Jump to content

BG Patriot .. Eastern Championsjip!


Ponetron

Recommended Posts

Да, време е....

 

Може би алкохола ме кара да правя тая тема, но не се стърпях. Не издържам да гледам двамата най-големи патриоти в България без да знам кой е по велик за страната ни! Григор Димитров ... по известен като Кауна ... и Кубрат (дъ Кобра) Пулев. Едни от най-известните и коментирани хора във форума.. и в България. Нашата култура, цивилизация и фенщина най-вече не би оцеляла без тях двамата. Но колкото и да са важни за страната НИ трябва да се определи кой е НАЙ. И АЗ ще се нагърбя с тежката задача да определя победителя в тая вражда. Очаква ви зрелищна битка с малко неочакван победител.... Тушовете важат навсякъде, битката се очаква да е оспорвана...

 

 

(Да, знам че Кобрата прилича на Багата, но трудно мога да му направя квадратната глава. За сметка на това "ентранса" на Григор е покъртителен...смял съм се с глас на това което сътворих.. )

 

Това не е всичко приятели ... враждата не е приключила. Следва реванш ... а и други "дълги" претенденти за титлата се готвят да я атакуват. Очакват ни огромни мачове със зрелищни опоненти. Давайте съвети и мнения на хората, които искате да се включат. Претенденти за ПатрЕоти има много ... и никой не я заслужава.

 

Link to comment
Kill_Steen_Kill

За мен с титлата "ПатрЕот №1" би следвало да се окичи един заслужил и наистина голям и велик българин, а именно Слави Бинев. Смятам, че той заслужава да бъде следващия претендент, предвид невероятните му заслуги към род и общество!

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

Link to comment

Какви са теа джобъри. За титлата "БГ патриот" има един единствен мейн ивент, а именно Перата срещу Динко. Book it. :beer:

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Естествено .. Динко, Перата, Домусчиев, Вежди Рашидов, ГЕНЕРАЛ божигол ... идеи за вражди има доста, само време да има.  Григор не изглежда никак сигурен на трона си.

 

А тази вечер .... Тази вечер очаквайте силен Роу преди Extreme Rules и решаващия мач между Кубрат и Кауна. Дали Гришо ще запази и ще остане патриотичен number one или "Върджин Мери" ше е с Кубрат .. ? Треперете ..

Link to comment

ЕПИЗОД  2

 

След първия в историята си бой за патриотичния колан на България нещата в Арена Армеец не бяха същите. Залата вече си има "наемател" номер 1 в лицето на Григор, но Кобрата не се отказва. Втората седмица ни пренася в т.нар. "зала дето ше пее Цеца", където по-големия от братята Пулеви излиза да поиска реванш от Григор за колана. Колан, който и Кличко не може да му вземе....

 

 

 

Много здрава битка, силни "мик скилове" и сякаш Григор излезе с лек превес над Пулев. И нормално .. все пак на майчиния си английски език си е като в Хасково. Остават два дни до Xtreme Rules където залога ще е титлата, залата и любовта на милионите постове във ФБ. България тръпне .. (сори за тишината от промото, домързя ме да сложа някаква музичка :D)

 

Xtreme Rules

 

 

(От сега да ви кажа... знам че повечето няма да им се гледа целия мач, но за да влезете във филма поне изгледайте от 16-тата минута до края. Заслужава си! Ако го изгледате пък целия, няма да сгрешите ... кръв и зрелища)

 

Зрителите в Арена Армеец изпаднаха в шок. Неочакван край на една толкова очаквана вражда. Дори тия, които по рано през деня си продадоха билетите на черно в ОЛХ причакват купувачите пред залата за да си върнат ценните хартийки. Няма нищо по яко от това да се хвалиш с билетчето си от такова ШОлО! Историята се задълбочи ... очаква ни много интересни седмици в Роу, а след някой друга седмица навлизаме в Payback ..

 

 

 

Link to comment
dr jack levine

Тошо Пудкена и Лудото куче караман срещу гилапа кога?!?!?!?!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

Епизод 3

 

RAW след Xtreme Rules ни води към мач между Слави #200hilqdinanacionalniq и Кауна от 'Асково. След силния мач на тенисиста и Кобрата в миналия мач , Григор няма време да се радва. Дългия любимец на публиката обра целия хайп от мача и закри турнира. Григор беше тотално обезличен след като направи същото с Кубрат. Още следващата вечер седмичното шоу щеше да е интересно ... мач за титлата ..

