Jump to content

Колко пъти световен шампион е Рик Флеър?


Shawn_Michaels

Recommended Posts

Shawn_Michaels

Това е подвеждащ въпрос първо да започнем с това :D ,това е един въпрос който ме дразни напоследък как WWE парадират спрямо титлите на Флеър, Джон Сина и желаната 16-та титла и прочие.

Какво мислите по тоя въпрос, аз ще се изкажа малко по-късно

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Интересна тема, първото което ми чукна да направя е да видя в Wikipedia, където броейки всички Heavyweight титли, които е печелил (без NWA United States Heavyweight) и 2-та му рейна с WWE титлата ги изкарах 24. :D

1.jpg.a7baaf3932d6e4fad41db27da8ba5e5b.j

Link to comment
Quote

Ric Flair има 19 царувания със световни титли, които са били признати от WCW, NWA и/или WWE.

WWE не признава осмата му световна титла на NWA, нито пък първата или третата от WCW. Затова те изкарват 16.

Има поне 6 смени, които нито една федерация не смята за официални. Това са или обърнати решения или непризнати.

 

Ric Flair has 19 world championship reigns that were recognized by WCW, NWA, and/or the WWE at one point in time.
WWE does not recognize his eighth NWA world title reign, nor do they recognize his first or third WCW world title reign. This is where they get their record of 16.
There are at least 6 title changes no major promotion holds as official. These are either reversed decisions or unrecognized changes.

От тук.

 

Т.е., ако питате Flair, той най-вероятно ще ви каже между 21 и 25, WWE - 16 (добре, че Сина се нуждае от само 1 reign, за да го бие :D), а технически са 19.

Link to comment

Аз знам, че като цяло е печелил 24 световни, 16 са признати, защото (пиша по спомен) имаше някакви турнета в Мексико и околията на Америка, където са си разменяли NWA титлата с Харли Рейс. Това обаче не мога да ви гарантирам, че е истина, чел съм го преди може би 10+ години.

Link to comment
Shawn_Michaels

Това е направо подигравка с Рик Флеър и неуважение към историята мене отдавна ме дразни,че WWE не му признават титлите ама не съм обръщал голямо внимание, защото не са наблягали много над това, но сега с тва как Джон Сина щял да се изравни с Флеър ме дразни много, Сина който е 15 пъти шампион в момента....

Къде ще се изравни Рик Флеър значи в най-лошия случай е 18 пъти шампион 9 пъти NWA, 7 пъти WCW и 2 пъти WWE и това е в най-лошия случай което също не е реално.

Флеър е и 2 пъти WCW International Heavyweight Champion, тая титла е като втора титла, която WWE явно въобще не я отразяват, все едно ка кажеш че Кевин Oуенс не е шампион..... , това е подигравка освен с Флеър и с историята на WCW което ме дразни като един WCW фен преди всичко аз съм главно WCW фен, до 1999-та включително WCW беше водещата федерация каквото и да си говорим.Наскоро гледах home video-то за Бишоф където научих някой работи дето не съм ги знаел досега,че от корпарацията която го държеше са искали да фалира още 1993-та и за това са сложили и Бишоф за шеф(човек без опит, който най-вероятно ще доведе до фалит), но работите се обръщат на 180 градуса и не само че не фалира ами дори почва да носи печалби и по-нататъка задминава и WWE.WCW ако имаше някаква подкрепа от борда на директорите вероятно още щеше да съществува, но единствения човек който е подкрепял федерацията е бил Тед Търнър.Вероятно всичко се случи за добро..., но не трябва така да се подминава историята на една федерация, която беше по-голямата.

Значи освен че Флеър е 20 пъти шампион могат да се добавят и още титли към историята, които по една или друга причина не са зачетени поради това че са се сменили на house шоута в NWA.Това нищо не значи значи Скалата и Мик Фоли като сменяха през шоу може,а Рик Флеър не може.... ,ето това е то дискриминацията на WWE и тея 16 титли не са реалн въобще където ги пишат на Флеър и Сина ще го "изравни" гаранция 16 титли 100% за Сина до края на кариерата му може и 17 дори и ще кажат е на Сина 16-teeeeeeeeeeeeeen time heavyweight champion най-големия шампион в историята на кеча, което реално е една лъжа и много от хората ще го вярват особено тея от по-младото поколение,които не са гледали преди, защото WWE така им казват пропагандата да върви

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...