Jump to content

AAA: Pentagon Jr., Garza Jr., Daga (и El Zorro) напускат компанията


nWoHulkster

Recommended Posts

lWYhuiJ.jpg

 

Вчера три от най-обещаващите млади звезди на AAA Pentagon Jr., Garza Jr. & Daga се появиха изненадващо в шоуто на тихуанската инди федерация The Crash Lucha Libre (където Konnan, който в момента е в лоши отношения с AAA, е booker) и обявиха, че са напуснали AAA. Тъй като AAA държат правата върху името Pentagon оттук-нататък на инди сцената той ще се бие под името Penta el Zero M. (Penta el Cero Miedo), а той и брат му Fenix (който също напусна AAA преди няколко месеца) ще бъдат известни като The Lucha Brothers.

 

П.С. На същото шоу Matt & Jeff Hardy спечелиха отборните титли на The Crash в мач, заснет за бъдещ епизод на IMPACT WRESTLING. #EXPEDITIONofGOLD

Link to comment
Kill_Steen_Kill

Спекулации къде ще продължат? Към Пентагон предполагам ще има най-силен интерес от страна на CMLL, а към другите двама и от различни инди федерации. Дага съм го гледал в LU и съм останал с приятни впечатления за него. Другият не съм го чувал, но и той може да се окаже ценно попълнение за някаква компания. Доста лош удар за ААА, губят важни играчи. Проблеми с пари, букинг или нещо друго ги е накарало да напуснат? 

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

Link to comment

Най-вероятно недоволни от booking в AAA и парите по принцип + факта, че поради курса на песото в момента извън Мексико могат да правят повече пари + факта, че са Konnan пичове, а Konnan вече не е в AAA (което има връзка и с booking-a им в AAA).

 

Pentagon и Fenix конкретно са под договор с Lucha Underground, но статуса на LU е малко несигурен в момента, така че няма нищо сигурно относно бъдещето им.

Link to comment
Kill_Steen_Kill
10 hours ago, nWoHulkster said:

Силен pop, когато Pentagon свали каската. :beer:

 

 

Заради костюма ли ми изгледа така или моят човек е свалил няколко килограма? :ph34r:

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

Link to comment

Добре бе Пентагона неможе ли да си смени името с нещо подобно примерно с името , което в момента използва в LU - Pentagon-Dark.Иначе ако спре да се изявява по-големите indy федераций ще е голяма загуба , защото е мега граден образ счупи ръцете на цялата Lucha кат говори на ринга те кара да научиш испански дори да си бъкел :D За мене лично е най-добре градения мексиканец от куп време насам повече ме кефи от Rey Mysterio и  Prince Puma ( Ricochet ).Само Del Rio може да му съперничи кат хийл , ама той си е legit бие полицай , троши полицейски участъци и т.н. :D

 

Link to comment

Официалното име на новата кеч група, съставена от Pentagon, Fenix, Daga & Garza Jr., ще бъде La Rebelion.

 

0AMN3MT.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...

Неговото напускане по принцип не е свързано с напускането на пичовете от La Rebelion, но все пак си струва да се отбележи. След 17 години в AAA, бившият AAA Mega шампион El Zorro също напусна компанията и вече е book-нат за следващото шоу на The Crash.

Link to comment
On 23.01.2017 г. at 9:10 AM, nWoHulkster said:

Силен pop, когато Pentagon свали каската. :beer:

 

 

Еба си що народ излезна в тоя безсмислен сегмент...

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...