natopor4en Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Кралицата излиза в мач реванш за титлата на UFC223. Ол итс тру итс дем тру. Link to comment
neshev Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Quote Jimmy Smith ще направи дебюта си като коментатор за UFC на UFC 221. Това ще стане на 11 февруари в Австралия. Link to comment
retwerts Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 ^Интересно е какъв коментаторски екип ще сформират с Jimmy Smith. За мен най-добрият тандем в момента се получава между DC и Joe Rogan. Изглежда Jimmy Smith ще го ползват на мястото на Rogan, тъй като той не прави шоута извън САЩ и като цяло коментира само Американски ППВ-та. Не знам дали биха опитали Jimmy Smith да е в тандем с Rogan за някое от шоутата, замествайки DC или Cruz. Link to comment
neshev Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Трудно ще са в тандем, защото и двамата са color коментатори, а им трябва някой да чете рекламите и другите простотии. Ако са трима, не е изключено. Според мен, Jimmy Smith беше викнат за да наследи Joe Rogan, който очаквам да има все по-малка роля в компанията. Вижда се, че вече не му се занимава и има други приоритети. Link to comment
baikiro Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Това ще е добро. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Monteso Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 3 hours ago, baikiro said: Това ще е добро. По принцип ще е добро, ама ми писна на куро да си прескачат категориите и да не се бият в тях. DC до колкото знам го чака пенсиониране в края на тая година, и като нищо това ще му е бенефиса. Кво правиме, ако победи Miocic ? Овакантяват се две титли.. Като иска някой шампион да се качва в горната категория, да го карат преди това да се откаже от титлата си, та веднага да се организира мач за нея, а не да висиме 6+ месеца без шампион в поредна категория. - Link to comment
neshev Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 5 hours ago, baikiro said: Това ще е добро. Ако слуховете са верни, UFC 226 ще има три champ vs. champ битки. За 1 вечер ще задръстят дивизиите за следващата година. Но самите битки са нечовешки, няма как да си недоволен като фен. Link to comment
retwerts Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Да, апък и да не се правим сякаш има кой знае какви битки за двамата, особено за DC. Какво, някой иска ли да го види да се бие с Manuwa, OSP или нещо такова. Първо, че повечето нямат грам интерес към такива битки и второ - абсолютно ясно е какво ще се случи в тях. Има само една смислена битка за DC на този етап в неговата дивизия и това е срещу Густафсон, а той в момента е контузен и възстановява. Така че нека да видим супер сблъсъка, да се позабавляваме малко. Link to comment
Jack Bauer Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Чисто като сблъсък фенът в мен е абсолютно задоволен. Както бе казано по-горе и двамата нямат ясно изразени претенденти в момента. DC трябва да се бие с Густафсон, който не е ясно кога ще се върне, а при Миочич е или мач с Вердум ,към който мисля, че само Вердум има интерес, при все че бе бързо нокаутиран в първия мач а след това има една загуба и 3 победи срещу незначителни опоненти, или да изчака няколко месеца някой да се поиздигне. Аз бих гледал с кеф мач с Дерек Люис, но той се възстановява от загуба, има мач скоро и след това му трябва поне още 1 мач да се върне в разговора за титлата. Относно очаквания, познах че Стипе ще бие Nganou и бях почти сигурен че ще бъде с решение, и мисля че същия ще е случаят тук. Да, DC има по-добър wrestling, но Стипе има достатъчно време да изготви подходящ game plan да се справи с него. Едва ли ще го нокаутира, Кормие сме го виждали да поема тежки удари, освен онзи shin kick на Jones, който беше нечовешки, нито пък виждам да бие с предаване, няма чак такъв левел граплинг. Оттам как виждам следващите мачове на Стипе( или поне се надявам) - мач с Брок зимата и Cain следващата пролет. Стига естествено Брок наистина да се върне, Cain да не се контузи за пореден път. А другата гледна точка, Дейна неведнъж е говорил за хора които задържат дивизии, а сега той пушва за 3 такива мача. Не просто пушва а и 2 от тях изобщо са негова идея. Както бе казано, мачовете са много добри и ще е кеф за гледане чисто като фен, но става малко противоречиво. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
retwerts Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 36 minutes ago, Jack Bauer said: Чисто като сблъсък фенът в мен е абсолютно задоволен. Както бе казано по-горе и двамата нямат ясно изразени претенденти в момента. DC трябва да се бие с Густафсон, който не е ясно кога ще се върне, а при Миочич е или мач с Вердум ,към който мисля, че само Вердум има интерес, при все че бе бързо нокаутиран в първия мач а след това има една загуба и 3 победи срещу незначителни опоненти, или да изчака няколко месеца някой да се поиздигне. Аз бих гледал с кеф мач с Дерек Люис, но той се възстановява от загуба, има мач скоро и след това му трябва поне още 1 мач да се върне в разговора за титлата. Има някакъв аргумент за реванш между Вердум и Стипе и затова в момента Вердум изглежда като единствения по-адекватен съперник за Стипе, извън Веласкез, който не се знае и той кога ще се върне. Причината да казвам, че има смисъл от реванш е, че Вердум се би много неразумно в първия мач със Стипе и беше хванат с добър контра удар и нокаутиран. Да не забравяме, че Веласкез на времето беше нокаутиран мигновено от JDS в първия мач, след което го доминира и разби в следващите 2 реванша. Не казвам, че Вердум ще бие Стипе в реванш, просто казвам, че ако подходи по-разумно е вероятно да видим коренно различен двубой. Вердум остава един от най-добрите в историята, така че не трябва никога да бъде отписван. Дерек Люис няма почти никакъв шанс срещу Стипе според мен, забавен боец, но не е на това ниво. Link to comment
