Jump to content

UFC: Новия канал Mtel Sport 1 ще излъчва шоутата на UFC.

MainEventer

Recommended Posts

Новият спортен канал Mtel Sport 1 ще излъчва шоута на най-голямата ММА организация в света - ММА. Това стана ясно от съобщение на сайта на Mtel. За момента не е ясно кои шоута ще се предават по този канал, като се знае само, че ще бъдат излъчвани на живо и в HD качество.

Канала е достъпен само за абонати на Mtel и ще се излъчва безплатно до края на март тази година. Повече за проекта Mtel Sport 1 може да научите тук.

https://www.mtel.bg/mtel-sport-ufc

Бойната секция е рекламирана като "Битките на Конър Макгрегър и Благой Иванов - Багата в ефира на Mtel Sport 1"

На самата страница са обявени UFC Fight Night 103 "Rodriguez vs. Penn" и UFC on FOX 23 "Shevchenko vs. Penna". Още няма информация дали ще излъчват PPV-тата. Съдейки по стартовите часове, ще излъчват Main Card-a. Купили са правата и за битките на Багата, но незнайно защо съкращават World Series of Fighting като WSF, но това е дребен проблем. Също е интересно и бойците, които рекламират. Повечето имат силен европейски привкус.

Голяма новина за популяризирането на MMA в България. Доста често е било дискутирано защо никой не купи правата и това най-накрая стана факт. 

Много хубава новина, от много време чаках по някой спортен канал да започнат да излъчват MMA битки, защото въпреки че е сравнително популярен спорт в България (главно за фитнесджиите и дружките им), големите медии очевидно отказват да излъчват турнирите, а дори и в спортните им новини не говорят за тази сфера на бойните спортове.

1 hour ago, HEIDENREICH said:

Повече съм се надъхал за китайското и украинското първенство . :beer:

Ти се майтапиш, ама на мен ми е интересно да видя какво правят в братската китайската империя. :D

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

TheGreatBrutalkiler

Аз гледам Bellator по ринг когато го има и коментатора е добър и ми е приятно.

Тц ... това са само free fight night-ове и други подобни с по 1 макс 2 интересни мача и filler-и . Няма как да го популяризираш този спорт в България като ППВ-тата на Белатор се излъчват с повече от 3 месеца закъснение по ринга ... а тези на UFC , ако въобще някой им продаде права ще са с още толкова закъснение . Няма аз да чакам 3 месеца да гледам УФЦ с български почти адекватен коментатор , като мога да си гледам навреме с баче Джо Роган .

Mtel Sport 1 са взели правата за PPV-тата и ще ги излъчват на живо, ако е вярна информацията им. 

Следващото шоу, което ще излъчат, ще е UFC on FOX 23 "Shevchenko vs.Penna" на 29 януари. 

Ее много яка новина. Тия, ако вземат некое от топ първенствата - Испания или Англия, ще хвърчи булсаткомска чиния от петия етаж!
Иначе конкретно за UFC ще бъде много яко, ако направят БГ студия покрай PPV-та и викат Стъки и някои известни наши бойци да коментират. Тъй като това е сравнително нов спорт за нас, няма да има разни легенди-чички, които да циклят пред микрофона и да ми говорят на ебах ти шибания диалект. Надъхан съм определено!

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Kill_Steen_Kill

Тоя канал ми харесва още от начало. Дават две от любимите ми неща - холандски футбол и хокей почти постоянно, защото все още са с постна програма. В на УФЦ-то коментара не съм се заслушвал, но коментаторите са тези на Диемите, така че би трябвало да е добър.  Каналът си заслужава.

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

Ще е мега лудница, ако юефсито го коментира Петър Василев - Петела. :D Кой би устоял на този тембър. Дори Бари Уайт би му завидял. А редовен гост коментатор да му е Румен Пайташев, който периодично ще се включва в коментара с остроумни бележки какво се било случило с този и онзи и с родата му преди 40-50 години. :D:D

Иначе сериозно, те хубаво рекламират канала си с водещите имена на ММАя. Но ако не излъчват ППВтата и големите мачове, не виждам голям плюс в цялата тая работа. Или пък, ако ги излъчват, ама с 4-5-6-7 седмици по-късно. Просто абсурд.

Офф дъ рекорд: Бахти, как може да са изтипосали тоя Нурмагомедов. Да го еба в гнусният помак. Винаги ми се е повдигало като го видя. С бръснатата си главичка и набола брадичка тип путенско окосмяване на селска абитуриентка. Типичен алахакбаровец. Да вземе бай Конър да го опердаши и помака да си стяга куфарите за Сирия. Братята му от ИД имат нужда от него, че руснаците яко им подават хурката. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Е добре те като ще предават ППВ-та ние как ще им плащаме , щот нали едно ППВ им е примерно 20-30$ или колкото е там , а канала по презумция ще е 2 до 5 лв. на месец , айде до 10 да е ? Това малко странно ми се вижда ... Иначе , ако има адекватен коментатор ще е доста добре за хората , който не са на 6 с английският . Между др. коментатора на Белатор и Глори от Ринг ТВ не е зле момчето . Казва някви тъпотии от време на време , ама ако си кежуал и не слушаш Роган , като радиоточка увас няма да ти правят толкова впечетление .

PS: На фулл маунта пича му вика " пълен контрол отгоре " :D

^ Да, Явор Кръстев радва. Tия дни имаше някакъв боец с ник Dang Dang и нашият кавал вика ' Пак добре че не е GANG BANG " . :laugh:

On 18.01.2017 г. at 11:30 PM, Monteso said:

Ее много яка новина. Тия, ако вземат некое от топ първенствата - Испания или Англия...

Diema-джиите се похвалиха, че държат правата за английското през следващите три сезона. Освен ако не лъжат, няма шанс М тел да го вземат. За испанското положението е малко по-сложно. В момента трябва да го държат от vivacom, но не съм 100% сигурен. Все пак е малко вероятно те да го изпуснат за следващите сезони, защото са наясно, че ще им заминат цифра абонати, ако М тел вземе и него.

Мен UFC-то не ме касае къде е, докато имам възможността да си го тегля от тракери на следващият ден. А и е пълна глупост да те задължават да сменяш доставчика за да имаш достъп до шибаният им канал. Много по-добре е положението при диемата, където поне няма проблеми с какъв доставчик си, а и за 4лв. ти предоставят солидно количество силни мачове от UK + NBA, което ми е предостатъчно.

^Всъщност през лятото Мтел купиха правата за Висшата лига за 30 милиона евро и беше въпрос на време да направят телевизия, нищо не се знае.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...