 

 

 

Неочаквана (или за някой доста очаквана) намеса за приза - любимец на bulgariq. Нервите не издържаха ... и мачът очаквано не завърши. Очаква ни доста стабилна вражда за титлата, а нещата отиват към тройна заплаха на идващия Payback.

 

Нова седмица ... Динко влезе на пета в спора за титлата. Намесилия се в предния мач родолюбец предизвиква непобедимия до тоя момент Григор в опит да му вземе всичко....

 

 


Мач нямаше ... вече е ясно. На Payback ни очаква тройна заплаха между Динко, Слави и Григор за титлата на патриотична България... В шоуто преди Payback Кобрата се завръща и поиска последен реванш от Григор. След като такъв му бе отказан, той публично предизвиква Динко в мач за третото място в "тройната заплаха".

Spoiler

 

 

 

 

 

Кобрата е нокаутиран за пореден път. Динко е в тройния мач за място в сърцето на патриотична България. А той е съвсем близо ...

 

 

 

Ентрансът на Динко е един път :D Жалко че нямаше как да го кача на танка му, но и с бъгито е легитимен.

 

А това е само началото ... Утре очаквайте нови свежи образи, новия мениджър на Слави, нови вражди, нови титли и новосформиран отбор. Навлизаме в месеца на Money in the Bank ... и определено ще става по-интересно.

 

 

Лек тийз за следващия епизод ..
 

Spoiler


9067250j.jpg


 

 

Link to comment

Епизод 4 ..

 

На прага на Money in the bank имаме новосформиран отбор. Нямаше как титана на поп-фолка у нас и повелителя на Цеца да не се сдушат бързо.... Божинов и Галин ... Трепни. Промото на Божинката е култ. Надарен с дар слово ....

 

 

Последва мач на Божинов срещу Динко на седмичното шоу. Конфронтацията между двамата е малко преди MITB за последното място в 6-цата... но .. неочаквана намеса. И двамата отиват в главния мач на MITB. Все пак Динко получи нов мач за вечерта срещу Галин ... но дали се състоя ..

 

 

Неочаквано! След недоволството на Божигол, че отново не го броят за футболист в България, за Перукан не беше достатъчно. Искаше да накара Божинов да млъкне и като му вземе и малкото останала чест. Всичко води до мач на MITB за новата титла. Титлата за НЕшампион на България. Мач със стълби ..

 

 

 

Каква драма ... имаме си дебютен НЕшампион на България. Но този мач беше само загрявка за това което предстоеше. Божинов, Динко, Кубрат, Галин, Григор и още един изненадващ участник за ценното куфарче. Дебютантът е неочакван .... а може би не чак толкова...

 

 

 

 

 

Зрелищно! 30 минутно шоу, но си струва. Ситуацията в бг патриотичния ростър става все по интересна. Вече имаме и нов притежател на куфарчето, шампион на беге и НЕшампион. Може би остана да раздвижим само таг дивизията, но за това в следващия месец ... идва Battleground и още няколко култови образа чакат да дебютират!

Link to comment

Епизод 5 ...

 

 

 

Билдът за Battleground е в сила. Изненадващо зад кулисите Боби нападна в гръб Генерала малко преди предстоящия им реванш на PPV-то. Междувременно на ринга Фики и Джийзъса нападнаха и пребиха Галин. Малко след това Слави имаше мач с Григор ... който изненадващо не се състоя. Намесата е изненадваща!

 

И дойде време за турнира ... Понеже е леко дълъг съм го събрал в цяло шоу(клип). Ето и "карда"...

 

Perukan(c) - Generala (noChampion title) 0:00 - 9:30

Trepni (Bojinov&Galin) vs Jesus Akbar (Fiki&Djizusa) (Tag Team Champion)  9:30 -  35:35

Slavi Trifonov vs Boko (bEgE Champion)  35:35 до края

 

 

Класики! Тъпанарът Божигол направи тотална тъпотия и спечели мача, но не спечели титлата :D Веднага след това излезе за отборния си мач... който беше зрелищен. Имаме си и нови шампиони на таг дивизията. Съжалявам само, че не се видя в последния мач ентранса на Боко. Култов е, но има време...   Идва Съмърслам!  

