BAITO6O Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Доста добро състезания, по-добро от предишното. Сега е интересно, защо от Ферари бяха видимо по-бавни на правите от Редбул. В квалито даже изоставаха с около 10км/ч от Редбулите. Дали това дето се говори, че ЗС е със занижени режими е истина въобще. Ако са я занижили то нещата са ОК. Защо от Ферари не смъкнаха крилата още малко, че да не изостават по-малко на правите. В завоите пък се виждаше ясно, че Ферари са по-бързи. В Австралия ще е доста интересно. Пистата е коренно разлинча. Ако и там от Редбул са маалко по-бързи то те ще са с по-добрият автомобил за момента. Мерцдес би трябвало след 2 седмици да са си в своята лига зад Ферари и Редбул и пред останалите. Quote Link to comment
neshev Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Обявиха официално състезанието във Вегас догодина. 😍 itzo1994, brayan_lotusrenault and MJ23 3 Quote Link to comment
kabakov Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 (edited) Пистата изглежда мнооого зле. Ако се бяха постарали още малко щяха да я докарат почти като писта за НАСКАР... Edited March 31, 2022 by kabakov Quote Link to comment
BAITO6O Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Разкарай се от Ф1 бе, жИна дОлна. Brutalnia 1 Quote Link to comment
kabakov Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 И тоя ли?! Много стана модерно като си в слаба форма да се оправдаваш с "психически и емоционални" проблеми... MJ23, Brutalnia and BAITO6O 2 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Live commentary: Латифи и Строл са големи ботове. Мик влезна в Q2 за сметка на Магнусен, което в момента е голям успех, дори с проблемите на датчанина. Ботас за съжаление не успя да си удължи рекорда за поредни участия в Q3. Макларън също се връщат в играта, в средата ще е много интересно. Албърт Парк ми е една от любимите писти, с промените от тази година пистата е още по-бърза (махнаха един шикан, направиха два завоя по-широки и вече има 43(!) DRS зони). ❤️ Rock 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Пенсионера Алонсо няма ли да ходи вече да си гледа достойно старините някъде? Ако бях заложил Сайнц за ПП не знам какво щях да му пожелая. Всъщност знам де, но не е PG. Himler 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 (edited) 2 hours ago, MJ23 said: Пенсионера Алонсо няма ли да ходи вече да си гледа достойно старините някъде? Ако бях заложил Сайнц за ПП не знам какво щях да му пожелая. Всъщност знам де, но не е PG. Алонсо пак го прееба колата. На тия години се справя перфектно. Карлос на ПОЛ.... трудно мнооого трудно. Просто когато с Шарлито нещата са ОК, то Карлос няма никъв шанс. Ще е много близо до него или с минимална преднина. Няма как Карлос сложи по 0.200-300 на Шаръл. Иначе за пола на Шарл евала, не го очаквах. Но и Редбул и Ферари си имат някакви проблеми. Вижда се как болидите им не са баш както им се иска. Малко ме притеснява подскачането на Ферари, като ДРС е затворен. Ноо би трябвало и утре да е интересно, като в предходните две надпревари. Една идея Редбул са с предимство. Но ако Шарл завърши P2 пак е ОК. Edited April 9, 2022 by BAITO6O Quote Link to comment
neshev Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Строл е най-некоординираният пилот във Формула 1. Толкова да не си гледаш огледалата. Пълен бот. Смешно е за хора като Оскар Пиастри да няма място във Формула 1, а да карат някакви платени пилоти. Алонсо наистина нямаше вина, Алпин са доста чупливи в момента. Иначе имаше темпото за пол. И, да, Сайнц беше преебан, но най-много да беше разделил двата Редбула, нямаше как да стигне Шарл. За негово съжаление, скоро ще бъде делегиран твърдо като втори пилот. Rock 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 (edited) А Сайнц по принцип ли е толкова некадърен и жалък? Да тръгнеш 9 и да отидеш до 14 място, Ментик Шумахер да те гаври и накрая да отпаднеш така позорно 😂😂Еми напълно си заслужава да е втори пилот, поне от видяното днес е безобразно некадърен. Edited April 10, 2022 by MJ23 Quote Link to comment
BAITO6O Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 (edited) 1 hour ago, MJ23 said: А Сайнц по принцип ли е толкова некадърен и жалък? Да тръгнеш 9 и да отидеш до 14 място, Ментик Шумахер да те гаври и накрая да отпаднеш така позорно 😂😂Еми напълно си заслужава да е втори пилот, поне от видяното днес е безобразно некадърен. Не че нещо, но първо Карлос стартира с твърдите гуми. А тези около него със средните. И е донякъде нормално да има по-малко сцепление. Да стартът му не беше перфектен. Но има и такива моменти. Като цяло и Ферари малко по-бавно сработва твърдите гуми в работен режим. Да грешката му беше нелепа. Прекалено се изнерви май спрямо насъбралите се лоши неща за него още от вчера. Ще дойде и времето му за победа. Не е лош пилот, но не е от шампионски материал. Иначе може би Ферарито много добре са направили болида засега. Силни навсякъде в сякакви условия и надежни. Редбул на трасета с дълги прави са силни, но явно прекалено много натягат мотора. Преди началото на състезанието нещо и ръчкаха по радиаторите на биците. Може да не са очаквали тези по-високи температури днес. А се предполага, че Ферари са даже и с занижени режими. След това състезание съм малко по-спокоен. Ферарито е бързо и на такива трасета. Поздравления и за Ръсел, не го харесвам, но да е пред Хамилтън е добре. Edited April 10, 2022 by BAITO6O Quote Link to comment
