neshev Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Quote Bellator MMA ще направят PPV на 24 юни в MSG, като ME ще бъде Chael Sonnen vs. Wanderlei SIlva. Двамата имат дългогодишна вражда, която не успя да се материализира в UFC. Co-ME ще бъде отложената битка между Fedor и Mitrione, след като Mitrione трябваше да се оттегли часове преди двубоя. Link to comment
neshev Posted March 29, 2017 Author Share Posted March 29, 2017 Michael Chandler ще защитава титлата си срещу Brett Primus, a Douglas Lima ще се изправи срещу Lorenz Larkin, който наскоро подписа с Bellator. Друг обявен мач е този между Chinzo Machida, братът на Lyoto, и James Gallagher. Билетите ще вървят по $1,006, $506, $306, $206, $131, $86 и $66. Link to comment
gardax Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Силен кард правят Белаторци . Сонен / Силва го чакам от години и искрено се надявам Силва да бъде брутално набит . Федята ми е мега въпростилен , след т'ва фиаско с Малдонадо . Иначе останалата част от карда са го събрали добре като за NYC евент : Лима , Ларкин , Чандлър . Т'ва беше правилният евент за Michael Page , незнам защо го изтърваха тоя момент , верно , че последният му мач беше леко шано , ама си е draw пича след мелачката със Сантос . Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.