 

Не знам до колко предизвиква интерес темата, но аз много се забавлявам докато правя персонажите, враждите и после ги изигравам. Доста време ми заема, но разпускам доста. Мисля да продължа цял сезон до КечМания като мина през всички турнири и до Ръмбъла имам поне 20-на образа от култовата ни действителност. Ще е зрелищно меле. Всъщност съм доста близо ... имам около 14 вече и идеи за още доста.

Link to comment

Ръмбъла ще е епик,усещам от сега,но май е време да вкараш няква пача кхъм-кхъм, дива де, в ростъра, я кат боец, я кат менаЖер

3kuoda.gif

Link to comment

Много време ми отнема да правя персонажите и затова засега съм се съсредоточил само върху мъжете. Иначе имам идея и за женски попълнения, но може би ако има следващ сезон ... или ще направя 2-3 за КМ. :D

 

Епизод 6 .. SUMMERSLAM

 

Сега обаче е време за Summerslam. Обобщил съм всичко, което се случи през месеца преди турнира в едно кратко видео.

 

 

 

Всичко това доведе до троен мач между Слави, Пеевски и Боко. Залогът е най-голямата титла на федерацията. Ето и останалия кард:

 

Perukan(c) - Generala Hell in a Cell match (noChampion title) след кеширане ... Perukan - Grigor (noChampion title) 0:00 - 1:05

Galin vs Fiki  (NoDsq match) 1:05 - 15:35

Slavi Trifonov vs Boko vs Peevski Triple Threat match (bEgE Champion)  15:35 до края

 

Леко въведение... Понеже Григор държи куфарчето .. преди всеки мач за титла ме пита дали да кешира и всеки път отказвам. Мачът между Перукан и Генерала беше предвиден HIAC мач .. обаче исках да видя к'во ще стане ако натисна, че искам Григор да кешира. И естествено преебах всичко. Пусна ме директно след победата на Перукан над Божинов и показваше клипче как Григор кешира. Аз дори още не бях пуснал да записва. Излязох и пак влязох да се оправи всичко ... но аутосейфа ме прееба. ТА ... мачът започва от кеширането на Григор .... вижте какво ще стане след това.

 

 

 

Мачовече бяха брутални ... и шампионите са леко изненадващи. Враждата между Фики и Галин очакващо е много добра, а ако сте скипнали края на мача им се върнете ... има интересен дебют и нахлуване срещу победителя в мача. Леко скучен Summerslam, Но предстоят още доста интересни турнири и там ще видите повече ... много повече !

 

Всъщност целия ми буукинг

Spoiler

отиде на вятъра ...... Историята ми на Съмърслам беше Божинов да вземе noChampion титлата и да почне вражда с Иконата. По-горе разбрахте защо не се случи. Другият филм беше в последния главен мач .. след като в шоуто преди турнира Пеевски преби и двамата си опоненти в гръб ... тук трябваше да излезе, да изкара столовете и пак да ги пребие, да прекрати мача, което да доведе до евентуален Хендикап мач или следващия да е в клетката тримата. Кой обаче да се сети, че като пусна тройна заплаха това вече не е нормален мач, а е без дисквалификации ... и нормално нищо не стана със столовете и Боко взе титлата. Всъщност нищо не е фатално и сега дори на мен ми идват изненадващи историите :D

 

 

Ето програмата до края на сезона: 
 

Spoiler

 

Август - Summerslam

Септември - Elimination Chamber
Октомври - Hell in a Cell
Ноември - Survivor Series
Декември - TLC

Януари - Royal Rumble
Февруари - Fastlane
Март - Wrestlemania

 

 

Link to comment

ЕПИЗОД 7 .. .Elimination Chamber

 

Навлизаме в месец Септември и накрая на месеца ни чака Elimination Chamber. Изненадващо обаче главния мач на PPV няма да е EC, а дългоочакваното шоу между Петканов и Тошо. Целия "буукинг" преди турнира се върти именно около култовата вражда между двамата ...

