Jump to content

Fact or Fiction: THE ULTIMATE THRILL RIDE edition


YoTheReal

Recommended Posts

В залата се пуска един-единствен прожектор, отгоре се спуска микрофон, който е хванат от най-видния представител на третата възраст в BWC...:

- Едно легендарно предаване се завръща за първи и (най-вероятно) единствен път в този състав  В червения ъгъл, с тегло 115 килограма гол и с измито лице, шампионът на народа, любимецът на надежденските хейтъри, борецът за расова толерантност - чичо ви REICH.  (бурни аплодисменти тук)

В синият ъгъл: хилавото чаве-музикантче, човекът който разцъкваше с БИЖУТЕРА Христо Йовов, синчето ми правено с обратната страна на кура - YoTheReal.  (Може да го освирквате на воля. Още веднъж! Благодаря.)

И така

 

 

Fact or Fiction
THE ULTIMATE THRILL RIDE EDITION

 

Предвид възможността това да е последния мач на Undertaker, той ще закрие цялата WrestleMania.

 

YTR: FACT. Ако не му е за последно, няма, но ако му е - ще я закрие и старите чичаци като REICH ще се чудят сега сълзи ли да пускат, сперма ли. Иначе не мисля, че това е бил плана и просто в последните месеци са осъзнали, че Undertaker е стигнал предела си. Тегаво, пък и да си завършиш кариерата като джобиш на Reigns - това и на Radox не бих го пожелал дейба.

HEIDENREICH: FACT - за тази Мания целта на дедо Винс освен да изкара 2 самосвала кашурек  е да го положи анално на всички типове зрители, смаркове, маркове, аутисти, реднеци - за всеки ще има анален сюрприз. Освен за феновете на Роман Рейнс - те ще могат да се хванат за путето след мача. Ако закриваха дедо Голдбърг и бачи Брок -толкова щяхме да се смеем с надежденските гъзове , че някак щях да преглътна джобенето на самоанското куче. Така обаче ми гарантират горчив вкус в устата. Не че имам нещо против Роман Рейнс - ръняка си прави яко солидни мачове, изкарва реакции -нямам  против и да им е новото лице. Но като се сетя Undertaker какви легенди победи на този турнир - Diesel, Kane ,Flair,  Triple H ,Batista,Edge,  Shawn Michaels, просто ми е леко несериозно последния мач да му е точно срещу Рейнс. Как да е, наядох се на хой тук.
 

Кардът на WrestleMania е прекалено дълъг.

 

YTR: FICTION. Бе по принцип е дълъг като за шоу. Не бих гледал половината мачове, НО! предвид миналата година и 7-часовото порно, нищо чудно не са тия 13 (май?) мача. Три отиват на прешоуто, десет за пет часа в основното шоу + поредна лигавня на The Rock. Уморително ще е за всички, даже който е последен ще изтегли големия шпеков салам, но все пак това е THE ULTIMATE THRILL RIDE.

HEIDENREICH: FACT - над 4 часа шоу + още 2 Kickoff просто си е много. Вярно това е шоуто на годината, ще го гледаме с поне 3 двулитрови и опънати на фотьойлите като плужеци , но въпреки всичко на един етап на човек може да му писне на кура и да му се схване задника. Минапата година изненадата бе че реално не ми хареса нито един мач и за първи път именно The Rock ме умори от скука , тази година все нещо ще може да се гледа , но просто си е много. Спомням си легендарната 5 часова Wrestlemania ХХ , когато по едно време се събра един период от около час без никакъв екшън и даже публиката в Гардън задряма и се събудиха чак на мача на Кърт Енгъл и Еди Гереро. Почти съм убеден ,че въпреки че шоуто ще е дълго , пак няма да им стигне времето и ще отрежат или ентранс или дължината на някой мач.


 

WWE ще запазят силните си завръщания и дебюти (Balor, Nakamura...) за RAW.

 

YTR: FACT. Като погледнем нагоре и стане дума за това колко наблъскано ще е шоуто, всякакво завръщане би минало почти незабелязано. Удобен мач за тая работа беше HEIDENREICH Memorial Battle Royal, но като ще е на прешоуто посред бял ден - едва ли. Некой джобър от NXT като Tye може, но толкова. Също не изключвам в мача със стълби да видим едни двама счупени ценни потрибитили, но ми се струва малко вероятно.

