Jump to content

2ООО


Radox

Recommended Posts

Знам, че дневниците отдавна са мъртъв бранш в BWC, но реших да направя един comeback на Е-феда за последно. Реално няма да има нищо общо с Е-феда освен стила на писане, но все пак...

 

Идеята ми е да напиша само едно мега-шоу, което да се постарая да го изпипам до най-малкия детайл. Както можете да се досетите от заглавието, действието ще се развива през любимата на всички ни 2000 година. Турнирът, който ще пусна, е измислен и се казва "Destruction". Той ще представлява нещо като tribute към обичаната BTV-ера. Ще наблегна на всички сценарии и вражди, които ни вълнуваха през есента и зимата на 2000 година и на които се градяха фентъзи въргалите ни в междучасията в даскало. Неведнъж съм разказвал по темите как се запалихме по кеча по BTV като бяхме чавета в 7 клас. Как се правехме на Austin, Triple H, The Rock и The Undertaker в часовете по физическо. И неведнъж съм подчертавал, че онова, което отличаваше тези хора от сегашните некадърници, е индивидуалността им, която личеше в стила им на обличане, в специалните хватки, които всеки от тях имаше, в движенията им, в промотата им. Ще се опитам да включа всички големи имена от онова време и да пресъздам конфликтите, на които се кефехме като чавета. Без джиесеми, без фейсбуци и без хаштагове.

 

До седмица се надявам да пусна "Destruction" като нарочно няма да обявявам точния кард, за да е по-забавно. Надявам се да сте заинтересовани ;)

35izpu1.jpg

Link to comment

DESTRUCTION

 

royalrumble2001.jpg

 

Остават броени дни до турнира "Destruction", който ще ни върне в студените зимни дни на 2000 година и ще ни припомни всички ярки образи от онова време! Потопете се отново във вселената на BTV-епохата! ONE NIGHT ONLY!

35izpu1.jpg

Link to comment

D E S T R U C T I O N
ONE NIGHT ONLY

 

 

 

 

 

Здравейте и добре дошли на турнира "Destruction", представен от WWF! Намираме се в емблематичната зала Madiston Square Garden пред почти 18000 екзалтирани фенове на професионалната борба! Джей Ар и Джери Лоулър ще коментират за зрителите тази вечер! Най-добрите атлети, с които разполага Световната федерация по кеч ще бъдат тук и ще дадат всичко от себе си за вас, феновете!

Камерите показват побърканите фенове и хилядите разноцветни плакати, които те държат. На някои от тях личат интересни надписи - "Marry me, Rocky!", "Kurt Angle is Red, Blue and ... Yellow", "Vince SUCKS!", "The American Badass" и много, много други. Освен плакатите личат и многобройните артикули, закупени от WWFSHOP.com - изрязани глави на бикове, маски на Кейн, ледени черепи... 

 

Първата музика, която оглася залата и кара феновете да насочат вниманието си към рампата, е тази на X-Pac! Европейският шампион на федерацията излиза под титантрона и прави характерното си изплезване и знак Х с ръцете си, след което около него избухват яркозелени фойерверки. Продължавайки да се плези като олигофрен, X-Pac се отправя към ринга, където се качва на една от сглобките и вдига своята титла под овациите на тълпата. Първият мач за вечерта е между двама шампиона, като победителят взима и двата пояса. Веднага след това се чува крясък на гарван и на рампата се появява шампионът "в свободен стил" Raven, бутайки своята количка, пълна с боклуци. Той спира за момент, разперва ръцете си на кръст, след което продължава към ринга. Raven сваля изпочупената Hardcore титла от кръста си и я вдига показно към X-Pac.

 

WWF European Championship
WWF Hardcore Championship
Raven (c) vs. X-Pac (c)

Raven се качва на ринга и двамата с X-Pac веднага започват да разменят десни прави. Тълпата изригва, защото въргалът най-сетне започва! X-Pac взима надмощие и натиква Raven в ъгъла. Той обаче се измъква от тази незавидна ситуация, като го рита в ташаците, след което му прави Булдог в центъра на ринга! После Гарвана излиза навън и започва да рови в количката си, започвайки да хвърля на ринга всякакви простотии - пътни знаци, капаци от кофи за боклук, пожарогасител, стикове за голф... Той се връща на ринга, но ... X-Pac вече е станал и му забива един от капаците в мутрата. След това X-Pac се качва на една от сглобките и полита за Crossbody, но Raven го посреща със стик за голф в корема. После Raven го забива последователно във всяка една от сглобките и го тушира - 1...2....повдигане на X-Pac. Имахме първия опит за туш за тази гала-вечер. Ядосаният Raven вдига X-Pac и го засилва към въжетата, но той се навежда, след което го прасва в лицето със Spinning Superkick! X-Pac засилва Raven над въжетата и направо го прекатурва през тях, забивайки го в коментаторската маса. X-Pac се качва на въжетата и полита към Raven, който обаче се отмества и X-Pac се ЗАБИВА МОЩНО при JR и Lawler! Raven взима Hardcore титлата и неколкократно я забива в главата на X-Pac, който кърви! Мили Боже! Още сме на първия мач, а вече имаме кръв. Raven засилва опонента си и го забива в металните стъпала до ринга! Накрая той го връща горе и започва да рови под тепиха, измъквайки оттам боклукчийска кофа. Той я хвърля на ринга и се качва там, но X-Pac някакси се е съвзел и успява да вземе кофата, след което я забива в тиквата му! X-Pac мята Raven в единия ъгъл, след което се засилва и му прави Bronco Buster, подскачайки върху гърдите му с изплезен език. X-Pac мята Raven в центъра на ринга и го тушира, но ... в този момент от тълпата с бейзболна бухалка в ръца изскача Hardcore Holly! Здравенякът, с който и двамата от доста време имат търкания и който беше бесен, че не бе включен в този мач, просва с батата първо X-Pac, а след това и Raven! Накрая той измъква метален стол и прави и на двамата по един Alabama Slam върху него! Под овациите на тълпата Holly си тръгва по рампата, но ... там го пресреща каратистът Steve Blackman. Той го подпуква с ритници и нунчакУ и го връща обратно зад кулисите. На ринга пък и X-Pac, и Raven имат сериозни трудности да се изправят. Все пак, X-Pac го прави първи. Той взима кофата, качва се с нея на въжетата и полита отгоре, забивайки я в главата на Raven. Следва туш - 1...2........3! X-Pac печели мача и грабва и Hardcore титлата! Под овациите на тълпата, той нарамва двата си пояса и с окървавен нос, накуцващ, се качва бавно по рампата...