 

 

Целия кард:

 

Григор Димитров (c) vs Перукан vs Динко Steel Cage match for noChampion title - 0:00 - 8:10

Trepni (Божигол и Галин) vs Jesus Akbar (Фики и Джийзъса)(c)  for Tag Team Champion title - 8:10-18:42

6-man Elimination Chamber match for Eastern Championship (Слави, Боко(c), Пеевски, Джийзъса, Божигол, Кубрат) - 18:42 - 39:08

Тошо Куката vs Петканов Extreme Rules match 39:08 - до края

 

 

 

ME между Тошо и Петканов беше пребиване. Точно според очакванията. Уникален бой. Тия ППВ-та почнаха да стават дълги колкото един реален Смак, деба :D Ама нормално е ... ростерът ми вече е доволно голям и има много потенциал за вражди. Утре качвам и  Hell in a Cell, което се получи НАЙ-ДОБРОТО PPV откакто съществува тая федерация! :D

 

Ето програмата до края на сезона: 

 

Spoiler

 

Август - Summerslam

Септември - Elimination Chamber
Октомври - Hell in a Cell
Ноември - Survivor Series
Декември - TLC

Януари - Royal Rumble
Февруари - Fastlane
Март - Wrestlemania

 

 

Link to comment

ЕПИЗОД 8 ... Hell in a Cell

 

Вече е Октомври и идва едно от най-интересните PPV-та въобще .. Hell in a Cell. Първият мач е реванш в култовата вражда между Петканов и Тошо. Двамата нашумели последно време "патриоти" направиха много силен бой предния турнир и сега е време за реванш ... и то в клетка. Другата вражда е нова .. но за сметка на това титанична. Босовете на футбола в България - Перукан, Домуса и Венци Стефанов влизат в битка за един по-честен футбол. Дали старата вражда между Венци и Домуса ще се пренесе тук или Перукан ще покаже кой води футбола у нас ... ще видите. Много интересен мач за неШампион ще имаме на това PPV. Един малък батъл роял между 6 култови български имена... и докато Венци Стефанов дебютира в предния мач..тук дебюта е на манга... на 100 кила. Главният мач на HIAC е една вражда зародила се от Elimination Chamber-a. Там Слави си защити ПАТРИОТИЧНАТА титла под носа на Джийзъса и тук ни очаква мач в клетка за шампионския пояс. Боят е зверски! Препоръчвам го!

 

Петканов vs Тошо Куката Hell in a Cell match - 0:00 - 11:21
Перукан vs Домусчиев vs Венци Стефанов Triple Threat match - 11:21 - 23:30
6-Man Battle Royal for noChampion Title(Динко(c), Фики, Галин, Криско, 100 кила, Боко) - 23:30 - 31:15
Джийзъса vs Слави Трифонов(c) Hell in a Cell match for Eastern Championship - 31:15 - до края

 

 

Наближава кралското меле, а въпросителните са много! Заражда се и нов отбор и нова титла. За повече .. в следващите епизоди.

 

Програмата до края ...

 

Spoiler

 

Август - Summerslam

Септември - Elimination Chamber
Октомври - Hell in a Cell
Ноември - Survivor Series
Декември - TLC

Януари - Royal Rumble
Февруари - Fastlane
Март - Wrestlemania

 

 

Link to comment

Епизод 9 .... Survivor Series

 

Survivor Series ни подсказва, че месецът вече е Ноември. Враждите са в разгара си, а всички от сега са насочили поглед към наближаващото Кралско меле. Преди това обаче, има още доста неуредени сметки. Тошо и Петканов излизат в един може би последен мач, който ще реши окончателно победителя в тяхната т.нар. "медийна" вражда. Тошо вече на 2 пъти показа надмощието си над бедното журналистче, но Петканов показва, че това не му е достатъчно. Всичко ще се реши в един 15 минутен ... Iron match! След тях на ринга излизат двама патрЕоти с може би най-вълнуващата конфронтация в музикалното пространство. Владетелите на Пайнер - Фики и Гален... Last man standing match... в битка за неШампион на България. Клетката в главния мач на турнира ще противопостави две от мислещите най-доброто за народа си личности .. Боко и шампиона на федерацията Трифонов. Дали няма да имаме нов шампион ....

 

Петканов vs Тошо Куката 15-minutes Iron match 0:00 - 11:48
Галин(c) vs Фики Last Man Standing match for noChampion title 11:48 - 23:43
Боко vs Слави(c) Steel Cage match for Eastern Championship 23:43 - до края

 

 

Програмата до края ....

