Jump to content

MVP - следващата голяма звезда на ММА?

gboy

Recommended Posts

8_Michael_Page_vs_Rudy_Bears_0631_copy.0

Реших, че е време да пусна тема за тоя пич, та току виж някой от bwc  се качи и той на hype train-а.

MVP, както ще чуете да скандира публиката по време на мачовете му, е Майкъл "Венъм" Пейдж и в момента е вероятно най-атрактивният боец за гледане в клетката. Пичът е висок 1.91, сиреч колкото Брок Леснър, и се бие в WW категория - 77 кг. И както се досещате изглежда като пружина, забита на клечка. :D

Досега има 11 мача и 11 победи, като 10 от тях са с КО или събмишън. Още първия си мач го печели с "tornado kick" и до ден днешен във всеки мач прави (или поне опитва) някакви мега извратени движения в октагона. До голяма степен това се определя и от факта, че "Венъм" е стабилен каратека и кикбоксьор.

RealExcellentAnnashummingbird.gif

Преди няколко дни МВП записа един от най-бруталните нокаути в историята на спорта срещу безспоно най-сериозния противник, срещу който се е изправял - Евангелиста Сантош.

За тези, които не знаят кой е Сантош - това може би не е точно най-силния WW боец в света, но със сигурност е много сериозно име в ММА-я и участвал в мачове за титли в Страйкфорс и Кейдж Рейдж. Вече друг е въпроса, еч и годинките са му много и подготовката му беше малко.

Но така или иначе това, което се случи на Белатор 158 беше мега брутално и аз досега никога не бях виждал такава травма. Някой от лекарите беше казал, че такова чудо се среща при тежки катастрофи. Черепът на човека е пукнат от летящото коляно на Пейдж. 

365EB92A00000578-3694715-A_digital_scan_

Много хора сравняват стила на МВП с този на Андерсън Силва, но Паяка и в най-щурите си мачове не си е позволявал подобни неща. Да не говорим, че като шоумен в октагона и Конър не се държи толкова арогантно. И всеки път, като спечели, прави по някоя зверска тъпотия. На последния си мач пуска някакви покемони и такива простотии :D .

1.gif

А вече колко е боец Майкъл Пейдж, тепърва предстои да разберем, но не може да му се отрекат две неща - че е супер забавен за гледане и че е фрапиращо бърз (каквито са по принцип добрите каратеки). В момента със сигурност е една от малкото причини, които ме карат да тегля Белатор и сигурно единственият им боец, който изглежда като да се изгражда за някакъв звезден статус.

MainEventer

Ако човек, който мята покемони в клетката е следващата голяма звезда на ММА-я, то ще се преориентирам към друг спорт. Такъв човек не може да ме впечатли ако ще да е непобедим. Отделно не се е бил с никой сериозен боец в категорията си, че да го кичим с определения като "Следващата голяма звезда на спорта". Нека първо мине през Тайрън Уудли, Деймиан Мая, Бен Аскрен или някой друг силен граплър в дивизията си и тогава вече може да го определяш като нещо голямо. Само че с такова циркаджийско държание в клетката най-вероятно ще бъде задушен от всеки един от тримата. Е, поне ще сънува някой рядък покемон, дано gps-a му работи и в страната на сънищата.

7 minutes ago, MainEventer said:

Ако човек, който мята покемони в клетката е следващата голяма звезда на ММА-я, то ще се преориентирам към друг спорт. Такъв човек не може да ме впечатли ако ще да е непобедим. Отделно не се е бил с никой сериозен боец в категорията си, че да го кичим с определения като "Следващата голяма звезда на спорта". Нека първо мине през Тайрън Уудли, Деймиан Мая, Бен Аскрен или някой друг силен граплър в дивизията си и тогава вече може да го определяш като нещо голямо. Само че с такова циркаджийско държание в клетката най-вероятно ще бъде задушен от всеки един от тримата. Е, поне ще сънува някой рядък покемон, дано gps-a му работи и в страната на сънищата.

Е, той засега е в Белатор, няма как да се бие с някой от гореизброените трима. Иначе съм съгласен, че има съвсем реална възможност да го сгънат съвсем скоро, имайки предвид, че и Сантош бая го измъчи първия рунд на земята, затова и съм писал, че тепърва предстои да разберем колко е боец, когато се изправи срещу някой по-сериозен съперник.

Обаче е тъпо да му се отрича, че прави супер атрактивни мачове. Което си е направо wow в дни като нашите, където бойците все повече играят на сигурно и все по-трудно можеш да видиш някой толкова зрелищен бой.

Нищо легитимно не е победило това негро, че да бъде следващото голямо нещо.

[b]Thank you EDGE! [/b]

• 3 weeks later...

За да не отварям нова тема, пускам видеота тук:

Днес за първи път гледах това момче, но много ми хареса. Не знам доколко ще е ефективно това срещу някой читав борец, но Караско е стабилен боец и е факт, че срещу него Пантерата изглеждаше добре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...