 

След този тотален въргал, се пренасяме в гаража, където Лилиан Гарсия очаква пристигането на някоя от супер-звездите в залата... И ето, че първата от тях се появява - и то не кой да е, а олимпийският златен медалист и настоящ Световен шампион на WWF ... Kurt Angle! Лилиян го пресреща и му задава въпрос:
- Добре дошъл на мега турнира, Кърт! Предстои ти много тежка защита срещу Бесния върколак Крис Беноа тази вечер. Доста се изписа за този мач в медиите и много хора твърдят, че на никой няма да му пука, тъй като и двамата сте сред най-мразените хора във федерацията, а публиката иска да гледа своите любимц...
- Уоу! Почакай, Лилиан! Не знам дали ти е ясно с кого говориш, но аз съм КЪРТ ЕНГЪЛ! Единственият златен олимпийски медалист в историята на кеча! Призовавам да проявиш малко уважение! Не знам какво говорят хората за мача ми с Беноа, но на мен не ми пука! Беноа и аз сме двамата най-технични кечисти в историята на този спорт, така че независимо дали на някои хора им харесва или не, тази вечер ще откраднем шоуто. Но ... по-важното е, че колкото и да е добър Беноа, аз съм по-добър от него. И ще го накарам да квичи като заклано прасе, докато се предава от моя Усукан глезен! След което ще се прибера в хотелската си стая с ето ТАЗИ ТИТЛА и ще отворя една двулитровка със здравословно обезмаслено мляко!
- Разбирам те, Кърт. Но все пак не си ли малко притеснен? Беноа е един от най-опасните хора във федерацията, а и освен това гърбът му ще бъде пазен от неговите съмишленици в Радикалите - Еди Гереро и Пери Сатърн? Не се ли съмняваш, че те ще се намесят в двубоя?
- Кърт Енгъл да се притеснява? Че от какво може да се притеснява най-добрият в света? Ни най-малко не ме е страх от Беноа, а още по-малко от тези бездомници Гереро и Сатърн. Лилиан, май забравяш, което не е чудно с оглед на некомпетентността ти, че и аз имам кой да ми пази гърба. Ако мексиканският хотдогаджия и бруклинският клошар посмеят да се намесят, Едж и Крисчън на секундата ще им сритат задниците! А освен това имам и моите три И-та. Да ти напомня ли кои са те? Интензивност, интегритет и интелигентност. Все неща, които на теб са ти чужди. It's true, oh, IT'S TRUE! А сега ме извини, защото имам да правя клекове!

Енгъл бута грубо настрани Лилиан и отминава, а тя не е никак доволна от забележките към нея от Шампиона.

 

WWF Tag team Championship
Ladder match
Edge & Christian (c) vs. The Hardy Boyz vs. The Dudley Boyz vs. APA

Още публиката не си е отдъхнала от побоя в първия мач, а вече е време за втори екстремен сблъсък - мач със стълби между четирите най-добри отбора във федерацията в момента! Победителите разбира се ще грабнат ценните отборни титли.
Първо четирите отбора излизат последователно по рампата - най-напред здравите биячи APA, след тях леките, но високо летящи братя Харди, после побърканите Дъдли и накрая - шампионите Острието и Крисчън. Още преди последните да слязат до ринга обаче, върху тях се нахвърлят кръвните им врагове The Hardyz и въргала започва без да се бавим! Всеки започва да намила всеки. Публиката трудно може да проследи какво се случва. Bubba Ray запраща Christian в металните стъпала с такава сила, че направо го прехвърля през тях, но секунди по-късно самият той бива пометен с Clothesline from Hell от Bradshaw. Първите, които се качват на ринга, са Matt Hardy и Edge, започвайки да разменят удари там. Hardy взима надмощие и запраща Edge в сглобката, след което взима една стълба и започва да се катери към златото. Преди да стигне до горе обаче, той бива спрян от Faarooq, който бута стълбата и Харди се разбива извън ринга! Faarooq прави опит да се качи, но Братята Дъдли го свалят долу, след което Bubba Ray го засилва към въжетата и го прехвърля над главата си ... 3D върху стълбата!!!!!! Christian се намесва и започва да налага D-Von, но Bubba Ray спасява "брат си" и почва да набива своите характерни юмруци с гард в мутрата на Christian. Jeff Hardy се качва на ринга и се засилва към Bubba Ray, но той го усеща и се обръща, тръшвайки го с Black Hole Slam! След това той разтваря краката му, а D-Von се качва на въжетата - WHATSAAAAAAP!!!! Boom! Джеф отнася негърска тиква в хуя! Bubba Ray се вторачва като откачалка в камерата и изкрещява "D-VOOOOOOON!". Отговорът на D-Von е "WHHHAAAAAAT???". Bubba Ray изкрещява "GET DA TABLEEEEEEEEESSS!!!". Публиката изригва, но в този момент Острието и Крисчън се връщат на ринга и започват да налагат братята. Докато четиримата се млатят, масивният Bradshaw влиза на ринга със стълба в ръце и се развърта, помитайки всеки който се изправи пред очите му. След това и Faarooq идва на ринга и двамата със съотборника започват да доминират доста здраво. Jeff Hardy се опитва да ги спре, но отнася зверски Clothesine from Hell от Bradshaw, който отеква в цялата арена! След това, Faarooq просва и D-Von с масивен Powerbomb. APA изправят по една стълба, започвайки изкачване към златото. В последния момент преди да стигнат до заветните пояси обаче, Братята Харди се завръщат и бутат стълбите! Faarooq се пребива извън ринга, а Bradshaw се нацепва челно в една от сглобките! Matt директно го улавя и ... Twist of Fate! След това Jeff се качва на въжетата и довършва "дякона" със Swanton Bomb! Christian се опитва да се намеси в гръб, но Jeff го запраща в ъгъла, след което се навежда на земята, а Matt се засилва, стъпва на него и се забива в Christian! Типично комбо от братята Харди! Докато публиката се кефи обаче, Edge се връща и поваля и Matt, и Jeff с по едно Копие! Edge изправя стълба и започва да се катери към златото, но ... малко преди да го грабне, от другата страна на стълбата се покатерва Bubba Ray. Двамата започват да се налагат, като накрая ... Bubba Ray успява да сграбчи Edge и ... го потрошава от върха на стълбата с Powerbomb в ринга! Мили боже, JR, тези и двамата са аут! D-Von, виждайки какво става, се качва по стълбата и макар че Christian отчаяно се опитва да му попречи, той успява да грабне златото. Миг преди да успее да откачи титлите обаче, Christian бута стълбата и D-Von остава да виси на поясите! Публиката крещи! D-Von въпреки всичко не пуска златото, а го откопчава и пада с поясите на ринга! Победители и нови отборни шампиони са THE DUDLEY BOYZ! Невероятна динамика, невероятно зрелище!

Въпреки, че мачът приключи неочаквано бързо, публиката нямаше нито миг да скучае. D-Von се свестява и помага на потрошения си брат да слезе от ринга, след което двамата се отправят с новоспечелените си титли нагоре по рампата. Феновете са в екстаз, а разочарованият Christian ги гледа от ринга, докато около него се въргалят потрошени тела.

 

Отново сме зад кулисите, за да дадем възможност на прегракналата след двата изтощителни мача публика да си почине. Този път Кевин Кели почуква на вратата на ... Vince McMahon! Репортерът влиза вътре, а там босът говори по телефона и затваря, видимо подразнен от нахлуването в кабинета му:
- Кевин, не знам кой ти даде право да влизаш в офиса ми когато си поискаш!
- Но сър, вие казахте "Влез!" след като почуках...
- Струва ми се, че ще трябва да преразгледам договора ти, момченце! Казвай какво искаш, че имам прекалено много работа и бизнес срещи днес.
- Господин Макмеън, тази вечер е един от най-големите и очаквани турнири на федерацията, и вие решихте за главен мач да назначите двубоя между кръвните врагове Трите Хикса и Ледения Стив Остин. Не се ли страхувате, че една потенциална загуба на вашия зет Трите Хикса именно в последния мач ще се отрази зле на имиджа на фракцията Макмеън-Хелмсли?