neshev Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Дори и да нямат опоненти, какво правим, ако DC спечели титлата? Вече заяви, че не му остава много време в MMA и като нищо ще се пенсионира на място. Дори и да не го направи, надали ще тръгне да защитава титлата, като вземем предвид, че Cain също е в тази дивизия. Не е изключено да се повтори ситуацията с Conor, който не защити нито една титла, а още влачат LW дивизията заради него. За това и "champ vs. champ" ерата, която се опитват да вкарат в момента, не значи нищо особено. UFC толкова принизиха собствените си титли и дават някакви безумни title shots, че шампион срещу шампион не значи нещо особено. По-скоро хората се надъхват, защото това са наистина качествени битки (DC vs. Stipe, TJ vs. DJ, Nunes vs. Cyborg), но и никой фен не иска да гледа повторение от фиаското с Conor. Link to comment
Jack Bauer Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Retwerts, Прав си за това което казваш за Вердум и сравнението с JDS & Cain. Обаче според мен трябва да се гледа малко по-голямата картинка. Първо, Вердум не защитаваше титлата си почти година след като я спечели и избяга от бой със Стипе след като той щеше да замести Кейн след като беше контузен. Второ, да може да се дължи на грешка, но фактът е че мача приключи доста бързо, ако бяхме видели оспорван мач съм почти сигурен, че щяхме дори веднага да видим реванш. Примерно сега Йоана получава реванш веднага, въпреки че и тя изгуби след КО в първия рунд, но Йоана беше шампион с 6 поредни защити срещу доста добри противници. И трето дори според мен най-важно - Вердум не е направил нищо значимо след загубата на титлата. Изгуби единствения мач срещу добър опонент, а последните му 2 победи са срещу хора, които мисля че дори не са в ранговете, със сигурност не са в топ 10. Виж ако Овърийм беше победил Нгану, щях да съм напълно за да му се даде втори шанс, след спечелване на 3 големи мача срещу стабилни имена. Относно Люис: и аз мисля, че няма особен шанс, но от текущите имена той би предоставил най-интересен мач, защото ще има яко разменяне на удари. За ситуацията с DC, мисля че при всички варианти ще оваканти титлата веднага след евентуалното и спечелване. Или ще я освободи с цел Кейн да я спечели ако е решил да се завръща, или ще иска да се върне в долната дивизия за да защити титлата си още един път срещу някое голямо име там. Най-вероятно се надява на 1 последен мач с Джоунс, в случай че последният го изчистят другия месец. А и както каза Нешев, винаги съществува вариантът просто да обяви пенсиониране преждевременно на върха. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
retwerts Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 6 hours ago, Jack Bauer said: Вердум не е направил нищо значимо след загубата на титлата. Изгуби единствения мач срещу добър опонент, а последните му 2 победи са срещу хора, които мисля че дори не са в ранговете, със сигурност не са в топ 10. Не е от кой знае какво значение, но все пак искам да отбележа, че до колкото помня Тибура (мисля, че така се казваше) беше под номер 8 поставен, така че си е топ 10. Това че в тая дивизия всичко след 5-6-то място е дърво си е друг въпрос. Но все пак номер 8 пак е топ 10 и като цяло също ако паметта ми не ми изневерява, в този мач замести Марк Хънт (след интервюто му за проблемите с паметта) и взе мача със сравнително малко време за подготовка. Това не трябва да се подценява. Загубата от Овърийм - много хора смятат, че Вердум всъщност трябваше да спечели решението на съдиите (не и аз лично, според мен 2 на 1 рунда за Овърийм беше справдливо), но при всички положения беше близък мач. Просто на фона на другите потенциални съперници от топ 5 е единственият по-смислен и с положителен баланс, макар и срещу не кой знае какви съперници. Но като цяло тази дивизия е толкова плитка, че всеки в топ 5 с 2-3 победи и пак може да получи мач за титлата. Link to comment
retwerts Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 UFC обявиха Jacare Souza vs. Kelvin Gastelum за UFC 224 (12 май)! По всяка вероятност победителят от този мач, ще е следващият претендент за титлата от победителя от двубоя Romero vs Whittaker. Link to comment
Just a fan Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Тони Фъргюсън е аут от UFC 223! Новия мейн ивент е Khabib Nurmagomedov vs Max Holloway, като мача остава за lightweight титлата. Link to comment
itzo1994 Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 Quote https://www.mmafighting.com/2018/4/25/17283202/ufc-signs-former-wsof-heavyweight-champion-blagoy-ivanov UFC signs former WSOF heavyweight champion Blagoy Ivanov Има ли някакви шансове? Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.