Jump to content

UFC/Boxing: Floyd Mayweather vs. Conor McGregor в боксов мач на 26 август


neshev

Recommended Posts

Quote

Conor McGregor е поискал и е получил боксов лиценз в щата California. Очаква се да потърси лиценз и от другите комисии.

Засега няма официална информация, какво е продиктувало това решение, но то идва няколко дена, след като UFC му свалиха featherweight титлата и на гърба на слуховете за потенциален боксов двубой с Floyd Mayweather Jr.

 

Link to comment
  • 1 month later...
The Olimpic Hero

Добре си играе образа Mayweather, не може да му се отрече:

 

 

               

Link to comment
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Conor твърди, че е подписал договор за битката, което е наложителна стъпка, но както винаги, всичко ще зависи от Mayweather, а там нещата няма да са толкова розови. 

Link to comment
natopor4en

Работата става май сериозна. Май е сигурна новината, че Конър е подписал. А снимката е интересна..... :)

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Аз  немога да го приема на сериозно , докъто не излезе от легитимна медия и официално от кампа на Флойд . За мен лично цялата работа няма да се случи по простата причина че Флойд в момента е в толкова добра позиция , че колкото и пари да му дадът той от този потенциален мач само и единствено губи без значение каква е развръзката . Естествено има го и вариянта , в който Флойд си е Флойд и тъй като всички знаем колко уникален дегенерирал боклук е , може да си профука прекалено многото пари за уникални тъпотии и да се съгласи , но силно се съмнявам .

Даже и не съм сигурен , че искам да се случи . Доста по-вероятно е Конър да падне , а това тотално  ще бетонира ММА-я  като неконкурентен спорт ...

Link to comment
lijamaiki69

Дано като Флойд му натроши камбаната, това лигаве си седне на задника.

Link to comment

Чак сега загрях . Конър тайно е джебчия ... тоз клошар защо има 4 титли от УФЦ на снимката , като трябва да са три - една от Чад , една от Алдо и една от Еди ?!

Link to comment

Тоя мач, ако се състои, искрено се надявам да не слага началото на поредица от такива събития. Напротив, надявам се да се получи толкова скапан мач, че на никого повече да не му хрумва тая тъпа идея отново.

 

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Обаче и Уайт е много хитро копеленце. Онзи ден спомена как мисли, че Конър, а не Mighty Mouse е №1 P4P, само за да може да билдват това като №1P4P в ММА VS  №1P4P в бокса.

Link to comment

Той Dana си сменя мнението през всяко шоу. 

dnB4qqk.jpg

Не съм изненадан, че направиха този мач, чисто заради парите, които щяха да оставят на масата, но в същото време съм впечатлен, че с толкова "подвижни" части успяха да се договорят. 

Link to comment

Очаквам епична хранилка, разбити PPV рекорди и всъщност интересен мач. Стискаме палци за Конър, колкото и малко вероятно да е победи. :D

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Надъхан съм само заради пресконференциите и другите им медийни изяви, където ще си сипват стабилно един на друг. За мача не очаквам нещо уникално. Конър трябва да се радва ако изобщо вкара някакви чисти удари, дано и с кардиото е наред. 

Link to comment

Това ще е един от тези мачове, които всички ще плюят, но и всички ще чакат и гледат с нетърпение. Най-вероятната развръзка е победа на Мейуедър по точки, като едва ли Конър би спечелил и рунд, може би максимум има шанс първите до 3 рунда да вземе нещо. За нокаут - не е невъзможно, дори може би е по-вероятно Конър да нокаутира Мейуедър отколкото обратното, но като цяло не бих залагал особено и на двата варианта.

Link to comment

Ако Conor успее да го повали, ще е огромно постижение. Mayweather, освен един от най-добрите дефанзивни боксьори, може да поема удар, в малкото случаи, когато го удрят. Щом този удар на Mosley не го вкара в knockdown, не мисля, че Conor ще успее, дори да го удари чисто:

image.gif

 

 

Link to comment

Ако Конър не бъде приспан и успее да стигне до решение ще бъде огромен успех за него, а и за UFC. Глупаво е да се мисли, че победа на Конър е опция в този мач, особено в боксов срещу  Mayweather, който е несъмнено номер 1 P4P в момента. Същото щеше да важи и ако мача беше по правилата на ММА, Конър щеше да го свали на земята и вече той щеше да реши дали ще го събмитне или ще последва ground and pound. В крайна сметка този "мач" е просто едно шоу, от което всички участващи страни ще направят страшно много пари, защото колкото и скептично настроени хора да има всичко живо ще купи това PPV без значение кой ще е в undercard-a . Също така не трябва да се подценява факта, че Конър има толкова прости маркове, че не е истина. Бих ги сравнил с индийските маркове на Рейнс, но разбира се чак такива ретарди няма никъде другаде по света.

Link to comment
Клипа е от boec.bg. Отдолу под него имаше коментар, че е стар, и това бил инсцениран спаринг и то с цел. Каква е тая цел, и къде е истината не знам. Някой, ако има повече инфо да поясни.
Quote

McGregor прави спаринг с Chris Van Heerdan. Сами преценете колко 'невероятен' ще бъде боксовия мач срещу Mayweather..

 

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...