На лицето на Винс грейва многозначителна подла усмивка:
- На твое място не бих се тревожил за това, Кевин. Щом съм позволил на Хънтър да се ожени за най-скъпото ми нещо на този свят - моята принцеса Стефани, значи му имам доверие. Тази вечер, Остин ще си го получи и не само че ще нощува в болница, а и веднъж завинаги ще го разкарам от живота си!
Публиката избухва в освирквания, а Винс побързва да отпрати Кели от офиса си.

 

Връщаме се в залата, където феновете отново стават на крака, защото започва обратното броене и на рампата, с гръб към ринга, се появява силуетът на Интерконтиненталния шампион на WWF Chris Jericho! Канадският любимец на тълпата се отправя към ринга с титлата около кръста си, а малко след това започва класическата музика на претендента Уилям Ригъл, който излиза на рампата и започва да маха дружелюбно на освиркващата го тълпа. Преди да се качи на ринга, той взима микрофон от Джери Лоулър и казва:
- Уважаеми дами и господа, тази вечер аз, гордият албионец сър Уилям Ригъл, ще се разправя с този простосмъртен плебей на ринга, ще опетня репутацията ми и ще взема това, което ми се полага - престижната Интерконтинентална титла.
Внезапно, Jericho го сепва на своя микрофон:
- Джуниър, тези хора са дошли тук, за да гледат бой, а не празни приказки! Тоест, от тяхно име, бих те помолил, само ако може ... ДА МЛЪКНЕШ ПО ДЯВОЛИТЕ! А след като се качиш на ринга, твоя свят, английското ти самочувствие, кривия ти нос и малкия ти хуй, НИКОГА .... ИКОГА ... няма да са отново същите!!!
Феновете изригват при играта на думи на Jericho, а вбесеният Regal се качва бавно на ринга...

 

WWF Intercontinental Championship
Chris Jericho (c) vs. William Regal

Regal предлага ръкостикане на Jericho, но когато той протяга ръка, англичанинът го удря подло в лицето и започва да го налага в ъгъла с типични европейски ритници и удари с юмрук. Реферът едва откъсва Regal от жертвата му и докато двамата спорят, Jericho се съвзема и мята Regal в ъгъла, след което започва да му набива звучни "пържоли", които публиката въодушевено брои. След десетия удар, Jericho просва с Powerslam изтощения Regal на ринга и се качва на въжетата. Следва скок за Crossbody, но Regal вдига коленете си и Jericho се набива в тях. Бързо опит за туш на британеца - 1.......2............повдигане. Ядосан от неуспешния опит, Regal става агресивен и започва да налага здраво Jericho, като доминира напълно над него в следващите няколко минути. Публиката не спира да окуражава канадеца, но той не успява да нанесе нито един удар на опонента си. Regal взима все по-силно надмощие и победата му изглежда все по-близо. Накрая той засилва Jericho към въжетата, но той се навежда и отскача от тях, след което най-сетне поваля Regal с Flying Clothesline под изригващите овации на тълпата! Jericho му прасва и един Булдог, след което го тушира - 1...2.....Regal поставя крака си на въжетата. Jericho вкарва няколко ритника със засилка в корема на Regal, след което ... го заключва в Стените на Jericho!! Публиката изригва, а Regal крещи от болка. С невероятни мъки той съумява да се докопа до въжетата и да прекрати хватката. Jericho го изправя, но Regal му бърка в очите, след което го поваля и ... това е Regal Stretch, по-позната като СГЪБКАТА НА РИГЪЛ!!! Този път Jericho е в незавидната позиция и е точно в центъра на ринга, което прави измъкването почти невъзможно. Regal увеличава натиска, ще имаме ли нов шампион? Jericho със сетни сили успява да набие два шута в брадата на Ригъл и някакси успява да се освободи. Накуцващ, шампионът се засилва към Regal за Саблен удар, но той се навежда и Jericho помита рефера! Сякаш само това е чакал, Regal измъква от панталоните си меден бокс! Jericho се обръща и ... отнася удар с метала в челото! Regal изхвърля бокса от ринга, след което тушира Jericho. Реферът криво-ляво се съвзема и отброява - 1...........2......................Jericho успява да се улови за въжетата! Regal не може да повярва! Той издъпва Jericho към центъра на ринга и отново се опитва да му заключи Regal Stretch, но Jericho технично се измъква, след което поваля Regal с подсечка. Следва засилка към въжетата, отскок от тях и ... Lionsault! Веднага след това, вместо да го тушира, Jericho отново заключва Стените на Йерихон! Regal крещи и прави всичко възможно, за да се измъкне, но този път не успява. Той се предава и тълпата изригва - победител и все още Интерконтинентален шампион на WWF е Chris Jericho!
Канадецът взима титлата си, излиза от ринга и се качва изтощен по рампата стискайки я в ръце. Въпреки всички подли маневри на Ригъл, той успя да спечели този изпълнен с обрати и хватки за предаване мач и си тръгва със златото!

 

Пренасяме се зад кулисите, а там Michael Cole държи микрофон пред ... THE ROCK! Феновете изригват в най-мощната овация от началото на вечерта, а The Rock започва да реди:
- Finally, The Rock .... has .... come .... back to .... MADISON SQUARE GARDEN!!! You see, Michael Cole, The Rock IS the people's champion, The Rock IS the people's choice, The Rock IS going to speak in front of you and The Rock IS going to waste his time with you, regardless of the fact that you're a roody-poo JABRONI! The reason for this is simple - The Rock wants to get some things off his chest, off his head, off his balls! The fact of the matter is this - tonight, The Brahma bull gets to face a certain fatass, smelling, stenching, 600-pound of samoan monkey trailer park trash crap, that happens to go by the name ... Rikishi! Rikishi, who has the audacity to call himself The Rock's family, has been a thorn in The Rock's side for a pretty long time. He has bashed The Rock in the gut with a sledgehammer, tried to run The Rock over, and even tried to accuse The Rock of running down Stone Cold Steve Austin. But see, Rikishi, no matter how hard you try, you will never, AND THE ROCK MEANS NEVER, break his spirit and break the spirit of the MILLIONS (AND MILLIONS) of his fans! The Rock also wants to say something else. No matter how hard you try to wipe your fat ass, you will always continue to 100% completely SUCK!!! Tonight, when the all smoke has cleared, when all the dust has settled, The Rock is going to layeth the smacketh down on Rikishi's candy ass! But that's not all! In addition to this, The Rock is going to take Rikishi's stinking thong, he will proceed to shine it reeeeaaal nice, and finally, he is going to stick it straight up ... you know where! So in a little bit more than an hour, prepare yourself for your personal Judgment day, Rikishi! Prepare to receive the ass-kicking of a lifetime aaaaaaaaall over New York, you sssssss-sick freak! In simple words, The Rock says ... just bring it! IF YOU SMEEEELLLLLL, WHAT THE ROCK, IS COOKING!
Феновете изригват нереално, а The Rock сваля очилата си и повдига веждата си право срещу камерата.

 

Камерите след това ни отвеждат в ... импровизирания офис на председателя на федерацията Mick Foley. Той се усмивка като кретен и казва:
- Тази вечер, както ви е добре известно, предстои свиреп мач между Stone Cold Steve Austin и Triple H. По програма, той трябваше да бъде No holds barred. Аз обаче, в духа на своята хардкор кариера, добавих още едно условие към него! Освен че ще е без правила, той ще бъде и ... Falls count anywhere, специално за феновете точно тук, в Ню Йорк!
Публиката избухва в овации, а Фоли се ухилва като дебил и вдига палците си.

