Jump to content

А дали все пак ...


ShaolinMonk

Recommended Posts

Знаете ли, гледах едно видео в youtube и се замисли за нещо. Замислих се за една тема която само тук във форума е предъвквана толкова пъти, че ако го обърнем в шимейли, ше има за сички у БВЦ-то. Сега сериозно. Ето видеото - 

Темата се казва "А дали все пак..." Джон Сина няма все пак някъде в бъдещето (близко) да направи търн. Имам и готов фентъзи букинг. Откача пребива някой със стол зверски ама исински зверски и със луди погледи някакви лоши там. После прави един мач, губи го и на Смака след ППВ-то дрънка как е бил временно умопомрачен и че съжалява и, че се оттегля и дрън дрън дрън. И да ходи у Холивуд като бачи Дуейн. И после може да се връща като него. Тоест хийл търна да му е .......... временен. Но все пак да го има. Няма вечни неща в тоя живот. Стига с това Джон Сина да е фейс. И края на стрийка е предъвквана тема, ама и това се случи. И Брок ще падне някой ден (да не е смао от Голдбърг и Рейнс, ако ще иначе и от Хорнсуогъл да е) и всичко някой ден си идва до своя край. Така мисля. Края на Джон Сина като фейс. За малко. Би било интересно (според мен). 

 

П.П. между другото, темата може да остане "отворена" за всякакви от типа "А дали ......" разсъждения. Като му хрумне такава подобна тъпа мисъл както на мен сега, да пише тука да се опитваме да му разтеглим локумите :). 

5079877.jpg

Link to comment

Той си има филми зад гърба и затва не е проблем след 4-5 години да заебе кеча и да стане същия като Скалата. Реално ми се вижда рядко тъпо да става такова нещо, но и той не е първа младост и затва го има като опция. А колко вечен да е неговия гимик фейс? Ако го държат до много години и него може да стане нещо таково дето викаш ти, ама в близките 2-3 години няма такава опция. Отделно при него е тва, че той кажи-речи 95% от кариерата си е фейс и точно в тоя период на кариерата му да става такова нещо не виждам голям смисъл.

Link to comment

Не може да се отрече, че би привлякло голям интерес от страна на кеч феновете. Може би го пазят като някакъв много "краен" коз, знам ли. Идеален е варианта да бие Гробаря с измама на КМ. Вече стрийка не е застрашен, тъй като беше прекратен. Сина вече няма какво да покаже в тази федерация. Гробаря спокойно може да си позволи 2-ра загуба на КМ, което да му е и последния мач. Момента е идеален просто. Но надали ще се случи. Стрийка падна, Брок някой ден ще бъде бит чисто, но Джонката ще си остане вечния фейс. Пфффф

5079877.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...