itzo1994 Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 2 hours ago, MJ23 said: А Сайнц по принцип ли е толкова некадърен и жалък? Да тръгнеш 9 и да отидеш до 14 място, Ментик Шумахер да те гаври и накрая да отпаднеш така позорно 😂😂Еми напълно си заслужава да е втори пилот, поне от видяното днес е безобразно некадърен. Имали са проблем с волана и на старта се е включил anti-stall-ът. Заради това загуби 5 позиции и после с кофти гумите се е опитал да пушне твърде много (което си е грешка). Голям ташак, защото 10-15 точки не са малко. Топ състезание от Льоклер, Ръсел и Албон. Надявам се Ред Бул да се оправят, защото лека полека Мерцедес ще почнат да ги мачкат, те поне са постоянни. MJ23 1 Quote Link to comment
neshev Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Сайнц си е стабиляга, даже миналият сезон завърши пред Леклер и имаше някакви съмнения за този кой ще е първият им пилот. Но миналия сезон се бореха дали ще са 3-и или 4-и, сега се борят за титла и напрежението си оказва думата. Факт е, че имаше някакви проблеми, но това за опитен пилот не би трябвало да е чак такъв проблем. А в момента съотборникът му е просто безгрешен. Албон като нищо можеше да си завърши без да сменя гуми, но правилника го задължава и все пак си запази точката, което за каруца като Уилямс е постижение. Твърдите гуми седяха много добре това състезание, Алонсо беше жестоко преебан, когато смени на по-меките. Хамилтън няма късмет последните състезания, накрая нещо се оплакваше, че е прецакан. Не разбрах точно защо. Може би са му казали да си пази позицията и да не тръгва да се бори с Ръсел, което си беше правилното решение. Двамата в момента не са конкурентни и нямаше причина да отнемат първия истински подиум на Джордж. Състезанието беше скучно, на фона на предишните две. Въпреки промените, тази писта си остава тегава за изпреварване, извън DRS влаковете. Ще видим след две седмици какви ъпгрейди ще извадят. Rock, itzo1994 and baikiro 2 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 (edited) On 3/28/2021 at 7:55 PM, BAITO6O said: Дано Мерцедес се наСЕрат и не оправят проблемите си и Макс да вземе титлата. On 3/28/2021 at 7:55 PM, BAITO6O said: Иначе Ферари въпреки всичко пак са с най-слабият двигател. Вижда се как в краят на правите пак не им стига мощност. Има напредък, но аз очаквах повече. Минимума като прогрес е постигнат и до там. Дано 2022г. изчистят болида и да дойде това което 40% от феновете на Ф1 искат, а именно доминация и титли на Ферари. Ем година по-късно първото ми пожелание се е случило. Второто е донякъде изпълнено, ред е най-важното " а именно доминация и титли на Ферари ". On 7/21/2021 at 11:55 PM, BAITO6O said: Ах ЛеБрон и Хамилтън що не станете първата гей двойка педеруги световно известни спортисти бе ваща мама и двамата се големи мрънкала подържащи бОклици. Това мое предсказание аре се случва по-бързо бе. Единият е контузен, а другият е в нищото. Edited April 10, 2022 by BAITO6O Quote Link to comment
baikiro Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Уау, колко интересен сезон. Един отбор е много над всички и даже не си дава зор, един пилот води с много точки пред всички други. Oh, wait... Farest 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
BAITO6O Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 (edited) Да е ама това е засега, от само 3 надпревари. ОЩЕ Е МНООГО РАНО. А да и най-важното. Този отбор е Ферари. Може би 1/3 от феновете на Ф1 са фераристи. И няма да е проблем за Ф1 да има доминация от Ферари. Даже съм го казвал много пъти, при доминация от Ферари интересът към Ф1 ще се доста по-голям спрямо доминацията от Мерцедес дете беше. Аз лично бих се пожелал една доминация на Ферари до 2025г. Никакъв проблем няма да имам с това хаха. Edited April 10, 2022 by BAITO6O baikiro, cska_sofia, Brutalnia and 2 others 2 2 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Закривай... Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Farest Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Много е интересен сезона даже, Ферари и Редбул ще се борят за титлата, а Мерцедес ще вдигнат нивото все повече и повече след като мине време. baikiro 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 3 hours ago, Farest said: Много е интересен сезона даже, Ферари и Редбул ще се борят за титлата, а Мерцедес ще вдигнат нивото все повече и повече след като мине време. Тия, които не могат да завършат съзтезание ли ще се борят за титлата? Ферари взима всичко 7-8 съзтезания преди края на шампионата и всички маркове, които тука лъскат на тях ще ми обясняват колко било интересно, защото видиш ли те били фЕРаРи... Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Farest Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 2 hours ago, baikiro said: Тия, които не могат да завършат съзтезание ли ще се борят за титлата? Ферари взима всичко 7-8 съзтезания преди края на шампионата и всички маркове, които тука лъскат на тях ще ми обясняват колко било интересно, защото видиш ли те били фЕРаРи... Мдааа като Мерцедес бяха зверове и завършваха Хамилтън и Ботас на първо и второ място беше по-интересно... Сега поне всички отбори се борят за нещо, и да Верстапен ще се бори за титлата. Едва трето състезание е. Ако чакаш поне 5 отбора да се борят за титлата, ше има да чакаш за да ти стане интересно. Berbatov 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 21 minutes ago, Farest said: Мдааа като Мерцедес бяха зверове и завършваха Хамилтън и Ботас на първо и второ място беше по-интересно... Сега поне всички отбори се борят за нещо, и да Верстапен ще се бори за титлата. Едва трето състезание е. Ако чакаш поне 5 отбора да се борят за титлата, ше има да чакаш за да ти стане интересно. Аз затова си гледам МотоГП и само влизам тук да ви чета глупостите и да ви се смея колко сте заблудени, че има някаква промяна. Berbatov and Apex Predator 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Доста кафява квалификация. В редките случаи, в които съм доволен, че утре ще има спринт. Сайнц отново катастрофира. Добре, че подписа нов договор, но тази година не виждам как ще е конкурентен на Шарл. MJ23 and baikiro 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Добра битка се получава между Макс и Шарл. Този път, Макс си пазеше гумите по-добре и успя да го изпревари, без да бъде контриран. Тези две DNF ще болят, но ако Ред Бул си оправят проблемите с постоянството, може би ще видим истинска битка за титлата. Quote Link to comment
neshev Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 Ферари се осраха мъшката, макар че Сайнц нямаше вина за това, че Рикардо се заби в него. Леклер нямаше причина да натиска толкова здраво, но в крайна сметка успя да намали щетите и вземе някакви точки. Ферари имат двама пилоти, които правят грешки, а пък Ред Бул изглежда успяха да подобрят надеждността на болидите им, тъй че ще е завързана битка. Беше култово да видиш как Макс затвори Хамилтън с обиколка, при условие, че допреди няколко месеца се бориха за титлата един срещу друг. Голямо жалване, но се вижда, че Ръсел се представя на ниво и взима максимума от колата. Може би разликата е, че Хамилтън е свикнал да кара топ кола, докато Ръсел е свикнал да кара каруци и взима максимума от тях. Според мен се вижда, че е правилният избор да смени Ботас. Дори с грешни настройки, успя да го удържи до края и засега не се поддава на напрежението. Като цяло, доста скучно състезание, но с оглед пистата и условията, може би се очакваше нещо такова. От ФИА станах доста предпазливи, което е обосновано, след критиките особено последният сезон. Да, можеше да пуснат DRS-а по-бързо, но както се видя с Хамилтън, ако се образува влак с DRS и без DRS, все тая. Макларън с невероятен прогрес от началото на сезона, макар че и миналата година бяха доста силни тук. Може би е въпрос на писта, но със сигурност дръпнаха доста за доста малко време. Магнусен взима точки 3 от 4 състезания, не очаквах такова завръщане от него. Мик се готвеше за място във Ферари, но засега бива силно компрометиран. Berbatov, itzo1994 and trubang 3 Quote Link to comment
neshev Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Редбул на правите са доста по-бързи от Ферари. Ще видим какви ъпгрейди ще извадят, но засега се получава добра битка. Ръсел има нечовешки късмет, макар че се очакваше сейфти кар, с оглед кафявата писта. Мерцедес още са доста назад и концепцията им за колата е толкова сбъркана, че докато наваксат, вече ще са твърдо извън всякакви битки. Мик Шумахер беше тежко прецакан от ментора си, Фетел, можеше да вземе точки. За сметка на това, Албон се намърда отново в десетката, докато Латифи е твърд опашкар. Напоследък има засилен интерес към Ф1 в Америка, явно Нетфликс сериите помагат. Пистата е доста тегава, даже се изненадвам, че нямаше по-сериозни катастрофи. Парите говорят, но тези улични състезания са тегавня. Rock and trubang 2 Quote Link to comment
Recommended Posts