 

Kane vs. The Undertaker

Следва мач между великани. Нещо повече, мач между двама ненавиждащи се братя! Откакто The Undertaker се завърна с новия си имидж на рокер, двамата с Kane определено имат различия помежду си. Rollin' на Limp Bizkit изпълва залата и The Undertaker слиза по рампата под овациите на феновете с мотора си. Той се качва на ринга и започва да тренира ъперкъти. В това време, червена светлина изпълва арената и на рампата избухват огньове. Kane се появява и получава освирквания. Както можете да се досетите обаче, на Голямата червена машина изобщо не му пука от този факт и се качва на ринга, прекрачвайки най-горното въже. Kane вдига ръцете си и ги сваля, при което от сглобките избухват пламъци. The Undertaker обаче не иска да чака повече и директно започва да го налага в лицето. Мъртвеца му забива огромни десни прави в маската, но главата на Кейн сякаш е от стомана и по нищо не личи, че чудовището изпитва болка. The Undertaker се опитва да го засили към въжетата, но мощта на Kane си казва думата и той го извърта, след което го посреща с Big boot в лицето! Taker бива проснат като чувал на ринга, а брат му се качва на въжетата, след което скача - Flying clothesline! Опит за туш - 1...2.....повдигане. Kane продължава да налага с ритници и юмруци безмилостно брат си до момента в който той не изкълчва ръката му. Следва засилка към въжетата, разминаване и ... Flying DDT в движение от Гробаря! Туш - 1....2......повдигане. Taker вкарва няколко юмрука на Kane, след което забива главата му в сглобката. На червеното чудовище обаче май нищо му няма! Той хваща брат си, вдига го и го просва със Sidewalk slam! Kane се изправя и вдига ръката си, подготвяйки се за Chokeslam! Зашеметеният Undertaker се изправя и Kane го сграбчва за гърлото. Той се опитва да го довърши със Задушаващо тръшване, но Гробаря успява да се измъкне, след което извива ръката на Kane и се качва на въжетата под овациите на тълпата. Следва Старата школа! ПРАС! Веднага и опит за туш - 1.........2..............повдигане на Kane. The Undertaker хваща косата на брат и го вдига, след което го засилва и го изхвърля от ринга. Kane се разбива в рампата, на сантиметри от мотора на Taker. Без да губи време, Мъртвеца излиза от ринга и продължава да налага опонента си. Ударите в маската на Kane отекват из цялата зала, но май нямат особен ефект върху чудовището. Накрая той успява да ритне брат си с коляно в корема, след което го запраща в стъпалата. Kane не спира до тук - той вдига The Undertaker и забива главата му в коментаторската маса, която едва не рухва. The Undertaker е замаян, той изглежда не знае къде се намира. Kane го връща на ринга, където го сграбчва за гърлото и го полага с Chokeslam! Туш - 1.................2...........................The Undertaker някакси успява да се повдигне. Kane е бесен. Той се изправя и се подготвя за нов Chokeslam! Taker се изправя олюлявайки се и ... попада отново право в лапите на Червената машина! Той го вдига за второ Задушаващо тръшване, но този път Гробаря някакси успява да контрира и също го улавя за гърлото! Двамата стоят хванати за гушите, като накрая The Undertaker взима надмощие и просва брат си със свой собствен Chokeslam! Вместо да го тушира обаче, Гробаря дава сигнал, че предстои Последно причастие и публиката изригва! Той хваща Kane, опитва се да го вдигне, но не успява, защото Голямата червена машина се измъква и го рита в корема, след което ... го обръща за Tombstone piledriver!!! В последния момент обаче Taker някакси успява да контрира, обръща Kane и му права Надгробната плоча!!! Туш - 1..............2.........................3! Победител в този титаничен сблъсък е The Undertaker! Отново Голямото зло успя да вземе победа в поредната глава от дългогодишната свирепа вражда!
Макар че спечели, Taker едва се държи на краката си. Залитащ, той успява да изпадне от ринга, след което започва да бута мотора си нагоре по рампата. След това пък ... Kane бавно се изправя в седнало положение, а секунди по-късно отново е на крака! Въпреки целия бой, който отнесе, чудовището отново е на крака! The Undertaker се обръща от върха на рампата, а Kane недвусмислено го посочва! Явно омразата между двамата е далеч от своя край!

 

Отново отиваме в гаража на арената, където Кевин Кели нетърпеливо очаква появата на ... Ледения Стив Остин! И ето го и него! Черният пикап с изрисуван череп влиза с бясна скорост през входа и паркира точно до Кевин. Той вади микрофона си и пита Остин какво мисли за големия си мач тази вечер и за факта, че той беше променен на Falls count anywhere в последния момент. Вместо отговор, Остин му показва среден пръст. Кели обаче не се отказва и се опитва отново да го заговори, при което ... отнася шут от Остин в патката. След това, Гърмящата змия го хваща за врата и го засилва в купчина строителни материали наблизо, разбивайки го в нея. Следва серия от шутове по нещастния репортер, след което звучна псувня и Остин продължава по пътя си. Овациите от тълпата не стихват!

 

WWF Women's Championship
Lita (c) vs. Chyna

Предстои зрелище и за феновете на женския кеч. Любимката на феновете Lita доминира от доста време в женската дивизия и се справя с всички предизвикателства, но този път нещата стоят по малко по-различен начин. Тя досега никога не се е изправяла срещу нещо подобно на Деветото чудо на света, най-силната жена във федерацията - Чайна! Първа на рампата излиза именно претендентката, която получава първия шанс за женска титла в кариерата си. Тя се появява със своята базука, изстрелваща зелени фойерверки и прави истинско шоу за феновете. Интересното в случая е, че тълпата харесва и двете участнички в мача, така че ще е доста трудно да си избере за коя да вика. Малко след това се появява и Lita, вдигайки женската титла високо над главата си. Със спринт атлетичната приятелка на Matt Hardy се качва на ринга, като прашките й отново са високо вдигнати над панталона. Двете с Chyna (която е с цяла глава по-висока от нея) застават една срещу друга, реферът им показва титлата, и стартът е даден. Двете се сграбчват, като Chyna с лекота натиква Lita в ъгъла, след което и надава няколко ритника. Lita обаче отвръща с изненадващо коляно в корема, след което се опитва да засили Chyna към въжетата. Тя обаче я извърта и на свой ред я засилва. След това обаче ловката Lita успява да прескочи противничката си и отскача от срещуположните въжета, поваляйки я с ювелирен Dropkick. Lita не спира с офанзивата си дотук. Тя знае, че единственият й шанс е да не дава и секунда почивка на масивната си противничка. Lita се качва на ринга и следва ... Ураган в главата на Chyna! Опит за туш - 1...........повдигане още на едно! Явно Chyna не си играе. Lita забива няколко десни прави в корема на Chyna, които обаче май нямат особено голям ефект. Тя хваща Lita и като детска играчка я превърта на ринга с Clothesline от място! Веднага след това Chyna вдига Lita и я потрошава и с Powerbomb! Туш - 1.....2......3! Безапелационна победа на Chyna само за три минути! Имаме нова шампионка при жените, която очевидно се очертава да държи титлата доста дълго време.
Chyna помага на Lita да се изправи и я утешава, след което се качва на рампата с новата си придобивка.

