Jump to content

Glory: Collision (Rico Verhoeven vs. Badr Hari) - 10 декември, 23:00 по RING

Recommended Posts

По принцип рядко пускам теми за кик-боксови шоута, но тук, от много време насам, имаме един наистина добър ME, а и ще се излъчва на живо по RING, което го прави значим за българската аудитория, а отделно шоуто ще се излъчва по UFC Fight Pass, които държат правата за Glory:

2111242960.jpg

Гледайте Бадр Хари (118 победи, 12 загуби) срещу Рико Верховен (60 мача, 49 победи, 13 нокаута, 10 загуби)! Най-великият дуел в световния кикбокс от години насам е тази събота (10 декември) в Оберхаузен. Битката ще се излъчва по телевизия RING, като прякото предаване започва точно в 23:00 часа.

Четири двубоя са включени в славната гала-вечер на великия сблъсък „Glory Collision” в германския град.

2111242964.jpg

Рико Верховен и Бадр Хари са суперзвездите на тежката категория в кикбокса. 27-годишният холандец е същинско страшилище на ринга. Настоящ шампион на планетата, с пет последователни защити на своята титла, последната от тях преди по-малко от 4 месеца. На 9 септември в Ню Джърси Верховен, известен с прякора си Принца на кикбокса, отказа с нокаут още във втория рунд Андерсон Силва (Бразилия).

„Златното момче” Бадр Хари нашумя в последните месеци покрай приятелството си с капитана на европейския шампион по футбол Португалия и емблема на носителя на трофея в Шампионската лига – "Реал" Мадрид – Кристиано Роналдо. Мароканецът не се е качвал на ринга за официална изява от повече от година. Последната му среща датира от 22 август 2015 г., когато в столицата на Чечня – Грозни, той нокаутира в третия рунд холандеца Исмаел Лондт – Mr Pain.

Дружката на Кристиано Роналдо има внушителните 106 победи с 96 нокаута в 118 кикбокс-дуела и само 12 поражения през последните 16 години. Бадр Хари е в серия от пет поредни победи, а последната му загуба бе през 2013-а, когато отстъпи с нокаут пред Забит Самедов.

Гледайте най-великата битка по кикбокс за последното десетилетие тази събота, 10 декември, от 23:00 часа пряко по телевизия RING.

Още видео материали:

От доста време искам да гледам този двубой и сега тази възможност се открива. Определено това ще е най-голямия event в историята на GLORY и го очаквам с нетърпение. Hype-а също беше добър, пресконференцията надъха още повече. Сега да се надяваме, че ще видим един много интересен сблъсък. Като цяло според мен Rico е фаворитът, тъй като има повече мачове през последните години и е в страхотна форма. От друга страна Badr си е Badr и каквото и да става не бива да бъде подценяван. Гледам му клипчетата които пуска и доста се е назобил така че може да очакваме много добра форма и от него. Според мен ако Rico не падне в първия рунд, то шансовете му се увеличават значително, но много е важно да не падне в първи рунд както се случва с повечето от противниците на Badr.

Незнаех, че ще го дават по РИНГ като това е една много добра новина.

Гледал съм кикбокс в компания и тук-там съм чувал някои имена. Ама този път се бях надъхал да гледам (може би щото съм на работа и няма какво да правя :D) и исках да пръснат турския задник на гаджето на КР7. Гледам напрежение, феновете избухват и накрая кво - счупена ръка. Добре, случва се, ама с тоя хайп те се удариха по макс 5 пъти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...