Jump to content

UFC 208 "Holm vs. de Randamie" - 11 февруари 2017


neshev

Recommended Posts

C1gIEExXgAEUgq2.jpg

 

Date: February 11, 2017
Venue: Barclays Center
Location: Brooklyn, New York
Live on PPV

 

 

 

Quote

 

UFC 208 PPV Main Event:

 

145 pounds: Holly Holm vs. Germaine de Randamie for inaugural women’s Featherweight title

 

UFC 208 PPV Main Card:

 

185 lbs.: Anderson Silva vs. Derek Brunson
185 lbs.: Jacare Souza vs. Tim Boetsch
205 lbs.: Glover Teixeira vs. Jared Cannonier
155 lbs.: Dustin Poirier vs. Jim Miller

 

UFC 208 “Prelims” Undercard (FOX Sports 1, Fight Pass):

 

170 lbs.: Randy Brown vs. George Sullivan
135 lbs.: Wilson Reis vs. Ulka Sasaki
145 lbs.: Nik Lentz vs. Islam Makhachev
125 lbs.: Ian McCall vs. Jarred Brooks
265 lbs.: Marcin Tybura vs. TBA
170 lbs.: Roan Carneiro vs. Ryan LaFlare
145 lbs.: Rick Glenn vs. Phillipe Nover

 

 

Link to comment

Очаквам Холм да бъде пометена отново то и без тва не става нищо от нея вече. За Силва незнам дали му останаха сили на дъртия да си вземе мача.

Link to comment

Не виждам особен смисъл от нова дивизия. Cyborg е извън играта за неопределено време, Rousey е на крачка от пенсионирането, а няма достатъчно добри 145 паундови жени, което вади важни играчи от долната дивизия. Схемата с една шампионка, която да прескача от дивизия в дивизия, също не е много рентабилно и ще си вкарат гол с казуса "McGregor". Имат Invicta и Megan Anderson, но бързо ще свършат интересните битки. Самият ME е един от най-нежеланите PPV ME въобще и ще бъде интересно какъв buyrate ще направят. Поне имат Anderson Silva, за когото е спорно дали има интерес през 2017. Явно искаха да използват шумотевицата около жените в последно време и решиха, че е подходящ момент да добавят нова дивизия, но трябваше да вкарат 125, а не 145.

Говорейки за MW дивизията, там е абсолютна каша. Bisping иска големи битки и всячески се опитва да отложи Romero. Най-накрая взе титлата и е нормално да се пази възможно най-много. Jacare е в същата позиция като Romero. Няма особено име, а един от най-трудните за побеждаване в MW. И тук идва Anderson Silva, който е идеален опонент за Bisping. Двамата имат история, а първата битка беше спорна, не само заради decision-a, но и заради Herb Dean, който му се натрупаха вече доста спорни моменти, където не спира битката в края на рунда. Ако Anderson Silva победи, което не е изключено с оглед опонента му, вероятно той ще бъде следващият претендент и ще накарат Jacare и Romero да се бият, с което да елиминират един от двамата.

Link to comment

Много тегаво UFC и като card, а и както се оказа и като битки. Почти никакви атаки във всичките мачове в main card-а, и main event-а. Много тактика, много изчакване и надлъгване. Единственото което си заслужава да се отбележи е, че Silva победи, макар и доста съмнително според мен. Както и, че Holm загуби след абсурдно малко удари от нейна страна. Да се биеш за титла и да направиш толкова малко в мача е обидно. По-надолу ще приложа снимка от статистиката, в която Holm изглежда по-добре, отколкото бе в действителност.
Казано накратко, в UFC 208 не се случи нищо интересно. Няма да загубите, ако не го гледате. За щастие UFC 209 се очертава доста интересно! Ще го чакаме него.
C4cPmF8UkAMJcNo.jpg

 

 

Link to comment
1 hour ago, Monteso said:

Както и, че Holm загуби след абсурдно малко удари от нейна страна. Да се биеш за титла и да направиш толкова малко в мача е обидно. По-надолу ще приложа снимка от статистиката, в която Holm изглежда по-добре, отколкото бе в действителност.
Казано накратко, в UFC 208 не се случи нищо интересно.