 

Пак сме в съблекалнята, а там ... Test се подготвя да даде интервю. Публиката започва да го освирква, а той сваля очилата си и казва:
- Не мога да разбера едно. Мик Фоли, така нареченият "председател" на федерацията, разполага с уникален талант като мен и ... не го използва??? Какво по дяволите става тук бе? За второ поредно PPV аз нямам мач на турнира! Да, знам че всички ги е страх да се изправят срещу мен, но все пак е задължение на Фоли да се грижи за ростъра си и да осигурява работа на хората. Точно поради това, не смятам да губя повече време, а директно ще говоря с него!

Test продължава надолу по коридора и стига до вратата на Фоли, след което влиза вътре без дори да почука...

 

Пренасяме се на друго място в съблекалнята, където Стив Остин върви по един коридор и пие бира от кенче. Феновете изригват само при вида на Гърмящата змия. Внезапно обаче ... Трите Хикса го напада отзад и го поваля на земята с удар със стол в тила! Играта захвърля стола, след което засилва Остин в една вендинг машина, съклото на която която той буквално потрошава с челото си!!! Triple H го вдига и го мята през една врата, изкъртвайки я от пантите й! Остин пада вътре в стаята, а в нея се оказва ... Винс Макмеън, който се стряска яко. Остин кърви!!! Трите Хикса го вдига и го тръшва през една маса, отрупана с ястия. Играта отмята назад косата си и поглежда към Винс, който се свестява от уплахата и също поглежда към Хънтър, след което на лицето му се появява гаднярска усмивка.

 

The Rock vs. Rikishi

Омразата между тези две суперзвезди е пословична. Макар че са роднини, те се ненавиждат до мозъка на костите си. Rikishi, който до неотдавна бе танцуващият любимец на тълпите, постепенно се превърна в безскрупулен уличен бияч, който се интересува единствено от себе си. От друга страна, шампионът на народа The Rock е твърдо решен да спре това безумие и да налее малко акъл в коравата самоанска кратуна на братовчед си. Първи се появява Rikishi, който се качва бавно на ринга под освиркванията на публиката. След това се появява и The Rock и тълпата буквално се насира! Той се качва на ринга и позира на всяка от четирите сглобки, след което обръща свиреп поглед право в очите на Rikishi! Двамата се гледат втренчено, след което ... внезапно започват да разменят жестоки удари, без да губят излишно време. Дебелите тупаници отекват из цялата зала. The Rock успява да вземе надмощие и натиква Rikishi към въжетата. След това, той се опитва да го засили, но 200-те килограма на чудовището се оказват прекалено много и той извърта Rocky, след което го посреща със звучен Samoan drop! Туш - 1...2...повдигане. Rikishi става и започва да раздава бавни тежки ритници на падналия Rock. Той го вдига се опитва отново да го засили към въжетата за Samoan drop, но този път The Brahma Bull изригва с Летящ саблен удар! Феновете стават на крака. Rikishi се изправя, но отнася още един удар от Скалата! И още един, и още един! Опит за туш - 1......2..........Самоанският самосвал не се дава толкова лесно! The Rock започва да налага опонента си с характерните си въртящи ритници докато той е на тепиха. След това го вдига и се опита да го засили към въжетата, но ... тежестта на Rikishi отново и казват думата и той извърта The Rock, забивайки го в една от сглобките. Следва засилка и Rikishi стоварва огромния си задник в гърдите на Шампиона на народа, размазвайки го в ъгъла! Скалата пада зашеметен в седнало положение, а Rikishi се подготвя за Вонящото лице! Публиката освирква бурно, а самоанското чудовище приближава вонящия си гъз към лицето на Скалата! Той обаче успява да се измъкне, ритайки в последния момент Rikishi в глезена. The Rock става и започва да налага като обезумял Rikishi с десни прави в лицето, като накрая се изплюва в ръката си и набива толкова мощен удар на Rikishi, че той се превърта и пада извън ринга! The Great One не губи и секунда, а излиза след него, след което забива главата му в металните стъпала. The Rock се опитва да извърти чудовището към един от металните колове разположени в ъглите на ринга, но масивният Rikishi контрира и вместо това забива него там! The Rock е потрошен и се държи за главата. Rikishi го изправя и забива стоманената си тиква в лицето му! Самоанците са пословични със здравите си черепи и Rikishi напълно се възползва от това. Следва още един свиреп Headbutt за Rocky, след коеойто той е в тотален нокаут! Rikishi го мята като перце на ринга, след което се качва при него, застава над безжизненото му тяло и ... скача с гъза си право върху гърдите му! Туш - 1......2....................уот дъ фак? Как, как по дяволите Скалата се повдигна от това! Ето това е, това е сърцето на шампиона на народа! Rikishi, доста бесен от повдигането, издърпва The Rock в ъгъла. След това, гигантът се качва на второто въже! Не, не го прави, този Banzai Drop буквално ще размаже гръдния кош на Скалата! Това ще е убийство! Rikishi скача и ... се размазва със страшна сила в ринга, защото The Rock е успял да се отмести! Скалата както лежи, изведнъж скача от място и се изправя на крака, наелектризирайки на макс тълпата! Той изчаква Rikishi да се изправи и направо избухва със серия от десни прави. Rikishi се опитва да го хване и да го засили към въжетата, но The Great One този път не се дава, а контрира и просва чудовището с ДДТ! Скалата прикляка и публиката изригва! Той издебва удобният момент, за да просне Rikishi и с Rock Bottom! Самоанецът се изправя и ... го отнася! Това беше Натиска на скалата! The Rock обаче не бърза да тушира опонента си. Той го издърпва в центъра на ринга и го изритва в рамото! Феновете се насират, защото знаят какво следва! The Rock сваля налакътника си и го мята м публиката, следва засилка и ... ПРАС! People's elbow! Сега вече туш - 1........2.................какво по дяволите?!? Това е Big Show, който се появява от нищото и издърпва рефера, просвайки го до коментаторската маса! Гигантът се качва на ринга и сграбчва The Rock за гърлото, след което ... Chokeslam! Грамадата се превърта с гръб през въжетата и си тръгва нагоре по рампата, сякаш нищо не е станало. Защо по дяволите чудовището се намеси тук??? Феновете освиркват. Реферът се свестява и се качва залитайки на ринга. А там, Rikishi се изправя и отново застава над The Rock, скачайки с огромното си туловище върху гърдите на Шампиона на народа! Туш - 1...................2..................................не и по този начин...........3! Победител е самоанският бияч Рикиши! 
Феновете не спират да освиркват, а огромният Rikishi се изправя и вдига победоносно ръцете си! Той надви с чужда намеса The Great One, а ние всички се чудим защо по дяволите Грамадата, който не се беше появявал от няколко месеца, се завърна именно тук и прецака любимеца на феновете. Rikishi се качва на рампата и вдига ръце за последен път преди да се прибере зад кулисите. Двама рефера се опитват да помогнат на премазания Rocky да си поеме дъх!