HEIDENREICH: FICTION. Все някой ще се върне на тази мания. Не съм чел спойлери , въпреки че djihad ще ми го набучи , знам че шибаният, безполезен карък Olimpic ще прецака и това шоу , но имам предчувствие че на тази Wrestlemania ще има изненада. Имам и една палава прогноза за мача Леснар-Голдбърг , ако не забравя ще я напиша в темата.


 

На тази Wrestlemania няма да има нито един мач над ****.

 

YTR: FICTION. Бе ще има бе. Сега, зависи на кой какви са му критериите де, но Shane/AJ, Triple H/Rollins, Undertaker/Reigns всичките могат да станат много силни и различни един от друг. Ако не стане с тях, поне мачовете със стълби на WrestleMania са доказано силни. Жените също сигурно ще сготвят нещо добро. Иначе Meltzer ще пусне сълза през хуя поне на един мач, нема да се мине.
HEIDENREICH: MotherFuckin FACT - Даже бих се хванал на бас и за ***. Мелцъреску е пълен дебил, може да сипе звезди за жълтуряците , но реално не виждам кой мач ще е чак толкова добър. Да погледнем очакваните мачове дето не са в пре шоуто

Пичките от SD- не , ще бъде хаотичен кютек и накрая Наоми ще удари гъз

Пичките на Raw- тия можеха да ме прецакат , но с включването на Nia Jax , съм спокоен. Отделно в Raw и на PPV така и не гледах толкова добър мач като тези в NXT -малоумния стрийк на Шарлът доста помогна

Мачът със стълби - можеше да стане добър но няма да им дадат време

Джерико-Оуенс - враждата е добра , но Джерико не е правил мач над **** от програмата с Пънк през 2012 .

Уаят-Ортън -мачовете над **** на Ранди се броят на ръката на пиян шлосер

Тейкър-Рейнс - моя човек едва ходи завалията, Рейнс ще го влачи колко може, но чудеса не чакам

Трипси-Ролинс -тук ще маскират контузията на Ролинс , очаквам намеси и пачи хуища

Шейн- Стайлс - може би забавен бой , но даже AJ  ще види зор да sell ва смешната офанзива на Шейн.

Сина и курва-Миз и курва - враждата бе комедийно злато, мачът ще е скуаш

И остава само Голдбърг и Брок да отсрамят колегите си с някоя невиждана класика


 

Отборните дивизии и в двете шоута са тотално закопани.

 

YTR: FACT. Тука не знам как некой може да е на друго мнение. Особено в SmackDown!, което е бая по-доброто шоу, титлите са някакъв пълен ташак и няма дори да бъдат защитавани, освен ако не бутнат някакъв мач на прешоуто в последния момент. В RAW положението е подобно, но поне имат време, заради шибаните три часа помия всяка седмица. Там обаче всички отбори са с някакви нереално кретенски образи. Въобще в SmackDown! трябваше да идат всички отбори, а в RAW - всички курви, и накрая всички да са щастливи. Сега в SmackDown! няма достатъчно жени, за отборите няма време, в RAW за отборите няма акъл, а за жените... е, и за тях няма акъл.
HEIDENREICH: FACT. Тука като никога съм съгласен със синчето-срам за селото. Миналата година хвърлях юнашко мляко на мачовете на American Alpha в NXT , откакво са в SD се нямат една смислена вражда и сега на никой не му дреме за тях. А ги мислех за  новите Steiners, да се еба в тиквата.Райно и Слейтър бяха забавни, но не трябваше да държат толкова време. В Raw ситуацията е още по зле. The Club може в газеха в Япония , но след като пребиха Usos  се  превърнаха в пълни джобъри - сума ти народ ги биеха в скуаш мачове. Трябваше да вземат титлите на SummerSlam , но ойде коня в реката -целта бе да се пази безсмисления маймунски рекорд ,Шеймъс и Сезаро са доста талантливи , но няма планове и за двамата и ги държат насила заедно, Eнцо и Кас са все по-малко забавни, ако и сега не вземат титлата не виждам кога.
 

Това е от нас. Пожелаваме ви да се насладите на шоуто и за финал КУР ЗА МЕЛТЦЪР , ДВА ЗА ОЛИМПИК и колкото там има останали за ЦЕННИТИ ПОТРИБИТИЛИ на бевеце.

Link to comment
Quote

И остава само Голдбърг и Брок да отсрамят колегите си с някоя невиждана класика

 

Оооо, това е гаранция! Не се съмнявай! :D

 

Иначе се радвам, че ForF се завърна, беше ми една от любимите рубрики навремето. Пък и @YoTheReal и чичо @HEIDENREICH образуват перфектен контраст помежду си. Keep it up! :D

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...