gboy Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Алдо е изявил желание да напусне UFC, след като за пореден път не получи мач срещу МакГрегър: Quote “Dana винаги казваше, че няма как Conor да държи два пояса от различни категории. Миналата седмица той отхвърли и шанса той да се бие с Alvarez. След всичко това, вече не мога да вярвам на нито една дума, която идва от устата на Dana White. Вярвам, че Conor McGregor всъщност е човекът, който управлява тази компания. Аз не съм служител на Conor McGregor и поисках те да прекратят моя договор с UFC.” “Най-голямото доказателство, че Conor управлява UFC, е че когато аз бях шампион, те не ми позволиха да се бия с Anthony Pettis, освен ако не овакантя пояса си. А когато стане дума за Conor, той прави каквото си пожелае. Разбирам, че той продава много билети, но в даден момент това спира да е спорт и се превръща в цирк. Не искам да се бия в UFC. Искам да продължа да живея живота си, нека те живеят техните.” Ето какво е казал Дайна по-късно по въпроса: Quote “Няма да прекратим договора на Aldo. Знаем, че той е много емоционален. Изпитваме голямо уважение към него и ни е грижа за хората около него. Khabib Nurmagomedov искаше да бъде част от UFC 205 и ние успяхме да му уредим мач. Сигурен съм, че ще успеем да намерим нещо добро и за Aldo.” Link to comment
The Olimpic Hero Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Бразилското, недроуващо, анонимно джудже и без това няма място в UFC. Link to comment
gboy Posted September 28, 2016 Author Share Posted September 28, 2016 Според мене са поредните циркове покрай бъдещия му мач с Конър. Ясно е, че тоя мач ще се състои и за UFC е по-добре да е по-късно отколкото сега. Макар че ще е страшен ташак, ако Алдо загуби мач, защото тогава интересът ще падне. Въпросът е да се срещнат когато двамата са на върха или поне когато бразилецът е на върха. Защото Макгрегър и да загуби тоя мач, това няма да се отрази толкова. Link to comment
xelzing Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Aldo vs. Mac 2 и Alvarez vs. Khabib > Alvarez vs. Mac [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
ShwN Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Тоя го закриха и насра кат някой путка. Link to comment
MainEventer Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 1 hour ago, gboy said: Според мене са поредните циркове покрай бъдещия му мач с Конър. Ясно е, че тоя мач ще се състои и за UFC е по-добре да е по-късно отколкото сега. Макар че ще е страшен ташак, ако Алдо загуби мач, защото тогава интересът ще падне. Въпросът е да се срещнат когато двамата са на върха или поне когато бразилецът е на върха. Защото Макгрегър и да загуби тоя мач, това няма да се отрази толкова. Не знам как ти е толкова ясно, че ще се състои този мач. Аз съм на мнение, че няма да видим Алдо-МакГрегър 2 или поне не в тази компания. МакГрегър е огромен draw. Oгромен. Начина, по който промотира е невероятен, защото покрай неговия мач, промотира и останалите без кой знае колко да ги споменава. UFC му избират противници, които освен легитимни бойци, трябва да могат и малко от малко да говорят пред микрофона. И Диаз е такъв, и Алварез е такъв. При Алдо е точно орбатното. Той не знае една дума на английски и дори да каже някоя смешка, с която да изгаври Конър, докато я преведат и шегата си е отишла. Виж Алварез от пресконференцията - бръщолеви простотии, но помага на Конър и организацията да промотират ивента. МакГрегър скоро няма да се бие с човек, който не може да си каже името без да си преплете езика. Ако трябва ще му докарат някой некадърен боец в дълбокия залез на кариерата си, но промоутването е важно. Алдо може и да има морално право и да иска реванш, но сам си е виновен, че се стига до тук. То е елитен боец от години и не си направи труда да научи малко английски, да се усъвършенства и пред микрофона. Да вървиш напред в днешно време не означава само да потъпняваш цвета на колана и да печелиш битките си, а и да продаваш. На никого извън Бразилия не му пука за Алдо и дори когато още Сонен го гавреше в няколко интервюта, той не използва затния си шанс, дошъл му от нищото и да сипва на Сонен. Не за мач разбира се, но за self promotion. Link to comment
gboy Posted September 28, 2016 Author Share Posted September 28, 2016 Алдо - МакГрегър ще се продаде, няма значение колко говори и неговори Алдо. Там залогът си е достатъчно голям. Според мен го има момента, че ако Конър загуби от Алварез, това няма да навреди на мача с Алдо, а ако загуби от Алдо, това би навредило на мача с Алварез. Link to comment
Monteso Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 24 minutes ago, gboy said: Алдо - МакГрегър ще се продаде, няма значение колко говори и неговори Алдо. Там залогът си е достатъчно голям. Според мен го има момента, че ако Конър загуби от Алварез, това няма да навреди на мача с Алдо, а ако загуби от Алдо, това би навредило на мача с Алварез. Не съм убеден, че си прав. Всяка една загуба и на двамата ще навреди на хайпа около бъдещия им мач. А иначе и аз съм убеден, че рано или късно Конър и Алдо ще се бият отново. Без значение дали е за титлата! Link to comment
gboy Posted September 28, 2016 Author Share Posted September 28, 2016 Имайте предвид, че UFC инвестираха огромни пари в първият мач между Алдо и МакГрегър, разхождаха ги като циркови мечки насам натам, предавания, щуротии - така че хайпът за този мач си го има, не е вярно, че само на бразилците ще им дреме. А за загубите - ако загуби от Алварез има пълна логика да се бие с Алдо и мачът ще си е голям. Ако загуби от Алдо, няма много как да обяснят, че ще го пуснат с тайтълшот в горната категория. Не, че им пречи нещо де, ама пък хептен вече ще изглежда несериозно. Link to comment
Jack Bauer Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Интересно ми е кой е другия спорт за който говори Алдо. Ще ходи на световно по жиу-жицу сигурно... Не знам доколко това не е просто опит да му гарантират по някакъв начин мача с Макгрегър - да подпишат договор и тн. Наскоро май беше казал че му е минало времето в което се бие за слава и сега иска повече мачове за пари. Според мен ще го бунат на 205 (боже колко мачове може да побере този кард), където ще си прибере една добра сума и после вече ще се бие с Конър (от нямане накъде за втория). Просто смятам че това ще се случи стига да не избяга в Белатор (а аз точно това мисля че ще направи) Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
MainEventer Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 5 hours ago, gboy said: Алдо - МакГрегър ще се продаде, няма значение колко говори и неговори Алдо. Там залогът си е достатъчно голям. Според мен го има момента, че ако Конър загуби от Алварез, това няма да навреди на мача с Алдо, а ако загуби от Алдо, това би навредило на мача с Алварез. То и Конър срещу теб ще се продаде. Въпроса е, че Конър срещу някой, който може да си каже името ще се продаде повече. Той и Крис Беноа беше по-добър кечист от Скалата, но кой беше в мейн инветите на WrestleMania с Остин? Това са компании, чиято основна цел е да се правят пари и незаивисмо дали боят е истински или не - собствениците и на двете компании искат да правят мангизи. Има и един друг фактор, който не споменах нагоре - по принцип не вярвам МакГрегър въобще някога да се бие в тази дивизия. Габаритите му са по-скоро за lightweight и той сам си казва, че се чувства по-добре. Даже май на пресконференцията снощи отново го каза. В момента Конър държи тази титла само, защото при победа над Алварез ще пренапише историята на компанията. После е много вероятно да я сдаде доброволно. Това си е в сферата на прогнозите все още, но действията и думите на Конър сочат натам. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.