 

Камерите ни пренасят в съблекалнята на Радикалите, където цари суматоха преди изключително важния мач на Chris Benoit за световната титла на WWF. Той стои изправен срещу седналите на дивана Guerrero, Saturn и Malenko и казва:
- Онзи "олимпийски" ревльо не спира да ми лази по нервите! Той не знае, че CHRIS BENOIT IS 4 REAL и си мисли, че имам нужда от чужда помощ, за да накарам страхливия му задник да се предаде! Точно заради това, не искам АБСОЛЮТНО никой от вас да припарва до ринга, какво и да става. Сам ще се погрижа за тоя глупак, който няма представа кой е Бесния върколак!
Eddie Guerrero, доста изненадан от реакцията на Benoit, също се изправя:
- Какво по дяволите говориш, esse? Нима искаш да ни изолираш от успеха си, homes? Не се излагай, Радикалите винаги ще ти пазят гърба и ако се наложи, ще излезем да наритаме задника на този мърльо и хомо приятелчетата му Крисчън и Едж, ако се появят!
- В никакъв случай! Аз искам да го накарам да страда единствено с мои сили. Да не съм ви видял до ринга, ясно ли е! И ако си мислиш, че не мога да го победя сам ... PROVE ME WRONG!

Benoit излиза от съблекалнята, а Guerrero поклаща глава разочарован.

 

WWF Championship
Kurt Angle (c) vs. Chris Benoit

Избухва музиката на Benoit и той излиза на рампата директно от съблекалнята си. Публиката го посреща с освирквания, но той махва пренебрежително с ръка и слиза до ринга без особено да му пука. След това започва музиката на шампиона на WWF Кърт Енгъл и той отнася не по-малки освирквания от феновете. Angle, гледащ изключително притеснено, се качва на ринга стискайки здраво най-ценното отличие в бизнеса. Енгъл с мъка в очите го предава на рефера и не смее да погледне към побеснелия Беноа. Съдията показва пояса на двамата, след което удря гонга. Benoit и Angle кръжат като лешояди един към друг, като никой обаче не се решава да започне първи. Все пак, накрая Benoit атакува. Той се фокусира върху краката на Angle и се опитва да го повали, но шампионът технично се измъква и го сваля на земята, превъртайки го с директен Small package - 1..2..повдигане на Беноа. Нали Енгъл не си мислеше, че ще се измъкне толкова лесно? Двамата отново се изправят, като този път започват без много да се бавят директно с юмруците. Angle взима превес и натиква претендента в ъгъла, където му и забива главата в сглобката няколко пъти. Той опитва Суплес, но Беноа контрира със свой собствен и го забива в тепиха! Опит за туш с превъртане - 1....2.....Angle се повдига. Benoit му забива няколко шута, след което се засилва към него и се плъзга по ринга, изхвърляки го навън с двоен ритник. Angle се изправя зашеметен на рампата, но няма време да си отдъхне, защото Върколака е вече при него и му забива отекващи из цялата арена "пържоли"! Benoit го връща на ринга и се качва на въжетата, очевидно за да използва своя Headbutt. Той скача с разперени ръце, но Angle го улавя във въздуха и го забива в ринга с мощен Суплес! Туш - 1....2.....ново повдигане. Angle вече се ядосва сериозно и директно сграбчва крака на претендента, заключвайки му свиреп Ankle lock! Е сега вече стана интересно! Benoit крещи от болка, но май няма никакво намерение да се предава. Той успява със сетни сили да извърти Angle, който не пуска захвата, и да долепи раменете му до ринга - 1..........2..........Angle се усеща на време и се повдига, като освобождава глезена. Това позволява на Benoit да се изправи и да го изрита в корема, след което го засилва към въжетата и му прасва Суплес! И още един! И трети! И четвърти! И ПЕТИ!!! Оу ем джи - 5 последователни ювелирни Суплеса за Angle! Изтощеният от хватките Benoit допълзява до шампиона и го тушира - 1..........2......................повдигане. Angle няма намерение да сдава лесно титлата. Той внезапно улавя Беноа с двата си крака и ... това е Triangle choke!!! Benoit беше хванат неподготвен! Kurt Angle увеличава натиска, а претендентът изглежда без шансове за измъкване. В последния момент обаче, Бесния върколак започва да бие глави на Angle докато е сграбчен в коварната хватка! Той му удря поне пет, преди Angle да го пусне. Беноа успя да оцелее! Двамата се изправят и започва нова размяна на удари. Този път Benoit взима надмощие и засилва Angle към ъгъла. Шампионът обаче вдига крак и парира забиването си в сглобката, след което хваща Benoit и му прави мощен Суплес. Канадецът обаче се превърта във въздуха и се приземява на краката си! Докато учуденият Angle се чуди какво става, Benoit го подсича в гръб и ... това е Crossface!!! Мили Боже, Джей Ар! Енгъл е в агония от Кръстосаните ръце! Той прави всякакви опити да се измъкне, но захватът на Беноа е просто железен. Бесният върколак е впил зъбите си и няма намерение да пуска! Съдбата на световната титла виси на косъм! Със сетни сили Енгъл успява, с Беноа на гърба си, да долази до въжетата и да се хване за тях. Реферът е принуден да прекрати хватката. Беноа става и започва да спори с него. Докато двамата се карат, Енгъл хваща опонента си в гръб и го превърта назад - 1...2....Benoit съумява да се повдигне, разминавайки се на косъм с изненадващия туш! Kurt Angle го вдига, но Benoit контрира и го просва с Германски суплес! След това, той се качва на въжетата и .... скача, забивайки му зверски Headbutt! Или по-скоро не! Angle се отмества и Беноа забива главата си в ринга! Kurt издебва потрошения си опонент и това е ... Олимпийско тръшване! Туш - 1............2.............................3! Kurt Angle печели изтощителна и трудна победа и запазва златото си!
След мача, докато Benoit се мъчи да си поеме дъх на ринга, Kurt Angle сграбчва титлата си и се качва по рампата. На върха й, той се разревава като жена, все още не можейки да повярва, че е успял да запази. Публиката не спира с бурните освирквания. И все пак ... какъв уникален мач наблюдавахме само! И липсата на намесите, от които се опасявахме, повиши още повече качеството му!

 

