 13+ години, предимно в Полша, но с планове за разрастване в други държави. Предимно се набляга на местни бойци и популярни личности, но през компанията са минали бойци като Palhares, Sokoudjou и James McSweeney. Според собствениците на KSW, компанията им е по-популярна в Полша, от колкото UFC са в Америка, и засега бият категорично UFC на местния пазар, като изтъкваната причина е презентацията им, която се доближава близо до тази на PRIDE:
 

 

 

 

KSW 39 ще е най-мащабното им шоу досега, като ще се проведе на националния стадион на Полша, PGE Narodowy, Варшава. Стадионът е с капацитет 60 хиляди, а досега са продадени 45 хиляди, което ще направи шоуто едно от най-посещаваните въобще.

В ME, най-добрият им боец, Mamed Khalidov (33-4-2) ще се изправи срещу Borys Mankowski (19-5-1), като двубоят ще бъде Champion vs. Champion в Catchweight от 181 паунда:
 


В Co-ME, най-титулуваният Strong Man, а по настоящем MMA боец, Mariuzs Pudzianowski (10-5-0) ще се изправи срещу сънародника си, както и бивш колега в Strong Man състезанията, Tyberiusz Kowalczyk (3-0-0):
 


В друг мач-атракция, полският рапър Pawel "Popek" Mikolajuw (2-2-0) ще се изправи срещу bodybuilder-а, Robert Burneika (2-0-0). Общо пет титли ще бъдат защитени на шоуто.

Edited by neshev
  • Upvote 1
Link to comment
  • 4 weeks later...
antropophagus

Хахах, тоя рапър Попек е баси маниака, нещо като тамошния Stitches го раздава. :D Гледах като се би с Пудзановски и го пребиха както се очакваше. Сега явно са му сложили някакъв тип, дето е на неговото ниво. Всеки случай обаче не е CM Punk човекът, просто не е топ боец.

 

Spoiler

Popek

 

popek-monster_24339123.jpg

 

Stitches

 

Stitches-The-Game-Meek-Mill-827x620.jpg

 

  • Upvote 2
Link to comment
  • 2 months later...

Следващото шоу на KSW ще бъде в Dublin, на 22 октомври. МЕ ще бъде реваншът между Norman Park (23-6) и Mateuzs Gamrot (13-0):
 

 

Link to comment
  • 5 years later...

Поляците с дебют в Чехия. Нашето момче, Живко Стоименов, също ще се бие, след като загуби дебюта си в KSW миналия април.

 

ksw79-hd2-copy.webp

 

image.png

  • Upvote 1
Link to comment

Нашият пак го биха и вече е 12-6, с 3 поредни загуби. Предполагам това му е таванът.

 

Иначе Фил де Фрийс продължава с добрите изяви, вече е с 11 поредни победи. Бях забравил, че с Дъфи се бяха били в UFC и там Де Фрийс отново победи с нокаут. Дъфи по едно време го водеха стабилен проспект, но кариерата му е на никъде, даже мислех, че се е пенсионирал.

 

Аркадиуш Врошек също записа победа срещу друг кикбоксьор. Ще е интересно как ще се развие. Познат е от битките с Бадр Хари, но явно в кикбокса вече няма пари. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...