Холм беше като цяло доста активна и се опита да хвърли много удари, проблемът е, че Randamie имаше страхотно движение и работа с краката и поддържаше винаги много добра дистанция с Холм. Холм според мен трябваше да опитва повече high kicks и да цели главата, видя се в един от рундовете колко е опасна с такива кикове, но в повечето случаи опитваше low kicks, които като цяло бяха доста предвидими и неефективни особено срещу опонент, който има толкова солиден опит в муай тай. Wrestling-а на Холм беше много зле, мисля си че след толкова неуспешни опити просто трябваше да се откаже от клинчове и да търси чист кикбокс мач повече високи удари и бокс, вместо това видяхме постоянно low кикове и клинчове. Много слабо съдийство, не може да имаш два момента със забранени удари след края на рунда и да правиш две предупреждения, това е все едно във футбола някой да получи два жълти картона, но не и червен. Не знам какъв щеше да бъде резултата, ако бяха отнели точка на Randamie, което щеше да си е абсолютно заслужено. Виж при мач с Chris Cyborg, ако изобщо се случи, нещата изобщо няма да се случат по този начин. Cyborg е много добра в BJJ, макар и предимно да предпочита strike-инга, но ако се стигне до клинчове и земя, ефективността и ще е много по-добра от тази на Холм, вече ако си е чист кикбокс мач, какъвто всъщност гледахме на това ППВ не съм толкова сигурен какъв би бил резултата.

Link to comment

Страхотен Jacare souza, с лекота победи съперника и очаквам скоро да го видиме с титла защото според мен е готов.

 

Великолепно се представи и Silva, много се радвам, че видяхме малко от стария Silva. Беше много добре и се чустваше тоя мач в свои води и го взе мача, а очаквах да се измори още във втория рунд, но хубавото е, че се се развихри и спечели мача.

 

За мача за титлата не съм много сигурен за побетителя, но съм сигурен, че тези удари на de randamie след края на рундовете бяха съвсем умишлени и беше нечестно за holm защото си бяха тежки и точно в главата. Според побетата трябваше да бъде за Holm въпреки, че заложих на de randamie и спечелих. 

Link to comment
On 2/6/2017 at 6:36 PM, neshev said:Говорейки за MW дивизията, там е абсолютна каша. Bisping иска големи битки и всячески се опитва да отложи Romero. Най-накрая взе титлата и е нормално да се пази възможно най-много. Jacare е в същата позиция като Romero. Няма особено име, а един от най-трудните за побеждаване в MW. И тук идва Anderson Silva, който е идеален опонент за Bisping. Двамата имат история, а първата битка беше спорна, не само заради decision-a, но и заради Herb Dean, който му се натрупаха вече доста спорни моменти, където не спира битката в края на рунда. Ако Anderson Silva победи, което не е изключено с оглед опонента му, вероятно той ще бъде следващият претендент и ще накарат Jacare и Romero да се бият, с което да елиминират един от двамата.

 

Това си го мисля още от момента, в който Биспинг докопа титлата. В една силна дивизия каквато беше MW при Силва, този посредственяк Биспинг беше никой. Твърде лесно му дадоха шот-а, след което му дадоха и сравнително лесна защита. Да не говорим за ограбването на Силва в мача им. За мен това е най-несправедливото решение, което някога съм гледал в UFC, може би с един мач на Джоунс и Густафсон, които си беше поне за равен. Силва заслужава последен шанс заради името си. Ясно е, че времето му за пенсия отдавна е минало и натрупа загуби, които можеше да спести, но могат да изкарат хубава история от Silva vs. Bisping II.

Link to comment

Нищо немогат да изкарат от Силва / Биспинг  2 ... Биспинг има да се бие с точно двама човека , и които от Соуза и Ромеро да е маняка / Биспинг визирам / е отписан според мене . Въобще няма кво да се говори за Силва , като той може да прадне от минимум 4 човека за мене в момента .

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...