След това в залата започва музиката на председателя на федерацията Mick Foley! Той излиза на ринга със своята риза на черни и червени квадрати и обира овациите на публиката. В ръката си, той носи някаква книга. Фоли се качва на тепиха и взима микрофон:
- Здравейте, чувството е невероятно да съм точно тук ... в СЕВЕРЕН НЮ ЙОРК! (бурни овации от публиката) Причината, поради която се наложи да изляза, е оплакването, което получих от Test по-рано тази вечер....NOT! Базикам се, на никой не му пука за тоя джобър (неистов смях от тълпата). Всъщност, излязох тук за да разясня един много по-важен въпрос от това колко е изкарал Тест на теста си по английски ... между другото няма да е много... Та въпросът който се нуждае от разясняване, е какво ще се случи със Световната титла на федерацията на следващия турнир. Всички ние имаме шампион, който много обичаме - Кърт Енгъл (освирквания), който обича да пие мляко и който си пада по мускулести мъже, но все пак, трябва да му дадем достоен опонент следващия месец, нали така? Независимо дали Енгъл беше запазил или Беноа беше спечелил в мача преди малко, аз отдавна бях намислил какво ще се случва другия месец. И тъй като знам, че господин Енгъл е един достоен шампион, който иска постоянно да върви напред и нагоре и който обича предизвикателствата, другия месец, той ще защитава титлата си срещу победителя от мача между Трите Хикса и Ледения тази вечер в ... HELL IN A CELL!!!!!! 
Публиката изригва в нереални овации, но ... в този момент започва музиката на Vince McMahon и председателят излиза на ринга в неособено добро настроение. Той се качва при Фоли и казва:
- Ех, добри стари Мик. Изглежда с теб отново имаме различия... Ти искаш да ми кажеш, че победителят от тазвечершния мейн-ивент ще трябва да се изправи срещу Кърт Енгъл в Адска клетка? Не мисля, че ще позволя това да стане! А причината е проста. Всички са наясно, че победителят тази вечер ще бъде моят зет ... ТРИТЕ ХИКСА! (здрави освирквания от публиката) И аз, и моята дъщеря и негова съпруга Стефани, сме на мнение, че Хънтър не заслужава да бъде набутан в такъв варварски мач, който ще съкрати с години кариерата му! Така че, Мик, забранявам ти да буукваш тази помия! Не и в МОЯТА федерация! Не и с МОЕТО семейство!
Публиката избухва в още по-масивни освирквания, а Мик Фоли, вместо да каже нещо ... бърка светкавично в гащите си и измъква от там чорапа Mr.Socko, след което го навира в устата на собственика на федерацията!!! Винс пада на земята, а Фоли не пуска захвата! Чак след близо минута той освобождава Винс, взима микрофона и ухилен изкрещява:
- Без значение дали го искаш или не, Hell in a cell другия месец ЩЕ ИМА! HAVE A NICE DAY, Vince!!!
Музиката на Фоли отново започва, и той се качва на рампата под гръмките овации на тълпата, докато Vince кашля на тепиха...

 

Следва видеомонтаж за проблемите между Трите Хикса и Стив Остин, който ни припомня всички важни моменти от кървавата вендета между двамата. Омразата между тях се корени още в срещите им през миналата година, когато двамата имаха свирепи сблъсъци за титлата на WWF. След това, Трите Хикса уреди договор на Rikishi с федерацията в замяна на това да прегази Остин вместо него и да го изкара от играта. И сега, след повече от 14 месеца гняв, омраза и кръв, двамата най-сетне ще се срещнат в бруталния мач на истината! Първи излиза Трите Хикса, нарамил чук. Под освиркванията на тълпата, той слиза към ринга и зачаква появата на врага си. И ето, че тя не закъснява. Звукът от счупено стъкло избухва в залата и феновете се посират! Трите Хикса сграбчва още по-здраво дръжката на чука си, но Остин така и не излиза на рампата. Докато Triple H се чуди какво става, Austin най-сетне се появява! Той обаче връхлита през публиката, атакувайки Церебралния убиец в гръб!

 

