Jump to content

World of Sport Wrestling UK (Pilot)


itzo1994

Recommended Posts

itzo1994

nintchdbpict000276080868.jpg?w=635&strip

 

Download

(pCloud, 1.0 GB)

 

Това е пилотният епизод на завръщащия се по ITV кеч сегмент от World of Sport. Оригиналното излъчване е на 31 декември 2016. Предаването е гледано от 1.25 милиона души или малко над 7% от TV публиката в UK. Коментарът е на Jim Ross и Alex Shane. Шоуто е с продължителност 89 минути.

 

Резултати:

Spoiler
Match Stipulation Result
Grado vs Dave Mastiff World of Sport Title match Dave Mastiff wins via Pinfall
Kenny Williams vs Sam Bailey vs CJ Banks vs Delicious Danny Ladder Match for entry to the number one contender Battle Royale Kenny Williams wins via getting the briefcase
Alexis Rose vs Viper Singles Match (First all Women's match in World of Sport History) Viper wins via Pinfall
The Coffey Brothers (Mark & Joe Coffey) vs Asthon Smith & Rampage Tag Team Match qualifier for the Number One Contender Battle Royale Coffey Brothers win via Pinfall
El Ligero vs Zack Gibson Singles match qualifier for number one contender Battle Royale El Ligero wins via Pinfall
Grado vs Kenny Williams vs Mark Coffey vs Joe Coffey vs Sha Samuels vs Johnny Moss vs El Ligero vs Davey Boy Smith Number one contender over the top rope Battle Royale Grado wins last Eliminating Johnny Moss
Dave Masiff(c) vs Grado World of Sport Title Match Grado wins via Pinfall Title Change!

 

 • Upvote 2

spacer.png

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • jewlephant
   By jewlephant
   Обща тема за кратки кеч новини за всички федерации, кечисти, както и всичко друго, което не заслужава собствена тема. Посочвайте източници и използвайте quote тага!
    
    
    
   Post-А-Mania I: "the pope is naZi"... и други кратки новини
    
   Публикуване и коментиране на новини и интересни събития, които не заслужават отварянето на нова тема, но  и не заслужават да бъдат подминати ей така.
   Примери:  мустакът на Rhodes,  смотаната прическа на Swagger и есt...
    
  • Hachiko
   By Hachiko
   За Indy style-а:
    

    
    
   Закачка с Bully Ray (Bubba Dudley):
    
    
    
   Прочетох няколко мнения и излиза, че през 2003 г. Bubba нарочно е контузил Orton, и не е последвало извинение от негова страна. Миналата година по това време също от нищото Randy беше доста активен и често отговаряше грубо на фенове, смаркове и маркове. Stone Cold съвсем наскоро коментираше Randy Orton, и според него WWE трябва просто да го оставят да бъде себе си.
    
    
    
  • hacky
   By hacky
   РЕЗУЛТАТИ
   BWC МАЧ НА ГОДИНАТА - 2016
    
   Благодаря на всички 34 гласували: Fernando, BrockLesnar, baikiro, Kill_Steen_Kill, Hachiko, El luchador, Macho Man, THE ENEMY, HEIDENREICH, The^Lunatic, itzo1994, gboy, ShiningWizard, Old_school, damtiham, Laoch, Flam3, Brock_Lesnar, Nightmare, Prodigy, tker 17-0, HeaDMaKeR™, YoTheReal, The Olimpic Hero, Ponetron, brutalnia9, SAWFT AND CENA Furever, Triple H (HHH), go go, MainEventer, Berbatov, Lemmon-714, Rock и Splin.
   Вота на U_Think.. не е зачетен.
    
   Вие заедно избрахте 95 различни мача от WWE, TNA, RevPro, NXT, Lucha Underground, NJPW, ROH и PWG.
    
   Резултатите са на лице, някой са очаквани, а за други съм страшно изненадан. Разликата между първия и втория мач е почти двойна!
    
   Ето и как започва класацията, утре идва втората част - от 29та до 11 позиция!
    
    
    
  • itzo1994
  • neshev
   By neshev
   По-рано през седмицата, WWE обявиха новоизлюпената UK титла, като първия и притежател ще бъде коронясан на двудневен турнир, от 16 души, в Blackpool, като той ще бъде излъчен по WWE Network:
    
    
   Събитието е значимо, защото придава още автентичност към теорията, че WWE ще прокарат нова стратегия за глобално развитие, която се състои в създаването на "територии" (по подобие на тези от втората половина на 20 век), като всяка "територия" (в случая отделна страна) ще има свое шоу по WWE Network, с кечисти, представляващи различните страни, и отделен touring, насочен на местно ниво. Различните територии, ще имат и "development" страна, като "отличниците" е възможно да бъдат повикани в главното шоу.
    