 

Spoiler

 

Август - Summerslam

Септември - Elimination Chamber
Октомври - Hell in a Cell
Ноември - Survivor Series
Декември - TLC

Януари - Royal Rumble
Февруари - Fastlane
Март - Wrestlemania

 

 

Link to comment

ЕПИЗОД 10 ... TLC

 

Оп, TLC.. един от най-атрактивните турнири започва с мач за отборните титли. Новосформирания отбор на двамата баджанаци от Ку-Ку бенд излиза за титлите срещу шампионите Божигол и Галин. Федерацията вече си има и нова трета титла.  Още няма име, но предстои да й измислим. За нея в Table match ще се изправят Петканов, Динко и Тошо. Ще имаме дебютен шампион. Мач със стълби пък ще определи неПатриотичната титла. Там се изправят добре познатите ни чалга и близо до чалгата герои. А за главната титла в TLC match ще видим защитаващия пояса си Боко срещу Домуса и Пеевски. Грандиозен главен мач! Всичко това малко преди Royal Rumble.

 

7/8(Слави и Годжи) vs Trepni(Божинов и Гален) - Extreme rules match for Tag title 0:00 - 8:08
Петканов vs Динко vs Тошо Куката - Table match for New Title - 8:08 - 16:30
Божигол vs Галин vs Фики vs Джийзъса - Ladder match for noChampion title - 16:30 - 25:20
Боко vs Пеевски vs Домусчиев - TLC match for Eastern Championship 25:20 - до края

 

 

 

И идва Ръмбъла ... утре!

 

До края ...

 

Spoiler

 

Август - Summerslam

Септември - Elimination Chamber
Октомври - Hell in a Cell
Ноември - Survivor Series
Декември - TLC

Януари - Royal Rumble
Февруари - Fastlane
Март - Wrestlemania

 

 

Link to comment

Епизод 11 ... Royal Rumble

 

Royal Rumble...

20 човека ... няколко изненади

Победителят отива на КечМания срещу Боко

 

 

Епично беше. Много се смях докато го гледах и играх. :D Следващ ото Меле ще се опитам да направя 30 човека. Стига да стигнем до там. Утре Fastlane ни води право към Кечмания !

 

Статистика от РР (СПОЙЛЕР, четете след гледане)
 

Spoiler

RR.jpg.0a922780fd85f4fceeb4274391347532.jpg

 

До края на сезона ни остават само Fastlane и Кечмания!

Link to comment

^Е, аз цъках с него, затова ги еба :D Но все пак ме прецакаха накрая ... Ама Милко си е Милко :D

 

Айде да поприключвам сезона ... Епизод 12 .. Fastlane

 

На крачка от най-голямото PPV за сезона сме. Но преди това започва Fastlane. Няколко вражди има да се решат тук преди всички да стане окончателно на Кечмания. Първия мач в спор за новата титла излизат Динко и Тошо Куката.  Веднага след тях Фики и Галин в дългата си продължила цял сезон вражда излизат за неШампионската титла в опит да разрешат кой заслужава да е неПатриотичната Пайнер звезда. Голямата титла обаче ще бъде заложена в главния мач на Fastlane. Елиминираните последен и предпоследен на мелето - Божинов и Азис излизат за титлата в троен мач с Боко. Победителят отива право на главният мач на Манията, където го чака Милко! Дали ще имаме нов шампион .. предстои да видим.

 

 

 

 

 

Утре .. WRESTLEMANIA и край на първия епичен ПАТРИОТИЧЕН сезон във федерацията.

Link to comment

ЕПИЗОД 13 .... WRESTLEMANIA

 

На Кечмания сме. Края на сезона е тук. Кардът е унищожителен и ще видим финала на няколко вражди по нашата родина. И все пак ще останат много въпросителни, кой е най-големия патрЕот на страната, кой е НАЙ в Пайнер .. и още и още

 

Динко(c) vs Кубрат vs Тошо vs Петканов vs Григор vs Криско Ladder match for New Title 0:00 - 24:11

Мачът за новата титла ще бъде зрелищен. 6 човека от култовата федерация излизат в мач със стълби за колана. Досега само настоящия носител Динко и Тошо са носили тази титла. И двамата отново са в битката, но освен тях има и още 4 човека вперили поглед към нея.

 

7/8 (Слави и Годжи) vs Trepni( Божигол и Галин) Elimination Tag match for BeGe Tag Champion 24:11 - 41:31

Новият отбор 7/8 на Шоумена и протежето му поиска отново отборните титли. След отдръпването му от МЕ сцената на федерацията, дългия се е насочил към отборната такава. От другата страна ги чакат шампионите, които вече на два пъти успяха да си защитят коланите... култовата двойка на Божигол и Джийзъса.