Falls count anywhere match
Stone Cold Steve Austin vs. Triple H 

И ето, че достигнахме и до кулминацията на вечерта. Трите Хикса изпуска чука, а Ледения вдига средни пръсти към публиката. Той забива противника си в сглобката и продължава да го рита със селски тексаски шутове в ъгъла. След като преценява, че е наказал достатъчно Играта, Остин го вдига и започва да го псува в лицето. Трите Хикса обаче му бърка в очите и го засилва към въжетата, след което го просва с типичното си коляно в лицето. Туш - 1....повдигане още на едно от Тексаската гърмяща змия! Трипъл Ейч започва да обработва падналия си противник с колена и юмруци, след което го вдига и му прилага Обратно ДДТ. Нов туш - 1....повдигане! Трите Хикса веднага прави още един опит за туш - 1....повдигане. Трите Хикса опитва пак - 1.....Остин пак се вдига. Церебралния убиец вдига опонента си и го засилва отново към въжетата, но този път Остин се навежда и двамата се разминават, след което ... скача върху него и го поваля на земята с Lou Thesz Press! Следва характерната за тази хватка серия от тупаници в лицето, а после и засилка от въжетата и стоварване и на двата юмрука в главата на Играта! Вместо да се опита да го тушира обаче, Остин продължава да го рита като обезумял - явно омразата е по-силна от желанието за победа в този мач! След добра серия от ритници, Остин се качва на въжетата и скача, забивайки двоен юмрук в главата на опонента си. Трите Хикса не може да се изправи, а Остин иска да го засили пак към въжетата. ОПААА!! Церебралният убиец този път се измъква, забивайки мощен шут в чатала на Ледения! Докато той се превива от болка, Трите Хикса го хваща зад врата и го изхвърля от ринга, забивайки го в коментаторската маса! Той после го качва върху нея и ... си го нагласява за Педигри! Недей, Три Хикса, не го прави, не и Педигри върху масата! В последния момент, Остин се измъква и прехвърля Трите Хикса зад гърба си, тръшвайки него върху масата, която като по чудо не се счупва. Трите Хикса се превива от болка, а Ледения решава да го тушира директно върху коментаторската маса - 1............2..............повдигане със сетни сили. Обезумелият Остин издърпва един дебел кабел изпод масата и го омотава около врата на Triple H, започвайки свирепо да го души. Той започва да кашля, но реферът е безпомощен да направи каквото и да било, защото мачът е без правила. То всъщност можем ли въобще да наречем мач този уличен побой? Stone Cold не спира да души опонента си, но ... Трите Хикса се спасява, като докопва с последни сили един ТВ-монитор от масата и го забива в главата на Ледения. След това той се освобождава от кабела и грабва металния стол, върху който седи Джей Ар, стоварвайки го право в черепа на Остин! Милостиви Боже, ударът отекна до другия бряг на Щатите! Хиксовете не спира дотук, а му забива още един звучен удар със стола! Ледения е в безпомощно състояние на земята, а Трите Хикса се опитва да го засили към един от коловете на ринга. Остин обаче като по чудо контрира и на свой ред забива Играта в безмилостния метал! Опит за туш - 1...........2..............Трите Хикса отново успява да се повдигне. Остин го вдига, но Трите Хикса пак му бърка в очите и започва да го налага с юмруци в лицето. Ледения отвръща и двамата започват свирепа размяна на удари край ринга. В крайна сметка, Остин взима надмощие и с един Саблен удар прехвърля Трите Хикса над предпазната ограда, стоварвайки го в публиката! Охраната едва удържа побърканите фенове. Без да им обръща особено внимание, Остин продължава да намила противника си докато е паднал на земята. Двамата продължават да се налагат, движейки се сред публиката и отдалечавайки се от ринга. Накрая те стигат до един от изходите на трибуните, където Трите Хикса парира поредния удар на Остин и го забива в портата на изхода. След това, Играта се оглежда и вижда захвърлен наблизо метален лост. Той го вдига от земята и замахва към черепа на Ледения, но тексасеца успява да се наведе и Трите Хикса забива лоста в стената. Ледения го рита в патката, след което грабва един пластмасов знак с надпис от тълпата и го забива върху главата на Triple H, счупвайки го на парчета. Феновете около двамата куфеят на макс. Остин се опитва да тушира Triple H, но Играта хваща падналия наблизо метален лост и го забива в гърба му, измъквайки се от туша. След това Трите Хикса започва с мощни десни прави да обработва Остин и постепенно да го връща обратно към ринга. Двамата изпадат обратно през стената на публиката и отново са до тепиха. Вместо да се качат на него обаче, те продължават да се обработват навън. Остин взима надмощие и засилва Трите Хикса в металните стъпала откъм рампата с такава сила, че той направо ги прескача! Докато Трите Хикса се опитва да се свести, Остин отива до коментаторите и взима пак метален стол. Той се връща и се опитва да го удари, но Трите Хикса успява да го изрита с двата крака в лицето му! Ледения пада назад, а ХХХ взима стола ... и се качва на ринга. Той дразни падналия Остин и го предизвиква да се качи на ринга, докато държи стола в ръце. Остин успява да се изправи, но не се решава да влезе на ринга, където Трите Хикса е готов да го посрещне директно със стола. Той обикаля няколко пъти ринга, но накрая вместо да се качи, отива до коментаторската маса и отваря две бири, след което ги изсипва на екс в устата си под овациите на тълпата. Накрая Ледения хвърля едното от кенчетата по Трите Хикса и връхлита на ринга. Играта замахва със стола, но Остин се навежда и избягва удара, след което се обръща и ... набива му STUNNER!!! Това беше всичко - 1...............2....................................3.......не, Трите Хикса се хваща за въжетата! Остин се изправя невярващ и започва да се кара с рефера, настоявайки че туша трябва да се зачете, защото това е Falls count anywhere. В това време, Трите Хикса успява да стане и набива жесток low blow на Ледения в гръб. След това той го изхвърля от ринга и започва да го рита нагоре по рампата. Двамата стигат до върха, където Остин успява да се върне в мача и улавя Трите Хикса зад врата, забивайки го в титантрона! Играта пада като отсечен, а Остин му прави опит за туш - 1............2...............WHAT THE FUCK??? Това са Цензорите!!! Steven Richards, Bull Buchanan, Val Venis и The Goodfather се намесват в двубоя и провалят туша на Остин! Какво по дяволите правят тези копелета тук? Феновете не спират да освиркват, докато четиримата налагат Ледения. Накрая те го тръшват на металната рампа и Richards и Buchanah го хващат за ръцете и краката. След това, The Goodfater се засилва и скача за Legdrop върху обездвижения Остин. Гърмящата змия обаче не се дава и успява да се измъкне от захвата в последния момент, при което Goodfather забива мощно задника си в рампата! Ледения се изправя и започва да раздава юмруци на Richards и Buchanan! Той забива Richards в титантрона и го нокаутира. След това хваща Buchanan и направо го мята от рампата, потрошавайки го долу върху купчина сандъци! По дяволите, Buchanan може да е мъртъв, някой да повика лекар!!! Следва ... Stunner за Val Venis!!! Goodfather пък си е вън от играта след като сам се наби с Legdrop в металния под. Ледения успя собственоръчно да разхвърля четиримата гадняри, които го атакуваха! Той обаче май е забравил за основния си противник - Трите Хикса, който вече се е съвзел и се е изправил зад него. Играта сграбчва Ледения и го забива отново в титантрона, след което започва да го налага към кулисите. Двамата вече са извън арената и се бият в бетонните коридори на съблекалнята. Или по-точно Трите Хикса бие Ледения. Той взима тотално надмощие и продължава да налага любимеца на феновете. Двамата стигат до основната съблекалня, където Ледения най-после успява да се върне в мача и набива коляно в корема на Играта, след което ... го засилва през една стъклена врата, разбивайки я на парчета! Трите Хикса вече кърви! Ледения го обръща върху стъклените парчета и туш - 1..............2...................ХХХ някакси съумява да се помръдне!!! Как по дяволите го направи? Ледения вдига омазания с кръв свой опонент за дългата коса и му забива десен прав, с който отново го поваля на земята. След това, Остин повтаря още два пъти същото нещо. Отчаяният Triple H успява да докопа кана с вода от близката маса и я лисва в лицето на Остин, след което избягва надолу по коридора. Ледения избърсва водата от очите си и хуква след него. Коридорът води към гаража, но когато Остин стига там, от Трите Хикса няма и следа. Той започва да крещи "COME HERE, YOU SON OF A BITCH!". Ледения проверява всяка кола за Играта, но не може да го открие. Внезапно, окървавения Triple H връхлита в гръб на Остин и го удря в тила със стоманения си чук! Оу май гад! Играта хвърля Остин върху капака на един Мерцедес и го тушира - 1.............................2..............................................Остин някакси успява да се повдигне! Това е нереално! Никое човешко същество не може да се повдигне след такъв удар с чук! Трите Хикса не може да повярва на очите си. Той сграбчва Ледения и се подготвя да му направи Педигри върху колата! Това вече ще е краят! Но ... не, Остин отново се съвзема го рита под пояса. Трите Хикса се свлича на земята, а окървавената Гърмяща змия взима чука му! Ледения замахва и ... в последния момент The Goodfather сграбчва чука му в гръб. След това той, Richards и Venis (без метнатия от рампата по-рано Buchanan) отново атакуват Остин! Какво по дяволите искат Цензорите?! Да не би Играта да им е платил?! Тримата започват да налагат Ледения и се опитват да го тръшнат в един паркиран наблизо боклукчийски камион, но той намира нови сили в себе си и ненадейно започва да обръща нещата, забивайки им последователни мощни тупаници в мутрите! Ледения успява да отхвърли тримата от себе си, след което ги натиква в камиона и затваря вратите му, щраквайки и катинар отгоре! Е сега вече Остин окончателно се отърва от подлите Цензори! Стисналият зъби от гняв Остин се отправя обратно към Трите Хикса, който все още не може да се изправи от капака на колата. Остин го сграбчва за косата и започва да го налага. Двамата излизат от гаража и вече са на улицата пред главния ход на сградата. Тълпи от фенове, които не са успели да се сдобият с билети, ги наобикалят и не спират да крещят! Трите Хикса сграбчва отнякъде дълга към 2 метра метална тръба и я стоварва в гърба на Остин, поваляйки го на тротоара. Играта замахва втори път, но Ледения съумява да го изрита в корема и той изпуска тръбата. Ледения се изправя, рита го отново в корема и това е ... Stunner! ЗАШЕМЕТИТЕЛ НА АСФАЛТА! Туш - 1..................2.......................................3!!! Победител в тази война е Леденият Стив Остин! Какъв мач наблюдавахме! Омразата на двамата избухна с всичка сила в този сблъсък и след 35 минути нереален побой, Ледения успя да спечели този свиреп сблъсък! Въпреки всички препятствия, въпреки неочакваните намеси на Right to Censor! Тексаската гърмяща змия грабна победата, но колко болка и усилия му костваше това само...
Феновете не спират да крещят, а Остин се изправя срещу тях пред входа на залата и вдига високо средните си пръсти, докато кръвта не спира да шурти от челото и устната му! Какво шоу, каква нощ! Лека вечер, уважаеми зрители и ще се видим утре на RAW!

35izpu1.jpg

Link to comment

Адски се радвам, че си се навил да съживиш, макар и в one night stand стил, една от забравените страни на форума - писането на дневници. Навремето този раздел беше доста развит и почти винаги имаше по 2-3 активни дневника които се конкурираха. Помним и E-Fed-a разбира се, който си има специално място в историята на форума.

А за самият Destruction. Справил си се да уловиш уникалният дух на attitude era-та, много добро четиво, адмирации.

 

Само не мога да проумея как може легендата Raven да джоби на X-Pac бе, това е скандално!

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...