MainEventer Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Quote Новият спортен канал Mtel Sport 1 ще излъчва шоута на най-голямата ММА организация в света - ММА. Това стана ясно от съобщение на сайта на Mtel. За момента не е ясно кои шоута ще се предават по този канал, като се знае само, че ще бъдат излъчвани на живо и в HD качество. Канала е достъпен само за абонати на Mtel и ще се излъчва безплатно до края на март тази година. Повече за проекта Mtel Sport 1 може да научите тук. Link to comment
natopor4en Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ама на живо ли ? Или както кеча, с 2-3 седмици закъснение. Link to comment
HEIDENREICH Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Повече съм се надъхал за китайското и украинското първенство . Link to comment
neshev Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 https://www.mtel.bg/mtel-sport-ufc Бойната секция е рекламирана като "Битките на Конър Макгрегър и Благой Иванов - Багата в ефира на Mtel Sport 1" На самата страница са обявени UFC Fight Night 103 "Rodriguez vs. Penn" и UFC on FOX 23 "Shevchenko vs. Penna". Още няма информация дали ще излъчват PPV-тата. Съдейки по стартовите часове, ще излъчват Main Card-a. Купили са правата и за битките на Багата, но незнайно защо съкращават World Series of Fighting като WSF, но това е дребен проблем. Също е интересно и бойците, които рекламират. Повечето имат силен европейски привкус. Голяма новина за популяризирането на MMA в България. Доста често е било дискутирано защо никой не купи правата и това най-накрая стана факт. Link to comment
El luchador Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Много хубава новина, от много време чаках по някой спортен канал да започнат да излъчват MMA битки, защото въпреки че е сравнително популярен спорт в България (главно за фитнесджиите и дружките им), големите медии очевидно отказват да излъчват турнирите, а дори и в спортните им новини не говорят за тази сфера на бойните спортове. Link to comment
koleda321 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 1 hour ago, HEIDENREICH said: Повече съм се надъхал за китайското и украинското първенство . Ти се майтапиш, ама на мен ми е интересно да видя какво правят в братската китайската империя. Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
baikiro Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 А NFL КОГА??? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
TheGreatBrutalkiler Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Аз гледам Bellator по ринг когато го има и коментатора е добър и ми е приятно. Link to comment
gardax Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Тц ... това са само free fight night-ове и други подобни с по 1 макс 2 интересни мача и filler-и . Няма как да го популяризираш този спорт в България като ППВ-тата на Белатор се излъчват с повече от 3 месеца закъснение по ринга ... а тези на UFC , ако въобще някой им продаде права ще са с още толкова закъснение . Няма аз да чакам 3 месеца да гледам УФЦ с български почти адекватен коментатор , като мога да си гледам навреме с баче Джо Роган . Link to comment
neshev Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Mtel Sport 1 са взели правата за PPV-тата и ще ги излъчват на живо, ако е вярна информацията им. Следващото шоу, което ще излъчат, ще е UFC on FOX 23 "Shevchenko vs.Penna" на 29 януари. Link to comment
Monteso Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Ее много яка новина. Тия, ако вземат некое от топ първенствата - Испания или Англия, ще хвърчи булсаткомска чиния от петия етаж! Иначе конкретно за UFC ще бъде много яко, ако направят БГ студия покрай PPV-та и викат Стъки и някои известни наши бойци да коментират. Тъй като това е сравнително нов спорт за нас, няма да има разни легенди-чички, които да циклят пред микрофона и да ми говорят на ебах ти шибания диалект. Надъхан съм определено! MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
Kill_Steen_Kill Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Тоя канал ми харесва още от начало. Дават две от любимите ми неща - холандски футбол и хокей почти постоянно, защото все още са с постна програма. В на УФЦ-то коментара не съм се заслушвал, но коментаторите са тези на Диемите, така че би трябвало да е добър. Каналът си заслужава. 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 Link to comment
natopor4en Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Ще е мега лудница, ако юефсито го коментира Петър Василев - Петела. Кой би устоял на този тембър. Дори Бари Уайт би му завидял. А редовен гост коментатор да му е Румен Пайташев, който периодично ще се включва в коментара с остроумни бележки какво се било случило с този и онзи и с родата му преди 40-50 години. Иначе сериозно, те хубаво рекламират канала си с водещите имена на ММАя. Но ако не излъчват ППВтата и големите мачове, не виждам голям плюс в цялата тая работа. Или пък, ако ги излъчват, ама с 4-5-6-7 седмици по-късно. Просто абсурд. Офф дъ рекорд: Бахти, как може да са изтипосали тоя Нурмагомедов. Да го еба в гнусният помак. Винаги ми се е повдигало като го видя. С бръснатата си главичка и набола брадичка тип путенско окосмяване на селска абитуриентка. Типичен алахакбаровец. Да вземе бай Конър да го опердаши и помака да си стяга куфарите за Сирия. Братята му от ИД имат нужда от него, че руснаците яко им подават хурката. Link to comment
gardax Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Е добре те като ще предават ППВ-та ние как ще им плащаме , щот нали едно ППВ им е примерно 20-30$ или колкото е там , а канала по презумция ще е 2 до 5 лв. на месец , айде до 10 да е ? Това малко странно ми се вижда ... Иначе , ако има адекватен коментатор ще е доста добре за хората , който не са на 6 с английският . Между др. коментатора на Белатор и Глори от Ринг ТВ не е зле момчето . Казва някви тъпотии от време на време , ама ако си кежуал и не слушаш Роган , като радиоточка увас няма да ти правят толкова впечетление . PS: На фулл маунта пича му вика " пълен контрол отгоре " Link to comment
HEIDENREICH Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 ^ Да, Явор Кръстев радва. Tия дни имаше някакъв боец с ник Dang Dang и нашият кавал вика ' Пак добре че не е GANG BANG " . Link to comment
THE ENEMY Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 On 18.01.2017 г. at 11:30 PM, Monteso said: Ее много яка новина. Тия, ако вземат некое от топ първенствата - Испания или Англия... Diema-джиите се похвалиха, че държат правата за английското през следващите три сезона. Освен ако не лъжат, няма шанс М тел да го вземат. За испанското положението е малко по-сложно. В момента трябва да го държат от vivacom, но не съм 100% сигурен. Все пак е малко вероятно те да го изпуснат за следващите сезони, защото са наясно, че ще им заминат цифра абонати, ако М тел вземе и него. Мен UFC-то не ме касае къде е, докато имам възможността да си го тегля от тракери на следващият ден. А и е пълна глупост да те задължават да сменяш доставчика за да имаш достъп до шибаният им канал. Много по-добре е положението при диемата, където поне няма проблеми с какъв доставчик си, а и за 4лв. ти предоставят солидно количество силни мачове от UK + NBA, което ми е предостатъчно. Link to comment
ShwN Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 ^Всъщност през лятото Мтел купиха правата за Висшата лига за 30 милиона евро и беше въпрос на време да направят телевизия, нищо не се знае. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.