neshev Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Date: July 30, 2016Venue: Philips ArenaLocation: Atlanta, GeorgiaLive on PPV Quote Main Card (on Pay-Per-View): 170 lbs.: Robbie Lawler (27-10, 1 NC) (c) vs. Tyron Woodley (15-3) (UFC WW Title) 115 lbs.: Rose Namajunas (6-2-0) vs. Karolina Kowalkiewicz (9-0-0) 170 lbs.: Matt Brown (30-11) vs. Jake Ellenberger (20-14) 135 lbs.: Francisco Rivera (11-6, 1 NC) vs. Erik Perez (15-6) 125 lbs.: Ian McCall (13-5-1) vs. Justin Scoggins (11-2) Preliminary Card (on FOX Sports 2): 205 lbs.: Nikita Krylov (20-4) vs. Ed Herman (23-11) 170 lbs.: Ross Pearson (19-11, 1NC) vs. Jorge Masvidal (29-11) 125 lbs.: Wilson Reis (20-6) vs. Hector Sandoval (12-2) 265lbs.: Anthony Hamilton (14-5) vs. Damian Grabowski (20-3) Preliminary Card (on UFC Fight Pass): 170 lbs.:Michael Graves (6-0) vs. Bojan Veličković (14-3) 125 lbs.: Ryan Benoit (8-4) vs. Freddy Serrano (3-0) 155 lbs.: César Arzamendia (7-2) vs. Damien Brown (15-9) Hype: Link to comment
gboy Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Доста слаб кард стана това след отпадането на Майти Маус от ко-мейн ивента. Освен главния мач, нищо друго не хваща око. Роби Уолър ме спечели като фен с последните си мачове, а и не само мен, така съм надъхан за боя. Уудли е по-скучен, но и той е звяр, така че не изключвам да си тръгне и с титлата в крайна сметка. Надявам се на още един зверски мач от Уолър, другото няма толкова значение. Link to comment
Jack Bauer Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Очаквам силен мач от Lawler. В едно от скорошните си интервюта беше споменал че вече е надъхан да се бори за finish, и му е омръзнало от fight of the year тип мачове. Това не значи задължително че няма да видим такъв просто се надявам по отрано да видим агресията която обикновено показва в последните рундове. От другите мачове интерес представлява само КО-мей нивента най-вече заради Каролина която смятам че е доста читав боец и при евентуална нейна победа ще гледаме полски бой за титлата в straightweight категорията. Би било интересно предвид факта че Joanna разчисти дивизията като цяло и мисля че Каролина може да бъде свежо предизвикателство (силно ме съмнява все пак че би победила Йоана) Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
xelzing Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Lawler by KO [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
dr jack levine Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Тия паляци в USADA не го ли виждат, че черния мангал е на лятна химия?!?!?!?!? I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
BORKO_10 Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 AND NEW! Чесно казано, очаквах това да се случи. Роби е един от хората които са най-много удряни в УФЦ и докато срещу Рори и Кондит ударите не бяха толкова силни и успя да издържи до 5 рунд, където включваше beast mode, то сега беше ясно че ще му е много трудно срещу боец като Уудли който удря и не повтаря да докара мача до шампионските рундове. Всички много критикуваха УФЦ, че Ууудли не заслужавал този шот, но ето че той показа, че е един от най-добрите бойци в категорията. Малко ме е яд, защото исках да гледам Томпсън срещу Роби, но пък сега също става много интересно. При такъв развой на събитията очаквам и завръщане на ГСП. Link to comment
neshev Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 По-скоро ги критикуваха как e възможно да му дадат title shot, след като не си се бил над година и половина, в което има доста резон. Няма много общо с Woodley конкретно, защото за всеки ясно, че е елитен боец, но пък поставя кофти прецедент, където претендентите да седят над година за да си чакат момента, което е зле са спорта и феновете. Тук беше комбинация от силата на Woodley и това, че Lawler, със стила, който проповядва, отнесе доста щети през последните няколко битки. Беше въпрос на време това да се отрази на умението му да е поема удари, което исторически, не е много рентабилно. Жалко, че не излязоха от първите рундове, защото щеше да бъде интересно как Woodley ще реагира и дали ще има cardio-то за пет рундов двубой. Това не се отговори, но пък се потвърди впечатлението, като цяло, че Woodley е способен да нокаутира всеки в тази дивизия. Вече остава да видим, ако го вкарат в дълбокото, което непременно ще стане, дали тогава ще е достатъчно свеж за да повтори нещо подобно. Това, че иска да се бие с Nick Diaz или GSP е леко неуважително. По-скоро това, че всеки започна да иска мачове с Diaz, GSP или пък McGregor, без значение rankings или логистика. Разбирам, че всички искат големия чек, но за да имат някакви претенции към него е редно да се докажат като утвърдени шампиони. Пък и самата идея "искам лесните мачове с хора, които не са в моята дивизия или не са се били от години", е бая жалка. Да се надяваме, че UFC няма да му позволят да прави някакви номера и ще му пускат само топ претенденти, в неговата дивизия. Вече, ако докаже, че е най-добрият в дивизията си, нямам нищо против, но дори от UFC страна, Woodley не е особено draw-ваш, че да му дават толкова големи имена. Пък и след като дадоха title shot на 3-6, 45-годишния Dan Henderson, който няма почти никакви значими победи през последните 5 години, трябва отново да се върнат към това, че все пак гледаме спорт и трябва поне да замазват очите на хората, че не пълен фарс това, което гледаме. Link to comment
Jack Bauer Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Определено неочаквано представяне на Robbie.. още като видях колко време остава на плейъра като почна мача си помислих, че това може да се случи тъй като той обикновено не е особено впечатлителен в първите рундове, но логиката продължаваше да ми подсказава, че няма как да падне от този опонент... е поредното доказателство че в този спорт всичко се случава. Съгласен съм с neshev - не мисля че следващият му мач трябва да е Диаз или GSP, още повече пък както иска мач с първия на 202, което е след 20 дни... не че ще откажа да го гледам, но ми се струва трудно постижимо. Томпсън - лотичон е да заслужава мач за титлата принципно и мисля че Дейна ще му го даде, освен ако не решат първо да направят един мач между него и Lawler а победителят от Maya vs Condit да получи първия title shot.. Karolina очаквано победи, въпреки мошият старт. Както бях казал по-горе не мисля че има шанс срещу Йоана, все още няма нужният опит и има доста слабости в играта и, от които шампионката лесно ще се възползва. Въпроке това ми харесва увереността и и съм убеден, че двете ще направят поне приличен мач, особено ако се проведе в Полша. Относно другите мачове нямам коментар, освен чеMatt Brown вече тотално е сдал багажа... Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
OyeaH Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Никога не съм харесвал особено Woodley, но пък заслужено спечели. Все пак очаквам Уондър бой да го бие в първата му защита. Тея искания да се бие с GSP и Diaz са бая смешни, та той от година и половина не беше влизал в октагона, сега да прави някакви такива неща е смешно. Бързо ще го разкрият чернягата, въпроса е дали ще е някой претендент или USADA. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.