Jump to content

Анкета: кога да приключва пускането на прогнози


itzo1994

Ограничение за пускане на прогнози  

28 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

На първите 2 турнира откакто поех PC, стана ясно, че хората, пуснали прогнози много малко преди шоуто, са с предимство. На SummerSlam, 7 от първите 8 са дали прогнозите си по-малко от 4 часа преди турнира. На Backlash е същото. Прогнозите са идентични с коефициентите на букмейкърите по това време.

За следващите 5 PPV-та (вклюючително TLC) сложих ограничение - до 20:00 всички да са дали прогнози, иначе няма да ги зачета. И доста хора останаха с по 0 точки, включително и шампиони.

От една страна, хубаво е състезанието да е честно - а с копиране на залози не може да е така. От друга - случва се някой да се отплесне и забрави, а срокът вече е минал.

Та, изберете си как ще продължим. Да остане същото ограничение; да стане срокът 0:00 часът или въобще да се махне и да може да се пускат прогнози до началото на PPV-то.

Ще държа анкетата до 11 декември, каквото решите - това ще е за напред.

Мерси.

Link to comment

Напълно прав си, че се губи смисълът да се копират коефициентите и затова е най-добре да се сложи ранен краен срок. Вариант е да се сложи срок до петък - всичко, свързано с кеча, се случва до SD и логично всеки да е готов с прогнозите си до тогава (2-та дни повече не променят мнението на никого). Но също така е и кофти да получиш 0 за закъснение с няколко минути. Бих предложил и алтернативно правило - да се взема по 1 точка за всеки 15 минути закъснение (или нещо подобно в зависимост от това колко рано е крайният срок).

PC   =>   11 x WWE | 1 x TNA | 5 x Universal | 9 x Tag Team | 1 x MITB

Link to comment

Не знам, човек. Аз два дни се каня да ти пратя прогнози и все го оставям за по-късно и сега пак се наядох на хой, при все, че съм убеден за всички мачове как ще свършат.

Link to comment

Това оправдание с отплесването и забравянето да се дадът навреме прогнози не го приемам съвсем. Всички мачове на ППВ-тата са ясни още в сряда след последния смакдаун.

Темите за самите ППВ-та са пуснати още 2 или 3 седмици преди да се случат. Да се гледат коефициентите половин или 1 час преди ППВ-то и да се дават прогнози не е честно спрямо

тези, които ги даваме да речем от следобяд или 1 ден преди ППВ-то. След като няколко човека вече пропуснаха да си напишат прогнозите до 20:00, може да се измисли някакъв

вариант да се удължи срокът с максимум 1 час.

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Всъщност моето предложение е направо да се дръпне с един ден пускането на прогнози и през неделя да не се дават прогнози, нищо, че друго гласувах в анкетата.

Link to comment
The Olimpic Hero

Според мен да си остане предишния вариант до 00.00 часа. Всъщност най-ясни са коефициентите точно преди самото PPV. При загубата на Lesnar от Goldberg, Lesnar си е бил тотален фаворит в 00.00 часа. Чак към 3 без 15 са се сменили коефите...

               

Link to comment

Към тези, които гледат коефициентите - защо го правите? Мамка му, не е ли целта всичко да бъде за забавление и да се опитате да предскажете със собствените си инстинкти и шести чувства, както искайте го наричайте. Ако се кефите, че печелите с гледане на коефициентите по-добре не играйте. Cheat-ери!

Link to comment

Аз винаги съм пускал до 00:00, рядко след това, но никога не ми е хрумвало да ходя да търся  коефициенти и простотии за една форумна игра. :D

Link to comment
9 hours ago, YoTheReal said:

Всъщност моето предложение е направо да се дръпне с един ден пускането на прогнози и през неделя да не се дават прогнози, нищо, че друго гласувах в анкетата.

 

24 часа преди началото на ППВ, нищо, че и моят вот е СЪВСЕМ друг. Сега като се замисля, така би било най-честно. Не само коефициентите. Всичко може да ти подскаже изход от мач понякога, ако той (както е повечето пъти) не е очевиден. 24 часа са си 24 часа. Джак Бауър едно време чудеса правеше с тая цифра :).

 

П.П. как да я боря тая скапана настинка бе да го еба, Всичко традиционно и нетрадиционно пробвах без успех. 

 

5079877.jpg

Link to comment

Прекалено много го мислите момчета, поне сложете някакви истински награди, тениска на Джон Сина или маска на Мистерио, който пръв направи 5 поредни защити?

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...