nWoHulkster Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 (edited) След един страхотен пост на California,ми хрумна да направя такава тема. Edited December 19, 2010 by nWoHulkster™ Quote Link to comment
Loop Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Еми не ги интересува, а и никога не ги е. ;) Quote Link to comment
Rey Mysterio Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Когато даваха кеча по БТВ майка ми и татко ми го гледаха почти всеки път и много се кефеха .Баща ми го кефеха Трите Хикса , Кейн , Остин и Гробаря.Майка ми я кефеше Скалата , Ракиши , Джерико и Кейн.Аз имах хиляди кеч листчета и всички ги помнех на изуст.Започвах все по често да си копувам тениски с кечисти.Ако ме попиташ нещо за кеч винаги го знаех. След като го спряха кеча аз продължих да се занимавам , но много малко време.Просто не ме вълнуваше вече.И един ден се отказах от манията за кеч.В един ден през 2003-2004 (не помня точно) отидохме на гости у едни приятели.Родителите започнаха да си говорят за работа и ми стана тъпо.Отидох горе при едно 6-7 годишно приятелче да видя кво прави.И какво ли правеше...ми играеше на Smackdown! Just Bring It.Поиграх малко и ето че манията пак ме взе.Когато родителите разбраха , че пак се занимавам с кеч ми поискаха да им пусна един мач.Още в началото им стана тъпо и се махнаха.Явно вече не ги вълнува кеча колкото преди.Последния път в който си говорех за кеч беше с баща ми.Той се беше напил и го карахме вкъщи изведнъж той ми каза: Симеоне , ти...знаеш ли , че Гробаря и Кейн са най - големите кеч легенди на всички времена .Поговорихме си малко и това беше последния път с който родителите проявяват интерес към кеча. outkast, Toper and The1948One 3 Quote Link to comment
Radox Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Аз по-рано си зяпах Нитро по ТНТ и никой нищо не ми казваше. Както знаете, имах и сателитна чиния и гледах RAW през 1998-2000! Това беше върха! Проблеми настъпиха чак през 2001, когато бях 7-ми клас, а шоутата бяха от 12-1 часа чак... Майка ми ми мрънкаше постоянно, а баща ми често беше командировка, така че нищо не е казвал. А сега в момента родителите ми нито ги кефи, нито ги дразни кеча - т.е. напълно безразлични са към него. Понякога майка ми се заглежда в някой мачлета, но за кратко... :D Quote Link to comment
UltraMadd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Абе какво да кажа, мнението им не е много положително. На баща ми може да се каже, че му е безразлично, а майка ми е доста против. Май и двамата го мислят за глупаво и безсмислено (ех, да знаеха колко грешат щеше да е по-яко да го гледаме заедно). Аз гледам кеч, откакто започнаха да го дават по БТВ (е и преди това съм гледал случайно 4-5 шоута и оттогава ми харесва) и тогава нашите бяха доста против. Майка ми почти всеки път се опитваше да ме разубеди да не го гледам, но не се сещам някога да ми е забранявала категорично или пък да ми е спирала телевизора. Сега вече тя е свикнала и може да се каже, че не му обраща внимание. Само по някой път като си пусна да гледам кеч, тя излиза от стаята, за да не го гледа За съжаление все още не го понася, но гледа да не ми говори нищо за него. Toper 1 Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Нашите не харесва кеча и не и е много приятно дето гледам,а на баща ми му е безразлично Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
djihad Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Както гледам при повечето и при мене е така майка ми твърдо против а баща ми го гледаше негови любими кечисти бяха HHH и Benoit но интерсното във случая беше,че майка ми гледа няколко мача и каза,че няма нищо лошо във това да гледам даже след първия и Raw тя се запали по Y2J даже във момента знайки,че гледам кеч ме пита кво прави Jericho. :D Toper and outkast 2 Quote [center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center][center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center] Link to comment
The Rock Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ами при мен Майка ми не одобрява нищо свързано с компютър пък дали е кеч или Дързост и Красота няма значение.Баща ми чат пат одобрява чат пат не абе странна работа.Вуйчо ми беше много запален с него сме цъкали SMACK DOWN 2 на плейстейшъна. Quote Подписът е намален поради нарушаване на правилата за размер. [img]http://img73.imageshack.us/img73/8366/lost19pa0wm.png[/img] Link to comment
The_Undertaker Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ми в началото татко ме питаше Какво намирам толкова и че не се бият наистина.Не го одобряваха много Но като видяха че гледам свикнаха След като си купих PS2-to с татко сме играли Here Comes The Pain Иначе понякога съм му пускал некоя друга супер каскада и му е харесвало така че нямам проблеми с наште А на майка не и харесва ама кво да се прави Quote Watch WWE on GTV Link to comment
COLEMAN Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Родителите ми не вземат отношение по този въпрос, но мнението им е по скоро негативно. Причната е че те не осъзнават това което разбираме ние....не могат да го усетят, защото не са го преживели. crazype6o1 and outkast 2 Quote Link to comment
PafO Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ами заедно гледахме кеч в далечната 1994-95 ... нямам какво повече да кажа :) Toper and outkast 2 Quote "When I go down, I'm takin' everybody with me, and I'm going out in a blaze of glory!" [img]http://i30.tinypic.com/2yy1nvs.gif[/img] Link to comment
Brock_Lesnar Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 На никой от семейството не му харесва,че гледам кеч,обаче се примиряват.Даже веднъж брат ми (26г.) седна да гледа Ледения срещу Майкълс,но това беше защото му казах,че Майк Тайсън е съдия,но само тогава и тва е. outkast and Toper 2 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Remus Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Майка ми е с общото мнение - мрази кеча и това си е. Ама при баща ми е друго. Когато няма какво да гледа, човека сяда и си пуска кеч. Много му се кефи отвреме навреме. Toper, The1948One and outkast 3 Quote Link to comment
-=Triple H=- Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Според тях е пълна тъпотия... :o outkast and Toper 2 Quote Link to comment
KANE Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 От начало като го даваха по БТВ не ми позволяваха да стоя толкоз до късно да го гледам ама аз пак успявах да го хвана.И сега както преди и майка ми и баща ми си мислят,че това е пълна простотия и като ме видят,че го гледам особено баща ми ме пита винаги "Защо ги гледам тия тъпанари,на какво толкова ме учат? " А иначе винаги изпробвам някакви хватки и удари на баща ми :) Quote [color="orange"][b]THE FIRE STILL BURNS...[/b][/color] Link to comment
30secondstomars Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Не питайте, майка ми е бясна, че давам пари за сайта на Стефани :P Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
Recommended Posts