gboy Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Реших, че е време да пусна тема за тоя пич, та току виж някой от bwc се качи и той на hype train-а. MVP, както ще чуете да скандира публиката по време на мачовете му, е Майкъл "Венъм" Пейдж и в момента е вероятно най-атрактивният боец за гледане в клетката. Пичът е висок 1.91, сиреч колкото Брок Леснър, и се бие в WW категория - 77 кг. И както се досещате изглежда като пружина, забита на клечка. Досега има 11 мача и 11 победи, като 10 от тях са с КО или събмишън. Още първия си мач го печели с "tornado kick" и до ден днешен във всеки мач прави (или поне опитва) някакви мега извратени движения в октагона. До голяма степен това се определя и от факта, че "Венъм" е стабилен каратека и кикбоксьор. Преди няколко дни МВП записа един от най-бруталните нокаути в историята на спорта срещу безспоно най-сериозния противник, срещу който се е изправял - Евангелиста Сантош. За тези, които не знаят кой е Сантош - това може би не е точно най-силния WW боец в света, но със сигурност е много сериозно име в ММА-я и участвал в мачове за титли в Страйкфорс и Кейдж Рейдж. Вече друг е въпроса, еч и годинките са му много и подготовката му беше малко. Но така или иначе това, което се случи на Белатор 158 беше мега брутално и аз досега никога не бях виждал такава травма. Някой от лекарите беше казал, че такова чудо се среща при тежки катастрофи. Черепът на човека е пукнат от летящото коляно на Пейдж. Много хора сравняват стила на МВП с този на Андерсън Силва, но Паяка и в най-щурите си мачове не си е позволявал подобни неща. Да не говорим, че като шоумен в октагона и Конър не се държи толкова арогантно. И всеки път, като спечели, прави по някоя зверска тъпотия. На последния си мач пуска някакви покемони и такива простотии . А вече колко е боец Майкъл Пейдж, тепърва предстои да разберем, но не може да му се отрекат две неща - че е супер забавен за гледане и че е фрапиращо бърз (каквито са по принцип добрите каратеки). В момента със сигурност е една от малкото причини, които ме карат да тегля Белатор и сигурно единственият им боец, който изглежда като да се изгражда за някакъв звезден статус. Link to comment
MainEventer Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Ако човек, който мята покемони в клетката е следващата голяма звезда на ММА-я, то ще се преориентирам към друг спорт. Такъв човек не може да ме впечатли ако ще да е непобедим. Отделно не се е бил с никой сериозен боец в категорията си, че да го кичим с определения като "Следващата голяма звезда на спорта". Нека първо мине през Тайрън Уудли, Деймиан Мая, Бен Аскрен или някой друг силен граплър в дивизията си и тогава вече може да го определяш като нещо голямо. Само че с такова циркаджийско държание в клетката най-вероятно ще бъде задушен от всеки един от тримата. Е, поне ще сънува някой рядък покемон, дано gps-a му работи и в страната на сънищата. Link to comment
gboy Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 7 minutes ago, MainEventer said: Ако човек, който мята покемони в клетката е следващата голяма звезда на ММА-я, то ще се преориентирам към друг спорт. Такъв човек не може да ме впечатли ако ще да е непобедим. Отделно не се е бил с никой сериозен боец в категорията си, че да го кичим с определения като "Следващата голяма звезда на спорта". Нека първо мине през Тайрън Уудли, Деймиан Мая, Бен Аскрен или някой друг силен граплър в дивизията си и тогава вече може да го определяш като нещо голямо. Само че с такова циркаджийско държание в клетката най-вероятно ще бъде задушен от всеки един от тримата. Е, поне ще сънува някой рядък покемон, дано gps-a му работи и в страната на сънищата. Е, той засега е в Белатор, няма как да се бие с някой от гореизброените трима. Иначе съм съгласен, че има съвсем реална възможност да го сгънат съвсем скоро, имайки предвид, че и Сантош бая го измъчи първия рунд на земята, затова и съм писал, че тепърва предстои да разберем колко е боец, когато се изправи срещу някой по-сериозен съперник. Обаче е тъпо да му се отрича, че прави супер атрактивни мачове. Което си е направо wow в дни като нашите, където бойците все повече играят на сигурно и все по-трудно можеш да видиш някой толкова зрелищен бой. Link to comment
xelzing Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Нищо легитимно не е победило това негро, че да бъде следващото голямо нещо. [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
gboy Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 За да не отварям нова тема, пускам видеота тук: Днес за първи път гледах това момче, но много ми хареса. Не знам доколко ще е ефективно това срещу някой читав борец, но Караско е стабилен боец и е факт, че срещу него Пантерата изглеждаше добре. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.