   Главните причини за промяната на бизнес модела им са две:
    
   WWE Network-ът, който изостава сериозно от първоначалните прогнози, които се целяха към 3-4 милиона абонати. Към днешна дата, те са 1 458 000, като огромната част от тях са от USA (1 071 000), а интернационалния дял е само 373 300. В USA, абонатите са стигнали точката на сатурация и няма изгледи за драстично увеличаване на тази цифра. В останалата част на света, нещата се влачат изключително бавно, въпреки че WWE Network е функционален в почти всички ключови държави. В очите на WWE, специализиран продукт, насочен конкретно към дадена държава, адаптирайки се към специфичния им стил и култура, е естественото решение на този проблем.
    
   Другата причина са падащите рейтинги и новите тенденции в консумирането на масовите медии. Преди последната TV сделка между WWE и NBC, Vince се надяваше, че ще удвои приходите си от телевизионни права, но получи оферта, която, въпреки че беше увеличение от предишната, беше доста по-ниско от очакванията му. През 2018 се очаква да започне нов рунд от преговори за следващата сделка, като и този път наченките са, че отново ще има разминаване между WWE и NBC. Television segment-ът отговаря за 35% от всичките им приходи, а всеки удар по него, без адекватна компенсация от другите сектори, може да създаде проблеми на WWE. Отново, WWE Network-а и увеличаването на броя на абонатите, е логичното решение.
    
   Великобритания е добро място за демо на целия проект, защото това е най-силният интернационален пазар за WWE. Показателно е, че и двете шоута бяха разпродадени за по-малко от 24 часа.
    
   Също интересен момент е какво ще се случи с локалните компании и как потенциална експанзия на WWE ще се отрази на бизнеса им. Triple H и William Regal побързаха да разграничат, че кечистите, които ще се състезават за UK Championship, не са под ограничителен договор и те ще имат възможността да се състезават и за други indy компании, които са в добри отношения с WWE. Въпреки това, записите на UK Championship съвпадат с дати на Progress, а с оглед историята на WWE, ако плановете им се материализират е възможно да си променят позицията по всяко време.
    
   Друг важен детайл е видимото сближаване между WWE и indy сцената. Освен, че компанията има работни взаимоотношения с редица indy компании, WWE имат значителна инвестиция във FloSlam (streaming сайт за indy компании). Въпреки че няма яснота, относно какво влияние имат WWE в проекта, логиката следва, че това е test run за WWE, който ще покаже на компанията дали е рентабилно да stream-ват indy шоута по техния Network.
    
   Очаквано, не всички са очаровани от плановете на WWE. Според шефа на NJPW, Takaaki Kidani, WWE се опитват да превземат света и "си с тях или срещу тях":
    
    
   Една от големите спънки пред WWE ще са различните култури и вече установените кеч традиции. Трудно е да си представи човек, че един японец би избрал WWE "puroresu" пред местните компании, които са специализирани в това и имат традиции. Вярата ми, че WWE ще са културно адаптивни, е доста слаба. Все пак говорим за компания, която все още силно налага стереотипи в образите и цялостната им презентация. Докато UK е приемлив пазар, който търпи възраждане последните години, имам изключителни резерви, че WWE ще успеят да се установят в по-консервативни пазари, дори и, ако наистина закупят местна компания, която да направи преместването им по-плавно.
    
   Друг потенциален проблем, в цялостната им стратегия, е, че все още огромната част от приходите им (над 70%) идват от USA. Колкото и WWE да е глобален феномен, той е тясно свързан с американската култура и тя винаги ще е основният двигател за WWE бизнеса. Приоритет би трябвало да е именно той, а там се наблюдават течения, които усложняват нещата за тях. Най-вече падащите рейтинги, падащият attendance и липсата на звезди, които да върнат очите към WWE. Не виждам с какво връщането на териториален модел ще адресира тези проблеми. Не мисля, че и WWE помагат особено на целия бизнес. Те се опитват да навлязат в пазари, които дори сега са доста конкурентни, а бариерите за вход са доста високи. Дори в Англия, където WWE изтъкват, че ще помогнат на локална сцена, още в началото се наблюдава конфликт на интереси, от към дати, а не е гарантирано, че WWE няма в даден момент да подпише местните звезди за постоянно, което да навреди сериозно на локалната сцена.
    
   В края на деня, всичко се свежда до звезди, а те липсват в WWE. Съмнително е, че "кеч турнири" са решението, още по-малко шоута, насочени към hardcore аудиторията, която WWE глези постоянно. Още по-малко нов наплив на кечисти със съмнителен потенциал. WWE нямат проблем с липсата на хора. В момента, те имат почти всички значимо в глобален мащаб, а си личи, че дори не са спрели да изкупуват всеки indy играч с име. Въпреки цялата "кеч-мощ", която имат, Vince и компания, все още не са успели да я трансформират в drawing power, който да пълни house шоутата им и да запълни огромната дупка, която John Cena оставя, след всяка своя почивка, която скоро ще се превърне в "part-time" статус. 
    
×
×
 • Create New...