Jump to content

Пазите ли си картинките с кечисти от началото на века

nabonid

Recommended Posts

Аз самият имам 3700 картинки,хаха,и все още ако някой продава си купувам,макар че вече сме далеч от 2001 год,

та въпросът ми беше като истински кеч фенове вие имате ли такива неща

Не съм чак толкова голям "истински кеч фен" от old school-a, че да ги пазя още. До към 2007 година имах над 1500 картинки, ама бабката ги хвърли. Еба ми майката направо, болката ме прониза в сърцето както на Ван Хелсинг стрелите в на вампирите сърцата. Та и и реално в началото на века бях малко чаве и бях супер/мега неадекватен капут и не ги цених и пазих особено много. 

We must secure the existence of our people and a future for white children.

5 hours ago, nabonid said:

Аз самият имам 3700 картинки...

Без никакъв майтап - за колко време ги разглеждаш всичките и какво смяташ да ги правиш? Манджа с грозде?

Според мен това дали имаш или нямаш 3700 картинки, не поставя под въпрос това дали си истински кеч фен или не, а по-скоро дали си с всичкия си или не - храна за размисъл.

Не си ги пазя.

20 hours ago, Darkwish said:

Та и и реално в началото на века бях малко чаве и бях супер/мега неадекватен капут и не ги цених и пазих особено много. 

Хммм...

35izpu1.jpg

TheGreatBrutalkiler

Някой може ли да ми покаже как изглеждат тези картинки защото не съм нито чувал нито виждал такива.

Shawn_Michaels

Картинки имам разни, но по важното което е имам всяко кеч списание почти всички броеве(хартиената ми кеч колекция тежи около 20 кг :D )

Иначе реално имам и кеч картинки,които вероятни никой няма от тоя форум от дъвки от началото на 90-те кат бях 5-6 клас :D

IMG_1143.jpg

IMG_1144.jpg

P.S.Какво ще рече между другото "картинки" от тея дето се събираха ли и 3500 как ги преброи :D ?! реално ако си ги броил сигурно отиде един ден броене :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

1 hour ago, Shawn_Michaels said:

Иначе реално имам и кеч картинки,които вероятни никой няма от тоя форум от дъвки от началото на 90-те кат бях 5-6 клас :D

IMG_1143.jpg

IMG_1144.jpg

И аз ги имах тези вторите. Бях ги налепил по едни кутии, които отдавна заминаха на боклука :(. Иначе бяха на почти същите кечисти - имах Shawn, Taker, Kamala, Rick Martel, Tito Santana, Repo Man, Macho Man и Bulldog-a. Май само Hogan нямах от тези, които си дал. Или е съвпадение или само те са се падали...:D

Това ме подсеща за може би най-култовите дъвки с картинки (освен TURBO-то) от това време - FINAL-ките!!! Някой ако ги пази още да ги сподели ще е супер. Бях адски запален тогава и си давах всичките пари за дъвки. Не знам колко стотин повтарящи се бях събрал, но така и никога не ми се паднаха България. Дори помня, че беше някакъв мит това с картинката на нашия отбор, не се била падала никога или пък суууупер рядко и много малко хора я имали. Аз след стотици неуспешни опити също се бях примирил, че просто я няма, но един ден, един приятел каза, че я има и ми я показа.

Не знам дали е било търговски трик картинкта на България да се пада толкова трудно с цел да си купуваш повече дъвки, но ако е било така - well played на този, който е правил пари от това :) 

Shawn_Michaels
37 minutes ago, UNDERTAKER* said:

И аз ги имах тези вторите. Бях ги налепил по едни кутии, които отдавна заминаха на боклука :(. Иначе бяха на почти същите кечисти - имах Shawn, Taker, Kamala, Rick Martel, Tito Santana, Repo Man, Macho Man и Bulldog-a. Май само Hogan нямах от тези, които си дал. Или е съвпадение или само те са се падали...:D

Само тез се падаха да, те и тея дъвки не продължиха много време мисля бяха 1993-та година и после ги спряха,аз си купувах с всичките пари за закуска дъвки нали да ми се падне някой нов ама така и не се падна :D .Турбото иначе да то е ясно всеки от по-старото поколение е минал през дъвки Турбо :D .Имам голяма колекция от картинките на дъвки турбо бях ги събрал почти всички 300 и косур коли ама не ги знам къде са в момента.

Иначе първите картинки дето съм показал са копирани на цветен принтер, това са марки от списание Bravo и са много редки мисля :) ,един от блока имаше навремето че му ги исках да ги копирам и така

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Аз също си пазя листчетата с кечистите, подредени по серии, май около 1000 бяха, но не съм ги разглеждал от 8-9 години поне. И като един плюшкин, както ме окачестви една колежка, си пазя и картинките от дъвки ТУРБО, както и тези от FINAL 94. Даже преди няколко години продадох едни повтарящи се от тях :D Общо взето, каквото съм събирал и колекционирал като дете, всичко се пази - марки, монети, миришещи листчета, списания, вестници, както и стикери от колекциите на Панини от Шампионска лига 2000-2001 и Евро 2004, Световно 2014 :D Даже първите два албума още не съм ги събрал и отвреме навреме изнамирам по някой стикер. Та някой ако нещо събира или търси, може да каже :D 

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

• 3 weeks later...
On 20.12.2016 г. at 9:17 PM, Brock_Lesnar said:

Аз също си пазя листчетата с кечистите, подредени по серии, май около 1000 бяха, но не съм ги разглеждал от 8-9 години поне. И като един плюшкин, както ме окачестви една колежка, си пазя и картинките от дъвки ТУРБО, както и тези от FINAL 94. Даже преди няколко години продадох едни повтарящи се от тях :D Общо взето, каквото съм събирал и колекционирал като дете, всичко се пази - марки, монети, миришещи листчета, списания, вестници, както и стикери от колекциите на Панини от Шампионска лига 2000-2001 и Евро 2004, Световно 2014 :D Даже първите два албума още не съм ги събрал и отвреме навреме изнамирам по някой стикер. Та някой ако нещо събира или търси, може да каже :D 

евала ти правя,бих се радвал да разменим някое друго листче от кечистите

• 1 year later...
envie_moi_8989

Здравейте 
Събирам всякакви материали свързани с Джон Сина, ако имате плакати, списания или картички и искате да се отървете от тях с радост ще ги закупя.

• 2 weeks later...
On 6/27/2018 at 8:07 PM, envie_moi_8989 said:

Здравейте 
Събирам всякакви материали свързани с Джон Сина, ако имате плакати, списания или картички и искате да се отървете от тях с радост ще ги закупя.

Имам картинки с Джонката,мога да ти ги дам

• 9 months later...
Brock_Lesnar

Нещо разчиствах вкъщи и се присетих за листчетата с кечисти. Успях и да намеря подобна тема, така че да не пускам нова. Разгледах си колекциите и вече се свързах с няколко човека, които предлагат картинки в сайтовете за обяви. Даже и повторките си ги снимах и съм ги пуснал за продажба. Та, ако някой се интересува и иска да си размени или продаде листчета от колекцията, нека пише. Тук може да видите обявата ми:

https://bazar.bg/obiava-25172921/prodavam-i-razmeniam-listcheta-s-kechisti

Видео с повтарящите картинки:

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...