 

Фики vs Галин(c) vs Азис Triple Threat match for noChampion title 41:31 - 52:14

Пайнер битка ще определи неШампиона на федерацията. След третото място в мелето и след като беше близко до най-голямата титла в миналия турнир, Азис влиза в спор с аверчетата си от къщичката на Митко Димитров по познат като Митко Пайнера. Шампионът Галин не мисли да пуска титлата...

 

Божигол(c) vs Милко Калайджиев for Eastern Championship 52:14 - до края

Победителят в кралското меле срещу спечелилият неПатриотичната титла Божигол. Главният мач на манията .... Вражда почнала на Мелето, вражда между бившия талант на зеления килим и откривателя на таланти в чалга индустрията.

 

 

 

Доста интересна и дълго продължила Кечмания. Мисля че засегнахме всички вражди през сезона, а някой ги вкарахме в по-големи мачове. Сега малко почивка и след неопределено време стартираме втория сезон с още малко култови образи, обновени титли, нови отбори и може би женска дивизия!

 

Малко статистика за сезона
 

Spoiler

Ech - Eastern Champion

NoCh - noChampion

New - Новата титла, която още няма име :D

MITB - Money in the bank

RR - Royal Rumble

 

9077386M.jpg

 

Таг титлите:

Jesus Akbar ( Джийзъса и Фики) - 1
Trepni ( Божигол и Галин) - 2


 

 

 

Link to comment

Втори сезон започва скоро ... пълен драфт във федерацията. 30-те лица, кандидати за патрЕот на България се разделят на две. Червените ще са по-скоро лица от натуралната култура на нацията, докато при сините са всички останали тв и политически настроени БЪЛГАРИ!

 

 

Eastern(RED)

 

Spoiler

9084668e.jpg

RED Tag Team

9084671m.jpg

 

 

 

Western(Blue)

 

Spoiler

9084680f.jpg

Blue Tag Team

9084681t.jpg

 

Титлите във федерацията също са леко обновени и добавена нова главна за "синьото" шоу. Отборната ще е една и за двата бранда!

 

Eastern Title ..

Spoiler

9084670h.jpg9084669E.jpg

Western Title...

Spoiler

9084678F.jpg9084679B.jpg

 

И двете федерации ще се състезават в отделни мачове на едно и също PPV. Единствено ще намалим турнирите и ще останат само по-главните с гимик мачовете. Още в първия епизод идва Xtreme Rules ..!   Започваме скоро ...

 

 

 

 

Link to comment

Money in the Bank ..

 

Малко промяна в плана и започваме с MITB... Кардът е пълен. Цели 4 спора за титли плюс мач със стълби за куфарчето, което дава пряк път към титлите. Враждите и в двете федерации са в разгара си. Единственият, който си запази титлата след драфта беше Генерала. Така в червената източна федерация в спор за главната титла Божигол излиза срещу Гришо и Милко Калайджиев в мач с екстремни правила. Другата по-малко престижна титла ще имаме дебютен шампион. Той ще се определи между Криско, Тошо и Константин ... в мач със стълби.

 

На Запад нямаме никакви шампиони, а имаме цели два свободни колана. За главния  такъв ... в една започнала преди години вражда Бербатов и Перукан имат какво да делят.  Думите "Ще се върна и ще оправя футбола ви" от устата на Бербатов още не са и едва ли ще се случат, но пък личната им вражда ще се реши в едно от най-големите шоута. За другия не толкова популярен колан ще имаме Last man standing между Пеевски и Волен. Очертава се титаничен сблъсък, а последният оцелял ще е новия и първи носител на Total West титлата.

 

Кулминацията на турнира обаче ще е мачът със стълби за куфарчето. Там влизат по трима от всяко шоу. От Изток ще са Азис, Константин и Фики ... докато от Запад са Слави, Стоичков и Домуса. Победителят ще може да си избира титла само от собствената си федерация.

 

(east) Криско vs Тошо vs Константин Ladder match for Total East Championship 0:00 - 11:34
(west) Волен vs Пеевски Last Man Standing for Total West Championship 11:35 - 24:05
(east) Божигол(c) vs Гришо vs Милко Калайджиев Xtreme Rules match for Eastern Championship 24:05 - 31:50
(west) Бербатов vs Перукан Normal match for Western Championship 31:50 - 41:10
Домусчиев vs Стоичков vs Слави vs Фики vs Азис vs Константин Money in the Bank match 41:10 - до края ..

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...