Jump to content

Ryback води преговори с Bellator ?


Monteso

Recommended Posts

Quote

Още една звезда от Световната федерация по кеч (WWE) може да се присъедини към света на ММА. Това е Ryan Allen Reeves - Ryback, който води преговори с веригата Bellator.


Ryback е сред най-масивните кечисти в чисто-физическо отношение, но подобно на бившия си колега CM Punk, той не разполага с какъвто и да е опит или подготовка в бойните изкуства.

Ако преговорите между Ryback и Bellator се увенчаят с успех, то той би последвал пътя на хора като Brock Lesnar, Dave Bautista, Bobby Lashley и CM Punk, който също направиха преход от WWE към професионалния ММА.

На този етап все още няма потвърждение от страна на Bellator. Bobby Lashley пък и в настоящия момент е техен боец, биейки се в тежка категория

 

 

 

Link to comment

Иронично е, че всички прокудени и експлоатирани от корпоративната WWE машина бягат масово към MMA, където цялата индустрия е базирана на същите неща. Поне е доказано, че MMA е доста благосклонен към бивши WWE кечисти и заплатите им дори надхвърлят истинската им цена.

 

Ryback няма MMA background, но е един от по-добрите атлети, които WWE имаха, а и размерите му ще са фактор в HW дивизията в стартовите нива. Вече и Bellator са показали, че имат нужното търпение и matchmaking-ът им адекватно може да защити някой като Ryback, който има нулев опит, докато натрупа нужните умения за да им докара някой по-голям двубой. Вече дали си заслужават всички усилия и дали Ryback няма сериозно да се надцени остава да видим, но, на този етап, не е някой, който биха подписали на мига. 

Link to comment

Мога да ви кажа, че Райбак има мечта от бебе да се бие в Белатор и хейтърите могат да замъ;чат, защото заслужава само уважение, че си преследва мечтата дори и да загуби!След 2-3 години чакаме мачът му с интерес!

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Bellator нали уж подкрепяха CM Punk в MMA начинанията му и, че вратите за него винаги са отворени при тях? Отваря се прекрасна възможност за един реванш от 2012, само където вместо да го гледаме на Main Event сцената ще бъде за подгряване на публиката.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...